- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LTE frekvenciák
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
- iGO Primo
- iPhone topik
- Mobil flották
- Galaxy Buds Core nevű fülesen dolgozik a Samsung
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cstom
aktív tag
válasz
badmad #46959 üzenetére
Kb én is így vagyok. Régebben rengeteget cserélgettem a készülékeket, ez meg megvan másfél éve. Asszem kicsit elfogyott a (valóban hasznos) technikai fejlődés mobilszinten. Ez meg szinte tud mindent. (király OIS kamera, amoled, nagy akku, gyors hardver, IP68, előlapi ujjlenyomat, 3.5 jack, gyorstöltés, SD bővíthetőség, VR, jó kinézet) Mi kell ettől több?
-
vohanyi
senior tag
válasz
badmad #46551 üzenetére
Világos,értem én,csak akinek írtad, látszólag Ő nem volt tisztában vele. Amugy nem kell twrp a rootoláshoz,odinnal is fel lehet már rakni az auto-root - szösszenetet már, hogy értelme mennyi,az már más kérdés. Nekem custom rom van fent, twrp-n keresztüli rootolással pl.
-
vohanyi
senior tag
-
Songo
senior tag
válasz
badmad #37895 üzenetére
Igen sőt a love mei sem eredeti volt
S3 otterbox s5 love mei volt. mindekttőnek megvolt az előnye. egyik telefonom sem slérült viszont a rohadt edge felület miatt az aeredeti tokok nem adnak kellő védelmet szóval valami flip flop szar lesz a győztes úgy érzem :S ( bár ritka mód utálom őket... )
-
-
gerner1
nagyúr
válasz
badmad #37605 üzenetére
Cserutalványt adnak, ha valamiért nem lehet javítani, vagy már a 3. eset lenne, hogy főalkatrészt kell cserélni (kijelző, alaplap →főalkatrész). A csereutalványt pedig, a vásárlás helyén lehet beváltani.
Nos, ez vagy megváltozott, vagy a történetben van egy kis, barokkos túlzás ...
-
cikasz
őstag
válasz
badmad #36927 üzenetére
Lehet szólnod kellene nekik, hogy ne nyúljanak hozzá mert user error valószinűleg. Ha jó a telefon akkor fölösleges bolygatni nem?
(#36928) -Maci-
Ez a Mobile outfitters egy ismerősnek a kollégájának 2 telefonját vágta haza, legalábbis a hőlégfúvás után kezdett a telefon szarakondni. S6. Gondolom az miatt.
A 7-est nem vághatja haza ennyi erővel?
Egyébkén top secret, hogy mennyibe kerül ott egy fóliázás? Mindenki csak "nem olcsó" "kicsit drága" stb... jelzővel illeti. Miért nem lehet leirni, hogy ennyi meg annyi oszt kész!?
Mert pl honlapjuk nincs ahol ár lenne (legalábbis én nem találtam) azért meg csak, hogy megtudjam mennyi azért nem utazom oda. -
Keem1
veterán
válasz
badmad #36918 üzenetére
Én meg a fólián lévő retek miatt jelentettem be még a télen
Mikor másnapi átadásra készültem, gondoltam, leszedem a fóliát. Csak pislogtam, mikor a fóliával együtt a "kijelzőhiba" is lejöttAmúgy ha tényleg a kijelzőt szeretnéd tesztelni, a tárcsázóba írd be ezt: *#0*#
Itt többféle színnel tesztelheted és garantáltan nem zavar be egyik app se. -
mistar
tag
válasz
badmad #35124 üzenetére
A leírásból kiderül, hogy a töltés leállása teljesen rendszertelen értéken történik. (tehát hatvanegynéhány százaléktól akár a maximumig is elmegy).
Olvastam az akkuápolásról, de a töltőtől az ember általában azt várja el, hogy a kívánt szintet én állapítsam meg
A kérdés a töltő működéséről szólt, így hát igyekeztem válaszként a valós tapasztalatomat megosztani. -
Skynet258
veterán
válasz
badmad #19929 üzenetére
A legtöbb mobilos boltban kapható noname fólia kínai beszerzés, nagyjából 50 forintba kerül beszerezni darabját, de nagy tételben még kevesebb. Aztán eladják 1000-2000 forintért, kinek milyen a vérmérséklete.
Ettől még jók, ár érték arányban mindenképpen jobbak, mint a nagy nevek agyonmarketingelt cuccai...
-
maximilian4
addikt
válasz
badmad #19906 üzenetére
Nekem volt vízes felhelyezésű fóliám régebben az egyik telefonomon. Invisible shield. Olyan narancsbőrös volt felrakás után mint az állat. A felülete is gumiszerű volt és nem siklott rajta az ember ujja.
A mostani spigen ahogy írták valóban nagyon karcolódik, de csak akkor látom ha úgy esik rá a fény, még nem zavar. Viszont olyan szépen illeszkedik hogy szinte észre sem lehet venni a telefonon. Széleken is baromira tapad. Fel le rakom a tokokat, de semmi. Egyedül a karc a hátránya ahogy írták. Nem teljesen sikamlós a felülete, nem olyan mint az üveg, de egyáltalán nem vészes. -
gerner1
nagyúr
válasz
badmad #19897 üzenetére
Egy keresést erre, csináltál itt a fórumon ?
-
600700
senior tag
válasz
badmad #15023 üzenetére
Ertem. En ugy vagyok vele ha esetleg valamivel nem tudok azonosulni nem veszem meg.
Kinezetnel meg el kell donteni mi a fontos. De ez hasznalati targy karcok utodesek normal dolgok.
A hulyites amit irtalra : el kell fogadni, vagy mast venni. Dolgokat allitasz szembe. Azokban Te tudsz donteni. -
Darko
senior tag
válasz
badmad #15015 üzenetére
A GG 4-5 még messze van a zafírüveg keménységétől, a most megjelent samsung gear s3 óra már alkalmazza az SR+ üvegtechnológiát ami már elég közel jár hozzá, legalábbis a "marketing grafikák" szerint:
Gorilla glass -
törölt tag
válasz
badmad #15015 üzenetére
A gg egy technologia, nem üveg. A lényege az, hogy viszonylag könnyű súlya és keménysége ellenére hajlékony marad. Ebben a gg4, sokat változott az elődjéhez képest.
Az égészet egy "karcálló" és egy oleophobe bevonat fedi.
A sapphire üveg ekkora felület és ilyen vékonyság mellett kisebb nyomásra beszakadna. -
laci0530
senior tag
válasz
badmad #13776 üzenetére
Ha teheted, személyesen add le, ne hívj "prémium assistance" futárt. Én augusztus 6-án jelentettem be a telefon öt hibáját, 10-én jött érte egy postás, cserekészüléket nem tudtak biztosítani.
A javítás nem sikerült megfelelően, nem vettem át a telefont, visszaküldtem további javításra. A telemax szerviz nem ismerte el a többi hibát, így aug. 16-án panaszt tettem a Samsung Központi Iroda felé elektronikus levélben, amit 17-én a hibajelenségről készített videóval kiegészítettem.
A panaszt azóta is "bírálják", cseretelefon továbbra sincs, a Samsung Központi Iroda közvetlen ügyfélelérhetőséggel nem rendelkezik, a mysamsung.com chates felületén elérhető ügyintézők, a 0680SAMSUNG és a 0680PRÉMIUM telefonszámon elérhető ügyfélszolgálat közvetlen információkkal nem rendelkezik, csak továbbítja állítólag a mostmár szinte naponta feltett kérdésemet, hogy MIKOR LESZ MÁR VÉGRE LEZÁRVA AZ ÜGYEM, mivel a telefonom a panasz elbírálásához náluk van, cserekészüléket nem adtak és nekem pedig a telefonom munkaeszköz, plusz ugyanúgy fizetem a felső kategóriás havidíjú számlacsomagomat, mintha tudnám használni azt a nyomorult kétszázhetvenezerért megvett telefonomat.
vö.: "Samsung Magyarország Kedves követőink!
Mi, a Samsungnál elkötelezettek vagyunk a legmagasabb minőségű termékek gyártása iránt, ezért a vásárlóinktól érkező bejelentésekre kiemelt figyelmet fordítunk."
Nem írom le a véleményemet, mert nyomdafestéket nem tűr. "PRÉMIUM.." ugyanmár. Az ára az.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Watch Ultra (1.st gen) szinte új
- Apple Watch Ultra 2 49MM Black/2025.12.18.Apple Gar./Akku 100%/p4315
- Apple watch Ultra 2 megkímélt akku 100% 2025.08.25.Apple jótállás beszámítok!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest