- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Macrodroid
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
törölt tag
válasz
szabyka95 #20957 üzenetére
Persze azt is lehet. Én még bírtam volna, gondoltam megvárok még pár karcot de igy alakult. Eddig nem hallottam olyat, hogy beégéssel visszadobják.
# zsozsoka: visszatértem a régi kedvenchez a Dolphinhoz.
# enginev3l(v6)
:
Igen. Csak okosan.
Ha átmész az s7 topikba pár hete sokat foglalkoztunk a dologgal. Én évek óta használom(módjával) -
gerner1
nagyúr
válasz
szabyka95 #20885 üzenetére
A kijelző cseréhez biztosan leveszik a hátlapot is. Amit még biztosan cserélnek, az a kijelző tömítése. Szakszerű szétszerelés esetén a keret nem sérül, így alap esetben indokolatlan a cseréje is, de volt már itt (épen a napokban) akinek cserélték a keretet (bár, arra most nem emlékszem pontosan, hogy milyen hibával adta be, a garanciás javításra..) miközben az nem biztos, hogy indokolt lett volna.
-
Galahed
senior tag
válasz
szabyka95 #19672 üzenetére
Spigen Hybriddel használom (GunMetal), egész jó a fogása, nagyon nem rondítja el...
-
Jack Oneill
veterán
válasz
szabyka95 #19481 üzenetére
Most nézegettem a kolléga által ajánlottat. Végül is nem rossz, de mindenkinek más az ízlése. Nekem sokkal elegánsabb a rugged armor (nyilván ezt választottam
) Kb 1 hete használom, sokkal jobb a fogása, mint a nélküle. Nyilván mind a kettő jó a maga nemében, nézegess videókat róla, menjél el esetleg egy üzletbe kipróbálni és aztán döntsél.
-
-
Jack Oneill
veterán
válasz
szabyka95 #19457 üzenetére
Előtte S5-öm volt. Azon spigen slim armor volt. Tegyük fel, hogy pofára esik. Felül és alul kiemelkedik,így az üveg nem érinti a felületet. Ez egyáltalán nem 100%-os védelem, de én még életemben nem ejtettem el telót (tudom, aki már igen, azzal együtt érzek), én biológiai védelemmel rendelkezem elejtés ellen
Egy szó, mint száz, nem tudom, mi történne, ha pofára esne, de ha nem beton, hanem pl parketta, akkor biztos megvédi a tok. Tűnik annyira masszívnak és nem bóvlinak.
-
Marquess
tag
válasz
szabyka95 #18813 üzenetére
Ezt a kérdést már elég sokan feltették itt a forumon....Neked is csak azt tudom mondani,ha Már Samsung galaxy telot szeretnék akkor az Edge jobban ajánlom....Szerintem a s7 olyan átlagos,de az edge sokkal menőbb és jobb a designe szerintem. Akksija is jobb. és asszem csak 30,000 Ft a kül....
-
Jack Oneill
veterán
válasz
szabyka95 #18800 üzenetére
Szerintem en voltam itt, aki a legjobban felt ettol. 1 hetig jartam az uzletet kiprobalni folyamatosan a telefont. Rengeteget morfondiroztam a megvetelen. Vegul megvettem es nem bantam meg. Semmi nem zavaro. Teljesen mas elmeny. En nem jasznalok foliat. Soha egy telomon nem volt folia, ezzel egyutt karc sem. Egy spigen rugged armorban van.
S7 ugyanugy torik, ha nem vigyaznak ra. Minden telo torik. -
bajzal
őstag
válasz
szabyka95 #18692 üzenetére
Most szeretnék ilyet, vagy sima s7-et venni, abból becsúszik 1-2 140 alá is gyári garanciával, csak ki kell várni. Mire kell figyelnem amikor használtan megveszem?
Csak gyártói garanciásat nézek.
megnézem, hogy karcmentes e. Összes IMEI-t leellenőrzöm hogy stimmel. 1 év gyártói garancia van rá amit ha beregisztrálok akkor 2 lesz? Ha az előző tulaj már beregisztrálta akkor én is be tudom még regisztrálni? Az Edge-nek a hajlított kijelzőjére van jó minőségű üvegfólia ami teljesen kiér a kijelző széléig és szépen pontosan illeszkedik? Típushibái vannak a telefonnak? Hátrányai?
Köszi.
-
Jack Oneill
veterán
válasz
szabyka95 #18661 üzenetére
En 2 napja vettem. Eddig nagyon tetszik. Baromi gyors. Akksi eleg eros. Tegnap majdnem 7 oras kijelzoidot produkalt elso feltoltessel. A kamera odaver rendesen, brutal jo. Egy spigen rugged armor vedotokot vettem hozza. Remelem, soha nem fog leesni sehonnan. Ezzel a tokkal nagyon jol mutat,a fogasa is nagyon jo lett. Vigyazni kell ra, de ezt konnyu mondani. Amigy melyik talefonra nem kell figyelni? Ne sima tokot vegyel ra, hanem inkabb valami hasonlo armort.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Apple watch Ultra 2 black edt 2027.11.07 Apple jótállás+ Apple Care +
- Apple Watch SE2 / 44mm / Midnight / Black Sport / Cellular (99%)
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- Apple watch Series 9 41mm cellular hibátlan 2026.02. 24. Apple jótállás
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- SzoftverPremium.hu
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest