-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tothl
addikt
válasz
Potenza #11261 üzenetére
En mar evek ota azt csinalom hogy fuggetlent veszek mert annyival nem olcsobb a szolgaltatos mint amennyivel szarabb. Raadasul s5 ota mert akkor ment 200 fole a csucstelok ara...rostellek kiadni egyben annyi penzt telora ugyhogy megveszem az auchanban 0s hitelre. Luzerseg tudom de ez van.
-
válasz
Potenza #11261 üzenetére
Németajkú és magyarföldön nézelődöm, és egyszerűen nincs olyan konstrukció, ami ténylegesen megérné egy (megbízható) boltból függetlenül vett ~600EUR-s darabbal szemben.
Egyrészt a kedves szolgáltatók szeretik a "listaárat" 750EUR/250eFt magasságában meghúzni, amiből "nagykegyesen" engednek egy fél hangyaf>sznyit, másrészt olyan, hogy alap hűséggel törlesztesz, egyszerűen nincs. Vagy vmi überb#romdrága csomagot veszel, aminek az árából 5 hónap alatt kijön a teló teljes ára, vagy keményen perkálod az áruhitelt. Az előd sgs2-m 5éve hűséggel vettem előrendelve harmadáron, úgy, hogy utána csak egy alapcsomag árát kellett 2éven át perkálnom. Ma egyszerűen semmit nem kapsz a szolgáltatótól, a pofátlanja még képes drágábban is adni a készüléket, mint egy-egy nagyobb elektronikai bolt.
-
Keem1
veterán
válasz
Potenza #10838 üzenetére
Nyugi, ha nem búvárkodni akarsz vele, akkor vízálló
Az elmúlt több, mint egy hónap alatt áztam már el a telefonommal, fröcsköltem le vízzel, öntöttem le sörrel, ami után vízcsap alatt elmostam. Ez utóbbi (csap alá tétel) már többször előfordult, plusz megmártóztattam a fürdőkádban is. Ezek alapján kijelenthetem, hogy általános hétköznapi értelemben vízálló.Viszont a szeptemberi törökországi nyaralásig be fogok szerezni egy vízálló tokot. Ha csak azt az egy hetet bírja ki a tok a sós vízben, már megérte, addig se a telefont eszi a só. Tiszta édesvízbe viszont bármikor beviszem, ha úgy adódik. A vízálló tok már csak azért is hasznos, mert van csuklópántja. Tavaly Egyiptomban egy vízálló kompakt fényképezőgépet majdnem örökre a Vörös-tengernek adományoztam, nem tettem fel a csuklópántot, jött egy hullám, ami kisodorta a kezemből a gépet. De a békatalp segítségével "felrúgtam" a kezemhez.
-
Joe.36
addikt
válasz
Potenza #10834 üzenetére
Az S7 Edge készülék IP68 szabványú, tehát por és vízálló, 1.5m mélységig 30 percig használható víz alatt. Ha ezen tulajdonsággal kapcsolatban valami probléma merülne fel (pl.: tömörtelen a telefon)
, akkor a készülék ez jelezni fogja és invitálni fog minket egy szerviz látogatásra.Nem Sony nem is kell bedugdosni a nyílásokat.
-
BikeZ
tag
válasz
Potenza #10776 üzenetére
Rose Gold... tudtommal az rózsaszín fenylő arany árnyalattal.... de világosítsatok fel ha tévedek..
Kár hogy nincs olyan változatban mint az A széria... Fekete kijelző és arany a hátlap... nekem az jött be eddig, de mivel nincs olyan S7 edge-ben így megelégszem az Onix Blackkal.. -
RaveForce
veterán
válasz
Potenza #10771 üzenetére
tok nélkül használom már, és semmi véletlen érintés nem volt még (normál vastagságú ujjak), a fehér sztem elég snassz, de a legjobb ujjlenyomatok ellen, a fekete dögös, de legmágnesebb ujjlenyomatokra, nekem az arany jött be, mivel inkább ilyen bézs-krómos-fémes árnyalat, nem az a cigó arany hányás, mint pl S5-nél, bár ami mindent kúr az a silver titan, csak az nincs a szolgáltatómnál... nade mi az a rose?
-
Gery0505
aktív tag
válasz
Potenza #10722 üzenetére
Nem jársz rosszul egy S7 Edge-vel. Nagyon sokan elégedettek vele maximálisan, többek közt én is. Az sem igaz, hogy nincs rá rendes tok, a LED view cover pl. kifejezetten mutatós. Mondjuk én szeretnék rá egy szép bőr tokot, még keresnem kell rá. Az hogy az edge képernyő érintése milyen, majd meglátod, meg kell szokni, de nem vészes. Technikai szempontból nagyon egyben van ez a telcsi nagyot alkotott a Samsung. Ha van kedved, akkor menj el az Europarkba a Samsung experience store-ba és nézd meg élőben. Nekem ott tetszett meg nagyon. Fólia nekem sincs rajta, de nem is érzem a hiányát. A tok kellő védelmet nyújt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Nintendo Switch 2
- OLED TV topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen autót vegyek?
- Autós topik
- Milyen videókártyát?
- Okos Otthon / Smart Home
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest