-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
janaman01
addikt
válasz
tama2000 #54617 üzenetére
Hát igen. A kijelző nagyobb, talán azért a rendszer egy pöppet gyorsabb , de nem ért volna meg 200 ezret ...még jó hogy cégesnek kaptam. Ha megvettem volna most a hajam tépném...az s7 is megvan ..nem adom el..marad a kicsike...tavaly lett új akku kijelzö stb bele téve gariban..
-
válasz
tama2000 #54361 üzenetére
+1, 4éves a teló, azóta nem látok érdemes utódot. 6h SOT még mindig összejön közepes fényerőnél 20 chrome tabon böngészgetve.
Alapprobléma: sérülékeny dizájn, 40centiről fapadlóra ejtve kereszberepedt a képernyő. Viszont minden menő telefon ilyen már, úgyhogy a következő telóm egy strapafon lesz, amiből nem 1xerű használhatót levadászni.
-
HThomas
őstag
válasz
tama2000 #54137 üzenetére
Én megvédeném az S10 plust... pár dolog fura volt az S7E után, de azért a legtöbb dologban előrelépés... az értesítési led hiányzik, de pl a koppantásos AOD meg tök jó... A fizikai gomb + ujjlenyomat olvasó kombó azt hittem majd hiányozni fog, de nem, a kamerás feloldás kényelmesebb és a legtöbbször pöccre megy. A készülék fogása is jobb szerintem tok nélkül (tokkal mondjuk mindegy). Az egykezes használat necces lehet, de az már a réginél is az volt... persze a legtöbb ilyen egyénfüggő. A nagylátó kamera tök poén. A kamerától kevés fényben nem vagyok elájulva, de aztán visszanéztem a régi S7E képeket, és hááát, azért azok sem voltak olyan szuperjók. Mondjuk az S10 plus nem biztos, hogy megéri az árát, de aki megteheti, hogy vált, szerintem nem jár rosszul.
De most már én is megvárnám inkább az S11-et... -
gerner1
nagyúr
válasz
tama2000 #36931 üzenetére
Nem egyszerű, mert az más típus, és kódolt. Minden esetben (tehát a korábbi típusoknál is S3, S4, S5, stb) a közelség érzékelőtől (proximity sensor) tudja a készülék, hogy takarva van-e maga a kijelző, vagy sem. Tehát, a kijelző ki-be kapcsolgatása →ezen alapul, és nem máson.
-
gerner1
nagyúr
válasz
tama2000 #36894 üzenetére
Kview Locker hivatalosan elérhető a play-áruházból is. Miért nem töltöd le onnan ? ... -De van alternatív megoldás is, amely ""elvileg"" minden, ilyen ablakos tokhoz konfigurálható, mert csak a prox. szenzort használja. Lehet, hogy egy próbát megérne ...
-
enemi
senior tag
válasz
tama2000 #36200 üzenetére
és még: érdekes,hogy a linken található QR képen található "ikon" pont olyan mint a Nillkiné,de ha a beolvasom azt a QR kódot,és letölti a aplikációt,akkor figyelmeztet,hogy valami gázos szoft,ellenben a tokkal "kapott" app okés.
#36204) gerner1 :mint egy hűtőmágnes. Ráragaszti a gyerek a NFC-t a frigóra,és csak annyi dolga van,hogy hozzányomi a telefont és már küld is egy sms-t anyunak,hogy éhes vagyok!
-
-
Keem1
veterán
válasz
tama2000 #36200 üzenetére
Ha kínából rendelt tokok, akkor azokhoz külön app tartozik. A telefon csak a Samsung saját flip tokjait kezeli a korábban már leírt módszer szerint.
De ha felteszed a teló saját appját (alin pl ott van hozzá a QR kód), azzal menni fog (mennie kell).Szerk: ott is van a harmadik linketben.
"About the Sleep&Wake Up Function
Needs to download the APP which is sent together with the goods, then you can see the time, date showing on the cover, let it automatically woke-up. CAN NOT slide to answer the phone and CAN NOT control the screen directly through the upper cover." -
gerner1
nagyúr
válasz
tama2000 #36195 üzenetére
james008bond clear-view tokkal cuppantott (szintén NFC -s).
Led-view tokkal kapcsolatban segítettem Malingo -nak...ezek az NFC nTAG -ek, rengeteg féle méretben léteznek:
és van, amelyik megtévesztően hasonlít -akár- egy mágnesre:
Van, amelyik összesen 8 mm² ....
-
gerner1
nagyúr
válasz
tama2000 #36190 üzenetére
Nem jól tudod. A gyári "ablakos", vagy Led, stb tokokban van egy előreprogramozott NFC nTAG. Ez közli a telóval, hogy "kicsoda" is "ő" ... Ezzel pedig a beállításokban a tartozékoknál aktíválódik a tok típusának megfelelő menüpont, a firmware tartalmából. A nyitás zárást pedig, az említett proximity sensor adataiból nyeri -ahogy írtam is- a zsebedben is maradjon kikapcsolva esetet is ebből tudja.
Ismét jelzem (!), hogy továbbra se tudjuk, hogy pontosan melyik 3 féle tokról van szó (????) ...Szerk.
Akkor a 3 közül, egyet már ismerünk. Ellenőrizd az NFC bevan-e kapcsolva. Majd a Beállítások →Speciális funkciók →Tartozékok -nál, látod-e a tokot, és annak beállításait- a listában ...
-
gerner1
nagyúr
válasz
tama2000 #36186 üzenetére
Ez egy picit zavaros. " ... A fedelének nyitása zárása közben ki/be kapcsol a bal alsó, a jobb felsőt meg bekapcsolja. A legfrissebb ota frissítés van a telefonon. " -nekem nem tiszta, hogy mit értesz bal alsó és jobb felső -n ?
A közelség érzékelő (proximity sensor) az csak fent van, az "értesítő"- LED mellett. Az ebből nyert adatokat dolgozza fel a hall IC. Tehát, amikor a tok fedlapját a kijelzőre hajtod, akkor a közelség érzékelőtől tudja, hogy a kijelző levan takarva. Ezt használja akkor is, amikor plö a zsebedben van.A leírtakból azt sem tudhatjuk, hogy milyen 3 féle tokról van szó... Mert, gondolom nem erről (?), miközben ez is egy kinyithatós tok ....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- 3D nyomtatás
- Synology NAS
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- OLED TV topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged