- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Netfone
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Silenzio
addikt
Egyre kevésbé vagyok elégedett a telefonom T-s szoftverével. Az USB-s mód, akár médialejátszót lövök be, akár fényképezőt, minden második esetben nem működik, üresnek látja a tárhelyet. Néha végletesen belassul. Máskor egyáltalán nem látja a telefont. Csak a telefon ill. a Windows újraindítása segít.
Át akartam állítani a billzár képét. Megnéztem, mik vannak a készüléken, milyen hátterek. Az eredmény: megszűnt az arcfelismerés, hiába állítottam vissza, a Go Launcher Lock screent hozza be mindig, amit be sem állítottam egyszer se. Kezd megkergülni az egész. Ötlet?
-
Silenzio
addikt
válasz
apaszka #47148 üzenetére
Lol. Azért kicsit erős, nem?
RicHarD: gyárin szeretnék maradni, többek közt azért vettem S3-at, hogy végre ne legyen muszáj főzött romokkal mókulni, mint tavaly S1-en meg Optimus 2X-en. Most az aksi is jól teljesít, 6% merülést mutat fél óra Avengers Initiative után. Szerintem ez korrekt.
-
Silenzio
addikt
válasz
apaszka #47116 üzenetére
Mivel manapság egy töltéssel 30-40 óra zenehallgatást tudnak a telók gyártói adatok szerint, hacsak nem BT fülessel hallgatod, ezért ez egészen biztosan gagyi, még egy töltéssel is. Lehet, hogy a gyártói adatokból le kell vonni, de még ha 5 órát kivonsz, akkor is rettenetesen rossz a 8 óra. Szarrá degradálódott aksijú iPhone 3G-t használtam 2 hónapig most, még az is bírta 10-12 órán át.
-
Silenzio
addikt
válasz
Tarantula33 #47093 üzenetére
4.1.2. neked is? Aszongya a telefon 9300 v2. Miért v2? Mi a különbség a v1 és a v2 közt? Szerk: a 2D gyorsítás nekem alapból ki volt kapcsolva. Most, hogy visszanyomtam, sokat javult a cucc.
-
Silenzio
addikt
Kösz a tippeket az energiatakarékosság meg a Widgetek kapcsán! Most kilőttem, akadásmentesen fut a Spiderman, ami azért nagy szó. Már csak a Tablet szaggatását kéne megszüntetni valahogy, 2 magos Rockchip DDR3-mal, nem kéne neki 7-8 fps-sel futnia, pláne Mali400-zal.
A Widgetek egyelőre maradnak, megcsekkolom így mennyit bír az én szokásaimmal (napi 1 óra böngészés, 1 óra zenehallgatás, 30-40 perc telefonálás, ilyenek).
-
Silenzio
addikt
Vettem egy Galaxy S3-at a T-től, és eléggé vegyesek a tapasztalataim. Az aksi üzemidővel, a stabilitással és olykor a sebességgel is bajok vannak. A mérföldekkel gyengébb Xperia Playem sokkal fürgébben reagál mindenre, se a névjegyzékre, se a menüben navigálásra nem kell várnom egy másodpercet sem. Persze főtt rommal. Ez a gyári rommal olykor 3 másodpercet is várakoztat egy sima névjegyzék betöltésénél.
Hetente 1-2 alkalommal appok is behalnak, leáll a Skype, FB, böngésző, Play áruház stb. Ez nekem elég furcsa, még ha nem is az Android a stabilitás mintaképe. A játékok ugyanúgy akadnak időnként, mint a Playen vagy a kínai tabletemen, hiába gyorsabb a készülék 2-3x papíron. Emellett az aksi sem egy leányálom, 10-12%-ot merül egy este alatt, net nem megy, futó alkalmazásokat igyekszem lelőni és energiatakarékos módban van a telefon. Valószínű valami vagy valamik beragadnak, de semmit egyértelműt nem mutat a rendszer, mindig a kijelzőre fogja a merülést, holott nekem legalábbis gyanús, hogy 0 futtatott appnál, a 6-8 gyári widgetnél van 160 mega szabad memóriám...
Szóval: másoknak is ilyen gyérek a tapasztalatai a gyári T-s szoftverrel? Milyen custom romot érdemes feltenni? Gyorsaság kell, a mozgatásos szolgáltatások, arcfelismerés és jó minőségű fotó/videó, nomeg kevés ramhasználat. Megoldható?
Most futtattam teszteket, azok nem mutatnak semmi rendkívülit: Antutu 15600, Smartbench 4300, Linpack 56300/157500, Quadrant 5850, Quick bench lite 4055.
Szerk: most épp azt csinálta, hogy nem indult el médialejátszóként a Windows intézőben, nem reagált az USB-re, csak töltéssel. Újra kellett indítanom, hogy menjen. Nem egy megbízható valami, na...
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen autót vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- További aktív témák...
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- HP 440 G6 Intel i5-8265U laptop (Bekapcsoló gomb hibás)
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HP EliteBook 840 G8 i5-1135G7 32GB 1000GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest