- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
HaliGab23
senior tag
-
voyi
aktív tag
Koszi a gyors valaszt igy mar vilagos
A kerdeseim amik maradtak:
Ez a kb 17gb rendszer altal fenntartott az nem sok egy kicsit vagy ennyinek kell lennie? (hivatalos xeu rom)
A Total commander 53.9 gb nominalis tarhelyet lat amibol csak 27.3gb foglalt es csak 16.1gb a szabad hely 26.6gb helyett. Ez vajon mitol lehet?
-
MM
őstag
Pedig de, ez bizony a készülék hibája.. Nekem ez a harmadik ujjlenyomat érzékelős telefonom, de míg a másik kettőnęl (Nexus 5x, Huawei P9) öröm volt használni ezt a funkciót, ennél a szenvedés határát súrolja. Nem azt mondom, hogy nem lehet megszokni, de azért egy csúcs készüléktől nem ezt várná az ember.
(Végül is csak a helyét, az alakját és az érzékelés pontosságát cseszték el...)
-
SharpSA
veterán
Én is tapasztalom, hogy nem az igazi. Az 5T mindig azonnal old, az S8+-ra van hogy többször kell nyomni. Eleve az alakja sem kerek és még egy picit mélyebben is van, így nem elég érinteni, picit nyomni is kell, hogy a lefedett terület teljesebb legyen. Ez ilyen. Viszont az biztos, hogy az 5T-nek lényegesen jobb az ujjlenyomatolvasója...
-
toto0569
addikt
szerintem ez lesz az
Próbáld ki de nem fog tetszeni,nekem sokszor leáll,nem menti a képet, és bemozdul. -
-
sgeza
veterán
Mert mindenkinek mások az igényei. Lehetne rá állítási lehetőség! Nekem bőven elég lenne, ha akkor jelenne meg, amikor felemelem.
Emellett zavar, hogy elég intenzív a fénye (persze világosban). Nekem jobban tetszene, ha halványabb maradna, vagy ha legalább ezt is lehetne állítani. -
ferike77
tag
Így vettem itt a ph-n!!!!
Teliárban persze!
Az eladó nem tájékoutatott!
Utólag persze reklamálhatok,hogyan bizonyítom hogy nem én tettem?
Úgy vettem észre,hogy a biztonsági.mappát akartam használni de nem engedte!
Ennek a telonak ílyen állapotban mi az értéke kb?
Egyébként olyan mint az új...
Számlája,garilevele van,mediahoz!
Számlája 334.000-ről szól! -
OCTAMD
őstag
Az a baj hogy mindenki másképp csinálja ezt az odinozást is
Pl. van aki szerint ez a fejlesztői egy fontos dolog(sosem csináltam)
Aztán itt ír usb drivereket(nem tudom mire kell,biztos jó valamire valahol,de sosem használtam)
Én a legegyszerűbben az alap ODINnal csináltam mindig is.Semmi pipa piszkálás
-
törölt tag
Messengert is kiveheted. Én ezt a menüpontot (is) erősen személyre szabtam, akkuidőben semmi sem lett rosszabb, viszont semmilyen számomra fontos dolog nem alszik.
Az alkalmazás figyelőt kikapcsoltam, úgy ahogy van, az alkalmazás optimalizálót pedig személyre szabtam. Nyilván Te tudod, de nem mindenki tudja, hogy a kettő nem ugyanaz
alkalmazás figyelő.
akkuhasználat optimalizáló
Ezekről korábban többször volt szó, de egy kis ismétlés nem árt -
tonnni1
tag
Ha lezárom a képernyőt valamiért nem zárolja teljesen simán egy új húzással fellehet nyitni és ha felkeltem a kijelzőt nyitott lakat van ott, ha arra rákattintok akkor lesz bezárt lakat. Semmilyen beállítást nem találok, hol kell azt beállítani, hogy teljesen zárja le a kijelzőt?
-
törölt tag
Na majd holnap, másnaposan nekilátok én is. Egyetértek abban, hogy jobbak nem lettek a romok, viszont ha nem is sokkal, de rosszabbak igen.
Gondoltam, várok még egy decemberi romra de ahogy bigdaddy irta talán nem érdemes. Nagy bajom nincs a mostanival(AQK7) de nálam is mintha akadósabb lenne, és mintha egy kicsit jobban harapna. -
törölt tag
Az s5, az más, onnan az s6 nagyot ugrott előre, meg egy jó nagyot hátra is(sd).
Én arról beszélek amit az s6 óta csinálnak. Az" s8 full új dizájnja" azért annyira nem új és eléggé megosztó is az a pár újítás az s7e-hez képest. A force touch szinte inaktív, jobban szerettem a home gombot, es a benne lévő ujjlenyomat olvasót. Az iris scanner nálam felejtős, a kijelző, megint az s7e-hez viszonyítva hajszálnyi változás. Igen kicsit más a forma, de hogy ez most jó vagy nem jó azt mindenki eldönti maga.
A kamera szinte semmit nem változott és ha őszinték akarunk lenne akkor már "csak" dobogós. A helyzet az, hogy összességében nem tartom sokkal jobb telefonnak az s8-cat az s7e-nél és aki tavaly megvette az s7e-t 275-ért annak idén megint 275-értnem biztos, hogy volt értelme megvenni az s8-cat. Az s8p más tészta, de innan sem lesz ahogy nézem errelme mefint váltani.Szifon szgértő nem vagyok, annyit látok, hogy a kamera talán változott valamennyit.
-
-
BeastMode
őstag
Régi szép idők
Nálam a Trinity Kernel volt olyan, hogy annyira smooth működést keresek azóta is.
Volt azóta pár telefonom, köztük olyanok is, amik "elvileg" sokkal jobbak (Note 4, i6S+, Nexus 6P, Note 8), de annyira sima rendszert sehol sem láttam, mint némelyik N5 ROM + kernel kombónál. -
Google térkép appban a beállítások részen ott van felsorolva, egyesével ki tudom törölni őket, de nincs kapcsoló,hogy ne rögzítse...
applause: Épp ezzel a "Kies" szoftverrel szórakozok, csak karikázik a "csatlakozás", de nem találja a készülékem. PEdig rákérdez,hogy engedélyezem-e a hozzáférést, meg minden, mégsem.
(#25523): Itt meg nincs helyelőzmények menüpont
-
Deck
titán
Kb. Szerintem sokkal jobb, hogy normális béta tesztelés van. Kiadhatná a Samsung most de akkor meg jönne a sok "inkább dolgoztak volna vele de lenne jó". Soha semmi nem jó az embereknek.. De válasz amúgy egyik topikban sem jön, hogy miért olyan fontos az Oreo, hogy várni sem lehet vele? Mi olyan fontos dolgot tud? A mostani rendszer kb hibátlanul teszi a dolgát.
-
DefJamHUN
aktív tag
Silkó: megvan beszelve!
Krisztián:
mert Te mindenedert megfizettel es fizetsz az eletedben.. ugyan, hagyjuk ezt az alszent dumat!
EnterR: Koszonom! Igen az ingyeneseket tudom hogy azok. Ezert nem is igazan akarok fizetni ha a fizetos is olyan!
Az mitol van, hogy egy- egy alkalmazast nem tudok elutasitani, hogy ne ferjen hozza a sajat dolgaimhoz?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hobby elektronika
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Opel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- További aktív témák...
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest