-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Istyu74 #31223 üzenetére
Beállítások / Zárolt képernyő és védelem / Értesítések a zárolt képernyőn és itt azt válaszd, hogy 'Ne jelenjenek meg értesítések' (ne az elrejtést).
Ugyanezt megteheted egyesével is, ha hosszan nyomsz egy alkalmazás értesítésére és akkor csak azt kapcsolsz ki, amit akarsz.
-
enemi
senior tag
válasz
Istyu74 #30399 üzenetére
jó kis program,tényleg megváltás lehet,de "konfliktusokba" ütközhet más alkalmazásokkal (jó...mi nem ütközhet?) a képernyő átfedés,vagy más alkalmazások feletti elhelyezkedése (vagy mi miatt) Ami valójában nem is konfliktus,csak nem engedi megnyitni a kívánt programot (pl Powerdirector)..ekkor a No more accideállítanintally touchin-t ideiglenesen le kell tiltani(ezt az opcióját). Szóval jó progi ,csak engem idegesítgetett,igy abban maradtam,hogy meg lehet szokni a fogását és nincs gebasz.
-
Akidobos74
aktív tag
válasz
Istyu74 #27678 üzenetére
Nekem ez
______________________________________________Maxximus: Ja, hogy az... Az nekem is fehér sajnos..
Nekem tetszik a Nougat. Fogyasztásilag mindenképp, jó lett így az AOD (még nem tökéletes, mert nem tud elfeküdni és az éjjeli óra színét, fényerejét nem lehet állítani) és az esti színszűrés is tetszik. Tudom, millió app van rá, de így stabilabb, hogy beépített app.
Akksi: Ekkor tettem töltőre:Nagy teljesítményen és HD-n megy.
-
Keem1
veterán
válasz
Istyu74 #20004 üzenetére
Igen, én ezt használom: Framelapse
Nagyon jó app, remekül beállítható (a samus kamera timelapse funkcióinál sokkal többet tud), és működik lezárt képernyővel is (pontosabban hagyja kikapcsolni a képernyőt, de egy gombnyomásra visszajön). -
Kasya
nagyúr
válasz
Istyu74 #20004 üzenetére
Fotos topikban probald meg. Regebben tudom hogy volt valami, de azt Win alatt hasznaltam meg.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Apple Watch ultra 2 49mm Natur Titanium, Új, 1 év Apple garanciával
- új bontatlan Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 3 év garancia ajándék extra szíj
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Apple Watch SE 2022 GPS 44mm
- Apple Watch Series 8 GPS + Cellular (E-SIM), alumínium, 45 mm
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Precision M4800 i7-4800MQ I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I K1100M I Cam I W10 I Gari!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest