- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Mobil flották
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- LTE frekvenciák
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Csúcstámadó és kompakt tablet is érkezett a Xiaomitól
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parallaxis
addikt
válasz
Latyaa #23154 üzenetére
- Telekomos készülékek folyamatosan eldobják a hálózatot.
Folyamatosan nem, de havonta 3-4 alkalommal előfordul, hogy teljes térerőt mutat, de egyszer csak kapsz 3-4 sms-t, hogy nem fogadott hívásod volt. Ez nem köthető a 4G-hez, mert 3G-n is ugyanúgy előfordul.
- A készülék szoftveresen úgy lefagy, hogy a hard reset sem segít.
A belső tároló nem olyan strapabíró és többeknél előfordult, hogy meghibásodott és ilyenkor előjön, hogy véletlenszerűen újraindul, vagy, ha már súlyos a gond, akkor többé képtelen bebootolni is.
Ugyanez a gond a Note 7-nél is megvolt, de ott az akku probléma miatt kevésbé volt hangsúlyos.- A touch nem érzékel megfelelően.
Ez nem jellemző.
Ellenben a hajlított kijelző miatt törékenyebb a készülék. Ismerősöm kb. 5 cm-ről ejtette rá a fa asztallapra és végigrepedt a kijelzője. Tok eléggé ajánlott hozzá.
-
Tactiler
csendes tag
válasz
Latyaa #23154 üzenetére
Sima S7-tel kapcsolatban tudok nyilatkozni: Nekem a legnagyobb gond vele, az h a 4G-t nem tudja..Ezt abszolút nem tudom a mai napig, hogy miért csinálja, de ez kiakaszt..Néha nem lehet vele hívni, néha nem tudom hívni...
Szerencsére, összességében azért több a pozitívum mint a negatívum, de nem lettem nagy barátja a samsung telefonoknak..A hardver alapján ennek kéne lennie abszolút a csúcsnak, mind üzemidőben, mind sebességben, mind mindenben.. De, sajnos ez nagyon nem így van..Merül mint a tégla, gyakran felforrósodik, belassul, már be van lakva természetesen.., de sajnos nem olyan fluid, mint "új korában"..Továbbá, nagyon kényes egy telefon..Ha tok nélkül használod, és egyszer leejted, törni fog..Miénken a hátlap karcolódott meg valahogy, pedig mindig tokban van :S A hátlapja az nem olyan kemény üvegből van, mint a kijelzője..
Viszont ami javult, az az ujjlenyomat-olvasó..Sokkal jobb hatásfokkal dolgozik mint az elején.
Legjobb a kijelzője, ez nem kérdés.
Egyik legjobb a kamerája.
Szép.Szal ez egy jó széria volt a samsungtól, és akinél nem jelentkezik a 4G hálózat gondja-baja, az valszeg meg van vele elégedve..Hozzáteszem nem a saját készülékemről van szó, mielőtt valaki kérdezné, hogy miért ezt választottam..De van a családban egy, és napi szinten én is nyomkodom, használom stb..
Sajna így utólag én, személy szerint úgy vagyok vele, hogy kár, hogy nem néztem körül jobban a piacon, mert valszeg lett volna olyan telefon ami ugyanennyi örömet, (vagy még többet) adott volna, és talán kevesebb pénzért..Itt androidos szereplőkre gondolok persze..Abszolút egyéni vélemény, és átlag userként írom ezt, senki ne vegye magára, és háborút sem akarok senkivel se kezdeni, de én ezeket tapasztaltam..
Amit tanácsolok, h keress egy olyan boltot, ahol jó forrásból, és magyar garival tudod beszerezni, de viszonylag jó áron!! Ne ilyen márkaboltban, mert nem ér annyit, amennyi a hivatalos cédulán szerepel..(de amúgy ezt mindegyik csúcsra el lehetne mondani).
-
SonyNex7
senior tag
válasz
Latyaa #23162 üzenetére
Nekünk 2 van a családban.
Az egyik 4 a másik 2 hónap alatt egyszer csinálta hogy nem voltunk elérhetőek,T-mobile Nem tragédia. Mondjuk az sógor peches, volt neki egy 3 napos azonnali csere(vissza gomb nem reagált), az új amit kapott 3 hónap után most van szervizben mert van egy brutális lila csík a kijelzőn.
Csak azt próbálom mondani hogy nem feltétlen a minőség miatt kerül ennyibe a telefon,(plusz ezt szűrtem le a fórumból is) de nem gond mert 2 év háztól-házig garancia van.
Hivatalos boltról annyit hogy 5000Ft egy gyári fólia felrakás,közli velem a tag hogy én úgysem tudom felrakni mert nekik speciális gépük meg tisztító folyadékuk van stb...nah anyád. Manapság már meg sem hallgatok egy eladói véleményt sem, vagy hazudik vagy hülye.
Lehet várni az S8-ra de még lehet nézni mennyi lesz a különbözet a két telfon között... -
Száguldo
aktív tag
válasz
Latyaa #23162 üzenetére
Ami érdekes hogy nekem a Telekomban is azt ajánlották hogy ne vegyek nem ajánlják, inkább várjam meg a 8-ast. (Állítólag van gond a vízállósággal meg lefagynak) . Nem tudom hogy ebből mi igaz de eddig még nem panaszkodott senki az ismerőseim közül sem ezekre a hibákra.
-
Száguldo
aktív tag
válasz
Latyaa #23154 üzenetére
Nekem nincs ilyen gondom egyikkel sem, van a családban még kettő azokkal sincsen gond volt olyan hogy minden ok nélkül hatalmas akku fogyasztás de Cache törlése megoldotta és még FR. sem volt, lassan egy éves márciusi az előrendeltek közül valók T mobilos független rommal és függetlenítve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Steam Deck
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Videós, mozgóképes topik
- Videó stream letöltése
- Autós topik
- Dell notebook topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Apple watch Ultra 2 megkímélt akku 100% 2025.08.25.Apple jótállás beszámítok!
- Apple watch series 9 45mm újszerű állapotban, 100% akku 2027.05.20-ig Media Markt gari
- Apple Watch Ultra 2 49MM Black/2025.12.18.Apple Gar./Akku 100%/p4315
- Apple watch Series 9 41mm cellular hibátlan 2026.02. 24. Apple jótállás
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest