-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jack Oneill
veterán
válasz
mtm800 #30903 üzenetére
En is ezt gondolom es az evek alatt ezt is lattuk. S6 gyengesegei utan bele adtak mindent az s7-be. S8 es s9 ugyanez lesz.
(#30904) alcapone386
Jogos a kerdes. Amugy meg szervizben gondolom megoldhato az akksicsere. Sok itt a marketing duma is. Bakker most esett le a 2 ev -
WinstonWolf
senior tag
válasz
mtm800 #14372 üzenetére
Csak amíg nem szívod meg addig mulatkázol rajta...
-
-
-
Burt1793
veterán
-
Burt1793
veterán
-
Joe.36
addikt
Nekem néha van az naponta 2-3 hogy kapok a T-től sms-t hogy nem fogadott hívás, ez az előző telefonommal nem volt, hívni mindig tudok.
Keem1
Idővel kikopik az usb csati, (1 - 1.5 év ) legalábbis már volt ilyen problémám,
Telefonőrült
Csak az elején megy 1000 rel a gyors töltés aztán szép lassan veszi vissza .
-
Grafy12
aktív tag
Pedig be van kapcsolva az alakjavítás......
Tsebacsi:
Automatán volt, lehet, hogy jó a gép?
Egyébként elég lassú röptű rovar...
Ennyi van róla
-
MartOOn
addikt
Nalam detto ugyanezek az okok miatt ment vissza a regi. Akkor csak nem kepezeltem. Ehh... Samsung hozza a formajat. De most már legalább havonta jonnek az új 'javitasok'
na mindegy. Az elso verzio (APAW) a kamerat leszamitva sztem sikerült olyan jól hogy booooven használható es bármikor vissza lehet "menekulni" rá. Szóval nincs gáz.
-
james008bond
őstag
Ne is mond, bekajáltam a marketing szöveget...
Amúgy nekem az ideális teló az S6E+ lenne - ha vízálló lenne és lehetne sd-vel bővíteni a memóriáját és akkuja bírná addig, mint S7E. Mondjuk valószínűleg egy 4000 mAh-ás is beleférne abba a nagyobb készülékházba.... Gondolom, majd jövőre azt is meg tudják majd csinálni...ja és dizájnban is szebb, mint az S7E. Szerintem.
-
Én tényleg nem értettem már az S6-nál sem, hogy minek foglalkozni vele, milyen a készülékben lévő kamera modul.
Ha nem tudnátok róla, észre sem vennétek a különbséget a két fajta kamera között.A másik. Én tutira nem bontanék ki, pláne nem üzemelnék be egy készüléket csak azért, hogy a k. ügyfél megtudhassa, milyen kameramodul van a készülékben. Mert ugye a kiállított modellből kiindulni felesleges, mert attól még lehet, hogy a dobozos verzió, amit megvenne, más kamerával szerelt.
Jimanszky:
Vihar a biliben. -
james008bond
őstag
Nem tudom, mi a baj ezekkel a képekkel...szerintem is nagyon jó, főleg, hogy mobilkamera. A kutyusok is nagyon aranyosak :-) Semmi elmosódás, bemozdulás, pedig az állatok nemigen maradnak mozdulatlanok a fotózáskor.
gyurikabmx: a beltéri fotónál S7 jobb, szerintem. Az épületnél meg nem látom az összehasonlíthatóságot, de engem nagyon nem zavarna...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- OnePlus One - Kína már itt One
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Ingatlanos topic!
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple watch Ultra 2 megkímélt akku 100% 2025.08.25.Apple jótállás beszámítok!
- Apple Watch ultra 2 49mm Natur Titanium, Új, 1 év Apple garanciával
- Apple watch Series 9 41mm cellular hibátlan 2026.02. 24. Apple jótállás
- EREDETI Apple Watch ULTRA óraszíjak (BLACK TITANIUM) - 49mm
- Apple Watch Series 8 GPS + Cellular (E-SIM), alumínium, 45 mm
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest