Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- IFA 2024: Kezünkben az Ulefone apró strapamobilja
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Ulefone Armor 27T Pro - hőkamera mindenáron
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steven
addikt
hogy a picsába lehet ki kapcsolni véglegesen a "az automatikus mentés szinkronizálását" mert hiába szedtem ki a pipát feltölt egy tonna adatot és bazdmeg nemtok játszani mert lefoglalja a netemet kurva telefon!
szvl megköszönöm ha megmondjátok a megoldást
[ Szerkesztve ]
Valami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile
-
Steven
addikt
válasz lajki7 #48619 üzenetére
egy napja szenvedek vele ,ki akadtam és lezabált a google + is 500mb azt ki kapcsoltam ...eddig s2-m volt és az nem csinált ilyen állatságokat!
ezt se értem kikapcsolok valamit és működik!!!! nem lehet ki kapcsolni ez mi már? 140 ezer ft os telefonnál vicc? igen az!
csúcs telefon jee
[ Szerkesztve ]
-
Steven
addikt
totális telefon törlés után ha a tök elején ki kapcsoljátok azt hogy le mentse az adatokat fura mód nem jelenik meg a beállításoknál érdekes kíváncsi vagyok hogy így működik e hogy nincs is ilyen beállítás lol ez már az
-
Steven
addikt
remélem azért a 4.4 ig eljut az s3 nálam mindig a ram fogy el hátha 4.4 be javítottak valamit...
én még nem rakom fel hátha lesz valami újabb változat most csak várni kell ahogy öntik felénk a firmwareket sammobilon
[ Szerkesztve ]
-
Steven
addikt
hát nekem s4 azon kívűl , hogy vékonyabb és nagyobb ... ua ugy szaggat és lassú néha mint az s3
kedvencem mikor belépsz valahova és fél óráig nyomod a vissza gombot....ezt utálom az androidba.... de a lényeg akkora különbség nincs sebességbe.... kamerába meg semmi...
nexus 5 re kíváncsi lennék az még nem volt
-
Steven
addikt
Kint van a 4.3 uk gyari samu rom.
-
Steven
addikt
nyugi lesz jobb is ki kellet adniuk mert "ők kiadták és faszák és gyorsak lehet kussolni" aztán szépen jönnek a javítások is az meg ráér...
én inkább amiatt aggódom , hogy nálam mindig elfogy a rendszer memória és ha tényleg annyira über a 4.4 akkor remélem erre is kiadják mert ha nem tökön szúrom magam
[ Szerkesztve ]
-
Steven
addikt
Mókás [link]
ettől függetlenül lehet hogy kiadják a 4.4 et s3 ra elvégre az s2.re is ki jött 4.1.2 és az is mikori már az a telefon...
remény hal meg utoljára
-
Steven
addikt
gyors kérdés nordic 4.1.2 re parasztosan az uk mk6 ot rápakolhatom wipe után vagy előtte kell még valamit csinálnom
köff a választ skacok előre is!
-
Steven
addikt
Gyors kérdés nordic 4.1.2 re parasztosan az uk mk6 ot rápakolhatom wipe után vagy előtte kell még valamit csinálnom
köff a választ skacok előre is!2. kérdés új odinál a 3.09
uk romba csak ilyen van I9300XXEMG4_I9300OXFEMG2_I9300XXEMG4_HOME.tar.md5
ezt a bl hez kell csatolni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest