- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Batistuta7
tag
köszönöm. nekem igazából az akksi idővel van baj. használtam vettem , de vettem bele rögtön egy gyári új akksit és maximum 2 óra képernyő időt tudok belőle kihozni , wifivel talán 3. nekem legalább a 4 lenne a minimum mobil nettel.
de tudsz megosztani ötleteket hogy neked mi vált be akksi spórolás terén . vagy mit használsz és neked mennyi a képrenyő időd? előre is köszi -
törölt tag
Az....
Lejárt a hűség.
Sikeresen felb**ztam az agyam azon, hogy nincs olyan idei samsung ami hardveresen jobb mint az s5 mini, és ugyanakkora méretű.
Van ami prociban jobb, van ami memóban, kijelzőben ami van az ugyanez... Ami meg mindenben esélyes abban nincs ujjlenyomat, pulzus, vagy béna ahogy van.
Felmérgeltem magam, és megvettem ezt részletre.
Mióta az S5 Mini "csak" másodtelefon azóta 2-3 napot is bír.Amíg fő használtban volt addig meg napi kétszer etetni kellett...
-
törölt tag
Az meg a másik, ettől a sok fehértől kiég a szemem, ha este kell nyúlni a telefonhoz. Auto -5 mellett is.
Nekem a fekete jobban bejött...Nézem ezt a play zenét.... Ez a f.s olyan buta mint egy alma. Zárképernyőn nem lehet beletekerni a trackbe, nem lehet megmondani neki, hogy a rohadt wifim is mobilnet, és ne akarjon töltögetni minden szerinte nekem való dolgot. Nincs mappanézet.
Fúúú, egyre jobban felmérgel ez a szutyok sz.r....
-
NPG_
tag
Ha jó a pit fálj, akkor semmi veszélyt nem látok benne. Azért kell másik, mert nagyobb a hidden mérete. Egyébként a pit telefon belső adattárolójának partícióit, illetve azok elrendezését határozza meg.
Annak idején GalaxyS-nél mindig kellett teljes telepítéskor.5.1.1-el még nincs tapasztalatom mert tegnap raktam fel.
-
törölt tag
Letöltöttem a ciprusit, felraktam.
Felment, megmaradt mindenem. Meg lett két plusz Voda appom. Néztem is, hogy WTF?
Pár dolog nem ment.
Sd ki, lolli fel, első boot után factory reset, poweroff, sd-ről pc-n a dokumentumok/médiatartalmak kivételével minden leírtva, sd vissza, boot.
Nincs felesleges Voda app. -
törölt tag
Nem rossz.
Ráfrissült a kitkatre az odinos telepítéstől, nem pedig új telepítésként indult. -> Factory reset.
A rádió megdöglött.
Pulzusmérő megdöglött.*
Mastercard app megdöglött.*
Telekom app megdöglött.*
Vodafone app kínlódik*
Idegen voda appok is vannak a vason.
OTG-t még nem tudtam kipróbálni.*Gondolom itt üt vissza a Ciprusi rom.
Szerk.: Win10 +TC + ADB plugin nem látja. Pedig előtte jó volt.
-
törölt tag
Az nem jó hír.
Reboot után is?
Bár eddig is relatíve keveset használtam rajta a rádiót, mert van egy Express LTE is velem, és azon stabilabb, de amikor az nem talált adót ez igen. (Szokott lenni meló a világ végén is.)
Amúgy ha van működő downgrade hozzá?
Simán felflashelem a kitkat-et, és örülünk? -
törölt tag
Sacc:
http://www.4shared.com/mobile/Fq57DCJ8ce/HybridRadio2013.html
Innen van a topicból. -
migabi24
nagyúr
-
x1port
addikt
Na kész !
Bocs a dupláért.Gondoltam megírom a kálváriát bár szerintem sok embert nem fog érinteni itt.
Engem is csak azért mert volt a készülék a Samsungnál szoftverfrissítésen és ott rányomták a rendes 3 fájlos verziót.Szóval ránézésre minden jónak tűnik és már-már végez az odin de a legvégén FAIL felirat fogad.
Ezután jöttek a különböző odin változatok , másik szoftver , más kicsomagolási technika de semmi...
A végén maradt a fail.Megoldás :
A szoftver kicsomagolása után másoljuk ki belőle a hidden.img fájlt ( én az asztalra tettem ) majd nevezzük át hidden.img.tar - ra.
A szoftver telepítését csináljuk a normál módon.
Viszont amikor a végén jön a fail felirat akkor csatlakoztassuk le a gépről, akku ki-be , újra download mód.
Ezután az átnevezett hidden.img.tar fájlt tallózzuk be az odinba ugyanoda az AP részhez és start.
Kb 2 másodpercen belül végez a telepítéssel és kész is van.Remélem a jövőben a segítségére lehet valakinek.
-
-
Gausz
aktív tag
Szia,
akkor tesztelgetnéd kicsit?
Ez az egyik játékos, a másik pedig az A3 (2016), ami a max 2 héten belüli tel.vásárlásomat illeti. A hardver szinte ugyanaz, nekem vmiért szimpatikus a parasztvakítós ujjlenyomat-olvasó. Ebben a verzióban már közel 100%ban működik?
Fagyások megszűntek? Nyilván még nem lehet tudni egy pár órás rendszerről, de megköszönném, ha mások is adnának visszajelzést a köv. hetekben. -
-
t_a_m_a_s
addikt
Nekem ugyan semmi komoly bajom nem volt vele (OK, újraindulgatott néha), de az S3-al ellentétben nem tudott a szívemhez nőni. Pedig nagyon lelkes voltam amikor megvettem. Most úgy döntöttem, elbúcsúzom kicsikét az androidtól, beruháztam egy 5S-re... Remélem hozza amit várok tőle: simán csak használni szeretném, minden cécó nélkül.
-
törölt tag
Figyelj maci, régóta agyalok ezen, ne vedd sértésnek, meg piszkálásnak, de nem lehet, hogy megfogott valami hype, vagy valami tömjénező cikk, és túlbecsülted a hardvert ahhoz a feladathoz amire vetted?
Mert nekem semmi bajom nincs vele, te meg mindig csak negatívan nyilatkozol.Így majdnem minden sirámodra beírhatnám, hogy works4me, vagy hasonlót. Pedig az enyém gyári piszkálatlan rommal van.
Leírnád nagyjából, hogy milyen appokat használsz a vason?
-
Langsam
aktív tag
Szia.
Sajnos szerintem is.
Pedig a paraméterei nem lennének rosszak, kivéve az 1,5 giga ram, mert az botrányosan elfogy estére.
Szerintem a telefon legnagyobb gondját a kezelhetetlen memória zabálása jelenti, mert én hiába tiltottam le 21 programot, estére van hogy csak 200 mega marad, ilyenkor már katasztrófa a telefon, az amúgy is bűn lassú fényképezés ilyenkor már használhatatlan kategória, a fényképezett alany a fókuszálás alatt már másik városba ért.
Ráadásul az enyém még dual is, ami gondolom további súlyosbító körülmény.
Kár érte, mert szerintem csak 500 mega ramon múlt, hogy sokkal jobb legyen a telefon.
Ja meg hogy normálisabban legyen optimalizálva.
Ja meg hogy ne legyen tele letilthatatlan samu dolgokkal. (tudom root, de hát egy felsőkategóriás telefonról beszélünk, ne kelljen már barkácsolni egy ilyen telefont, mintha egy Ferrarit rögtön rootolni kellene)
Az a helyzet hogy nincs alternativája nálam, ezért kínlódok még mindig vele.
- vízálló
- legalább 2 giga ramos
- max 4,5 colos
- dual simes
-legalább 4x 1,7-es procis telefont én nem tudok, pedig keresem.
Üdv. Langsam -
Sanctus
aktív tag
-
törölt tag
Ha rendes Samsung garanciával árulják, akkor mysamsung, és futáros szervíz.
Előnyei is vannak.
Beküldtem az Advance-t, valami usb baja volt. Első alkalommal full rendberakták. Cseréltek a karcos hátlaptól kezdve mindent.
Legközelebb kamera miatt küldtem be, cserélték az addigra karcos kijelzőt is.
Volt megint usb, majd volt valami hívás hiba. Akkor a szervíz nem azt csinálta meg ami nekem a bajom volt, ezt megreklamáltam, és kaptam egy cserutalványt, meg egy szivargyújtótöltőt ajándékba.Én nem fogok életunt, műanyagmosolyos szolgáltatói szervizesekkel, vagy experience store-os, esetleg bérszervízes arcokkal beszélni, akiknek ki van adva, hogy rázzanak le. Ott simán kijelentik, hogy a te hibád. Négyszemközt. Nincs megoldás.
A mysamsungot meg (remélem még sokáig) kontrollálja ebből a szempontból a minőségbiztosítás, presztízs, meg hasonló kellemes baromságok...
Elvben van ott egyszeri méltányossági szervíz is, de hivatalosan erről szerencsére nem olvasni sehol. Ha jó fej levelet írsz, akkor akár a betört kijelzőt is kicserélik. -
Langsam
aktív tag
Az elég csúnya lenne.
Akárhogy is nézzük, a Samu jelenleg az S6-nál tart, ehhez képest az S5 tavalyi csúcsmodell.
Azt szerintem más gyártó sem merné meglépni, hogy a tavalyi csúcsmodellt nem adja ki a friss szoftverrel.
Tudom, hogy színesíti a képet az S5 mini dual típusde pld a fiam Sony Z1c-jére már fél éve megjött a Lolli.
Pedig az már nem mai típus, hiszen most jött a Z5 ki. Ráadásul ott az a mini.Üdv. Langsam
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- BestBuy topik
- Facebook és Messenger
- Spórolós topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Gyúrósok ide!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Nexigo PJ40 okosprojektor / Számla + Garancia /
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest