Új hozzászólás Aktív témák
-
-
t_a_m_a_s
addikt
Nekem ugyan semmi komoly bajom nem volt vele (OK, újraindulgatott néha), de az S3-al ellentétben nem tudott a szívemhez nőni. Pedig nagyon lelkes voltam amikor megvettem. Most úgy döntöttem, elbúcsúzom kicsikét az androidtól, beruháztam egy 5S-re... Remélem hozza amit várok tőle: simán csak használni szeretném, minden cécó nélkül.
-
t_a_m_a_s
addikt
A fórumokban ez a szép, mindenki csak a negatívumokat írja, illetve segítségért jön ha elszart valamit
Az elején még Maci is elégedett volt, sőt ő ajánlotta nekem is a telót, az S3-at váltotta nálam is. A váltás helyességéről nem vagyok meggyőződve, de amúgy én egész jól elvagyok vele.Maci meg keményen felszállt a szopórollerre, régóta hajtja szegény...
-
-
t_a_m_a_s
addikt
-
t_a_m_a_s
addikt
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz
fishman985 #1829 üzenetére
Mennyi a havi adatforgalmi limited? Legegyszerűbb netráiót hallgatni, szerintem nem zabálja annyira a biteket, cserébe sokkal szélesebb a paletta, biztosabb a vétel mint a sima FM rádió esetén...
-
t_a_m_a_s
addikt
Jah, vagyunk páran... Nekem jól teszi a dolgát a gyári T-s rendszer (kop-kop-kop), talán párszor kellett újraindítani mióta megvan. Ennek ellenére nem vagyok benne 100%-ig biztos, hogy megérte lecserélni az S3-at erre, bár a méretével sokkal inkább ki vagyok békülve, meg az üzemidő is jobb egyenlőre... De olyan nagy, áttörő változást nem hozott mint gondoltam volna. Igaz, nem is tudom mit vártam... Az is jó volt, ez is jó
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz
fjudors #1552 üzenetére
Az a baj, hogy elbeszélünk egymás mellett. Én megértem és elfogadom, hogy szeretitek basztatni a telefont, tegyétek azt. Cserébe ti is megérthetnétek, hogy vannak olyan emberek akik nem kívánnak az n+1-edik kütyüjük mókolásával foglalkozni, egyszerűen csak használni szeretnék úgy ahogy kiveszik a dobozából, és igen, ezt elvárják egy 100 ezres telefontól. Én a 30 ezres telefontól is elvárom, meg a tévémtől is meg a mikrómtól is meg a kocsimtól is...
Mindegy, mert ez egy parttalan vita, ne is ragozzuk tovább.
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz
fjudors #1546 üzenetére
Légy erős: a tulajok 95%-ának ez csak egy telefon (ezzel párhuzamosan egy munkaeszköz), ami emellett rendelkezik egyéb kvalitásokkal is (lehet rajta netezni, mailezni, multimédiázni), elsődlegesen egy telefon! Van családjuk akivel el tudják tölteni az időt ahelyett hogy az n+1-edik kütyüjüket basztatják, és van sok más dolguk aminek utána kell olvasniuk mondjuk a munkájukból kifolyólag, ahelyett hogy a telefonjuk opreációs rendszerének a lelki világával foglalkoznának. Hidd el, nem mindenki akarja megtanulni az androidot, a többség csak használni szeretné. Aztán akié céges annak használnia KELL, és pl nem engedheti meg magának, hogy téglásítsa kísérletezés közben, mert a főnöke szétrúgja a seggét érte.
Tudod az is elkeserítő, hogy ez a telefon nagyon sok embernek fél havi-havi fizetésébe kerül. (És akkor azt ne is nézd, hogy tegyük fel magadon kívül az asszonynak meg a két kamasz kölyködnek is rendes telefon kell, mindjárt elköltöttél 400 pénzt telefonra...) Akkor miért olyan nagy elvárás az, hogy kicsomagolás után működjön? Hogy ne kelljen egy telefonhoz órákig-napokig használatit meg netet böngészni? Tudom, ez inkább az iphone-s filozófia, de azt meg még kevesebben engedhetik meg magunknak, így marad az andriodos, de azért az androidos felső ligájánál szerintem elvárható a zökkenőmentes működés.
Kb ez a másik oldal álláspontja.
-
t_a_m_a_s
addikt
Azért az S3 után jól esik 2,5 napos üzemidőket látni az akksi infóban... Mivel mindig éjszaka töltöm, ez azt jelenti, hogy 3 napot elkerreg egy töltéssel átlagos használat mellett
OK, ezt is ki tudom fingatni egy nap alatt, de mostanában inkább a 2-3 nap a jellemző. Még mindig nem egy 6310i, de ezzel már elégedett vagyok
-
t_a_m_a_s
addikt
Én is úgy gondolom, hogy ha szar a gyári rom, tegye fel a szerviz azt ami jó... x1port is ezt mondja. Illetve OK, kicsit makacsul cseréltetni akar, de szerintem ha tök hivatalosan kap jó romot és megszűnnek a gondjai, azzal is elégedett lesz azért.
Tudom, hogy aki egy kicsit is benne van ebben a romolgatásban, az pikk-pakk megoldja, de én ebben kívülálló vagyok, valamiért én félek belenyúlni, másrészt meg céges tehát kvázi nem az enyém, és szükségem is van rá, tehát az sem fér bele, hogy 1-2-3 napra teló nélkül maradjak, amíg valaki megcsinálja, ha esetleg téglásítanám
Szóval nem ezen fogok megtanulni romolni, az biztos -
t_a_m_a_s
addikt
válasz
#33253120 #1276 üzenetére
Mondjuk az ügyfélelégedettséget tudnák fokozni azzal, ha faszán jönnének a frissítések. Bár igazából nem vagyok nagy szoftvernáci, én elvoltam az S3-on is a 4.1-el, semmivel nem volt rosszabb mint a messiásként várt 4.3 (sőt...). Most sem fogok a kardomba dőlni, ha nem lesz az S5 minire 5-ös.
Viszont a prémium garancia nálam is sokat nyomott a latba, hogy az S3 után is Samut (és abból is valami jobbat) vegyek.
-
t_a_m_a_s
addikt
Tiszteletem az Uraknak,
készülékváltás miatt engedelmetekkel átköltözöm ide az S3 topikból. Sok vizet nem fogok zavarni, nagy gyári rendszer használó vagyok
Így 4 nap S5 mini használat után lenne pár kérdésem a tapasztaltabbakhoz:
1. A T-mobilos gyári bekapcsolási és kikapcsolási animáció (piszok hangos) hangját nem lehet kikapcsolni valahogy?
2. Nagyon zavaró, hogy a blokkolás üzemmódban az értesítési LED nem kapcsolható ki. Van erre valami megoldás?
3. Az AirDroid nem enged az SD kártyára másolni, azt mondja, hogy a Kitkat biztonsági mittudoménmije miatt. Miközben más 4.4-es eszköznél ez nem jelent gondot... Valami biztonsági beállítást kell változtatni, vagy ez ilyen?
4. A bal oldali érintőgombra nem lehet visszaprogramozni az S3-nál megszokott felugró menüt az alkalmazáskezelő helyett?Ezek a furcsaságai az S3 után, amúgy faja kis készülék! Azt hittem a hátlapja kevésbé lesz csúszós mint az S3-nak, de sajna ezt se érzem valami biztonságosnak, már úton van a Nillkin tok... Kicsit valószínűleg rontani fog a megjelenésén, de a fogása jobb lesz tőle remélem...
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az idei csúcskészülékből is készült egy kisebb változat, megmaradt az ujjlenyomat-olvasó és a pulzusmérő, jó lett a kamera, és a méretet is sok mindenki szeretni fogja.
- IPhone 15 128GB gyári független 2025 09.08. Apple jótállás
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 12 Mini 64GB Vodafone/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4224
- iPhone 13 256GB Független Kék Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 85%/p4223
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest