- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- MIUI / HyperOS topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dadan01
senior tag
válasz
t72killer #6513 üzenetére
Nem a kötözködés miatt mondom, de az az egysoros, amiben linkelted, az még második olvasatra is azt sugallja, hogy root nélküli megoldást találtál, és értetlenkedik a smiley erősen, a kérdőjel pedig a link tartalmára utal.
Az is biztos, hogy a hosts file-t az sgs2-n sem lehet root nélkül szerkeszteni, sőt a system és egyéb mappákat sem. -
válasz
t72killer #6450 üzenetére
Szerintem üvegből van,de az eddig vásárolt 3 különböző Edge üvegből mind a 3 a kukában végezte.
2 a szélén nem passzolt,ebből az egyik szép lassan levegősödött fel,a második meg már felrakásnál nem akart a széleken megmaradni.
A 3. üveg meg a homegomb alatt állt el,akárhogy próbáltam nem tapadt meg rendesen.Amikor nyomtam a homegombot,nem csak a gomb kattant hangosan,hanem az üveg is.
Hihetetlen hogy a mai napig 100 üvegből 99,de minimum 95 sz@r...
Na ezért próbálkozok most fóliákkal.
Nanoshine védi most,de nem vagyok túl nyugodt ezzel a megoldással. -
-
-
válasz
t72killer #6413 üzenetére
"És a gyakran töltögetett akksi gyorsabban pusztul"
Pontosan.
Egy ismerős Nexus 5-öt akar most cserélni, mert meghalófélben van az akkuja. Új korától kezdve naponta volt töltve (szükség volt rá), ezt három éven át. Durván 1000 töltési ciklus, és kampec. Li-ion / Li-Po ennyit tud, erre érzékeny. Amíg egy Ni-MH akku évtizedeken át elmegy, ha megfelelően van töltve-kisütve, addig egy Li-ion akku kb. 800-1200 töltési ciklust bír ki attól függően, mennyire volt lemerítve töltés előtt.
És mivel nem cserélhető az akku házilag, kevesebb pótakkumulátor is van a piacon, azt is csak szerviz cseréli drága pénzért. Ki fog fizetni egy kb. három éves telefonra a használt piaci értéke feletti összeget egy akkucseréért? Tönkremegy az akku --> kuka, vagy gombokért eladod.
-
samu74
addikt
válasz
t72killer #6295 üzenetére
Nem pont sör,de0,16-nál igencsak szikrázik a holmi
-
samu74
addikt
válasz
t72killer #6293 üzenetére
Ha korrekt a bolt,ne habozz,vágj bele.
20 ezerért vehetsz egy csomó sört...sok sört.4GB kevés lenne a Marshmallow flórának-faunának?
Nem veszem észre hogy kevés lenne,igaz a gyári samsung programok meg a launcher elég éhes,de pikk-pakk a rendszer.Ritkán zárogatja be az appokat,néha pislogok is hogy mennyi mindent nyitok meg és még mindig fut. -
kulu22
aktív tag
válasz
t72killer #6193 üzenetére
Volt róla már szó itt korábban: a hálózatváltásoknál "ragad be" 3.5G-re ami aztán megszűnik, elvileg ez okozza. Jellemzően nálam is akkor vacakolt ha határeset volt a 4G, vagy pl. utaztam "A" városból "B"-be. Hogy ez kinek a sara nem tudom, és csak reménykedem benne, hogy előbb-utóbb lesz valami megoldás rá vagy a Samsung vagy a szolgáltatók oldaláról. Ez nem is igazán érdekel, a jelenség annál inkább.
-
-
P3Dr0
senior tag
válasz
t72killer #6134 üzenetére
Ezzel a knox dologgal a samsung pont az android "szepseget" veszi el ugyanis igy nagyon bekolatozza a felhasznalot a sajat maga altal (samsung) elkepzelt rendszerve.
Holott ennel sokkal tobbre kepes mind az android mind a teledon..
Gyakorlatilag kikene mondania a samsungnak hogy o vallalati ugyfelek reszere gyart telefont nem pedig maganember szamara.
Es akkor a piac is letisztulna. De gondolom ez nem celja neki mert igy legalabb sokkal tobben veszik meg az agyon korlatozott "sz@rjat" mintha a marketing is kimondaná tisztan.Ez a telefon kiknek is keszul valojaban.
En meg picit varok aztan rootolom knox ide,knox oda.
Akkor valik igazan hasznalhatova es szemelyreszabhatova az android a telefonon. -
válasz
t72killer #6087 üzenetére
Magyarországi garigyakorlatról van vkinek tapasztalata, elképzelhető, hogy foglalkoznak knox-ugrott telóval? Jogilag lehet, hogy utána kéne ennek menni, mert így sose lesz root/CM a telóra
Erősen olyan a szitu, mintha a laptopom gariját megtagadná a dell, mert 1x linuxot mertem felrakni rá - természetesen semmi ilyen nincs.
-
-
Szakiii
addikt
válasz
t72killer #6059 üzenetére
De ha gyári garancia van szól az aksira is, az tartozéknak számít amire van 1 év garancia.
RiglerL: ha van rá garid, nyugodtan vidd vissza. Elmondod hogy gyorsan merül csináltál gyári vissza állítást kipróbáltál mindent, oldják meg. Egy próbát mindenképpen megér mert sajnos az üzemidő amit neked produkál az nagyon kevés ahhoz képest amire a telefon képes. Masszív használat mellett is simán jön a 7 óra nálam, pedig most suli mellett teremőrködök egy múzeumban szóval kb 8 órából 6 órát nyomom a telót (játék film tanulás minden megy) és bírja töltés nélkül a napot. Szerintem nyugodtan kamuzd be hogy 2 darab s7 van a családban és cseréltetek próbából és ugyan olyan használat mellett a másik 3x annyit bírt nálad mint a tiéd aztán így csak nem hajtanak el.
-
petrson
senior tag
válasz
t72killer #5976 üzenetére
Én is a bőr tok mellett döntöttem, felhagytam a fólia/üveg/tok örökös kérdéskörrel
Ezt rendeltem tegnap, remélem hamar ideér, pofás darabnak tűnik. Nem olcsó, de minőségi bőr cuccot ami tetszik is, nem találtam jobb árban (tegnap még volt gravírozás nélkül is olcsóbban, 25 GBP..) -
válasz
t72killer #5958 üzenetére
Azért nem eszik olyan forrón.
A Samsung se olyan hülye hogy egy vagy több másik termékének az eladásait kannibalizálja.A Note nagyobb lesz mint a másik 2 csúcs Samsung,erősebb lesz,plusz ott az S-pen és a hozzá kapcsolódó szolgáltatások,árban bőven az S7 Edge fölé lesz pozícionálva,az S7-hez képest meg pláne mocsok drága lesz,szóval nem hiszem hogy túlságosan lenyomná a két S árát,nem egy a célközönség,már a méret miatt sem.
Akinek 5" körüli teló kell az az S7 mellett fogja letenni a voksát,akik meg már megvették elég kis százalékban fognak egy sokkal nagyobb és sokkal drágább telefonra váltani.
A Note4 se nyomta le látványosan az S5 árát,ahogy az S6 Edge+ se a S6/S6Edge árát. -
törölt tag
válasz
t72killer #5947 üzenetére
Hááát, én is lebeszélnélek a használtról. Sajnos tényleg olyan sok mindenen el lehet csúszni, hogy szerintem nem éri meg a kockázatot.
(#5949) DBob:
A SIM lock megmarad, mert az független a ROM-tól. Független ROM-mal a szolgáltató bejelentkező animációja és alkalmazásai nem kerülnek fel.
-
Ákkk
addikt
válasz
t72killer #5947 üzenetére
Ez a kód s6 és s7 esetében se jelzi☺
Én használtan nem vennék sok dolog van amit nem tudsz ellenőrizni de ha a szervízbe kerül ott látszik és hiába van bármi papír róla többe kerülhet a leves mint a hús.
A szolgáltatóit simán letiltják.
Ismerek olyan srácot aki így vett készüléket és elvileg függetlent és nem volt az ráadásul gyári ota frissítés után derült ki a knox ugrás addig a phone info se mutatott semmit még most is rohangál a pénze után pár 10 ezer szerintem nem ér ennyit.
Kijön 1-2 hónap múlva note 7 és 15% ot csökken az ára ennek is. -
törölt tag
válasz
t72killer #5945 üzenetére
Nekem nem csinált semmit a kódra. De ha teszel bele egy másik SIM kártyát, kiírja, ha szolgáltatózáras. Elvileg kikapcsolni sem kell hozzá.
-
válasz
t72killer #5880 üzenetére
A héten már kétlem hogy lesz VR-ozás mivel fesztiválozás jön.
Amúgy a gyári töltő kiszolgálja elektronokkal a telót minden helyzetben,ráadásul nem csak szinten tartja a telót,hanem tölti is,bár masszív nyúzás alatt sokkal lassabban,de ez természetes.
A JBL Charge 2+ töltője is teljesen jól pumpálja bele a powert,szóval szerintem minden 2Amperes töltő képes erre. -
válasz
t72killer #5878 üzenetére
Én nem vettem észre hogy hatékonyabb lenne a hűtése,ha ugyanúgy gyötröm mint az S7-et,ugyanolyan szinten melegszik.
A hűtése szerintem pont akkora mint az S7-é,a nagyobb ház meg sokat nem változtat a hőleadáson.Ha full fém lenne a hátlap,akkor lehet hogy jobban számítana a méret.
A belakásnál pl. 57fokig melegedett fel,VR-ban még nem volt időm kipróbálni. -
törölt tag
válasz
t72killer #5827 üzenetére
Háát navigáció közben melegedni fog szerintem. Egyszer Lengyelországból haza kellett, hogy hozzon, végül is birta. Nálam elég sokszor melegszik, talán jobban is mint az elődje. Szükség esetén igen de általában nem használom navigációra. Nálam még böngészés közben is melegszik ha alacsony a jelszint, de nem túl zavaró.
-
törölt tag
válasz
t72killer #5817 üzenetére
A telefon szabályozza az áramfelvételt, nem a töltő.
Akármire rádughatod aminek mcusb dugója van. Ha olyanra dugod ami képes 9v/1,5A töltésre és a telefon ezt "érzi"akkor beinditja a gyorstöltést persze csak ha engedélyezted neki. Szerintem semmi baja nem lesz akkor sem ha mindig gyorstöltöd. Nálam éjszaka padon van ami kifejezetten lassú töltésnek számít viszont a menüben engedélyeztem a gyorstöltést, így ha nincs időm töltögetni akkor televágom kábelről(vagy powerbankról) . Tapasztalatom szerint pl a Note4-em anno 1, 5 év állandó gyorstöltés után kezdett gyengülni majd meghalni szemben az Alphákkal amik erre nem képesek, ennek ellenére azokban is kb ugyanennyit birtak az akkuk. . Az akkuhalál egyértelműen látszik abból, hogy kb 30% - ról pár perc alatt leesik a töltöttségi szint 0-ra.S6-tal kapcsolatban nem hallottam még túl sok akku hibáról, talán fejletteb az akkuja mint az s5/Note4 /Alpha szériáé volt. Gondolom, hogy az s7 akkuja is van olyan tartós mint az s6 volt vagy talán még jobb. Szerintem simán bírni fogják a 2-3 évet,nem véletlenül merték beépiteni ennyire.
-
válasz
t72killer #5775 üzenetére
Még egy gearVR-os kérdés: itt azt írja a teszt, hogy snapdragon chipes teló kell a szemüveghez - jól feltételezem, hogy ez már nem áll, és bármelyik S6-S7-tel beléphetünk a mátrixba?
-
válasz
t72killer #5771 üzenetére
Ha MM-ban vagy SES-ban veszed, illetve európai, akkor 100%, hogy exynos lesz a telefonban, meg a doboz hátulján is oda van írva.
A telefon nem melegszik, pontosabban ha tűző napon van a készülék, akkor annyira melegszik, mint más. A magas külső hőmérséklet egyiknek sem tesz jót, akármilyen telefont veszel akármilyen processzorral.A GearVR-ről én nem nyilatkozom. Nekem tetszik, de egy HTC Vive-től jelentősen el van maradva. Élvezetes, el lehet vele szórakozni, de látszik az árban is a különbség. A VR 30-40 ezer forint, a VIVE meg 300.
Az egyikhez telefon kell a másikat számítógéppel kötöd össze.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- iPhone topik
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Klaus Duran: 2025 dude
- Sok memóriát spórol a neurális textúratömörítés
- Autós topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- EAFC 25
- További aktív témák...
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk dokkolókat
- Felújított számítógépek/merevlemezek Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest