- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gatto_
senior tag
Persze, de ez egyértelmű bug. A 4.2.2-es verzióban nem is jelentkezett, és az előző két HTC telefonomban sem. Sőt, ott nem is kellett trükközni a fejlesztői lehetőségek előhozásáért. Persze együtt lehet élni ezzel, és nem is fogok eret vágni magamon, ha örökre így marad.
-
hashpoque
tag
Köszönöm a válaszod. Közben én is megtaláltam, hogy a 4.2.2 verzióhoz képest kifejezetten BT-vel kapcsolatosan is sok dolog változott a 4.3-ban. Csak ennek így sokan meg fogják inni a levét...Én mostantól nem tudom használni a kihangosítóm.
Az autóban és a motor bukósisakjában nem olyan egyszerű cserélgetni a kihangosító szetteket.
A parrot pedig támogatás szempontjából nagyon gyenge, azt várhatom, amíg ezt a hibát javítják. Érdekes az, hogy iphones 5s-el elvileg működik és abban is BT 4.0-van.
Hozzáteszem, hogy a telefon zavarodik meg, nem a kihangosító, és csak a telefonon volt sw upgrade. Így akár a telefonon is reménykedhetek újabb sw-ben, amivel jó lesz.Csak modem sw-t nem tudok cserélni az androidban?
Visszafelé tudok sw-t cserélni? Vissza tudok állni 4.2.2-re? -
Poplacsek
senior tag
Köszönöm a segítséget!
KIES-el frissítettem a legújabb XEH-re. Frankón lement minden és szerencsére megmaradt mindenem, nem kell újra belakni.
Download módban minden official és mindkét KNOX számláló 0x0, ugyanakkor az OTA frissítési próbálkozásra továbbra is azt írja, hogy ez egy módosított eszköz... Nem lehet, hogy valami 3rd party root szükségletű app miatt, amit feltettem a korábbi rootolt MGA alatt? -
Poplacsek
senior tag
Na szóval az OTA valamiért módosítottnak érzékeli a rendszert, holott most elvileg nem az.
A KIES szerint rendben van és fel is ajánlja a legújabb XEH frissítést.A kérdéseim
- a KIES úgy frissít, mint az OTA? Tehát megmaradnak az appok és beállítások, vagy újra be kell lakni?
- a KNOX számlálók ugrásától kell tartanom egy KIES frissítést követően a fentiek miatt? -
Revesz
aktív tag
Csabám írta előrébb, hogy a biztonsági szint automatán van és az lehet a probléma. Ez teljesen helytálló, szerencsétlen nem bírt automatán frissüllni segítettem neki kézzel és most egyelőre elhallgatott a knox. Biztos voltam benne,hogy valami beállítás fail a gond, egyébként visszaraktam automatára + wifi kiváncsi vagyok, újra beakad-e amikor frissülne.
-
-
kelzsoca
félisten
a második 12 hónapban meg bármikor kérheti a gyártói szerviz
Nekem kérték is a számlát, mivel elmúlt 1 éves az S3, amikor házhoz szervizt vettem igénybe hozzá.
Kérdeztem is a szervizest, és mondta, hogy 1 évnél fiatalabb készüléknél nem, de 1 évnél idősebb esetén kérniük kell. -
mézespálinka
senior tag
Az, hogy nincs lehetőség az 4.3-tól érvényes, vagy most, 4.2.x-en is buktam már a garit root miatt?
Ha van lehetőség 0-zni 4.3 előtt, akkor annyi kérdésem lenne még, hogy van e olyan módszer rootolni, ami nem növeli a számlálót?
(elnézést a kicsit láma kérdésekért, rég volt időm (és rég is kellett) olvasnom a fórumot)
-
Genius007
őstag
-
Genius007
őstag
Nem volt bepipálva az amit mondtál.
Viszont nekem maga a hálózat megy el (a mobil internettel!!!).
Mobil adatkapcsolat ki van kapcsolva, csak WiFit kapcsoltam be, mert itthon neteznék, és akkor lettem figyelmes arra, hogy magát a sim-es hálózatot dobálja el percenként kb. van hogy 1-2percig nincs is hálózat és jön a háromszög, az értesítések alatt, hogy nincs szolgáltatás!
Most kipróbálom a hálózati módot WCDMA/GSM de ezt is eldobálja.A sim benne amúgy T-mobil LTE képes, itt ahol lakok van is kiépítve 4G.
Nem lehet, hogy a csc vagy mifenét kell átállítanom?Most:
AP: I9505XXUEMJ5
CP: I9505XXUDMH7
CSC: I9505OXXEMJ8 -
gatto_
senior tag
-
proland85
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne,hogy szeretném frissíteni 4.3-ra a telót. A Konx nem enged telepíteni mentett apk-t? Mert a Viber-ből csak a 2.3.0 használható vagy ez a blokkolás nem arra vonatkozik,hogy ismeretlen forrásokból nem enged telepíteni majd. 4.3-nál a médiaszerver mennyire aktív? Válaszokat köszönöm!
Üdv Roland -
-
-
techergo
csendes tag
-
Igazad van, még a legelején felraktam egy német romot, ha jól emlékszem, mert annyira laggolt a teló, és nem volt hozzá magyar vodás frissítés. Ezért most biztos nem kezdek nagy mókolásba, ha gáz lenne belőle, teszem a hülyét, ennyi.
Köszi még1szer a nem kevés segítséget! -
tick
aktív tag
azonos helyzetben vagyok én is (Voda és SIM pc.), mindkettőnknek első szériás telefonunk van, ez nem okozhatja a gondot?
nekem van efs mentésem (viszont már nincs rootolva) ki lehet belőle deríteni az original pc-t?
számít valamit hogy nekem OTA-n keresztül hibátlanul frissít és kies is felismeri? -
Összesen talán háromszor lett frissítve a teló, mindig vodás romra, és rootolva sem volt, így nincs efs mentésem se. Mindig körültekintően ment a romolás, és nem is volt semmi gondom ezen kívül. Ha ebből bajom lesz simán rávágom, hogy csak Kies-el frissítettem, és azt sem tudom, mi az a product code... Tényleg rejtély, hogy mitől lett ilyen.
-
-
-
-
Na ilyennel még szerintem Te sem találkoztál!
Az előző frissítés után(vodás MGG) rejtélyes módon SIM lett a pc-m. (természetesen soha nem raktam rá szlovén romot) Ma reggel felraktam a repartos 4.3-at ahogy javasoltad. A pc ALB lett, de gondoltam nem lesz gond ha felmegy a 4.3-as vodás rom. Ez meg is történt, de ezután is ALB maradt, majd egy facory után visszaállt SIM-re!Csodálatos!
Gondolom ezután már ne is álmodjak VDH-s product code-ról... -
FrankMonzano
őstag
Nekem eddig az osszes "S"-em megvolt. S1-el kezdtem okostelefonos palyafutasomat,volt 2 kitero egy iphone 3gs es egy galaxy nexus szemelyeben.
Lehet,hogy ha kijon a Nexus 5 ravallalnek,vagy egy iphone-ra is akar.
Kivancsi vagyok meg a Samu fele Tizen projektbol is mi fog kisulni. -
-
-
FrankMonzano
őstag
Nem az ujitasokra gondoltam itt... az teny,hogy nem mindent kap meg az elozo modell. Itt inkabb arra gondolok,hogy az optimalizalast mar kisse felvallrol veszik,kidobjak,hogy oruljon a paraszt a 4.3 feliratnak a telefonjan,de valojaban ugyan olyan hitvany a rendszer,vagy meg rosszabb...
A nexus s igen,de a galaxy nexusra meg jon a 4.4. Hozza kell tenni,hogy a stock droid joval jobban fut egy gyengebb vason is,mint pl a TW-s Samu. Penz es ido szempontjabol a Nexus jobb valasztas,vagy a Tizen,vagy az iOS. -
-
b.bela1
őstag
mgTerminatornak címezve, csak félrecsúszott: Ha Nektek lesz igazatok, és nem egy hatos anya lazult le valahol a telóban, akkor nézz rá a poweramp-ra.
A Play-en véleményeknél többen írogatják, hogy tárhelyproblémájuk kerekedett. Esetlegesen valamiféle gyanú ebből kiindulva felütheti a fejét -
mgTerminator
veterán
Zseko-nak is ugyan ez volt a gondja, összehasonlítottuk a programokat amiket használunk.
Amik egyeznek:
Facebook
Gmail
MXPlayer
Poweramp
Viber
YoutubeNa most már a viber ugye nincs fent, a többiről meg nem tudom elképzelni hogy meghülyítené az androidot... Max a messenger, dehát azt majdnem mindenki használja...
-
mgTerminator
veterán
Nah, már pár napja a full gyári rendszert használom, root nélkül és ugyan az a helyzet a RAM-al... kb 28 óra üzemidő után elfogy, az ürítés meg nem oldja meg, csak az újraindítás....
Amúgy fasza az energiatakarékos mód, nem lehet észrevenni semmi különbséget azon kívül hogy nem merül annyira
filmnézés közben kifejezetten hasznos
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Call of Duty: Black Ops 6
- Synology NAS
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Asztrofotózás
- Formula-1
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Xbox Series X|S
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
- Dell Optiplex MT/SFF 3040, 3050, 3060, 3070, 5070, 7060/ Hp ProDesk /SZÁMLA- GARANCIA
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest