- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
L.L.
senior tag
Nálam, ha hosszan nyomok a képernyőn, akkor a felület beállítása alatt ott van a My magazine lehetőség.
Más:
Én sem vagyok a gyári romolás ellen, de idáig (3 hónap) a gyári T-s romot használom, és semmi bajom vele, pörög, nem fagy,nem indul újra. A töltés pár alkalom után be fog állni. Abban én is "Macival" értek egyet, hogy ne romolgatással kezdjünk a kibontás után, használjuk pár napot, és ha jelentkezik hiba akkor döntsünk a szerviz, illetve rom csere kipróbálás mellett. -
Rivaul
addikt
Akkor célszerű már az elején tiltani a frissítéseket. Nálam így van alapból mindennel. S5? Akkor miért mini? Hw szempontból visszalépés mert csak a neve s5. Funkciókba valóban hasonlít meg kinézetbe de azért a nagy az jóval bikább. Ez inkább egy s3/4, 5-ös köntösben. Ne értsd félre mert sztem a kategóriájában nagyon jó telefon de tény ami tény hogy nem egy S5
-
törölt tag
Rendszeresen veszem elő valamelyik telefonom amikor kimegyek dohányozni. Van hogy +25 -ből -10-be. Az egyik az S5 mini, a másik egy galaxy express lte. Soha meg nem fordult a fejemben hogy ettől baja lehet...
Dolgoztam már vele 80%-s páratartalom mellett +60 fokban de nem lett baja. És az elméletileg nem védett expressnek sem..Pedig az nem védett, és azzal is kimentem a +60 után a 0 fokba... -
Rivaul
addikt
A garancia nem terjed ki erre valóban, ugyan úgy mint bármilyen beázásra ha megtörténne... Megnyugtatlak egyik cég/telefon sem vállal ilyesmit. Viszont én hűtőben dolgozom így sokat jár ki és be a teló komoly hőmérséklet különbségek között, az elmúlt 5 hónap alatt eddig semmi bajt nem okozott.
-
ferero
tag
ot-995 után nekem villámgyorsnak tűnik
tegnap este kaptam dolgozói előfizura, bekapcsolás után egyből felkapaszkodott a wifire és jött a rendszer frissítés amit nem telepítettem azonnal. csodálkoztam is miért lett hálózat záras a készülék. némi szívás után rájöttem, azóta folyamatosan nyúzom. 8óra nagyon aktív használat után 50% felett van az aksi. nekem tetszik!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen program, ami...?
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Milyen okostelefont vegyek?
- Suzuki topik
- One mobilszolgáltatások
- Spórolós topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Edition + Joystick állomás! CFI-2016
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest