- Egy óra, két rendszer
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Honor Magic V2 - origami
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
bnorci71
addikt
válasz
Csaba.no1 #2707 üzenetére
érdekes nekem a mikrofonnal hallhatóságommal semmi probléma soha senki nem panaszkodott, sőt a gyerekkel esténként kihangosítva beszélünk a nejem és én és nem panaszkodik a gyerek
úgy látszik az enyém egy szerdai szerelés :9
ha nem lenne az a random újraindulás és időnkénti megfagyás -bár mintha 20% körüli aksinál fagyna- semmi bajom nem lenne vele -
-
törölt tag
-
bnorci71
addikt
-
Rivaul
addikt
válasz
Csaba.no1 #1391 üzenetére
Úgy látszik az újakba már nem lett leforrasztva az antenna a rádióhoz mivel nem széria. Ez sajnálatos
A youtube nekem törölve van így ez az app hibája lehet. A hívás minősége a folyamatos 2g-4g váltások rovására lehet írni. Ha zavaró akkor 2g-re kell kapcsolni és mind a térerő, mind a minőség megugrik számottevően.
-
Rivaul
addikt
válasz
Csaba.no1 #1203 üzenetére
A matt nagyon sokat ront ezen a kijelzőn. Életlen lesz a túl sok kontraszt miatt. A clear a jó. Csak ott helybe nézd meg, mert nagyon sok a széria hibás ehhez a telóhoz. Én 3-at már visszaadtam és mind különböző gyártóé volt. +itt az oldalon is hirdettek gombokért fóliát mert túlvágott volt egy ezres csomag...
-
törölt tag
válasz
Csaba.no1 #1197 üzenetére
[http://android-forum.hu/viewtopic.php?f=155&t=853]
Tessék.
Ez sima Advancre van. A P-re nem jó. -
Rivaul
addikt
válasz
Csaba.no1 #1191 üzenetére
Most olvasom. Amit linkeltel az az 5mini fuggetlenje. Nehogy azt probald az advance-re feltenni. Az csak a mi F-eseinkre jo. A sammobile oldalon keresd meg az advance-nek valot. Most mobilrol vagyok mar egy ideje de ugy emlekszem le volt irva itt tobszor hogy hogyan is kell keresni sam-en.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R 5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest