- Telekom mobilszolgáltatások
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
otps
aktív tag
válasz
cikasz #54039 üzenetére
Amcsi proxy mögül a Swappa IMEI Check nem jó?
-
otps
aktív tag
válasz
gerner1 #54023 üzenetére
Ha jól értem, belsős kontaktod a Samsungnál (nem a Prohardvernél). És azért szeretnél a többi felvetésemre (nem tudom, miért tetted a felvetéseimet idézőjelbe) inkább privátban válaszolni, nehogy valakinek valami baja essen, nehogy valaki csúnyákat mondjon itt a Sasmungról? Linuson kívül persze, akinek 9 millió feliratkozója van a YouTube-on.
Szerintem egy fórumnak az a lényege, hogy mindannyian gazdagítjuk egymást a tudásunkkal, máshol nem szokták a zaftos dolgokat privátba tenni. Csak nekem furi a Prohardver Fórum? Vagy azt mondod, inkább menjek a Samsung hivatalos fórumára? Az lehet, hogy a Prohardver Fórumhoz képest free speech zone. Nem törlik a hozzászólásokat (eddig jó) viszont a kérdéses aksiproblémákra úgy tűnik, évek alatt nem sikerült a cégnek megnyugtató választ adnia (ami azért eléggé elbizonytalanító).
-
otps
aktív tag
válasz
t72killer #53997 üzenetére
Világos. Nem is a másfél hónappal korábbi guglizásod eredménye érdekel konkrétan. De pl. az idealo.de-n 30 másodperc alatt találhatunk valamit a példa kedvéért.
Akkor ismét csak értelmezem a saját kérdésem. Ezt írtad eredetileg (sz@r a fórummotor, azért ismétlek, bocs):
A rendes szerviz gondolom garanciát vállal rá, csak a kb 90eFt összktg helyett inkább szereznék egy full érintetlen, raktárürítős S8-at (400EUR körül láttam legutóbb) amiben minden zsírúj és 0ról indul a 2év gari.
Én meg ezt kérdeztem:
Mit jelent ez a raktárürítős pontosan? Hol lehet beszerezni? Mi benne a trükk? Lehet, hogy engem is érdekel.
Pontosítás. Bocs, ha először nem voltam elég világos. Nem a konkrét akciós link érdekel (nem halat kérek), hanem ismét az elv, hogy inkább horgászni szeretnék egy kicsit megtanulni: tessék, mondjuk van egy random link, ahol akciós a raktárürítős telefon (a raktárürítős az amúgy ugyanaz, amit a köznyelv teherautóról leesettnek hív?). A kérdésem, hogy hogy van erre gyári 2 év Samsung garancia? Nekem pl. fogalmam sincs, hogy a Samsung hogy kezeli a garanciát. Minden cég kicsit máshogy. Köszi! )
=====
Bocs, az előbb elfelejtettem dőlt betűvel megkülönböztetni, amit meg kellett volna. Tényleg fantasztikus ötlet az alapító atyák részéről, hogy 5 percnél tovább ne lehessen szerkeszteni egy hozzászólást. Törlendő.
-
otps
aktív tag
Ami az összefoglalóból szintén kimaradt:
A net tele van sztorikkal, hogy a Samsungoknak, különösen az Exynos, azaz többek között az európai modelleknek sz@r, vagy legalábbis nagyon hamar merül az aksijuk. Valami tervezési hiba, vagy passz. S7, S8, S9, S10... Ti hogy látjátok ezt a kérdést? Mit lenne érdemes erről az összefoglalóba írni? Jobb előbb tudni ezeket a dolgokat, mint később.
-
otps
aktív tag
válasz
laszlolczka #54013 üzenetére
A Play Store-ban népszerű Wifi Analyzer egy amúgy free f-droidos szoftver (free as in free szoftver, azaz open source) amire reklámokat pakoltak. Mégis mindenki a reklámos verziót használja. Nem tudom, miért.
-
otps
aktív tag
A linkelt listától frissebb, még nem létezik. Attól újabbat, egyelőre nem adtak ki.
Hm. Ehhez képest titokban frissítetted a listát egy április 30-ira, vagy a manók frissítették, nem tudom. )
Az eredeti kérdésem az volt, hogy:
Hogyan navigálok el a https://www.samsung.com/hu/-ról az aktuális szervizárlistához?
Hogy értelmezzem a saját kérdésem, ne csak halat adj nekünk, esetleg taníts meg egy kicsit horgászni is. Nem olyan egyszerű elnavigálni a Samsung honlapján. Köszi! )
Ugyanitt a táblagépek szerviz-árlistájához el szeretnék tudni navigálni. Egyedül. Bármikor az aktuális árlistához, anélkül, hogy neked személyesen frissítened kellene a fórum-linket. Ha érted, mire gondolok.
Ha már az összefoglalónál tartunk. Ami kimaradt. A minap néztem meg ezt a Louis Rossmann videót:
Samsung: please leave Apple bashing to CERTIFIED professionals.
A lényeg, hogy Louis felhívja a Samsung Amerikát azzal, hogy ki szeretné cseréltetni az aksit. A vonal másik végén lévő hölgy minden más opciónál előbb azt javasolja Louis-nak, hogy menjen a samsungparts.com-ra (ami nem a Samsung oldala, csak egy hivatalos partneré) és rendelje meg tőlük az aksit (és cserélje ki maga ^_^). Szóval még az is érdekelne, hogy mi a samsungparts.com magyar megfelelője ami Magyarországra a legkedvezőbben szállít eredeti Samsung alkatrészeket.
-
otps
aktív tag
Válasz a Téma összefoglalóra.
A jelenleg érvényes, hivatalos szerviz díjak (2019.02.23 -től érv.)
Hogyan navigálok el a https://www.samsung.com/hu/-ról az aktuális szerviz árlistához? Gondolom, február óta frissült az S10 és a Note10 szériával, a régebbiek modellek szervizelése meg értelemszerűen olcsóbb lett.
Az is kérdés, hogy navigálok el szintén a főoldalról a táblagépek szerviz-árlistájához.
-
otps
aktív tag
válasz
t72killer #53904 üzenetére
A rendes szerviz gondolom garanciát vállal rá, csak a kb 90eFt összktg helyett inkább szereznék egy full érintetlen, raktárürítős S8-at (400EUR körül láttam legutóbb) amiben minden zsírúj és 0ról indul a 2év gari.
Mit jelent ez a raktárürítős pontosan? Hol lehet beszerezni? Mi benne a trükk? Lehet, hogy engem is érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung hallgatott a felhasználókra: az ismerős ívek por- és vízálló burkolatot, microSD kártyafoglalatot, hatalmas telepet és ultragyors kamerát rejtenek. Szinte minden területen van fejlődés, ez tényleg modellváltás.
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kuponkunyeráló
- Filmvilág
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sorozatok
- Eredeti játékok OFF topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- Apple Watch 8 44mm Cellular Használt/1 hónap gar./Akku 98%/p4229
- Samsung Galaxy Watch4
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm S9 Series 9 Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple.
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 4th - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I W11 I CAM I Garancia!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest