- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nem minden Nothing Phone (3) születik egyenlőnek
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andralin
aktív tag
válasz
HUTCHDB #30313 üzenetére
Érdekes ez a mobilnet hívás közben kérdése.
Nekem S7 Edge egy SIM-es telefonom van szeptember óta és Telekom Domino kártyám
Amikor vezetek, szinte mindig bekapcsolom rajta a Waze-t, hogy lássam a forgalmi helyzetet. Nos ilyenkor eddig bármikor hívást indítottam vagy bejövő hívásom volt, a Waze-ben megjelent egy sáv a tetején, hogy nincs internet kapcsolat és a hívás végéig mindig offline szokott menni a Waze. Szívtam is már emiatt, egyszer egy hosszú hívás közben autópályáról nem vitt le időben, mert nem érte el netről a szükséges térképrészletet. Ugyanez volt a helyzet nemrég külföldön is egy külföldi SIM kártyát használva a telefonban, szóval nem csak a Telekomnál csinálja.Így én azt hittem, hogy ez alap korlátozás valamiért, amikor telefonál az ember nincs net és kész, nem is gondolkodtam rajta, hogy mitől lehet. De most, hogy ezt írtad, itthonról csináltam egy tesztet, és a wifit kikapcsolva hívás közben mobilneten tökéletesen működnek a netes alkalmazások, tudok a neten böngészni és most a Waze is lát netet!
Úgyhogy ez most én sem értem. Kocsiban tutira mindig elmegy hívás közben a mobilnetem, most meg működik itthonról, fogalmam sincs ezt miért csinálja. Esetleg lehet, hogy a cellák közti kapcsolgatásban lesz a magyarázat? Talán hívás közben ha ugrálsz a cellák közt, akkor a mobilnet nem képes aktív maradni, de ha egy helyben ülsz, akkor oké? Más magyarázatot nehezen tudok elképzelni.
Ha ez a magyarázat, akkor már csak az a kérdés, hogy ez általános mobilhálózati sajátosság, vagy a S7 Edge képes csak ennyire?Neked ez a 45 perces szakadás menet közben volt, vagy egy helyben ültél?
-
alcapone386
őstag
-
_ak_
addikt
válasz
HUTCHDB #30431 üzenetére
Szerintem is gyengébb lehet, az antenna, melóhelyen kb. mindenki tud netezni a liftben, de nekem totál elmegy a térerőm. Persze hamar helyreáll, de még kibírom, még amúgy is mindig elérhető voltam (kivéve ugye a lift), de ezt nem tudtam észrevenni.
Egyedüli telefon ami szintén meghalt a liftben az egy iPhone 5s volt, nem is tért magához percekig. -
mycso
veterán
válasz
HUTCHDB #30423 üzenetére
No, melóhelyemen elég rossz a lefedettség, 4g olyan 1-2csík térerőt tud.
Itt is működik a dolog.Ha átállítom a telefont 3g/2g -re, akkor is van net hívás közben.
Ha átállítom csak 2g-re, na akkor nem tudok hívásközben netezni (ez értelemszerű).Ennek a térerőhöz nincs köze.
Esetleg az előfizetésetekben lenne valami korlátozás?
Vagy ez a 2simes csoda nem csinál valamit jól. -
TODI1111
veterán
-
-
palee69
senior tag
válasz
HUTCHDB #22720 üzenetére
Ahogy enginev3.0 leírta úgy nekem működik.
Zárolt képernyőnél nekem sem működik... -
Loboda
senior tag
válasz
HUTCHDB #22697 üzenetére
[link]easyHome - Fingerprint Actions
kapacitivve lehet tenni a home gombot?, igen!
-
válasz
HUTCHDB #22626 üzenetére
Régóta nem használom Powramp-ot, pedig nekem is ez volt a favorit. Sztm a gyári lejátszó is szépen szól (nekem is úgy ajánlották én sem használtam,nem gondoltam volna) Mostanában az Onkyo HF Player-t használom. Igaz kezdek rátérni a veszteségmentes zenékre (FLAC), illetve Spotify prémiumon is elég kellemes a minőség (Extreme Quality-n), megtuningolva az EDGE-t USB -n keresztül egy Dragonfly BLACk 1.5 DAC/AMP-al. Kegyetlen jó.
(Érdekes a HIBY-vel kicsit recseg és ezen a JitterBug sem segített, Onkyio-val jó) -
-
Varszegig
veterán
válasz
HUTCHDB #22465 üzenetére
A mobilarénás kérdésre: Nem tudom, melyik böngésző ez, de ilyen akkor van, ha lejárt a tanúsítvány hitelesítése, vagy a tanúsítvány aláíróját nem ismeri megbízhatóként a böngésző. Én ez esetben az utóbbira tippelnék. De persze ettől még a speciálisra kattintva eléred az oldalt.
Szerk: most nézem az üzenetet: lejárt a tanúsítvány. Majd megújítják, és jó lesz.
-
Helltak
őstag
válasz
HUTCHDB #22248 üzenetére
Nekem nem volt még ilyen bugom, de tényleg, mintha az előző stabilabb lett volna. Néha mintha nagyon picit megakadna. Az előző, olyan jó volt nekem minden téren, mintha nem is béta lett volna. 297 óra uptime jött össze, hiba nélkül. Az is azért nem lett több, mert frissítettem.
Mondjuk a kamera, lehet egy picit jobb lett, de lehet csak placebo -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
HUTCHDB #22248 üzenetére
Elég furcsa, hogy egy ilyen alapművelet (néha) nem működik. A note 7 blama után jó páran hangoztatták, hogy most az edge lépett a helyébe és jön az update, akkor pesszimistán azt mondtam, hogy biztos nem. Utána jött ez az N7 beta teszt, amit szinte mindenki Istenített, átmentem optimistába. (Kasya-nak tisztelet)
Azóta viszont egyre több szarságot olvasok sztrádaszerte, hogy micsoda idegesítő hibák jönnek elő, azóta újra pesszimista lettem és már arra is fogadnék, amit eddig is csinált a samu, hogy nagy kegyesen jövő nyárra talán ideér, hogy megint azt csinálták, hogy verziószámot emeltek, ami jó ok a késésre.Az s8 mindenek előtt, nincs itt olyan, hogy a helyébe lépett, szóval ezen a készüléken, mint általában a többivel is, mikor frissítésre került volna a sor én biztos nem használom a nugátot, mert addigra lecserélem. Bugos rendszer meg nem kell...
-
enemi
senior tag
válasz
HUTCHDB #22196 üzenetére
Full HD-s tévéről beszélsz,nem pedig SMART-ról. Smartban lehet annyi craft,hogy esetleg lejátsza(esetleg telepítesz valami lejátszót rá)... Próbáltam most sima fullHD-s Samsung tévén..és nem jácci le. Esetleg,ha számítógépről egy lejátszóval...és nem kell konvertálni.
-
Keem1
veterán
válasz
HUTCHDB #22199 üzenetére
Ilyen, és rengeteg más dologra egyszerű és gyors a ChromeCast. PC, tablet, telefon egyre megy. Tévéadások, Spotify, YouTube, fényképek, képernyőtükrözés, és még sorolhatnám. És a szolgáltatások köre folyamatosan bővül.
Na de tényleg nem lobbizni akarok mellette, az most rajtad sajnos nem segít. -
Keem1
veterán
válasz
HUTCHDB #22196 üzenetére
Nézd, én pont az ilyen dolgok miatt direkt nem smart tévét vettem (mázlim is volt, nehéz volt megtalálni). Ehelyett ChromeCast-et vettem, nincs ilyen problémám.
De te csak úgy, amire gondolsz, nem fogod tudni megcsinálni, nesze neked smart funkciók (tudtam, azért nem vettem smart tévét). -
Keem1
veterán
válasz
HUTCHDB #22191 üzenetére
Ugye ezt a kérdést csak viccnek szántad?
Ugye... ugye csak vicc? Mondd hogy az... Ha rámásolsz pendrive-ra egy 4K filmet és megpróbálod lejátszani, persze hogy nem fog menni.
Megoldás:
a.) ffmpeg (vagy bármi mással átkonvertálod)
b.) chromecast: streameled, és az megoldja a megfelelő formátumotNekem is Samsung tévém van, és szintén "csak" FHD, szóval tapasztalatból beszélek.
-
oAcido
aktív tag
válasz
HUTCHDB #22049 üzenetére
Én is úgy vettem észre, hogy a tegnapi béta ismét olyan szép képeket készít, mint a 6.0.
Azt mondanom se kell, hogy még mindig nagyon gyors a rendszer. Talán még kicsit pörgősebb is, mint előtte volt. Aki regisztrált bétára mindenképp frissítsen, megéri
Véleményetek szerint béta tesztelőként hamarabb kipróbálhatjuk a 7.1.1.-et?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mass Effect
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Suzuki topik
- Opel topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Autós topik
- További aktív témák...
- Új - Apple Watch Series 10 LTE 42mm Alu Rose Gold Case Light Blush Sport Band S/M
- Apple Watch Ultra 2 49MM Black/2025.12.18.Apple Gar./Akku 100%/p4315
- Garmin Fenix 6 Sapphire
- GARANCIÁLIS! Apple Watch Series 10 GPS 42mm Rose Gold!
- Apple Watch Ultra 2 49MM e-Sim 2028.06.05-ig Média Markt Garancia Makulátlan Új állapotú
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Egyedi ékszerdobozka
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Szerezd be most az érzékelhető különbséget! Akár 0% THM-re
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest