- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- One mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A mai csucstelefonok kamerái közt nincs már akkora különbség mint valamikor régen volt, ez látszik a 2016-os MA kameratesztből is. A telefon viszont összességében, beleértve a fotós képességeket is a legjobb lett a piacon, különösen kiemelném azt, hogy szinte hiba nélkül teljesít minden fronton.
Ugyanez a sokoldaluság és összeszedettség még nem igaz az op3-ra, de egyszer lehet, hogy ők is odaérnek. Ajánlani meg azért nem ajánlanám, mert abból a csoportból ahol az 0p3 jön van értékarányosabb választás is. -
Volt szerencsém nekem is a O+3-hoz.
Nem rossz a teló,a kamera se rossz,sok olyan helyzet van ahol a One+ egy kicsit jobb,de ez fordítva is igaz.
Összességében mégis azt tudom mondani hogy kamerában az S7 felé billenik a mérleg nyelve,hiába teljesít hasonlóan mind a 2.
Amit nem vitatok az az,hogy előlapi kamerában sokkal jobb a One+.
Ha viszont teljes egészében nézzük a telefonokat,akkor az S7 jobb.Elég ha csak az akkut,a vízállóságot és a hazai garanciát nézzük.
(Volt már rengeteg telóm,Samsung is jópár,de nem vagyok Samsung fan,szóval nem elvakultságból mondom.)
A One+ szoftvere sose volt a helyzet magaslatán.Mármint a gyári,mert az O+O CM verzíója nagyon pöpec volt,a gyárit viszont nem nagyon istenítik sehol (kivéve a keményvonalas One+ hívők),se a One+ One-nál,se a 2-nél,se az X-nél,gondolom most se lehet sokkal jobb.
Bár az ára miatt lehet hogy ennyi kompromisszumot megérne. -
törölt tag
Nem akarlak megbántani, de szerintem az s7 kamerája jobb a kínai csodánál.
Ennek az ellenkezőjét max az említett márka topikjában fogják megerősíteni, itt nem nagyon.
Az s7/s7edge pedig összességében 2016 legjobbja, emellett szinte mindenben megelőzi o+3-t(ami egyébként nem rossz telefon, csak sok a de.. ), úgyhogy maradhatsz lelkes tulaj. Egy N6p mondjuk még fotózás terén alternatíva leher egy összehasonlításban de összességében a az sem (bocs w333)Fotózásban van ilyen kategória, hogy félprofi?
D
-
+1, ezek a hullazsákok nem sokminenre jók. Az első koralltüske/tengerisün/akármi kilyukasztja őket + ha véletlen homokszem kerül a zárójához, akkoris beázik. Második védelmi vonalnak jó, ha pl nem akarod túl sok sós víznek kitenni a telót (Achtung, pl a Fertő tó is sós...).
-
törölt tag
-
LordRajZoL
aktív tag
Ja így már értem
Én hívás szűrésre true-callert használok de ez is jelzi ha hivnak
Tényleg csak a rendszer beállítás segít, de gondolom azt akarod hogy csak ne jelezzen a telefon de a hívást ne dobja. Plusz ez is felvillan egy pillanatra ha megcsöngetnek.Régebben ezt használtam https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lianyun.afirewall.inapp
Itt be lehet állattani több feltételt, s bontási módot -
DrJános
aktív tag
Erre nem is gondoltam.
A 3 betűsnél nincs ilyen szükséglet XD
Pont ezért használom aztÍgy viszont már érdekesebb. De tuti meg lehet oldani , hogy a naviba ne zavarjon be más funkció.
Bár elég ritka, hogy egy telefonnál pont azt akarjuk elérni, hogy telefonálni se lehessen vele.
Jó tudom jelen esetben esetben ez okkal lenne.Sajnos nincs semmi ötletem mivel lehetne kivitelezni
-
LordRajZoL
aktív tag
Értem
Én is igy jártam de csak egy két programmal
Teljesen mindegy mit állítottam.. be
Mivel 3 műszakba járok elég sokat használom a "kuss" módot.
De sajna egy két progit nem tudtam megzabolázni. Sajnos azóta se.
Havonta jó ha 2 szer kerülnek elő, persze megvárja míg éjszakás vagyok s alszom
Ja s ha tesztelem akkor jó. Max másnap ébreszt fel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Jóárasított AI PC-ket szeretne látni az AMD
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Nintendo 3DS és DS topic
- Robotporszívók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple Watch
- Nintendo Switch 2
- Cyberpunk 2077
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest