- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
jose999
senior tag
-
zsombor22
aktív tag
Nekem ott raktak fel fóliát 5990ft ért.
Tökéletes hibátlanul rásimul az ívre is és mivel kicsit kisebb mint a gyári üveg ill sima fóliák a tok se nyomja fel a sarkainál.
Nagyon komolyan csinálják egy gép vágja ki az adott telefonra egy nagy fóliából,hőlégfúvóval rakják fel utána uv fény alá rakják,egy kis simogatás,egy óra száradás egy zacsiba és kész.
Mobile outfitters
Ami tetszett még, azt mondták a fólia 5990ft,de ha sérül,elhasználódik és le szeretném cseréltetni a következő alkalommal az már csak 3900ft, feltétel hogy ők szedjék le az előző fóliát.
Rakok fel két képet a minőség nem a legjobb. -
alcapone386
őstag
Remélem olvassa egy fejlesztő kedvű android programozásban jártas fórumtárs a következő ötletem.
1. Ugyebár van olyan app, hogy feladat automatizáló.
2. Olyan is van, hogy bluetooth distance app.Kettő ötvözését még nem találtam. Magyarán: ha a párosított eszköz ugyan még kapcsolódik, de több mint pl. 2 méter távolságban van, akkor lőjje be az ujjlenyomatos feloldást
Megoldaná rögtön a bajunkat
-
Nem semmi köze a kettőnek egymáshoz.
A Secure Unlocknak az a lényege (erre találták ki), hogy ne kelljen neked kézzel unlockolni a telefonod. Ez a funkció lényege, nem pedig az, hogy a BT eszköz bármikor csatlakozhasson. Nincs is értelme annak amit akarsz, mert ha egy BT eszközt párosítottál, akkor automatikusan tud bármikor csatlakozni a telefonhoz, mindenféle egyéb beállítás nélkül.
-
alcapone386
őstag
Én ezért állítottam be úgy, hogy ha a kocsiba csatlakozik megbízható legyen, ha az órához akkor marad az ujjlenyomat. Tegyük hozzá, hogy sikerült úgy beállítani az ujjlenyomatot, hogy nem hibázik. (Home lenyom és egyben felold is).
Máskülönben igazad van. Nem okosórához lett szerintem kitalálva
-
Jano_023
őstag
Szerintem nem teljesen érted ennek a funkciónak a hasznát. Ha van egy Bt eszközöd mondjuk egy óra és az óra a közelben van (vagyis csatlakozik a telefonhoz) a telefon azt erzekeli és nem kér kódot. Ezért biztonságos, úgy érti biztonságos távolságban vagy így nem kell kód. Ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Revolut
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- 3D nyomtatás
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Hálózati / IP kamera
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- További aktív témák...
- APPLE WATCH 9 45mm, FEKETE, DOBOZÁBAN, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Apple Watch SE 2022 44mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4326
- Apple Watch Ultra 2 49MM Black/2025.12.18.Apple Gar./Akku 100%/p4315
- új bontatlan Apple Watch Ultra 2 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 3 év garancia ajándék extra szíj
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged