Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kamerájánál 9,5 milliméter vastag lehet az iPhone 17 Air
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
szab120
tag
-
thedivision2
aktív tag
válasz
Marquess #46223 üzenetére
Szia.
Én is nagyjából másfél hónapja vettem, szerintem egy nagyon jó telefon ez még most is. Kijelző és a kamera valami eszméletlen, a nagyobb, legújabb játékok terén kell kompromisszumot kötni néha, de minden játék játszható rajta. Nálam a kamera és a kijelző volt a fő szempont, teljes mértékben meg vagyok vele elégedve, és simán hozzá az elvártat a készülék.
-
suryatricks
újonc
válasz
Marquess #18299 üzenetére
Hi, friend, if you want to edit photos using android than the best option, is to download the apps. But problem its which one is the best photo editing app for your android, in this source I found the <a href="https://www.suryatricks.in/best-photo-editor-apps-android/"> best photo editor app </a> for android smartphone hope you will like these apps.
-
alcapone386
őstag
válasz
Marquess #23195 üzenetére
Igazad van. De...nekem is jelentkezett az elején. 2. frissítés óta nem jött elő, illetve 7.0 beta-n egyszer sem volt gondom. Asszonynak szürke importos sima s7 van. Nála nem jött elő egyszer sem. Az hogy valami drága, még előfordulhatnak gubancok. Hallottál már autó visszahívásról?
Ott nem 180k ról beszélunk, mégis vannak bajok. Ezt a világot éljük! Ha valami hibátlan lenne és évtizedekig működne, azt már betiltották volna
-
Kasya
nagyúr
válasz
Marquess #22879 üzenetére
Hidd el, van olyan jo a kamera. Sot, szinmelysegben jobb is. LG fakobb, Samsung melegebb. Mindket telefon a kijelzohoz "kalibralja" kb. a szineket, ahogy eszrtevettem.
Minosegben nem fogod eszrevenni a kulonbseget az LG javara...Itthon varhatod a kek S7 edge-t, de ki tudja mikor jon...ha jon...hivatalosan.
Amugy meg iOS, vagy Android....S7E topiban ne nagyon varjon senki Apple melletti dontest erosito kommenteket
-
-
-
Joe.36
addikt
válasz
Marquess #17306 üzenetére
Nekem 5 hónapja van meg, mindig elérhető vagyok, nem lassú, nem merül gyorsan, nem akad, nem halk, külső hangszóró hangereje szerintem állat, akivel beszélek mindenki azt mondja mióta ez a telefonom van sokkal jobb a beszélgetés minősége.
Power Amp + AKG Y30 nagyon jó zenei élményt ad.
Nálam nincsenek hibák, semmi, és nem vagyok elfogult, pedig nem is szeretem ezt a márkát, de adtam neki egy esélyt, és nem bántam meg.
Igazából eddig nem is találtam benne hibát, kivéve a fólia gondok, de spigen tough armor tokban használom, az meg nem tűri meg a fóliát.
De eddig 0 karc. -
alibaba78
őstag
válasz
Marquess #17257 üzenetére
Hülyeség. Ha vmi rossz rajta, gariztatni kell. Egyéb esetben pedig ez a legjobb telefon jelenleg, akárki-akármit is mond. Nálunk 2 is van, tökéletesen működnek. Sony kamerával sincs hívásproblémám.
S6edge asszem 5,1coll, ez meg 5,5, s6 edge+ meg 5,7. Nekem ez a tökéletes méret.
-
bandi0000
nagyúr
válasz
Marquess #17256 üzenetére
Leírtam már s7 forumba, de
S7 szériának a hívási gondjai és vidó pattogása a hatrány, viszont mindenben jobb, itt már azért jobban odafigyeltek a tökéletes samoled panelre
Nem tom új vagy használtat akarsz, én használtat akartam garival, nagyon drága az s6 edge, szép állapot és gari, akkor már 110+, én s7 edget vettem 145 ért 0 percest, mivel majd 1 év mulva ha eladom kevesebbet bukok
+ Szubjektiv de jobban néz ki ez, jobban lehajlik a kijelző, sztem szebb
Mrnj be egy mediamarktba, ott össze tudod hasonlítani őket
-
Burt1793
veterán
válasz
Marquess #17223 üzenetére
Helló!
Nekem sima s7esem van. Nem éppen melegedős telefon ez (persze a kemény játékok vagy a rendszerszoftver frissítés langyosítja/melegíti). Zenei részével sincs gond, én poweramp-pal és egy normálisabb, 30 ezres fülessel használom. Szerintem egy jó füles többet számít, nem hiszem, hogy ténylegesen érezhetően jobban szól egy s6, ha meg valaki ennyire audiofil, nem fog telefonon zenét hallgatni, csak vészhelyzetben. Én már nem vennék s6-ot (ha van keret s7-re), mert biztosan nem jobb semmiben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Samsung hallgatott a felhasználókra: az ismerős ívek por- és vízálló burkolatot, microSD kártyafoglalatot, hatalmas telepet és ultragyors kamerát rejtenek. Szinte minden területen van fejlődés, ez tényleg modellváltás.
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Apple Watch Series 10 46mm Jet Black Al Ink SL GPS, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- OnePlus Watch 2 okosóra 46 mm Nordic Blue Edition AKCIÓ!
- Apple Watch Series 9 (45mm, GPS + Cellular)
- Apple Watch 10,Jetblack, 46mm, + Midnight Loop, új, 1 év apple garancia
- Samsung Galaxy Watch 5 Pro (45mm, WiFi) with Nereides strap + gifts
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest