- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
rizso
addikt
válasz
Mr.Silkó #17880 üzenetére
- középen, tokban, de töltötte. Egyszer felkeltem, ránéztem, hogy hány százalékon áll, erre látom, hogy nem tölt, és tovább merült. Mindegy, utána faszán feltöltötte. Mennyi idő kellene wireless fullra töltenie?
- igen, tudom, nagyon fasza képeket/videókat lehet vele készíteni, ezért is választottam. De! Ilyen képet lőtt gyenge fényben, és ilyen FHD 60fps videót. Szerintem nagyon durva a különbség.
- na ennek majd utánaolvasok.
- kár érte, a töltőn fektetve nagyon baba lenne.
- ezt kipróbáltam, AOD esetén letakartam minden érzékelőt, de továbbra is ott volt a kijelzőn az óra.
- ezért is kár, pont belelóg az egyik kedvenc háttérképembe. -
janosibaja
őstag
-
-
janosibaja
őstag
válasz
Mr.Silkó #17893 üzenetére
@icemad, @Mr. Silkó:
köszi, de az a gond, hogy miként Mr. Silkó posztján látható, ugyanúgy nem aktív nekem a médiahangerő szinkronizálása.
Hiába próbálnám kapcsolni "Be" most, hogy távol vagyok a kocsitól, s hiába próbálom akkor is, mikor az S8 amúgy hibátlanul csatlakozott a fejegységhez az autóban ülve: nem lehet áttolni a csúszkát.
És nem hiszem, hogy a kocsimban van a hiba, mert három más mobillal simán használtam úgy, hogy a médiahangerőt egyszer beállítottam a telefonon, s aztán azon maradt a kocsiban is.
Most az a gond, hogy a kocsiban csak az szól megfelelő - átlagos - hangerővel, ami a mobilon teljesen a pirosba van húzva. Azt meg - gondolom a fülem iránti kíméletből - állandóan automatikusan visszaveszi a mobil.
Ha már nem tudok más hangerőt állítani Bluetooth-on valami miatt, akkor jó lenne, ha állandóan pirosban maradhatna a hangerő (mintha süket lennék
)
Az igazi az lenne, ha más hangerőn lehetne beállítva a médialejátszás a mobilon, és más Bluetooth-on. Nincs erre megoldás?
Ezer köszönet és bocs a hosszú szövegért.
-
janosibaja
őstag
válasz
Mr.Silkó #17885 üzenetére
Szia, köszi, a Bluetooth-ban az alábbi képen láthatókig tudok eljutni, a médiahangerő szinkronizálása nem aktív.
Akkor ennek annyi? A telefon ordítani, a média meg mindig suttogni fog a kocsiban, kivéve, ha kézzel átbigyózom minden egyes alkalommal a hangerő beállításokat?
Az S8-as előtt háromféle más mobilt használtam ugyanebben a kocsiban és simán ment...
-
janosibaja
őstag
válasz
Mr.Silkó #17870 üzenetére
Nem nagy ügy, de bosszantó: az egyik Bluetooth-os cucc (történetesen az autóm fejegysége, de ez mindegy is) csak akkor szól megfelelő hangerővel, ha a a médiahangerőt maximumra tolom, arra, amin már figyelmeztet a cucc, hogy halláskárosodást okozhat.
De csak a Bluetooth eszköznél kéne, hogy üvöltve állítsam be, mert az ekkor szól normál hangerőn, nem motyorászik a navigáció...
Van valami lehetőség a Bluetooth hangerejét külön állítani? Köszi
-
zseko
veterán
válasz
Mr.Silkó #17788 üzenetére
Köszi! Csak egy dologban 'kötekednék'
, mégpedig, hogy nem sok esélyt adok a 3 főverziónyi váltásra. Kettő még belefér, (ha nem jönnek alverziók, mint volt a 4-es rendszernél, de nem valószínű) de szerintem még a 8-ast sem fogjuk megkapni márciustól hamarabb, a 9-est meg nem is várom 2019 májusától előbb, addigra meg már lesz legalább 3 újabb telefon, ami fontosabb lesz, a mostani note8-at beleszámítva pedig már 4 is. Persze csodában hinni mindig lehet...
Azért remélem a 8-as rendszer után megváltozik végre a frissítési hajlandóság. -
gery14
senior tag
válasz
Mr.Silkó #17734 üzenetére
Igen de most hogy hasznaltam. Eldobalja a wifit a mobil netet a hangszoro vagy szol vagy nem . A ra masolt adat eltunik torlodik..... nagyábol kukaztak az s8+om ami nincs 2 hetes... a samsungnak vertem a dobot teloban. Azt mondtak nagyon sajnaljak es kifogjak cserelni a telefonomat.
-
törölt tag
válasz
Mr.Silkó #17670 üzenetére
Szerintem pár spórolós ötletet kellene betenni az összefoglalóba, esetleg a disablerekről (amik mellesleg érdemelnének egy külön topikot) dióhéjban egy pár szösszenetet. Tudomásul kell venni, hogy az s8 és tsai a használat módjától függően elég tág tartományban fogyasztják az energiát, amit tehetünk az max annyi, hogy személyre szabva, mindenki az eddigi instrukciók alapján letiltja azt amit nem használ, illetve átnézi a feleslegesen futó folyamatokat (a fejlesztőiben) szinkronokat.
A további üzemidővel kapcsolatos kérdéseket meg hanyagolni kellene,több okból is.
Az egyik legfontosabb ok az, hogy különböző módon, eltérő célokra, más környezetben használjuk ezeket a telefonokat.
Csak az üzemidő kérdés miatt nem érdemes kettészedni a topikot, mert ezen kívül minden ua.
Magam részéről mindig mindenből megpróbálom kihozni a maximumot, így itt a topikban régóta az üzemidőre panaszkodó usereknek próbáltam bizonyítani azt, hogy a gyári adatoknak megfelelő értékeket igenis ki lehet hozni egy kis törődéssel. -
janosibaja
őstag
válasz
Mr.Silkó #17551 üzenetére
(Bocs a dupláért, de két téma, másnak írt válasz.)
Köszi a választ! Ez még csak meg lenne, csak az a gondom, hogy miként csináljak rendet a családtag mobilján. A névjegyeinek fele a SIM-én, a fele a Google fiókban van...
Ha átállítom, hogy a mentés helye a Google, akkor OK, ezentúl oda menti, de a régiek szerkeszthetetlenül maradnak a SIM-en. Van a Google-ba való egyesítésükre valami technika?
-
sgeza
veterán
válasz
Mr.Silkó #17525 üzenetére
Pont ez az. Elég, ha valakinek a névjegyei között szerepel, aki engedélyezi ennek al cuccnak a hozzáférést. Ő ezeket begyűjti, és ennyi. Szerintem. Tehát feltehetően az ő privát száma valaki olyannak szerepel a névjegyei között, aki - tudtával vagy tudtán kívül - megosztja ezeket az információkat ezzel a szolgáltatással.
Én egyébként 1-2 pizzafutárt már megvicceltem így, hogy a nevükön üdvözöltem őket! X-D
-
bigdady
nagyúr
válasz
Mr.Silkó #17495 üzenetére
Ezzel a progival ha mentem a telom pl windowsra akkor ha csinálok egy gyári visszaállítása akkor ez majd visszaállítja a komplett telót beállításaival együtt majd win-ről vagy csak a tartalmat?
Működik különböző verzió firmwarek között is vagyis ez olyan mint iPhoneon az icloud csak nem felhőbe ment? -
válasz
Mr.Silkó #17346 üzenetére
Külföldi fórumokon is téma a kamera fókusz beragadás. A legtöbben kocogtatják. Aki gariztatta, volt, hogy visszakapta ugyan úgy, van akinek második alkalommal történő gariztatás után működött, van aklinek csere telefon és azon is jelentkezett 1-2 hónap után. Nálam napi 2x min. beragad a fókusz. Tesóm a samsung központban dolgozik, rákérdezett a mobilosoknál, itthon a szerviz nem nagyon tud erről a hibáról.
-
tgabe25
tag
válasz
Mr.Silkó #17131 üzenetére
Na akkor megnyugtattál, igaz nem tudom ennyi készülékhez hasonlítani de eddig az S8 a legjobb és szerintem kifejezetten szépen szól. Majd tesztelem több fejhallgatóval is, az AKG-n kívül akad itthon még Sennheiser fejhallgató is azzal is nekiesek plusz többféle zenével is mert eddig csak éppen pár zenével teszteltem.
(#17129) w333: Üdv, köszi!
(#17130) zzola: elhiszem, majd ha megszokom akkor talán megtalálok mindent de még mindig eltévedek benne
(#17136) Ubul86: Tudom mit érzel gyönyörű páros lett a Flex 2/G4
Nálam a Flex 2 januárban lett volna 2 éves de alaplaphiba lett
És szintúgy nem értettem, hogy miért nem vitték tovább a vonalat. A Flex 2 vel is szép képeket lehetett lőni, hiányolom is picit a kamera gyorsaságát, gyorsabban fókuszol mint az S8 én azt tapasztaltam de ez sem lassú.
(#17140&17141) DarthFater: Üdv neked is, nagyon hasonló véleményen voltunk akkor választáskor. Egyedül Iphone volt kizárva, szimplán nem tetszenek barátnőmnek van egy 6s-e előtte 4s-e volt de nem jönnek be. Én is MM-ben tudtam megcsodálni amúgy, a Note8 tetszett még nagyon de az sok volt már nekem árban. Kezdem már megszokni, egyre jobban tetszik és szerintem is jól döntöttem de ahogy látom ezt meg is erősítitek
Az íriszt még nem próbáltam meg megint, nem volt időm rá, arcfelismeréssel használom jelenleg az jól működik kifejezetten illetve az ujjlenyomat olvasót, egy egyszerű szilikon tokot vettem hozzá amiben az olvasót nagyon könnyen ki lehet tapintani úgy, hogy nem fogdosom össze se a kamerát se a villanókat mert a tok külön válassza mindhárom elemet.
Egyéb: Vezeték nélküli töltőt bátran rendelhetek kínából vagy felejtős? Találtam bőr felületű töltőt, jól néz ki, minőséginek tűnik és az ára sem vészes. A gyári fóliát cserélem hamarosan mert eléggé bugyuta van rajta gyárilag szerintem. Mennyire pörög ez a fórum, a Flex 2 fórumja 2 hetente 2-3 hsz jobb esetben
de látom rendes népek vannak itt is
-
DarthFater
tag
válasz
Mr.Silkó #17039 üzenetére
Köszönöm!
Sajnálom, hogy nem lehet bővíteni, valami Darth Vaderes vagy Stomtrooperes maszkot szívesen használtam volna (StarWars 4ever!
)
Igen, egyébként erre gondoltam én is először, hogy a tavalyiba nem bizti hogy belefért volna az átalakítgatás miatt.. Igazából a személyes megsasoláskor úgyis kiderült volna, de még jó hogy mondtad, így nem hurcolom át magam a város másik végébe..Am a tavalyi fehér verziót vettem volna, de így akkor le is mondtam, ha ez a version not compatible
Köszi még egyszer -
-
sgeza
veterán
-
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
Mr.Silkó #16702 üzenetére
Miért butítanám le ezzel? Minden ugyanúgy megy csak a net lesz lassabb.
Ez csak egy kísérlet, hogy mekkora befolyással van a 4G kapcsolgatása az üzemidőre.
Utána úgy is visszakapcsolom.Azt már tudom, hogy ha repülőbe teszem amikor alszom akkor nyerek két százalékot.
De nem szoktam repülőbe tenni. Az is csak kísérlet volt. -
janosibaja
őstag
válasz
Mr.Silkó #16604 üzenetére
Sohasem értettem rendesen ezeket az akku-értelmezéseket... Nekem, ha rendesen rá vagyok fordulva a mobilra, s örökösen nyomkodom, estére 25%-ra, ha sokat dolgozom, éjszakáig 60-70%-ra merül a teló.
Wifi állandóan bekapcsolva (csak 1 GB adathasználatom van egy hónapra, takarékoskodni kell), Bluetooth állandó a Xiaomi Band miatt, minden értesítés folyamatosan frissül, de Bixby, meg a többi, engem nem érdeklő appok Disablerrel tiltva.
Most eltér a fogyasztás a szokásostól: tegnapelőtt este feltöltöttem, egy éjszaka repülőmódban, utána kevés használat napközben, aztán tegnap éjfélkor megint repülőmód, reggel bekapcs. Most tartok 24%-nál.
Én ugyan nem értem, mit lehet kiolvasni ezekből az adatokból... Ne kíméljetek! Milyen ez? Nagyon jó, vagy nagyon rossz? Érteném meg végre, miről beszéltek a sot-ról...
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
Mr.Silkó #16494 üzenetére
Ha leveszem a hálózatról éjjel akkor csak 1%-ot merül. A Z3C-nél is így volt bekapcsolt hálózattal. Az egyetlen különbség, hogy most be van kapcsolva a 4G is. A Z3C-nél nem volt. A mi házunk meg pont olyan helyen van, hogy össze-vissza kell kapcsolgatnia a módok között. A következő kísérlet az lesz, hogy tiltom a 4G-t és megnézem a fogyást. Vagy éjjelre máshova teszem le.
Ebből majd valaki arra fog következtetni, hogy milyen xar az akku. Pedig NEM xar.
-
-
polonic
félisten
válasz
Mr.Silkó #16530 üzenetére
Kimakszoltam, 2 %-nál tettem töltőre.
Töltés közben csináltam a képet.Szerintem sem rossz annak fényében, hogy nem tiltottam le semmit, csak hi bixbyt meg a briefinget kikapcsoltam.
Csak azt furcsállom picit, hogy ugyanolyan felhasználást tekintve most miért lett több az android rendszerek fogyasztása. Eddig nem volt még ennyi.
-
Aszi10
tag
válasz
Mr.Silkó #16490 üzenetére
Hát minden esetre, azért köszönöm neked ,hogy te legalább segítettel ott ahol tudtál... úgy néz ki nem nagyon akad itt rajtad kívül olyan aki vágja a témát és segítene. A legszomorubb az , hogy tényleg nem hiszem , hogy velem lenne a baj... teljesen átlag user vagyok... Aztán mégis jönnek ezek az anomáliák...
-
Mo Bill
aktív tag
válasz
Mr.Silkó #16484 üzenetére
Őszinte leszek, amióta a neten megláttam ezt a tokot azóta szeretnék venni, csak a kijelző ilyen formációban (hogy nem látszik semmi) való lefedettsége tartott viddza, de ahogy te is mondod a biztonság felülírja ezt a problémát (már akinek egyáltalán ez problémát jelent).
Szóval jövő havi fizukor befizetek én is egy UAG Metropolis tokra!😁Köszönöm a leírtakat!
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Futás, futópályák
- Mobil flották
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- További aktív témák...
- Spring Green Motorola Razr 50 Ultra Garanciális!
- Honor 400 Lite 8/256Gb Dual, Kártyafüggetlen, Új, 24 hónap Garancia
- Samsung Galaxy Z Flip 5 - 512 GB + Galaxy Fit 3 és tartozékok - full pack
- Apple iPhone 13 Pro Max 128Gb, Kártyafüggetlen, Akku:100%
- Apple iPhone 15 128Gb Kártyafüggetlen, Új, Aktiválatlan!
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2183, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 13 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest