Hirdetés
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Yettel topik
- Akciófigyelő: Még ráadás óra és fülhallgató jár az új Redmi telefonokhoz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaliGab23
senior tag
válasz
Ateszpapa #38720 üzenetére
Nekem inkább az a fura, hogy mindenkinek van szerviz sztorija, olyan értelemben, hogy elromlott valami a telón (S6, S7, S8..stb.).
Szerintem elég gáz, hogy ennyi probléma van.
Oké, lehet mondani, hogy általában a problémát osztjuk meg, ha jó valami, arról kevesebbszer írunk.
De akkor is, én soknak érzem a "problémákat" manapság.
Nekem egyedül az I900 omnia volt, ami nem volt szervizben, egyik ismerősömnek adtam el, és még 6 év múltán is használta a faterja.
A többivel (samsung) minddel volt valami -
Clain
tag
válasz
Ateszpapa #37851 üzenetére
Köszi a javaslatokat!
Beszéltem telefonon egy szervizponttal ,de azt mondták,hogy az alkatrész beérkezéséig és a javítás időre is sajnos ott kell hagynom a telefont /arra nincs lehetőség ,hogy az alkatrész beérkezéséig tovább használjam a készüléket/
Talán megpróbálom felvenni a kapcsolatot a Budarörsi nagyszervízzel,hátha tudok náluk a javítási időn valahogy faragni
Mi a véleményetek?Gondolom a csere készülék esetén nem ugyanolyat kapok,mint amit leadok!?
-
madkiller
őstag
válasz
Ateszpapa #37482 üzenetére
Nekem is merült, mint a titanic, de tapasztalataim, hogy hiába nézegeted az aksis appokat, kb 6.0 óta nincs megfelelő jogosultságuk. Úgy tudod észre venni, hogy vmi garázdálkodik a háttérben, hogy nem olyan sima a telefon működése. Nekem is gyorsan merült nem rég. Közbe töltögettem le játékokat mindegyikkel játszottam kb 10 percet, de nem töröltem le, mert úgyis van hely minek. Vahy 20-30at letöltöttem. Levettem az értesítési jogosultságukat, mindig alvó módba tettem őket. Úgy döntöttem letörlöm a 2/3át meg pár appot, amit nem igen használok.
Végeredmény az lett, hogy újra jó az aksi idő és újra smooth az OS. Tehát a google több verzió óta fejlesztett doze módja még mindig sz*rt sem ér. -
iceQ!
addikt
válasz
Ezzel küszködtem én is mindig. Megfigyeltem, hogy WhatsApp hívás után jött valami ami rendesen lerágta az akkumat. Nem értettem sokáig mi ez. Észre vettem, hogy normalizálódik majd eltűnik ez az unaccounted process. Esetleg van olyan app amivel sűrűn nyomsz hívást adatkapcsolaton? Ez egy app lesz amúgy, már mondom.
-
rtommy1
csendes tag
válasz
Enyém is telekomos S8
Lehet ott a gond?
Enyém feltöltőkártyás, lehet h függetleníteni kellene velük és akkor talán xeh lenne, ami nem merül ennyire... :/
Én most megutáltam ezt a telefont így.
De mire cseréljek?!
S9 nem kell 100e vel többért, ráadásul nincs sok lényegi változás. -
Mr.Silkó
veterán
-
-
marcarc
senior tag
válasz
Ateszpapa #34808 üzenetére
Ha tökéletes az állapota, de egy apró karcért már csak 95e (ha független), ha függő akkor 64e. Ezzel akkor se jársz jól ha 30e-t adnak melle. Vigyél be egy régi nokiát (500ft + 30e kupon) + add el külön az s8 at, 120e. JAH és emellé ahogy olvasom jár két év fincsi hűség.
[ Szerkesztve ]
-
-
-
madgie
titán
válasz
Ateszpapa #34177 üzenetére
El, csak kicsit nehezebben.
Locutus: egyrészt félek, hogy leejtem, tempered glass párszor mentette má meg a helyzetet más telefonon is, másrészt karcolódik minden telefonom, valahogy bevonzom az ilyesmit. Két napig volt az S8 védelem nélkül, van is pár apróbb karc a kijelzőn.
BeastMode: szerintem Note-ra is van ilyenük
[ Szerkesztve ]
-
válasz
Ateszpapa #33499 üzenetére
Elképzelhető, ha jól tudom az S2 nem is kapta meg a Tizen új verzióját. Úgyhogy vagy a telefon szoftvere a hibás, vagy a Tizenben valami általános gubanc van, ami minden verziót érint.
Mondjuk, a gear app alapból sem valami nagy eresztés... Jó lenne már valami komolyabb fejlesztés erre, meg az SHealth-re is. -
sgeza
veterán
válasz
Ateszpapa #33392 üzenetére
Az világos, csak a kollégának nem ez irányú volt az eredeti kérdése, hanem épp az ellenkezője, ezért nem érdekes, hogy kézzel indítható-e mobilneten mentés.
Közben most olvasom az írásom, nem jól fogalmaztam: automatikusan megy csak wifin. Mármint a biztonsági mentés.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+