- BlitzWolf termékek topicja
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
Hirdetés
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
trevlin #19897 üzenetére
Én i8-ról jöttem. Sőt! Előtte i7-tem volt. Meg i7 plus. Ezek előtt meg közvetlen S8 és S8plus. Előtte sok iPhone.Stb...
Sorolhatnám...de nem teszem.
Most azért váltottam S8-ra ismét,mert felb@..ott idegileg az iOS.Elegem lett belőle egy időre az tuti,de ettől még jónak tartom. Az S8 jelen pillanatban nekem sokkal jobb. Működik,semmi gondom vele.
Rám aztán nem mondhatja senki,hogy márka fan.Maximum azt,hogy telefon fan.
-
lanszelot
addikt
válasz
trevlin #19897 üzenetére
- kamera: igen, igy van. Nem a Mpixeltol fugg. Telefonok kozott nagyon jo kameraja van, csak azert irtam, mert iphone utan ne legyen hasra eses a meret miatt.
- a kijelzo nem 16:9 epp erre irtam. Videok, jatekok, kepek...stb mind fekete csikosak, mert nem tolti ki. Van olyan funkcioja, hogy toltse ki, de ertelemszeruen levag a szelebol. Web, email... nem annyival nagyobb, de ott nyersz egy mini teret.
- design: ha itt launcer ekre gondolsz, nem ajanlom, mert nagyon keves a jo launcer, es kepes tonkre vagni a rendszert, azaz factory reset kell majd hozza. /nem mind, de keves a jo/ Viszont mind elvesz a telo erejebol, de eleg eros az s8 hogy elbirja.
- az alma es a samsung ugyanaz, egyik kutya masik eb.
- ujjlenyomat olvaso: ez se tokeletes, sot, eleg benacska lett belerakva.
- iTunes megertelek, utalom.
- osx ala kell egy progi, hogy kabellel csatlakoztatni tudd a telot /ingyenes, csak a biztonsag miatt van/
- facetime : nem tudom, mert nem nagyon hasznalom.
- imessage nincs androidon, de ugy tudom van osx re is progi ami kepes szinkronizalni az sms-ekkel /nem vagyok biztos benne, de mintha olvastam volna/
- apstore-os cuccok bukta.
- tort progikat nem ajanlom, mert ez egy nyilt rendszer, es sok galibat okozhatnak.
- airdrop: erre van megoldas, es elvileg mukodik is, de nekem nem sikerult ossze hozni. Telon es osx en is telepiteni kell egy progit /nem emlekszem a nevere/ es azzal ugyanugy megy.
- google account : van kulon progi, ha ios rol josz androidra, hogy athozza neked a dolgokat /sose koltoztem igy nem tudom jol mukodik e/ -
Mr.Silkó
veterán
-
válasz
trevlin #19897 üzenetére
Fekete csíkok csak játékoknál, és filmeknél vannak (de filmeknél is egyre több a 18:9-es, vagyis egyre kevésbé).
Képeket meg 4:3 arányban kell készíteni, mert úgy 12mp-s. 16:9-es arányban csak levágja az alját és a tetejét, vagyis el kell felejteni azt a felbontást (úgy 9mp-s).
(#19901) lanszelot: akkor állítsd 9mp-re, a te bajod, hogy direkt úgy készítesz képeket, hogy egy csomó tartalmat levágsz a tetejéről és aljáról.
-
lanszelot
addikt
válasz
trevlin #19884 üzenetére
Nagyon sok a negativuma is, amit a balvanyozok takargatnak.
-valojaban 9 Mpixel kamerat kapsz, nem 12-t
- kijelzo nem szabvany igy nezheted a fekete csikokat
- android, jol gondold meg neked valo e
- nagyon torekeny, tuti kell tok, es uveg vedo
- samsung nak nem a legjobb az androidja
- es par apróságMiért valtanal? Ha leirod konyebb segiteni, hogy neked valo e.
-
Gombinyó
őstag
-
martin0297
tag
válasz
trevlin #19148 üzenetére
Szerintem érdemes venned az S8-t egy iphone 6 után
Én a napokban váltottam S7 Edge.ről, és meglepően kényelmes méret, de nem kicsi. Sokkal magabiztosabban használom egy kézzel. Ami fontos: iszonyat csúszik, tok kelleni fog rá mindenképp.
Üzemidő némileg kevesebb mint az előző telómnál, de sebességre odaver rendesen, valamint a kamera is jobbnak tűnik pedig a szenzor ugyan az, mint az előző modellben, szóval szoftveres ráncfelvarrásokat csináltak bizonyára.
Bixby egyenlőre sokkal fejletlenebb mint Siri, kevesebb dolgot lehet megcsinálni vele, nekem pl a cím alapján zenelejátszási parancs hiányzik. -
Mr.Silkó
veterán
válasz
trevlin #19167 üzenetére
Pár fórumozónál jelentkezett, ebből talán 2 kollégánál volt igazán kellemetlen, mivel sűrű egymásutánban újra produkálták a hibát a telefonjaik. De nyilván itt is az a helyzet, hogy akinek nincs problémája a telóval, az kevesebbet ír ide, mivel nincs nagyon miről, így többnek hat az a pár negatív tapasztalatot megosztó komment.
-
törölt tag
válasz
trevlin #19148 üzenetére
Típushibákról nem beszélhetünk, maximum többször előforduló de nem túl gyakori dolgokról, ezek nagyjából meg vannak említve az összefoglalóban.
Javaslom a topik olvasgatását akár több ezer hsz-t is, mert minél többet olvasol, annál tisztább lesz a kép.
Magam részéről ha a méret nem tul zavaró, akkor a plust javaslom, bár az i6 után a sima s8 is pazar lesz.
Mindkét verziónak van előnye is hátránya is, jó döntés szerintem nincs csak annak aki hatarozottan tudja, hogy mit szeretne.
Én most plust használok, de itt van esténként előttem a sima is amit ugyanolyan szívesen veszek kézbe. Egy jó tok sokat segít a plusnál is az ujjlenyomat érzékelő elérésében és a jó fogásban.
Szoftveresen, hardveresen megegyezik a kettő, a plushoz nagyobb akku jár, de a nagyobb kijelző kicsit többet is fogyaszt. Én az üzemidő miatt váltottam vissza, újra plusra, kb 2 óra sottal többre képes. -
Trigo
csendes tag
válasz
trevlin #19156 üzenetére
Csak egy gyors és "ártatlan" elméleti kérdés, mivel vannak itt akik telefon- és számlatiltásban okosak: mi van ha nem fizetem az S8 részleteit? Tiltják a telót, és tiltják a számom is gondolom. Ez logikus is lenne, hisz pusztán a telefontiltással csak azt érnék el, hogy ingyen használtam 1 hónapig egy S8-t. De ezen kívül mit? Mi van ha bemegyek holnap a T-hez, lerakom nekik az asztalra az 1 hónapos telefont, és azt mondom viszlát, elegem van belőletek, egy forintot tőlem többet nem láttok se telefonra, se előfizura? Mi lehet a legdurvább szankció?
(Nagyon felcseszte az agyam megint a T az előbb.) -
Mr.Silkó
veterán
válasz
trevlin #19148 üzenetére
Szia! Erre a kérdésedre talán littlecar kolléga tudna a legjobban válaszolni, ugyanis ő használta mindkét modellt, felváltva. Leginkább a méretkülönbség és az aksi kapacitás, ami a gyakorlatban más a két telefonban, itt kell kompromisszumot kötni.
A típushibák egyébként szerepelnek az összefoglalóban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- SSD kibeszélő
- Elektromos autók - motorok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mesterséges intelligencia topik
- MotoGP & WSBK
- BlitzWolf termékek topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Keresünk dokkolókat
- 4 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest