- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabmami
tag
válasz
Bence004 #31528 üzenetére
A BTU most kapott frissítést! Azzal kilőtték ezt a lehetőséget sajna. Csak a saját frissítését fogadja el. Én is ezzel szenvedtem egész álló nap. Most feltettem a lengyel romot, arra még nem jött ki a biztonsági frissítés ezért simán minden gond nélkül mennek fel a galaxy 8 appjai is.
-
Risard
aktív tag
válasz
Bence004 #30268 üzenetére
Nekem van mindkettő.A clear covert aliról rendeltem 8 dollár volt picit csúszós szerintem meg karcolódik nagyon a hátulja de megvédte a telót a térkőre esve bár szerencsésen esett. A leather cover picit jobban vastagitja a telót fogásra mint a másik meg egy idő után elkezd kopni a bőr rész azon is de nem vészes.
-
TODI1111
veterán
-
-
DonJoee
tag
válasz
Bence004 #24395 üzenetére
Erről beszélek:
Az okosteló használók mondjuk 80%-a nem ért / kíváncsi a rendszer belvilágára. Ha jön egy frissítés, akkor engedélyezi, az letölti és felrakja magát. Újra is indítja a telefont és ennyi. Megmarad minden, megy minden.
Nem kér FR-t, cache törlést, hosszútávon ujjficamhoz vezető trükkös gombnyomásokat.Ha ennyire esetleges és ennyire szükségszerűen hibához (akár lassuláshoz, akár szokatlanul nagy akkufogyasztáshoz stb.) vezetne egy FW upgrade (akár a teljes Android cseréje), akkor nem hiszem, hogy lenne pl. OTA-funkció. Az lenne, hogy ha kell az új FW, akkor vidd szervizbe, mobilszolgáltatóhoz és ők felteszik x vagy y pénzért vagy ingyen.
Nyilván egy ismeretlen forrásból származó vagy béta FW esetén hasznos tud lenni egy elején-végén FR + cache wipe, hogy csak az egyéb hibákra tudjon koncentrálni a tesztelő.
Elnézést, nem titeket akarlak meggyőzni, hanem... mondjuk magamat.
Meg egy kicsit tapasztalatból is beszélek, mert mintha az S2-n nem kellett volna mindent törölni és újrakezdeni az életet FW csere után (pedig volt 2 hivatalos, asszem 4.0.3-ra és onnan 4.1.2-re).
Na mindegy, a kontaktjaimat meg a fényképeimet azért elmentem, biztos, ami biztos. -
Kasya
nagyúr
válasz
Bence004 #21626 üzenetére
Teljesen megvaltozott a kulso, a felbontas es plusz funkciok kerultek bele. Lett gyari QR olvaso, tobb bovitmeny lehetoseg, felhasznalobaratabb funkciok (erintesre lap tetejere ugrik, oldalcsik lapozashoz, video lejatszasi opciok kulon gombon, stb).
Egyedul a betuk merete tunik tul kicsinek, meg a feher sema xar. A korabbiban a lapok kivalasztasanal sotet temam volt.
-
HUTCHDB
nagyúr
-
Keem1
veterán
válasz
Bence004 #18032 üzenetére
Csinos, csak bugmentes legyen
Más:
Valaki itt már kérdezte, hogy miért várjuk a Nugátot, nem jó-e a MM. Nem tudom már milyen választ adott, de úgy gondolom ez egyértelmű. A Samsung jelenlegi flagshipje a mi készülékünk, ilyenkor minimum a következő modell érkezéséig illik fényesre nyalni a kliensek fenekét (még tovább is kéne, de arra nem számítok).
Mi bizonyítottunk, mikor 200+k-t kiadtunk a telefonért, attól kezdve pedig a Samsungnak kell bizonyítania, hogy megérte a befektetés. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Bence004 #14379 üzenetére
szar a fólia
Jah, meg úgy az egész cég egy nagy kamu, mert szinte mindenki panaszkodik már rájuk, illetve a termékeire, még májusban írtam a 950 xl topikba, mikor még az a telefonon volt pár gondolatot erről az egészről, dehogy én már nem rendelek tőlük ló...szt se, az is biztos.
Persze, aki erre tud írni valami frankó magyarázatot, az jó lenne...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Dell notebook topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Háztartási gépek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Windows 11
- Kutya topik
- Bestbuy játékok
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 8 GPS + Cellular (E-SIM), alumínium, 45 mm
- APPLE WATCH 9 45mm, FEKETE, DOBOZÁBAN, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Újszerű, karcmentes Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47mm LTE (E-Sim) Ezüst
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- Apple Watch SE 2022 44mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4326
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest