- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tujmos
tag
válasz
volandy #30947 üzenetére
Egyrészt pont lejárt a hűségem, kicsit kiváncsi voltam az androidra is, 6s pluson kellett beszédhangszórót cserélni, akkumulátort, ami már megint kezdett döglődni. Nagyon régen használtam androidot kb 6 vagy 7 éve, akkor megutáltam, igaz nem csúcskategóriás telefonnal használtam. Nagyon megtetszett a nagyobb függetlenség, testreszabhatóság.
Ami a telefonban tetszett meg, az a 2 év garancia, plusz a hozzá vásárolható 1 év. Megnézegettem a kiegészítők árait, ez is elég szimpatikus volt.
Kicsit az iOS-t folyamatosabbnak éreztem, de lehet csak máshogy reagáltak dolgok. Van pár szokatlan dolog, de szép lassan megszokok mindent. Nem bántam meg a platform váltást és nagyon szeretem ezt a telefont -
-
Épp beszélgettem egyik fórumtárssal, aki szintén iphone-iOS-ről jött át és mivel egészen jó kis listát írtam arról, mi az amit ezzel vesztettem, mi az, amit nyertem, megosztanám itt is. Ezek az én váleményemet tükrözik, 3 hónappal i7Plus-ról S8+-ra váltás után.
A helyesírási hibákért bocsánat, nem olvasom át újra csak beillesztem:
Nekem amik a negatívumok:
- nem látom a BT eszközöm akkuszázalékát, pedig tudja, droidon 8.1 felett lesz ilyen. Elvileg van rá app, de kipróbáltam, baromi szarul tippel, használhatatlan.
- ha bt eszközöm van, és megállítom, majd elindítom a zenát rajta (mmint a vezérlőjével, ami egyben ugye a mikrofon/hanger/play-pause) akkor 2 egységgel nagyobb hangerőn folytatja egy pillanatra, majd visszahalkul az eredetileg beállított hangerőre. Vezetékessel ilyet nem csinál
- néha ugrik az anim, meg random be-be szaggat, bár nem számottevő, általában frankó gyors
- GPS érdekesen működik, előbb összezavarodik belvárosban gyalog, mint iPhone, az ott jobb volt sokkal, mák,hogy keveset használom.
- mono hangszóró, YT és egyéb fektetett nézetes dolgok i7-en sokkal jobban szóltak,hogy alul-felül szólt
- skype alatt a back kamera képe homályos, ez valami droid baszás lehet, csak itt tapasztaltam ilyet
- ujjlenyomat olvasó azért itt sokkal jobb volt, lehet vitatkozni, az én használati szokásaimat nézve itt jóval kevesebbet hibázott, mint a samun
- gyártó eléggé leszarja a saját csúcskészülékét, erről mindig beszélünk a fórumban, de még a biztonsági frissítések is késnek, arról meg ne is beszéljünk, ami 1-1 főverzió körül megy.Ehhez képest, amit nyertem:
- vezeték nélküli töltés, szökőévente töltöm emiatt kábellel, mert a munkahelyre is vettem egy wireless töltőt
- Mobilfizetés, ezt nem véletlen említem sokat, naponta használom, többször is
- AOD (legtutibb)
- vizállóság, ezáltal nem félek kádban, esőben, bármiben használni, mégha ez nem is sűrűn fordul elő
- jack (mert nem kell szarakodni átalakítókkal, ha épp a BeatsX-et töltöm. Van,hogy gép előtt vagyok, de mobilon veszem fel a skype-ot, csak kirántom a fejesem a gépből és dugom a telefonba; vagy kirántom iPad-ból és dughatom egyből a telefonba, stb.)
- rezzen,ha felveszik/leteszik a hívást, apró feature, de kurvajó, tudod, mikor jön létre a kapcsolat, mikor végződik
- file-ok átvitele sokkal egyszerűbb
-van normális és részletes hangszín állítás, külön a basszusnak is -
Mr.Silkó
veterán
válasz
madgie #30390 üzenetére
Azért elég sokat lehet ezellen tenni a Google beállításainak tüzetes átnézésével, illetve disabler megfelelő alkalmazásával.
iOS alatt persze, hogy csak 5%-ot merült volna, hiszen a funkciói sokkal korlátozottabbak, illetve nincs rendes multitasking.
(#30392)
A fenti javaslatommal azért csökkenthető jelentősen ennek gyakorisága, de ha kicsit is úgy látod, hogy meríti valami a telefont, akkor egy restart csodákra képes, és azért kibírható az az 1 perc szünet, amíg újraindul a mobil.
Plusz ami még növeli az akkuidőt, az a használt appok RAM-ban tartása. Még mindig rengeteg embernél látom nap-mint-nap, hogy a képernyő lezárása előtt mindenből kilépnek, pedig ez egyrészt totál felesleges, másrészt az újra, 0-ról megnyitott alkalmazások energiát és időt pazarolnak.
-
madgie
titán
Resi? Mint restart? Pont a kiszámíthatatlanul beakadó Play Services miatt húztam fel eddig mindig magam az androidon, most még mobilnet se volt, míg vezettem, vendégségben sem nyomogattam, aztán 90%-ról sikeresen le is ugrott 63-ra. "Kicsit" dühítő, a fapados iOS ugyanitt merült volna vagy 5%-ot.
Mr.Silkó: ezzel az ablakkal még én sem, de minden Androidos telefonomon jártam már így, gyönyörűen leszipkázza az akkut és totál kivédhetetlen, néha csinálja, néha nem...
Viktor0610: negatív, semmi ilyesmi nincs telepítve.
-
DefJamHUN
aktív tag
Az iosben megtudtam tiltani alkalmazasok internethasznalatat, itt is van csak en nem talalom?
-
sgeza
veterán
válasz
madgie #29906 üzenetére
Ez egyébként nem feltétlenül a droid hibája, könnyen lehet, hogy az említett alkalmazások vannak (erre a rendszerre) bénán megírva. Szerintem az már régóta nem igaz (vagy nem annyira, mint korábban), hogy az Android kevésbé működik stabilan, mint az ios. Nyilván nem ugyanaz a kettő, és pont utóbbi zártságából eredően ott kevésbé fordul elő probléma, de hát valamit valamiért. Én nem bírnám ki az ios-t.
Meg aztán ha valami nem úgy megy, ahogy gondolnád, kérdezz nyugodtan, sokszor csak az ismeretlenségből fakadóan gondolja az ember, hogy valamit nem tud a rendszer, pedig lehet, hogy de! :-)
Nekem egyébként soha nem fagyott még meg a rendszer, soha nem indítom újra a készüléket, és működik minden gördülékenyen. Leszámítva a gmail anomáliát, de az sem rendszer hiba, és az ilyenekre mindig van alternatív megoldás.
-
madgie
titán
A múltkori drónos esetemnél pont ez jutott eszembe, hogy hiába okos(abb) rendszer a droid, ha valami porszem kerül a gépezetbe, akkor kutathatod, ugyan mi kínja van. Mert király, mikor rádugom a DJI távvezérlőjére a telefont, bekapcsolom a drónt és már automatikusan el is indítja a DJI Go appot és csak egy Fly-t kell nyomnod, de ha valamiért nem sikerül ezt a teljes folyamatot végigvinni automatán, akkor b*szhatod és kereshetsz, hol akad el (és lehet nem fog kézzel odanavigálva elindulni/párosodni). Vagy a Fuji app is ilyen, tök jó, hogy automatikusan rááll a fényképező wifijére, de ha mégsem, akkor manuálisan se látja mindig. Míg a fapados iOS-en lehet semmit nem tud automatikusan megoldani, szinte totál el van zárva minden mindentől, de ha kézzel megcsinálod, amit kér/kéne, akkor bolondbiztosan működik.
Ettől függetlenül nem akarok visszamenni (még
), eszméletlen gyönyörű ez a telefon, jó a kijelző, navigálni még nem navigáltam ugyan vele, de remélem az is fog menni neki
(Meizu MX4-gyel is jártunk sokfelé anno, szépen ment a Here)
-
markknight
veterán
Sajnos megint visszatértem iOS-re, mert úgy gondoltam, hogy az Android túl sok lehetőséget kínál nekem. Visszatettem a gyári mentésem, minden flottul ment volna. Az iCloudban már az elején nem tudtam 50 gigára váltani, kiírta, hogy nincs ilyen csomag, a music librarym sehogy nem szinkronizálta. Utánakerestem ezeknek és mai napig létező bugok. 9 év megszokás ide-oda, be kelll látnom, hogy az iOS manapság már a kőkorszakból megmaradt butaszoftver. Így bemegyek a Telekomba és kihozok egy Galaxy S8 plust, ami maradni is fog nálam.
-
madgie
titán
-
Frozzy
őstag
válasz
madgie #28751 üzenetére
ki is adták.. amerikában qualcomm procival
Majd most jön az S9 6gigával.. idővel az se lesz elég. úgy ahogy PC-ben is minnél több a ram annál többet zabál. iOS azért kicsit más, de i7 2 gigával ugyan úgy újra tölti az appokat meg az oldalakat mint a i7plus 3gigával.. teljesen mindegy
-
Mr.Silkó
veterán
Én szintén naponta etetem a telót, estig gyakorlatilag kivétel nélkül kibírja egy töltéssel – talán egyszer fordult elő, hogy egy nagyon sűrű szabadnapomon rá kellett töltenem délután –, viszont a munkakörülményeim miatt (valószínűleg) nálam bazi nagy a készenléti fogyasztás is sajna – ez az egy dolog hiányzik egyedül az iOS-ből –, olyan 5-7 százalék esik le óránként.
-
viera
őstag
válasz
N.otorious #27753 üzenetére
Nincs semmi baj vele,csak nekem nagyon unalmas volt.
Meg jobban tetszik,hogy az Android nagyon jól személyre szabható.
Hiányoztak a megszokott dolgok amiket használtam Samsung-on,többek között az AOD is.Meg nekem jobban tetszik a Samsung-ban levő kijelző is.A zene is jobban szól Poweramp-al.Viszont a Face ID tényleg baromi jó lett,nekem az nagyon tetszik.Meg az iOS készenléti fogyasztása is páratlan.
-
markknight
veterán
Androidon mindig be kell zárogatnom az appokat? iOS-en megszoktam, hogy úgy hagyom, nem tudom ez mennyire merítené az akksit
-
csacsi67
addikt
válasz
janosibaja #27016 üzenetére
Szia probáléd ki ezt ennél nem kell a TV-n állitani semmit egyik legjobb app. A Te általad linkeltnél lehet a TV-n is kell állitani valamit. Nekem ez müködik droidon és IOS-n is. [link]
-
Én is ugye iPhone-ról jöttem, nem tetszett, amit az Apple idén produkált, úgy éreztem, most kell most kipróbálni. Erről már leírtam a véleményem, rá lehet keresni, úgyhogy ezt most hanyagolnám. Viszont újabb 2 dolog, ami iOS-en nincs, és nagyon sokat használom: egyik a mobil fizetés, baromi jó csak a telefont odaérinteni a paypass felületre.
A másik, hogy voltam a szüleimnél látogatni most az ünnepekben (elváltak), és csak átdobtam a képet a tv-jükre smart view-al, és már mutattam is a fényképeket, videókat, stb-ket nekik. Jó funkció nagyon. -
T.ati
tag
válasz
eladogeppc #26616 üzenetére
Szia!
Nekem i7-em van, és jelenleg S8 cserén gondolkodom. Ennek oka a kijelző. Egyrészt elég kicsi, már gondot okoz az olvashatósága. A másik a minősége. Feleségemnek S7 van, már nem merem a kezembe venni, annyira szép az i7-hez képest. Érdekesség, voltunk koncerten ahol sokan fénykepeztek. Akinek iPhone-ja volt, a sötétben csak úgy világított a kijelző, messziről ki lehetett szúrni kinek LCD, kinek Amoled panelje volt. A Samu telefonok sötétek voltak, csak a színpad látszódott a kijelzőn, semmi felesleges fénykiszűrődés nem volt látható.
Bár nem vagyok egy telefon guru, de azt azért hozzá kell tenni az iPhone fél éve nem volt kikapcsolva, soha nem kellett memóriát "felszabadítani", most is 30 alkalmazás van a háttérben nyitva. Ha készítek egy képet, ahogy wifire csatlakozik feltölti a felhőbe, már nézhetem is az iPaden. Ha újra kéne raknom a rendszert, elvileg az utolsó byte-ig vissza lehetne tölteni az iCloudból. Nem akad, nem fagy, tehát a rendszer nagyon jó. Jó a sztereo hangszóró, de csak ha közel van a telefon akkor hallani. A jack viszont hiányzik, főleg hogy nem lehet tölteni fülhallgatózás közben. Ami még hátrány számomra, mivel nincs PC, akár egy mp3 felmásolása is gondot okoz.
Úgy gondolom, ha már megszoktad az android szabadságát, illetve ki is használod ezt, korlátok közé fog szorítani az iOS zártsága, de ez a zártsága okozza szerintem a rendszer stabilitását. Még egyszer hozzátenném, nem értek a telefonokhoz, én csak használó vagyok, ezek egy laikus gondolatai.
-
dnelb
veterán
válasz
eladogeppc #26599 üzenetére
nagyon nem egy kategória.
igazából egy valamiben lehetne jobb, és az az iOS, de már ebben sem vagyok biztos a lassítás miatt.. -
Mr.Silkó
veterán
válasz
pappkarcsi #26150 üzenetére
Egymás mellett használok Androidos és iOS-es telefont is, ez a Messenger hiba sajnos az előbbi rendszeren lévő app sajátossága, iOS alatt minden értesítés egyből beérkezik. Remélhetőleg idővel javítják a dolgot, de mondom, ez nem konkrétan az S8-ak hibája.
-
válasz
BeastMode #25864 üzenetére
Én elégedett vagyok utána egyébként, bár iOS11 szépen megnyírbálta ott az akku időt, viszont az is igaz,hogy megvártam a frissítést, ami az Apple szerint helyrehozta az üzemidőt, de nem lett jobb akkor sem.
Ha már hosszú táv, akkor bár nagyon elégedett vagyok, van olyan, ami zavar is (mint minden eddigi telefonomnál is volt ilyen):
- BT füles esetén ha megállítom a zenét, majd újra elindítom, akkor egy rövid ideig 2 egységgel nagyobb hangerőn kezdi folytatni és úgy halkul vissza. Ez baromira zavaró, nem is értem, hogy ezt mi okozza.
- bár csak egyszer fordult elő, tehát nem állandóan zavar, nov. 1-i frissítési pack után újra hozzá kellett adnom a biztonságos helyeket, mert bár nem felejtette el, csak ujjlenyomatra oldott fel, hiába voltam az adott helyen.
- AOD néha egyszerűen nem kapcsol be. "Elfelejt" bekapcsolni, nézem is,hogy miért full fekete a képernyő.
Kb. ennyi, emellett sokkal több a pozitívum, amit kaptam és nagyon szeretek:
- kijelző, Wireless töltés, vízállóság, biztonságos helyek és eszközök, stb.
-
glspeter1
őstag
válasz
func93 #25858 üzenetére
Sima hetesről jöttem át és hát igen... A kijelző az mindent visz.
IOS kicsit hiányzik, de anno Droiddal is elvoltam, nem sokat változott azóta.
Az Edge Panel nagyon tetszik, valamint szerintem a kamera is sokkal jobb.
Az akksi egy nagy kérdőjel nálam. Egy napot röhögve kibír, kettőt már csak visszafogott használat mellett.
Itt jóformán mindenki 4-5 óra kijelző idővel dobálózik a sima S8-nál is, nálam jó ha a kettő meg van. -
gabo01
őstag
Sziasztok!
Pár napja már olvasom a fórumot és tegnap óta a párommal csatlakoztunk 1-1 S8-al a csapathoz!
Iphone 6-ról váltottunk mindketten. Én nagyon meg vagyok elégedve eddig a telefonnal kezdve a kábeles átköltözési lehetőségtől a használhatóságon át a sebességig stb..!
A párom kissé már kevésbé lelkes. Még szoknia kell a kijelző színeit és a facebook működését. Az a gondja, hogy gyors görgetés közben sokszor megakad pillanatokra a kép amit ios alatt sosem tapasztalt. Ez egyébként általános android sajátosság? -
Mr.Silkó
veterán
válasz
oil120 #25397 üzenetére
Ez sajnos Android hiba – illetve Gmail hiba –, iOS alatt nincs ilyen a tapasztalataim szerint, viszont több, különböző márkájú droidos készüléknél folyamatosan tapasztaljuk a családban.
Ami még meglepő, hogy ez nem a fiók hibája, hanem szerintem az appé, mert a második Gmail címem a Samsung gyári email kliense alól hibátlanul szinkronizál, folyamatosan.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Wiz Khalifa #25337 üzenetére
Szia!
Mindkét kérdésedre igen a válasz.
Előbbi kicsit összetettebb dolog, a kisegítő lehetőségekben kell hozzá a képernyő egyszerű bekapcsolását aktiválni (bár picit máshogy működik, mint iOS alatt), utóbbi pedig a zárolt képernyő beállításait megfelelően paraméterezve szintén rendben teszi a dolgát.
-
válasz
deadmaau5 #24639 üzenetére
Én örülök mindenképp, hogy a plusz-t vettem. Még régebben iPhone 7-es méret teljesen jó volt számomra, majd lett i7Plus, ami elsőre orbitálisan nagynak tűnt. Ez után S8Plus jó volt, mert keskenyebb, és bár igaz,hogy a kisebb is 5,8"-os, az már nagyon keskeny és -szerintem - több helyen a tartalom fogyasztás rovására megy.
Van,hogy kényelmetlen, de többször jön jól a nagyobb méret, mint amennyi hátránya van. Az is igaz,hogy én nem vezetékes fülest használok, hanem egy BeatsX-et, amiben az a legmeglepőbb, hogy bár iOS-re van optimalizálva, előbbin mikor csak beszélgetésre és nem zenehallgatásra használtam, akkor ha volt háttérzaj (forgalom), nem értettek semmit. S8Plus alatt meg vígan használom háttérzajtól függetlenül beszélgetésre is. -
DefJamHUN
aktív tag
Sziasztok!
En is valtottam az IOSt erre a kis csodara. Olvastam itt korabban egy appot amivel az osszes cuccom attudom huzni az Iphonerol. Leirna esetleg valaki? Koszonom! -
válasz
Mr.Silkó #24042 üzenetére
Köszönöm.
A telefon továbbra is tetszik, jelenleg iPhone után a legnagyobb szívfájdalamam, hogy a back kamera képe homályos skype videó hívás alatt (tehát amit a telefon küld az általam hívott félnek), de ez valószínűleg androidos skype para, mert eddig minden telefonomon ilyen volt. iOS-es persze kristálytiszta. Elég ciki ez a fejlesztőre nézve.
-
söncö
tag
Sziasztok.
Köszönöm a korábbi segítségeteket.
Nagy morfondírozás után megrendeltem egy S8+-t az i6 helyébe.Na most a jelenlegi felállás szerint újabb problémák lesznek ,de gondolom többen is tudtok rá megoldásokat.
1. Névjegyek/telefonszámok átvitele ios->android
2. Apple music tartalom valamiféle mozgatása vagy kikonvertálása szabadon mozgatáshoz a galaxyra.
3. Láttam itt több társunk kommentárját a romokhoz. Nem kezdő vagyok a főzőcskézésben viszont a samsung vonalon romokból totál sötétség ,milyet rakjak fel ,honnan töltsem stb stb...
Előre is köszi! -
Egy hosszabb kis szösszenet a tapasztalatimról, iPhone 7 Plus után, aki nem akarja, ne olvassa el. Előre szólok, hosszú lesz, és bár igyekszem összeszedetten beszélni róla, nem biztos, hogy sikerülni fog.
Az elő történet annyi, hogy gyakorlatilag 2008 óta iPhone-t használok (legelsővel kezdtem), droidos kitérőm volt összesen kb. 2 év, de nem egyhuzamban, akkori csúcsmodelleket próbáltam (LG G2, Z1C, Z3C, P9, P9 Plus).
Leszögezném, hogy elégedett voltam az iOS-el, bár eléggé kötött, mindent jól és gyorsan tesz és tekintsünk el az iOS 11.0 körüli roppant gáz rendszertől ami nem csak, hogy sok helyen laggolt, az akksit is úgy szívta, mintha nem lenne holnap, ugyanis 11.1.1-re egészen jól működött újra a rendszer, akkuidőt kivéve (bár az is javult).
Azért váltottam S8+-ra, mert „untam a banánt”, évek óta ugyanaz a forma, ugyanaz a kinézet az oprendszer tekintetében is. X rohadt drága lett, bár megvehetném, ennyi pénzért biztosan nem fogom. Szóval összességében most láttam idejét megint elkalandozni, aztán hogy mit hogy a jövő év, úgyis kiderül.
Azért nem akartam az elején írni semmit róla, hisz úgy gondolom, hogy a legtöbb ember azért szarozza a másik tábort, mert bár megpróbált váltani, annak nem hagyott elég időt. Elvárta, hogy minden úgy működjön, ahogy megszokta és ha 1-2 napon belül nem ezt tapasztalta, vagy nem tudta megszokni (elég nehéz is ennyi idő alatt), akkor bizony hangzatos szavakkal szidni kezdte.
Külső: Ez totál szubjektív, számomra nem kérdés, full hightech az S8 az iPhone mellett, egyértelműen jobban tetszik a Samu. Fóliát találni rémálom, illetve eléggé beszűkült körben lehet találni. végül, mint arról szintén írtam, gyári lett elöl (üvegfóliákkal nem is próbálkoztam), hátul és oldalt maradt a Mobile outfitters (elöl sokat ront a képminőségen). Tokot nem használok. Kötöttem rá biztosítást, de eddig egy telefonomat sem érte olyan kár, ami miatt ezt ki kellett volna használnom, de az ördög sosem alszik. A vízállóság remek, iPhone esetén azért az iP67 ugyan ott van, de még akkor is f*stam,hogy valami baja lesz,ha esőben megázott kicsi a display.
Kijelző Pazar és hatalmas, pedig i7Plus-é sem volt kicsi.
Vezeték nélküli töltés is kényelmes, bár lassú, viszont este hazaérek, ráteszem, aztán tökmindegy, mikorra tölti fel.
Ujjlenyomat olvasó iPhone estében pontosabb, és jobb helyen van. Samun ott az arc és retina felismerés, de mivel maga a gyártó is elismeri, hogy adott esetben árthat a szemnek, nem használom (műtötték már a szememet, stb, nem kell semmi rizikó faktor pluszban, még akkor sem, ha az minimális).
Akku jobban bírja, mint a 7 plus, de ez értendő a jelenlegi iOS 11-es verzióra, ami erősen lerontotta azt.
OS: ezt már leírtam egyszer, továbbra is úgy gondolom, hogy a szabadságnak ára van. Az iOS összességében sokkal smooth-abb, az animációk is baromira jól el vannak találva. Droid is gyors nagyon, de valahogy mások az animok, mindent odab*sz az arcod elé, amitől pattogósnak és ezáltal szaggatósabbnak él meg egy iOS-hez szokott szem. Ezen nincs mit ragozni.
Csomó funkciót kaptam a droiddal, ezek egy része nagyon praktikus, másikat nem is használom, de ez egyénenként változik. AOD remek, bár eléggé szívja az akkut. GPS alapú biztonság nagyon jó, használom is.
Hang: beszélgetés és hasonlók kristálytiszta, totálisan pozitívan csalódtam. Ami hiányzik, az a sztereó megszólalás fektetett nézetben yt, film stb alatt, másikon fentről is szólt a hang, nagyon jó volt.
Van jack, hatalmas plusz, még akkor is, ha jórészt BT-n hallgatom (BeatsX). Sokkal dinamikusabban szólalnak meg a hangok minden téren, legyen az film, vagy zene és a beállítási lehetőségek is bőségesek. iPhone sem volt szar, sőt, de itt egyértelműen jobbnak érzem/hallom.
Fényképezőben mindkettő jó, de jobb a Samu. Ezen lehet vitatkozni szintén, én automata módban lövöldözök mindkettővel, és a Samu jobb képeket készít, főleg kevés fényben. Videót nem tudom, ha évente 2x20 mp videót felveszek, sokat mondtam. Nem használom.Biztos van csomó dolog, amit kihagytam, de majd kérdez, aki esetleg olvassa és fontos neki.
Megérte? Az az igazság, hogy nem tudom, tényleg nem. Egyik sem jobb a másiknál, mindenki döntse el, neki mi a fontosabb és úgy válasszon. Nekem bejön ez a telefon, a display tényleg odab*sz, zenehallgatás is élmény. Én egy ideig most elleszek ezzel, sajnos az a „bajom” mint másnak is, hogy bár egészséges értékrenddel megáldott (legalábbis remélem) felnőtt férfi vagyok, ha telefonról van szó, hajlamos vagyok teljesen hülye döntéseket hozni, cserélgetni, próbálgatni még akkor is, ha egy adott cucc tökéletesen kielégíti az igényeimet. Persze, inkább ezeket cserélgessem, mint az asszonyt, nemde? -
iOS-ről jöttem, ott elég smooth volt, de abban az iOs mindig jó volt, hogy ezeket elrejtse és a folyamatosság érzését keltse. Droid (chrome is) gyors, de van, hogy anim nélkül, vagy minimális animmal csak odab*ssza az arcod elé a kontentet és szétesik az egész folyamat. Szokni kell. Ezzel most nem vitát akarok indítani, azt mondom, amit tapasztalok. pár nap után még nem mondok véleményt, gyűlnek a pro és kontra érvek mindkét oldalon.
Jut eszembe, köszönöm ismét a válaszokat mindenkinek.
Csak ha egyesével megköszönöm, nekem is megköszönik a részvételt a topikban.
-
válasz
Mr.Silkó #22812 üzenetére
Megoldódott, váltottam új netcsomagra, amit még nem lát az app, el kell telnie pár napnak, mire be tud tölteni emiatt. A webes felületen szintén úgy látszott,hogy nincs is mobilnetem, pedig van. Sosem értettem, hogy egy ekkora cég miért tököl mindennel ennyit. Bár ez igaz sokmindenre, ott az Apple, Samsung, stb. sz*rrá optimalizálhatnák az adott oprendszert a telefonjukra, de nem, kiadják tök bugosan, majd javítva lesz (talán).
avlisz80: Gondolom a wirelessekhez képest "fast"... Így meg mondhatod, hogy "Gyors a fast!"
ollie: Tudom, de vannak "határok". Elég megnézni, mi a különbség pl iOS 11.0 és 11.1.1 között. UTóbbinak kellett volna kijönni nullás főverziónak és még az is messze nem tökéletes.
-
törölt tag
üdv. sziasztok. Szeretnék visszatérni IOS ről androidra.. I7 cserélem le S8-ra... találtam is egyet.. EU modell így van hirdetve... bátran megvehetem? személyesen tudok találkozni az ügyféllel.. független a telefon..
Annyi kérdésem lenne hozzátok hozzáértőkhöz, hogy a telefon megbízható, oké az S8-al minden? sebesség , kamera... stb.. köszönöm(#22763) ollie: azt írja van számla
-
válasz
Mr.Silkó #22574 üzenetére
Azt hittem, hogy ez az, hogy kikapcsolt képernyő van alapból,de ha jön valami értesítés (sms, e-mail, stb), akkor kivilágít a lockscreen, és látható,hogy mi jött (mint iOS-en). Eredetileg is ezt akartam megoldani, de akkor ez nem fog menni,ha jól értem.
Más: blue mailban az instant push beállításnál mit kell beállítani, hogy azonnal megjöjjön az e-mail? Mint a képen látható, ha "érkező"-re rakom akkor nem lehet időt állítani, ha bejövőre, akkor 3 perc a legkisebb intervallum, hogy csekkolgassa a szerveren az új leveleket. Ezek szerint most jól van belőve?
Maxximus: Figyelem folyamatosan, nem sietek vele, 20k-ért ha találok, akkor veszek egyet. Erre azonban várni kell.
-
-
hoy
tag
Sziasztok!
Eléggé bejön az S8 ikon "rendszere" van esetleg ebből valami szögletesebb verzió? átmenet az ios lekerekített négyszöge és a gyári ikon között?
Válaszotokat előre is köszönöm!
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
icecave #21717 üzenetére
A helymeghatározás nagyon pontos, iPhone után mondom ezt (mindkettőnél hibátlan). GPS, Glonass, Beidu és Galileo műholdak alapján is működik.
A backup lehetőségekben még van elmaradás az iOS megoldásához viszonyítva, de alapvetően korrektnek mondanám a lehetőségeket.
A Samsung felhő ezeket tárolja, igény szerint: [kép]
Képre és zenére én meg a OneDrive-ot használom, nem ront a minőségen, ráadásul két évig ingyen 100 GB jár, gyors a feltöltés is.
-
Sziasztok, olvasgatom a fórumot, de lenne pár kérdésem is. Alapvetően kis kitérőttel iPhone-t használtam, jelenleg 7 Plus-t, de kicsit kitekintenék, nem azért mert rossz lenne az iOS, sőt, inkább csak "unom" a felületet, illetve most látom idejét kicsit elkalandozni.
Lehet némely kérdés furán hangozhat, de nekem fontosak.
1. Sima S8-at vennék, mert a plusz ujjlenyomat olvasója már "messze van", és mivel a retina szkenner, meg arcfelismerőben nem hiszek, illetve ahogy olvasom, nem túl jól működnek, megmaradnék az ujjlenyomat olvasónál, mint pontos-gyors, stb. megoldásnál.
Cáfoljon, ha valaki máshogy látja.2. Spotify-ban van rendes EQ? Mindegy,hogy a rendszerét használja, vagy sajátot, csak legyen, esetleg basszus kiemelés/custom eq.
3. Van BT fülesem (BeatsX), de ha 3,5 jack-en hallgatom, a hangchip milyen benne? NAgyon sok zenét hallgatok, Sony Z3C-vel annak idején ezen a téren baromi elégedett voltam. Főleg a basshead trance szerető fejemmel.
4. Skype hang milyen? Fülesen, kihangosítón? Eddig minden telefonnal csak szívtam vele, iOS-en nagyon szép és tiszta volt a hang, nem szakadt, nem recsegett, stb. Ha itt bármi gond van kérlek mondjátok, ez szinte a legfontosabb.
5. Ha hivatalos forgalmazótól veszem, illetve nem szolgáltatótól, akkor előbb jönnek a frissítések? Valamint ha droid verzió frissítések kiszámíthatatlanok, azért biztonsági frissítések jönnek?
6. Internetezés, bkk app, youtube stb. jól működnek rajta?
7. Ha simán a beszélgetést vesszük (vívok valakit), a beszélgetés minősége milyen? Szépen hallanak engem és én mást?
8. Okosórával (Pl. gear fit 2) milyen a kapcsolata, megbízhatóan működik?
9. Esetleg aki iPhone-ról váltott, mi a vélemény hosszú távon? Azért kérdezem, mert olvastam sokat itt,hogy váltott és baromi elégedett/nem bánta meg, aztán rá 1-2 hétre meg az iPhone topikban újságolja hogy visszajött, mert szar az egész.
10. Maga a gyári rendszer milyen? Nem szarakodnék egyelőre Nova és társaival, mert utóbbit is mindig azért kellett feltennem, mert a gyári launcher nem volt valami jó. Itt mi a helyzet?
Egyelőre ennyi, biztosan lesz még kérdés, olvasom a fórumot, és néztem, honnan érdemes beszerezni,hogy biztosan működjön a rendes garancia és ne legyen benne semmi szívás.
A válaszokat előre is köszönöm.
-
RedCat
senior tag
A samsung gyári billentyűzetén sokszor én is félre ütök. A GBoard ebben sokkal jobb. Viszont megszerettem a hanggal diktálást, de egyik sem tudja az írásjeleket (kérdőjel, pont, felkijáltójel). Ha mondod neki, szépen kiírja betűkkel
IOS ipadon ezt már régen tudja. Itt van erre megoldás? -
always
csendes tag
Valaki nem tud segiteni, hogy samsung smart switch az iOS 11-es mentest miert nem hajlando betolteni? Ios 10est gond nelkul felrakna PC-rol, de a 11-est fel ora utan sem akarja betolteni
-
törölt tag
Ha a fájlok mozgatása stb nagyon fontos akkor a szifon nem játszik hacsak nem akarsz hülyét kapni.
Itt van otg, egy áldásos fájl(bármilyen) átviteli lehetőség.
A kamera itt, jobb.
Az üzemidő szintén itt jobb.
Szoftveres támogatás ügyben is vitatkoznék az előttem szólókkal mert 2 év itt is biztos(s szériáról beszélünk) , ami almáéknál megy a második upgrade után abból nem kérnék, egyszerűen használhatatlan lesz a készülék, egy idő után annyira belassul. Láttam i5öt a legfrissebb ios-szel, vicc, akkor inkább maradt volna le de igy....
Annyi, hogy az androiddal sokrétűsége, viszonylagos nyitottsága okán törödni kell.
Az ios viszont egyszerű, aránylag stabil, akadás mentes. Szabadságot nem nagyon ad.4 évre telefont venni? Csónak motort maximum..
Ha abszolút nem erdekelnének a részleteke, a háttér, ha nem lenne a mobiltech világa valamennyire hobbim akkor biztos, hogy valamilyen almás telefonom lenne. -
jose999
senior tag
válasz
Watto1991 #20220 üzenetére
Sőt, nemhogy semmit nem kérdeznek/néznek, az egészet el lehet intézni otthon. Egy automata hang kéri az IMEI számot, majd 1 munkanapon belül küldik sms-ben a megadott számra a feloldó kódot. Egy másik szolgáltató sim kártyája kell bele, kód beüt, a készülék független. Android esetén. IOS rendszernél még csak sms és feloldó kód sem kell
!
-
HUTCHDB
nagyúr
Kb. 40e forint környékén keresnék okosórát s8-hoz.
Ki mit használ hozzá, mit ajánl?
Most egy alcatelem van, ami meg is felelne, mert nagyon szeretek (szép külső, 3-4 napos üzemidő) de sajnos a szoftverfrissítése óta az sms-eket nem tudja fogadni itt androidon. Bezzeg IOS-en hibátlanul működik. -
válasz
trevlin #19897 üzenetére
Én i8-ról jöttem. Sőt! Előtte i7-tem volt. Meg i7 plus. Ezek előtt meg közvetlen S8 és S8plus. Előtte sok iPhone.Stb...
Sorolhatnám...de nem teszem.
Most azért váltottam S8-ra ismét,mert felb@..ott idegileg az iOS.Elegem lett belőle egy időre az tuti,de ettől még jónak tartom. Az S8 jelen pillanatban nekem sokkal jobb. Működik,semmi gondom vele.
Rám aztán nem mondhatja senki,hogy márka fan.Maximum azt,hogy telefon fan.
-
lanszelot
addikt
válasz
trevlin #19897 üzenetére
- kamera: igen, igy van. Nem a Mpixeltol fugg. Telefonok kozott nagyon jo kameraja van, csak azert irtam, mert iphone utan ne legyen hasra eses a meret miatt.
- a kijelzo nem 16:9 epp erre irtam. Videok, jatekok, kepek...stb mind fekete csikosak, mert nem tolti ki. Van olyan funkcioja, hogy toltse ki, de ertelemszeruen levag a szelebol. Web, email... nem annyival nagyobb, de ott nyersz egy mini teret.
- design: ha itt launcer ekre gondolsz, nem ajanlom, mert nagyon keves a jo launcer, es kepes tonkre vagni a rendszert, azaz factory reset kell majd hozza. /nem mind, de keves a jo/ Viszont mind elvesz a telo erejebol, de eleg eros az s8 hogy elbirja.
- az alma es a samsung ugyanaz, egyik kutya masik eb.
- ujjlenyomat olvaso: ez se tokeletes, sot, eleg benacska lett belerakva.
- iTunes megertelek, utalom.
- osx ala kell egy progi, hogy kabellel csatlakoztatni tudd a telot /ingyenes, csak a biztonsag miatt van/
- facetime : nem tudom, mert nem nagyon hasznalom.
- imessage nincs androidon, de ugy tudom van osx re is progi ami kepes szinkronizalni az sms-ekkel /nem vagyok biztos benne, de mintha olvastam volna/
- apstore-os cuccok bukta.
- tort progikat nem ajanlom, mert ez egy nyilt rendszer, es sok galibat okozhatnak.
- airdrop: erre van megoldas, es elvileg mukodik is, de nekem nem sikerult ossze hozni. Telon es osx en is telepiteni kell egy progit /nem emlekszem a nevere/ es azzal ugyanugy megy.
- google account : van kulon progi, ha ios rol josz androidra, hogy athozza neked a dolgokat /sose koltoztem igy nem tudom jol mukodik e/ -
trevlin
csendes tag
válasz
lanszelot #19887 üzenetére
A kamera Mpixel kérdésről nem tudtam, bár ekkora méretű kameránál inkább a szenzor mérete számít, ahogy én tudom. Fekete csíkok alapján arra gondolsz, hogy fektetett módban 16:9-ben levágja a széleket?
Viszont ez netezgetésnél, e-mail váltásoknál és egyéb dolgoknál lehet előny, nem? Vagy nem nagyon hasznos a dolog? Galaxy S4-et használtam nagyjából másfél évig. Akkumulátor hibás volt és néha újra indult (mint ahogy az iPhone 6 is képes volt ugyanezeket megcsinálni, hidegben meg teljesen meghalt ha nem dugtam rá töltőre), de újabb androidos telefonokkal nincs tapasztalatom.Igazából iPhone 8 áron kapnék S8+-t, amiben van egy rendes méretű OLED kijelző, ami sokkal nagyobb mint az i8-ban (elég rossz a szemem és estére azért elfárad). Ráuntam az i6 óta azonos dizájnra, a sehova nem haladó frisítésekre (új emojik), és a gagyi TouchID-re, ami nem képes azonosítani a kicsit nedves ujjat (bár elvileg ez a második generációs TouchID-nál már jobb). Továbbá utálom az iTunes-t, amit azért megtanultam használni normálisan az évek alatt, de soha nem tudtam megszeretni.
Ami hiányozna az IOS-ről:
- Facetime (erre van alternatíva)
- iMessage (hogy lássam az üzeneteim Mac-en is)
- néhány alkalmazás amiket App Store-ban megvásároltam, de ezeket ki tudnám váltani, vagy létezik Androidon
- AirDropAmi megoldható Google account segítségével:
- Jegyzetek
- NaptárTovábbá AirDrop helyett rászoknék a kábelre.
-
trevlin
csendes tag
válasz
StarKiller89 #19865 üzenetére
Sajnos ez az egyetlen dolog ami visszatart attól, hogy megrendeljem az S8+-t, rengeten kamera hibásról olvasok külföldi fórumokon, youtube kommentek alatt. Viszont rengeteg pozitívum szólna a telefon mellett (kijelző, dupla ideig tartó garancia Apple-hez képest, IP68, jack) Az IOS-ről való váltást is bevállalnám, de egyszerűen nem tudok dönteni.
-
viera
őstag
válasz
kanyeww #19690 üzenetére
Sokat hallgatok zenég S8+ -on Poweramp-al és egy pillanatra halkul el a zene utána pedig visszaáll az adott hangerőre amikor értesítés jön.Amúgy is szerintem a Poweramp a legjobb zene lejátszó,ez volt az egyik nagy hiányosság számomra amikor i7-et használtam mert nincs iOS-re sajnos.
-
martin0297
tag
válasz
Gábor984 #19643 üzenetére
Én S7 edgeről akartam váltani egy ideig a P10-re, mert mondom milyen szuper kamerája van.
Tudtam, hogy hardveresen nem éri el az S7-t, de nálam kamera a minden..
Havernak pont volt egy, cseréltünk 2 napra telót.
Azt kell mondjam nem győzött meg. Nagyon az applera hajaz,holott a 6s-t azért adtam el,mert megutáltam az ios-t..
Nos a kamera.. messze nem csinált olyan képeket mint az S7 e-m.. ezért 1 nap után vissza is adtam havernak a telóját. Rá nem sokkal váltott ő is samura 😂 Én 1 hete cseréltem S8-ra -
mazsiii92
senior tag
Sziasztok!
Egy ideje elköltöztem droidról ilyen olyan okott miatt, de mostanában elgondolkodtam az S8-on, mert a formája és a kijelzője szerintem páratlan, valamint van pár droid fícsör ami ios-en nincs, de szeretném kipróbálni.
Lenne pár kérdésem:
A garanciáztatás hogy történik? IOS-en világgarancia van, még ha csak egy éves is. Ha veszek egy S8-at, valamelyik gsm boltban, újat, eu régiósat, akkor fogják nekem szervizelni itthon, ha van számla mellé?Amennyiben nem, akkor tudtok ajánlani olyan boltot amelyik vállalja, hogy ők akár külföldre küldik és szervizeltetik nekem?
Az összefoglalóban leírt kamera fókuszvesztés mennyire gyakori jelenség? Illetve mitől éghet be az AMOLED kijelző? Ez mennyire gyakori, illeve mennyi idő után történhet meg?
Köszönöm,
Kiss Zsolt -
No.01
addikt
Kicsit OFF, de batorkodnek itt kerdezni...
Megoldhato, h a Waze, Maps parosnal automatikusan kapcsoljon be a GPS hasznalatkor ill kapcsoljon ki amikor a program a hatterbe kerul?
(IOS-nel ez nagyon kenyelmes volt es tobb ev droid kihagyas utan mar nem emlekszem... felteve ha egyaltalan anno hasznaltam)
Elore is koszonom!
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
polonic #18566 üzenetére
iOS alatt azért sokkal jobb a készenléti fogyasztás, mert nem engedi a rendszer a programok nagy részét a háttérben futni. De ettől függetlenül sem normális, amennyit nálad az éjszaka merült a telefon, ennek max 5-6%-nak szabadna lennie, pláne ne zavarjanak üzemmódban.
-
lanszelot
addikt
válasz
polonic #18566 üzenetére
Az ios t azert erezheted ebbol a szempontbol jobbnak, mert azt nem torted fel.
Meg az elejen irtam,hogy vigyazz ez egy nyitott rendszer, itt oda kell figyelni mert akar kukazhatod is a telodat egy programmal. Az ios zart es oda nem rakhatsz fel barmit.
Pl bixby gomb mahinalo progit, ami lassuk be kokemenyen az alap rendszerbe tur bele. Frissitett a telo beakadt a frissitett progi, ennyi.
Pont ezert nem piszkalom a rendszert. Igy vettem igy fogadom el.
A nyilt rendszernek van elonye es hatranya, ezert nem igaz hogy android vagy ios jobb mint a masik. Mas felhasznaloknak keszult. -
-
Horovic
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani vmilyen jól működő online rádió app-ot ami jól működik az S8-on.
Eddig a tunein-t használtam az ios-en de ez a rendszer nem nagyon szereti, legalább is nálam.
Köszönöm! -
lanszelot
addikt
válasz
RedCat #16911 üzenetére
A google asszisztens csak par nyelven mukodik /magyar nincs kozte/ , a telefon nyelvet pl angolra allitod akkor jelenik meg csak a lehetoseg, ebben az esetben angolul beszelgethetsz, iranyithatsz. Tudasban az uj ios11 es siri vel van.
Ugy tudom az irasjel magyar nyelven nem mukodik, csak leirja. De nem biztos.
-
válasz
HUTCHDB #16873 üzenetére
"...Ehhez csak egy megjegyzés:
Azért a kijelző méretet is figyelni kellene, mert nem mindegy, hogy egy 4,7" tud annyit, mint egy 5,8, vagy 6,2..."Igen,igazad van. Tudom,a kijelző nagyon nem mindegy.
A lényeg,hogy felhasználó függő,mennyit bír egy adott telefon. Hát nálam az iPhone jön ki jobban. Szerintem az ios-nek köszönhetően,legfőképp. Ettől függetlenül ez is szuper. -
Mr.Silkó
veterán
válasz
Nordic #16535 üzenetére
Szia!
A típushibák egy részét szoftveresen javította a Samsung, ettől függetlenül érdemes vásárláskor bekapcsolni a telefont egy gyors kipróbálásra.
Mivel a készülék elő- és hátlapja is üveg, így elejtés esetén sanszos a törés, tok nélkül. Javasolt eleve a biztosítás - amennyiben van rá lehetőséged -, illetve egy masszívabb tok (Spigen, Nillkin, UAG, stb.). A GG5 azért alapvetően elég ellenálló a karcokkal szemben, normál használatnál. Nálam a május eleji megvétele óta karcmentes a teló, pedig nincs az előlapon fólia. Erre még rásegíthetsz egy flip tokkal, vagy egy fóliával, igény szerint.
Az akku elég jól bírja a gyűrődést a legtöbbeknél, némi odafigyeléssel és a beállítgatásra szánt idő ráfordítása árán. A sima S8 és az S8+ is képes 5-8 órás SoT-okat is produkálni, persze eltérő felhasználással és megfelelő körülményekkel. A felbontást egyébként gond nélkül hajtja meg a hardver, az aksit pedig nem zabálja érzékelhetően jobban a QHD felbontás, mint a FullHD/HD.
Ami a laggokat illeti: ez szerintem kicsit túllihegett dolog, tény, hogy elő lehet csalni apróbb akadásokat bizonyos appokkal vagy beállításokkal, de ez bármelyik droidos vagy iOS-es mobilnál ugyanígy van, a felület meg alapjáraton nagyon gördülékeny és pattogós.
-
frischmannak
csendes tag
Többen említettétek, hogy most kipróbáltok egy S8-at és ha az Apple az új iPhone-nal valami nagyobb dobbant akkor (vissza)váltotok iOS-re. Na most, hogy kijött az új, érzi valaki, hogy tudott valami olyat hozni az Apple amiért lecserélné érte az S8-át?
Én nem is gondolkodtam cserén, de a bemutató után sem kezdtem el gondolkodni rajta!
Nem az Apple ellen irányul a bejegyzés, elismerem a telefon előnyét és hátrányát is más gyártókhoz képest (mert van mind2)!
Nem szeretnék komment háborúban kezdeni senkivel, hogy ez miért olyan jó és a másik miért szar és ugyan ez fordítva. Csak kíváncsi vagyok azoknak a véleményére akik gondolkodtak ilyenen és volt lehetőségük kipróbálni az S8-at és majd esetleg lesz egy Iphone X-et is!Bocs ha off a téma, akkor töröljétek!
-
zuioch
aktív tag
-
Scholes9
nagyúr
Üdv. Zsebben mennyire necces a telefont hordani? Nem hátsó zsebre gondolok, farmer nadrág első zsebe
I5S-ről cserélek majd valamikor és a "sima" S8 is képben vanSzeretem nagyon az iOS-t meg a kis Iphone-t is, de el kell ismerni Samuék most tényleg odatették magukat
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Quasi_modo #16493 üzenetére
Valóban az. Ma "kötik be" hozzánk elvileg a WiFi-t, kíváncsi leszek, mennyit javít az üzemidőmön, mert 1 hónapja csak 4G-ről vagyok online. Egyébként Android alatt nekem sosem jött össze a te értékeidhez hasonló merülési sebesség, ellentétben az iOS alatt tapasztaltakkal, ahol éjszakára nyugodt szívvel húztam le a telefont a töltőről, mert reggelre max 1%-ot merült csak.
-
Mr.Silkó
veterán
Kicsit se voltunk akkor lemaradva ezügyben!
De ez amúgy tök jó funkció. Most külön értékelem, mivel még pár napig nincs WiFi itthon, a munkahelyemen meg sose volt, így 4G-ről vagyok kénytelen az appokat frissítgetni. A netből meg sosem elég: hiába van havi 10 GB adatkeretem, ebben a hónapban nagyon szűkösen férek csak bele. Ha egyáltalán beleférek.
Mentségemre szóljon, hogy az S8+ előtt - kis szünetekkel - 2 évig iOS-t használtam.
-
nbukta77
addikt
Valaki irna melyebb tapasztalatokat aki ios- rol valtott?
-
A névjegyzéket, hogy tudom lementeni úgy, hogy akármilyen más készülékre egyszerűen vissza tegyem? Legyen az iOS vagy android?
-
lanszelot
addikt
válasz
McNamara #15538 üzenetére
Ha ios rol jottel, egyre nagyon vigyazz, ez nyilt rendszer, ami azt jelenti barki irhat ra barmit . Tehat lehet hibas program, fertozott...stb. Olvass mindig utana mit teszel fel, es csak a google aruhazbol tegyel fel. Ez nem ios, akar kukazhatja a telod egy program.
-
Bocsi ha mostanában sok mindent fogok kérdezni, de szoknom kell még a droidot. Ami barimira zavar az a billentyűzet. iOS annyira megszoktam, hogy itt mindent elütök. Leszedtem egy iOS kinézetűt de, hogy tudom telepíteni vagy aktiválni?
Illetve az előbb rátaláltam a megbízható eszközök menüpontra de most nem találom. Szeretném szinkronizálni a garmin sport órámat de nem engedi az alkalmazáson belül valami hiba miatt
-
Üdv!
Megvan nekem is a telóm S8+. 8 év iOS használat után. Viszont 1 napig volt már korábban nálam egy készülék és ott smart switchel áttoltam iPhoneról az adatokat. Most mikor beléptem a google fiókba szomorúan látom nem mentette el a korábbi beállításokat. Ezt csak a samsung cloud tudja? Vagy én csináltam valami hülyeséget? Sajnos az iPhoneomat beadtam szervízba így az most nincs kéznél. Csak egy iPad van most nálam esetleg azzal is működik a dolog?
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
racerx #14768 üzenetére
Csak ahhoz még túl fiatal a telóm a négy hónapjával, hogy ilyen gyér legyen az aksi kapacitása. Halvány fogalmam sincs, mi szívja ennyire. Azt már meg sem említem, csak halkan, hogy iOS alatt ilyen gondom sosem volt, ha nem használtam munka közben sokat a telefont (sima i6 és i7), akkor estére lazán 60-70% maradt még benne, amivel sokszor kellemesen kihúztam a második napot is. Pedig ott is bika a hardver. De tudom, az totál más tészta, épp ezért csak halkan bosszankodom.
-
zuioch
aktív tag
Üdv srácok, csatlakoznék 2 év iOS után egy ezüst S8-al, de hirtelen annyira zavaros minden hogy azt sem tudom hol vagyok. Abban kérnék segítséget első körben hogy mit állítsak hogy a gmail ne csak akkor mutassa hogy jött új levelem ha belépek, hanem a telefon zárolt állapotában is.
-
-
B@sszus most már abba kell reménykedjek, hogy az iPhone 8 vagy X vagy legyen bármi a neve ne sikerüljön túl jól, mert elég lenne vissza szokni iOS-re!
-
lanszelot
addikt
válasz
Lazika #13731 üzenetére
Es itt veget is ert a tudomanya bixby-nek
Azt hiszem az ios 11es siri mar kepes lesz ra.Ha memoriabol nem dobalod ki az alkalmazasokat, a telo egy ido utan hulyen kezd viselkedni, majd ujra kell inditani. /Mondjuk hetente/ A programok hibaja miatt, nem a telo miatt. Bar en nem hasznalom, de pl facebook eloszeretettel cseszi tonkre az androidot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Update 06.27. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- 15" Workstation: Lenovo Thinkpad P1 gen2 // P52s // P15 gen1 // FHD, 4K oled touch
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest