- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aprokaroka87
nagyúr
válasz
gyuri81 #45459 üzenetére
Ne lepődj meg ha a telefon lelkivilága is rossz néha, azért merül jobban
.
Amúgy meg az hogy te mit állitasz be nem biztos hogy sokat számit.
Egy esetleges beragadt wakelock is okozhat jobb merülést, és azt meg nem is biztos hogy jól kijelzi az akkumlátor fogyasztás rész.
Plusz tudomásom szerint, ezek valamilyen szinten becslésen alapulnak.
-
rep3at
őstag
válasz
gyuri81 #44691 üzenetére
Nekem is ilyen volt az utólsó kb. három hónapban, nem is értem hogy mitől változott szürkére, egyszer csak ilyen lett (nem használtam túl gyakran ezt a funkciót), viszont szerencsére pixelhiba is megjelent közben a kijelzőn (a szélén két pötty), így kb. az egész telefont újra cserélték gariban, azóta megszűnt a hiba.
-
vohanyi
senior tag
válasz
gyuri81 #44706 üzenetére
Én úgy olvastam, hogy mostani frissítéssel jött valami "ütközés" .. csak nem egészen értem, hogy miért csak egyes telefonokon jön elő,na ezt kellene kideríteni..
Magyarul, lehet más a hardver összetételed, hiszen 2 féle létezik, ha jól tudom.. rakd fel Aida-t,és ott látod... -
gerner1
nagyúr
válasz
gyuri81 #44691 üzenetére
Amennyiben nincs beállítva nálad, az AOD -nak háttér (van erre lehetőség..) akkor a Beállítások ⇒Alkalmazások ⇒jobb felül ⋮ ⇒Rendszeralkalmazások megjelenít.. ⇒Always On Display ⇒Tárhely -nél töröld a Gyorsítótá.. -t, és az Adatok -at is. Utána még 1x wipe cache partition, majd miután újra betöltötte az OS -t, próbáld újra konfigurálni az AOD -ot. De, ha van már valamilyen AOD frissítés telepítve, akkor az AOD -nál jobb felül ⋮ ⇒Frissítések eltávolítása -val kezd, majd utána a Tárhely -hez írtakat ...
Az S7edgre hivatalosan elérhető legfrisseb verzióját nem tudom, mert neálam az utolsó S8 -ra kiadott -és még S7E -n "működő"- AOD van telepítve, amelynek a verziószáma v2.7.32.2 .Szerintem, ha ezek sem segítenek, akkor FR, vagy ODIN -nal teljes újratelepítés FR -rel együtt...
-
no more
veterán
válasz
gyuri81 #44605 üzenetére
A Note 8-nak kisebb ám az aksija és nagyobb sokkal a kijelzője. Az sem fogja ennél tovább bírni. Kapcsold ki a Google appokat, nálam sincs a nagy része. Google Now felesleges, a Google újságos vagy mi szintén, Filmek, Zenék, stb. Nekem csak a Play van meg játékok a mentés miatt.
-
seger
addikt
válasz
gyuri81 #44056 üzenetére
Pont így vagyok Én is! S7edge kicsit kényszer választás volt, Én a kezdettől nem igazán szeretem. Előtte note3 volt, (fórumában már találkoztunk), ezért is a note 8 a következő.... remélem abban sem csalódok mint a 3-ba!
Félre ne értsetek, nem az S7e telefont szarozom, egyszerűen csak nem szeretem/ nem szerettem meg... az akku használat pedig egyre gázabb!
Tudom sokan írtátok hogy a frissítés nem lehet az oka, mert akkor tömeges lenne a hiba, de valami akkor is van, mert sokan panaszkodunk erre. Én telefonom 1 éves, páromé majdnem 2, de ez a jelenség kb egyszerre jelentkezett mind a kettőn!!! -
seger
addikt
válasz
gyuri81 #43988 üzenetére
Én ezt használom, azért mentettem a tiédet is!
-
Csobotario
csendes tag
válasz
gyuri81 #44018 üzenetére
Üdv. Milyen programot használsz, arra hogy kiszűrd melyik app eszi leginkább a telefont? Hasonló merülési gondom van nekem is az utóbbi 1-2 hétben jelentkezett ez az egész!! Gondolom te is ezt a minősíthetetlen nugátot használod. Én abszolút nem vagyok kibékülve ezzel az egésszel. ezelőtt 2 naponta töltött fel a telefont és ekkor is maradt 40-45% az akksiban és 5,5órás SOT- hoztam össze. Most örülök, hogy 25-30%-on kihúzom a 2. nap végére. Nálam pl ha repülési üzemmódba helyezem nem merül annyira, ekkor kb 2-2,5ó/1%, viszont ha normál hálózaton van akkor 1,5-2%1óra és ekkor nem használom a telefont!!!! Nagyon a szívemhez nőtt ez a telefon, viszont ha nem lesz valami megoldás meg fogok válni tőle. Esetleg nem tudod, hogy lehet 6.0,1-re Marshmallow-ra visszaállni?? Bocs a hosszú írásért..
-
Jack Oneill
veterán
válasz
gyuri81 #43900 üzenetére
Beállítások, kijelző, edge kijelző. Edge hírcsatorna. Ha ez aktív, akkor kikapcsolt kijelzőnél csak megsimítod az edge felületet és látod az állípot kijelzést(van-e üzenet stb) és az órát. A másik pedig az aktív edge éjjeli óra. Az folyamatosan aktuális időt mutat az edge részen.
(#43902) krystman
Már megint ez az ördögtől való félelem, hihetetlen. Amúgy testre szabható és azt állítasz be,amit szeretnél. -
laszlolczka
őstag
válasz
gyuri81 #43884 üzenetére
Számomra is érdekes,Telenor romon voltam 2,5 óra kijelző időt sikerült össze hozni.Ugyan az programokkal-használattal,ennél pedig szárnyal.Igaz a teló csak 5 hónapos,és az új romnál kapott egy teljes gyalut.AVG Antivirus Prot használok,mindent kilő a teló lekapcsolása után,ébredéskor pedig engedélyezi.Szerintem ez is befolyásolja.
-
INMOTEP
őstag
válasz
gyuri81 #43857 üzenetére
Nálam a Facebook Messenger alkalmazás ragad be mostanában ,de nagyon durván !! Akkor van ilyen amikor valaki privátban rám ir ,és engedélyezni kell .Amikor belépek oda az engedélyezésre megáll megfagy az egész alkalmazás .Bezárom az összes megnyitott appot ,ujra belépek a messengerbe és ismét megfagy fehér képernyő
Kb 5x kell eljátszani ezt és akkor nagy nehezen beadja és müködik zavartalanul .Hozzáteszem ez nem mindig van igy de idegesítő
-
alcapone386
őstag
válasz
gyuri81 #43777 üzenetére
A műszer amivel méred azt pontosan mire kötöd?
Telefon kijelző be volt-e kapcsolva? Quick charge 2.0 alapul s7 ben a gyorstöltés, melynek hátulütője, hogy bekapcsolt kijelzőnél visszavált normál töltésre.
Ha az usb kábel és a töltő közé raksz célszerszámot, még az is csalhat. Ellenőrizd le először a mérésedet vezetékes gyorstöltéssel. Ha kikapcsolt kijelzőnél 9v 1.67A közeli az érték akkor ok.Persze vezetéknélküli 1.5A az már elég szép eredmény 5 volton.
-
anzo
senior tag
válasz
gyuri81 #43617 üzenetére
Soha nem értettem miért ennyire fontos ez a kijelző idő.
Rengeteg dolog befolyásolja, hogy mennyit bír egy készülék egy töltéssel nyílván ennek egyik mércéje a kijelző.
Könyörgöm a mai világban már bárhol lehet tölteni a telefont és kevés kivételtől eltekintve egy napot azért minden telefon kibír és éjszaka lehet tölteni.
Ezt csak a bechmark értékekhez tudom hasonlítani, hogy nem mindegy mennyi pontot kapsz egy tesztben ha a használati szokásaimnak megfelelő a gyorsaság akkor nekem nem feltétlen kell 15000 Antutu pontszám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- EAFC 25
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- E-roller topik
- Sorozatok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Óra topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- RAM topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Goddess of Victory:Nikke
- További aktív témák...
- Apple Watch SE2 / 44mm / Midnight / Black Sport / Cellular (99%)
- Garmin Fenix 6 Sapphire
- Apple Watch SE 2022 GPS 44mm
- új bontatlan Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 3 év garancia ajándék extra szíj
- Apple watch series 9 45mm újszerű állapotban, 100% akku 2027.05.20-ig Media Markt gari
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Legion Slim 5 82Y900BVHV Notebook
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest