- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yager01
senior tag
Mit jelent az érintéses fizetésnéla képen látható gomb? [kép] igazából nem akarok fizetéskor semmilyen alkalmazás megint mi csak érinteni a telefont és fizetni. Az MKB kártya lenne a cél de Elutasítja a terminál és annyit ír hogy sikertelen fizetés. A bank szerint minden rendben van az alkalmazásban is engedélyezve van a kártya érintés nélküli fizetésre mégsem működik. Lehet Szerintetek köze a mellékelt kapcsolónak a sikertelen fizetésekhez?
-
PeteePeti
őstag
válasz Kincsesss #13897 üzenetére
Az Emag hivatalos Samsung viszonteladó!
Viszont ez csak az Emag által forgalmazott Samsung telefonokra érvényes! Tehát ezt mindig figyelni kell a termék adatlapon
OnePlus 12 5G 16/512 Green | Huawei Watch Ultimate | Samsung Galaxy Tab S10+ 12/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
Kincsesss
tag
Az Emagnál vásárolt Samsung telókra itthoni gyártói gari érvényes? Vki tud erről bővebbet?
Samsung S23 Ultra Asus Zenfone 7 Pro Samsung Tab S9 5G
-
-
Dave9009
csendes tag
válasz Balanna #13891 üzenetére
Letöltitek gépre az adb appcontrol programot. Fejlesztői beállítások között bekapcsoljátok az usb hibakeresést. Kábellel a gépre kötötitek a telefont, majd az alábbi táblázat alapján lehet megkeresni az adb appcontrolba az appokat. De csak óvatosan, csak a táblázat tetején lévő appokat töröljétek, abból nagy baj nem lehet.
-
Balanna
tag
-
PeteePeti
őstag
válasz Balanna #13887 üzenetére
Az kevés! Ő törölni akarja a telefonról, vagy tiltani, amit a kényszerleállítás mellett a kikapcsolás füllel lehet, de az ott inaktív!
Én nem tudom mi a megoldás, lehet root, vagy valami más! Viszont a kényszerleállítás nem megoldás a kérdésére!OnePlus 12 5G 16/512 Green | Huawei Watch Ultimate | Samsung Galaxy Tab S10+ 12/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
Balanna
tag
válasz f(x)=exp(x) #13883 üzenetére
Az Alkalmazásinfó-ban ha megkeresed, alul van a "Kényszerleállítás".
-
surgery
senior tag
válasz Kincsesss #13884 üzenetére
Sajnos nem, számla nem fizetés esetén is ugyanúgy tiltani fogják. Én inkább azt ajánlom hogy el kell kerülni az ilyen vásárlást és az ember nyugodtan alszik. Hiába az adásvételi szerződés ha gond van és az eladó nem akarja vissza fizetni az árát évekbe telhet mire vissza szerzed. Én személy szerint nem vennék ilyen telefont.
-
Kincsesss
tag
Sziasztok! A segítségeteket szeretném kérni! Egy szolgáltatós teló megvételéhez kellene egy jó, alapos adás- vételi szerződés minta. Eddig úgy tudtam, ha egyben ki van fizetve egy teló, akkor nem tiltható. ( Telekom) . Az üzletben ( West End) más infót kaptam. Mi az igazság? Nagyon köszönöm előre is a segítségeteket!
Samsung S23 Ultra Asus Zenfone 7 Pro Samsung Tab S9 5G
-
f(x)=exp(x)
őstag
Sziasztok!
Valaki tudna segíteni, hogy a Samsung Game Boostert hogyan lehet letiltani (a legjobb az lenne ha törölni lehetne)?
-
subset
senior tag
válasz Teal'C #13880 üzenetére
Nálad is a papírforma szerint alakult a töltési idő a 45W-ossal amit vegyünk 60 percnek hogy könnyebben számoljunk.
A 25W-ossal legjobb tudásunk szerint 70 perc az átlagos töltési idő, de vegyük 75 percnek a könnyebb matek miatt és ezzel a 45W-osnak nagyvonalú előnyt is adva.
Így is csak 1.25x több időbe telik 25W-al 0-100-ra feltölteni, ha arányaiban nézzük ez olyan mintha 36W-os lenne a 25-ös töltő !
Az lehet, hogy a kábelen időnként még 45W is átmegy stb...de az más kérdés mekkora veszteséggel tud ez hasznosulni, talán látszik, hogy elég rossz az arány ha valamelyik töltőt 100%-nak tekintjük.Kb. a töltési idő második harmadától tud elhúzni olyan 10%- előnnyel egy "45W"-os, de aztán ez egyre csökken....
[ Szerkesztve ]
Használj Te is szabad szoftvert !
-
Teal'C
veterán
válasz subset #13879 üzenetére
Én viszont egyszer végig leírtam a töltési időt wattot és nem kevés ideig tölt 45w-al. Feltéve hogy a telefont nem piszkálod és nincs napon vagy túl meleg helyen. Visszakeresem a hszt ha lesz időm.
A töltő kábel amit vettem folyamatos kijelzéssel mutatja a wattszámot. Van hogy pár percre visszavesz aztán újra 45w.Korábbi hsz:
Az este sikerült a teszt.
A telefon 0%-100% kezdéskor 58percet írt és végül 57 perc után ugrott teljesen feltöltött feliratra. A kábel 44watt-ot írt nyilván van némi pontatlansága. 30%nál mikor a telefon kicsit langyos lett visszavette 39watt-ra és egész 75%ig így volt aztán lassan csökkent 9watt-ig.
Használat közbeni töltésnél (bekapcsolt kijelző) ha a telefon langyosodni kezd lekorlátoz a töltés 9wattra és nem is megy vissza csak ha leteszed a telefont és hagyod kihülni.A TabS7+ hasonló volt ott 1óra 27perc volt a hozzávetőleges idő és 1óra 30perc lett a vége (10000mAh) Ez 75%ig 44watt volt 85%ig 40watt és aztán csökkent egész 7watt-ig.
A töltő a Tab-nál megizzadt rendesen a telefonnál kevésbé a kábel nem melegedett.
EP-TA845 töltő
Mcdodo 100w/5A PD kábel kijelzővel[ Szerkesztve ]
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
subset
senior tag
válasz TomPack #13877 üzenetére
Pont ugyanígy megy nálam is töltés, a csati sem kopik...
Mivel nincs játék és filmezés....van hogy 2 naponta is elég rátennem.Akkor ha jó látom meglett a megfejtés (melegedés) a Qi töltés 10W-ra való csökkentésére...ha így lesz egyáltalán. Elhiszem, hogy ez sokaknak fájna, de még többeknek és főleg a samunak ha emiatt lennének pár év használat után sokan elégedetlenek az üzemidejükkel. szvsz
Az egyik legnagyobb akkugyártó, csak tudják mit miért csinálnak, még ha nehezen is értelmezhető esetenként.#13860 guriga1234
Valaki állva szívja magába a tudást, én tényleg nem.
Akkor az a "tényleges" 45W-os töltés, hogy pár percig megy annyival ?
És a 25W-oshoz képest nem kevesebb mint 8-10 perccel előbb feltölt....
A "...csak papíron tudja" cinikus kijelentésem pont erre akart utalni, de nem jött át, bocs.Használj Te is szabad szoftvert !
-
Ferike81
senior tag
Én az S7 óta használom a Samsungos [régi] töltőpadokat. Azt vettem észre, hogy az S7 és a Note10 melegedés nélkül töltött vele, de a S7 edge és a Note10 plus csak akkor nem melegedett ha fektetve tettem rá. Gondolom magasabban lehet benne az indukciós tekercs. Én minden éjszakára rádobom a padra a telefont, és csak reggel veszem le, de még a ventilátorsem kapcsol be rajta. Kíváncsi leszek a 22U hogy fog viselkedni a padon. Elméletileg szerdán érkezik. Remélem beválik a telefon tegnap megrendeltem egy 512-est.
Nem mindegy, hogy egy okos hülyéskedik, vagy egy H.Ü.L.Y.E. okoskodik.
-
TomPack
őstag
Az én ikeás vezeték nélküli töltőm csak 5 Wattos, cserébe egytalán nem melegszik.
Alvás közben éjjeli szekrényen használom, és csak 85%-ig töltöm vele.ᕦ(ò_óˇ)ᕤ
-
alasoh
aktív tag
válasz ShadowLac #13874 üzenetére
Szia!
Nem a vastagság a gond, hanem a tok hőelvezetése.
Nekem van nagyon vastag tokom is, de abban nem melegszik túl.
A pitaka az egyik legvékonyabb elérhető tok a telefonhoz, de sajnos abban nekem is túlmelegeszik és 42° - nál le is áll a töltés.
Sajnos ez van. A Qi töltés ilyen. -
Gims
tag
Érdekes problémák.
Nálam a gyári szilikontok ilyen. Jó a fogása, nem csúszik, nem gyűjt dzsuvát. Viszont az S Pent, ha ki szeretném venni, na oda köröm kell...
Lehet amiatt, mert nagyon a szélén van, de akkor is mókás. -
ShadowLac
addikt
válasz HaliGab23 #13873 üzenetére
Autóban igaz nem gyári töltőpad, nekem is melegszik. Lehet nem jó hosszú távon ez a melegedés. A vezetékes töltés meg a csatit tudja rontani hosszú távon...??
Vagy vékonyabb tok kellene?? Vagy csak tok nélkül jó a töltőpad?
[ Szerkesztve ]
Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
HaliGab23
senior tag
válasz PeteePeti #13872 üzenetére
Igen, ahogy írod a hűtés lehet a kulcs, viszont vicces, hogy ezt kellene nézzük, hogy sima hűtés nélküli drága gyári samsung töltőpad nem jó hozzá, mert túlmelegszik és lekapcsol, ha tokban van, ha nincs.
Egyébként annyira túlmelegszik (még ha le sem kapcsol), hogy az tutira károsítja az akksit hosszabbtávon.
Egyre biztosabb vagyok benne, hogy volt sok reklamáció és inkább visszavesz a Samu.
Kezdetek... 1996... Nokia 1610...
-
PeteePeti
őstag
válasz HaliGab23 #13866 üzenetére
Én ilyet használok! Kb S20 széria óta! Soha nem volt problémám a melegedéssel! Igaz ebben van aktív ventilátor hűtés, ha gyors tölt az ember! Gyári bőr tokot használok általában, de volt már más is a telefonjaimon és azokkal sem volt gond!
Viszont a trió töltő amit említesz nagyon felmelegszik, mert abban nincs ventilátor!
Szerintem a hűtés a kulcs, és ha a töltő tudja, akkor nincs baj!
OnePlus 12 5G 16/512 Green | Huawei Watch Ultimate | Samsung Galaxy Tab S10+ 12/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
HaliGab23
senior tag
válasz alasoh #13869 üzenetére
Aramid tactical tokban van igen.
Marad a vezetékes töltés, nem akarom a tokból kiszedegetni...Ahogy olvasom az írásokat, úgy tűnik a 15W ilyesmi problémákat okoz a samsungnál, ezért veheti vissza 10re.
Szerk: kipróbálom azért majd tok nélkül kíváncsiságból.
[ Szerkesztve ]
-
HaliGab23
senior tag
válasz PeteePeti #13865 üzenetére
Megtaláltam a Samsung töltőpadomat a minap és egyik este rátettem tölteni gyorstöltéssel (olyan, ami 3 kütyüt tud, de csak az S22u volt rajta).
Aztán egy óra múlva kellett a teló és mikor megfogtam szinte forró volt. Gondolom van ilyen tapasztalat, hogy valamiért a 15W-al felmelegszik nagyon. (Lehet emiatt veszik vissza 10-re?)
Aztán visszatettem, majd később ránéztem és meg is szakadt a töltés 85% környékén, valamiért onnan nem ment tovább és ismét rohadt meleg volt a telefon. (Nem volt beállítva az akkukímélés, hogy csak 85ig mehet.)
[ Szerkesztve ]
-
PeteePeti
őstag
válasz Dave Crank #13863 üzenetére
Igen, nem rossz az a 45 watt, végülis szép tempóban rakja bele a százalékkalokat! Sőt a vezeték nélküli 15 wattos töltés is elfogadható tempót nyújt! Én csak azt nem értem, hogy ha nem is emeli a töltés teljesítményét a Samsung, akkor mi indokolja a visszalépést 10 wattra vezetékes nélkül (pletyka szerint)?
Miért nem marad az eredeti jól bevált 45/15 wattos kombó???OnePlus 12 5G 16/512 Green | Huawei Watch Ultimate | Samsung Galaxy Tab S10+ 12/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
ShadowLac
addikt
Helló valaki nem tudná részletesen leírni hogy ne legyen otthoni és munkahelyi wifin illetve autó bluetooth kapcsolat esetén képernyőzár.
Volt már good lock, és rutinokról szó de nem igazán értem. Valami részletes leírás..??Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
Dave Crank
senior tag
válasz guriga1234 #13862 üzenetére
20%-ig 45w-al töltéssel, elég rövid idő alatt megvan..., de igen így pontosabb.
Egyébként én erre azt mondom, hogy amíg egy ugyanúgy 5000es akkuval rendelkező xiaomi csak szűk egy napot bír, az jó, hogy ott van 60w-120w közötti lehetőségek töltésre, attól függ melyik telefonját nézzük, hogy gyorsan feltöltse az ember.
De az S22U meg amíg ugyanakkora akksival 2 napot simán elmegy, elég az átlag 30w. 50%-al a 2. nap reggelén melóba simán elmerek menni vele, úgy hogy akkor is majd csak estére kell töltenem.
Keresek B-Sensual | BK Style | Disco*s Hit kiadatlan dalokat... pü!
-
guriga1234
addikt
válasz Dave Crank #13861 üzenetére
Ez így nem pontos. Alacsony töltöttségnél megy 45W-tal, 20% fölött 30-35W (ez még mindig magasabb, mint 25W!), aztán a vége felé 17W, majd még kevesebb. Ez függ egyébként az aksi hőmérsékletétől is.
-
Dave Crank
senior tag
válasz guriga1234 #13860 üzenetére
Igen tud, de csak egy rövid ideig...
Keresek B-Sensual | BK Style | Disco*s Hit kiadatlan dalokat... pü!
-
TomPack
őstag
válasz Dave Crank #13842 üzenetére
Igen, most hogy így írod beugrottak a Xiaomis emlékek, a randommerülésekről.
S21, és S22U-n ilyesmi sosem fordult még elő.ᕦ(ò_óˇ)ᕤ
-
-Maci-
addikt
Az árakra reagálva:
Hát nem tudom srácok, de tavaly sokkal olcsóbban vettem a Tab S8 ultrát billentyűzettel, tokkal, vonóval, mint az S23U becsült ára.[ Szerkesztve ]
Az Úr megteremtette az embert, a Nokia a mobiltelefont, a BMW pedig a motorkerékpárt. [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
siskad
őstag
válasz abcd12 #13836 üzenetére
Én nagyon meg vagyok elégedve az aksival, bármit csinálok rajta 5-6 óra kijelzőidő simán megvan. (játszani nem szoktam) Akár ha 50% körül van csak, akkor is el merek vele indulni bárhová, mert simán kitart. Wifin használva akár 7-8 óra kijelzőidő is összejöhet. Ez pl. a mai használatom: [kép]
-
Teal'C
veterán
válasz surgery #13847 üzenetére
Kuponhalmozással nem csak s22u t lehetett venni hanem bármit a weboldalról. Akkor semmi nem fogyott ezek szerint? Én a kollégáimmal rengeteg dolgot vettünk egy egy alkalommal. 50-70% kuponnal.
Amúgy jó a gyors töltés de aki hosszútávra vesz telefont annak nem
[ Szerkesztve ]
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
-FreaK-
veterán
válasz subset #13830 üzenetére
A magas teljesítményű gyorstöltésekkel sincs semmi probléma, így a félelem alaptalannak bizonyult. A Samsung simán kihagy egy olyan feature-t ami sokakat érdekelne (lehet hogy téged nem, de fogadd el hogy sok embert meg igen).
Engem is pl.. És nem azért mert a 0-100% egy óra helyett mondjuk félre rövidül, hanem mert amikor csak kevés időm van tölteni, akkor 5-10 perc alatt is jelentős mennyiséget tudsz az aksiba tölteni.S21U topicban sokat írtunk erről, többször volt olyan ember aki nem akarta megérteni, hogy ez valakinek fontos. Volt hogy jött ilyennel, hogy hordjál power bankot magaddal (mint ő), meg hasonlók butaságok.
-
abcd12
lelkes újonc
válasz Dave Crank #13842 üzenetére
Köszönöm szépen, akkor ha az S23 Ultra valóban 600 körül indul (sajnos árfolyam, plusz hazai finomságok mint a 27%-os ÁFA), maradok a 22-nél.
-
abcd12
lelkes újonc
válasz Mikulásbá #13837 üzenetére
Tudom, idén is ezt csináltam
De megmondom, nem szeretek így várost nézni. Sajnos s8 már egy koncertet sem bír ki végig videózva, pedig aksit is cseréltem. Mindent minimumra (kijelző fényereje stb) kibírhat, mondjuk 7-20 óra közötti időszakot? Most nyilván nem fotózok 13 órán át, illetve a gps sem megy végig. -
Dave Crank
senior tag
válasz abcd12 #13836 üzenetére
Nálam kibírt, egy ilyen napot a teló.
Általanosságban 2 nap alatt 4-5h SOT.
Nyáron volt, hogy kb 3 órát navigáltam vele, nyaralásra, útközben valamennyi hotspot, odaérve fotózgatás, ilyesmi, simán bírta késő éjszakáig.
Előtte Xiaomi telefonjaim voltak (redmi note4, mi 10 lite, mi11), de szerintem az S22U-nak és a samsungnak nagyon jó az akkukezelése.Keresek B-Sensual | BK Style | Disco*s Hit kiadatlan dalokat... pü!
-
surgery
senior tag
válasz -FreaK- #13840 üzenetére
De jelentősen drágább lesz nem drágít rajta. Nézd meg például hogy az Iphonoknál milyen durva árkülönbség volt itt is ez lesz.De igen ezt írtad te is de a drágítás igen jelentős lesz sajnos. Sajnos mire ezek a telefonok ide érnek nagyon kemény áruk lesz.
[ Szerkesztve ]
-
abcd12
lelkes újonc
Sziasztok!
Szeretnék új telefont venni és Samsungban gondolkodom. Jelenleg s8-asom van. Az S23 Ultrara vártam, de feltehetőleg nagyon drága lesz, 600-at már nem adnék érte, de az s22 ultraban még gondolkodom. Ami visszatart, az az aksi.
Mi a tapasztalatotok? Olyan telót szeretnék, hogy mondjuk reggel 7-kor elindulok nyaralni, várost nézni és estig kibírja töltés nélkül. Illetve koncerteken jó videókat tudnék készíteni.
Tapasztalatok alapján kibír 1 napot a telefon városnézős fotózással és gps-el?
Vagy esetleg inkább másik telefont javasolnátok? Gondolom s8 után kb minden előrelépés. Üzemidő, kamera és videó lenne a fontos.
Előre is köszönöm! (Tudom, nem telefon ajánló a topic, ezért elnézést de eddig sehol sem kaptam érdemi választ)
-
subset
senior tag
válasz PeteePeti #13833 üzenetére
Igazad van, lekezelő voltam, sorry !
De jól vissza is vágtál, hogy mellébeszélek, ami nettó nem igaz !
Elég visszanézni jó pár évre és láthatod, hogy ezen a téren nem erőlködnek az igazán nagy gyártók és inkább a biztonságos kereteken belül maradnak. Ez sem 2023 ban fog megváltozni....Használj Te is szabad szoftvert !
-
PeteePeti
őstag
válasz subset #13830 üzenetére
Ki a tökömet érdekel az Apple meg a többi márka? Kár volt válaszolnod ilyen lekezelő stílusban, mert csak mellé beszélsz!
Évek óta megrekedt a Samsung a töltés terén ezen a szinten és nemhogy előre lépne, hanem inkább vissza ebben! Lásd 10 watt vezeték nélküli töltés, ha igaz a pletyka! Nem kell nekem a 210 watt vezetékesen, meg a 100 watt vezeték nélküli sem, na de azért apró léptekben illene a mezőny után menni ilyen téren! Nekem fontos a töltési idő és örülnék valami fejlődésnek etéren! Jah és Samsung mobilban akarom ezt látni, mivel nagyon szeretem őket és ne gyere nekem ilyen hülye szöveggel, hogy akkor váltsak márkát! Mert nyilván nem ez az egyetlen szempont amiért Samsungom van!OnePlus 12 5G 16/512 Green | Huawei Watch Ultimate | Samsung Galaxy Tab S10+ 12/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
subset
senior tag
válasz PeteePeti #13829 üzenetére
Miért wtf ?
Az megvan hogy az apple telefonjaihoz max. 20W-os töltő érhető el ?
És az, hogy az S20U 45W-al, de az S21U már csak 25W-al tudott tölteni...? Az S22U is csak papíron 45W...
Vagy, hogy a Pixel 7 pro is max 23W-al tölthető ?
Szerinted bénák hozzá ?
Nekem ebből az jön le, hogy itt legalább próbálnak az élettartammal mint tényezővel is számolni a tervezéskor...és nem mennek bele a kínaiak wattháborújába.
Lehet saomit oppot meg oneplust is választani ha nagyon akarsz tölteni...[ Szerkesztve ]
-
PeteePeti
őstag
S23 széria esetében olyanokat olvasni, hogy a vezetékes töltés marad a szánalom 25-45 watton, viszont a vezeték nélküli töltés 15-ről 10 wattra lép vissza!!!
WTF????OnePlus 12 5G 16/512 Green | Huawei Watch Ultimate | Samsung Galaxy Tab S10+ 12/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
HaliGab23
senior tag
válasz north1992 #13823 üzenetére
Régi Note10+ telómat a fiamnak adtam, az meg azt csinálja, hogy lemerül bent a telóban az Spen, majd elkezdi a teló keresni, hogy nincs csatlakoztatva, és a teló durván elkezd lemerülni.. ha kiszedem és visszateszem, akkor egy ideig jó, majd random újrakezdi.
Kiszedtem az Spent és elraktam jó messzire (meg le is merült) így most jól működik a teló (bár így Spen mentes lett).
Szóval Spen hiba lehet Nálad is (?)
-
ShadowLac
addikt
válasz north1992 #13823 üzenetére
Nem tapasztaltam ilyet. Napi szinten használom. Lehet valami bergadt stb külső progi bezavar.. Néha ujrainditás segít. Vagy egyszerűen szarakodik a pen. Menj vele szervízbe cseréltesd ki. Én kicseréltetném.
Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
north1992
csendes tag
Hát gyerekek ezen jót derültem igy reggel, hogy mindenki szagolgatja az S-Pent
És valóban, bár engem a szaga inkább a NYÁK lapra emlékeztet, ki tudja.
Másik érdekesség, némelyik frissítés után az S-PEN nem kíván tölteni, ki kell húzni majd vissza betolni, hogy tölteni kezdjem. Na ez még leírva is hülyén hangzik! xD
Viszont kellemetlen amikor használná az ember és 0%. -
aTe014
aktív tag
válasz petfoto #13820 üzenetére
Konkrét példádra:
Beállítások - Üzemmódok és rutinok - alul Rutinok - plusz jellel Wifi hálózat csatlakoztatva - add hozzá a hálózatot - a telefon feloldva tartása.Nekem pl. a bluetooth és adatkapcsolat kapcsol be, ha elmegyek itthonról.
Sok hasznos dolog beállítható.[ Szerkesztve ]
i14Pro
-
petfoto
tag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne hozzátok :
Hol lehet beállítani azt, hogy ne legyen képernyőzár, ha pl egy bluetooth eszközhöz vagy wifi hálózathoz csatlakozik? Megbízható helyek volt a neve egy másik gyártónál. Kocsiban jól jönne...
Köszi előre is. -
subset
senior tag
samsung.hu vásárlás után csak egy online számlád lesz - amit persze kinyomtathatsz és lehet mutogatni is....és amúgy el is kellene fogadnia a szerviznek mindenféle "garjegy" nélkül egy esetleges ügyintézéskor. De ez itt egy külön szeglete a nagyvilágnak úgyhogy jobb ha garjeggyel is készül az ember
A samsungos fizikai garanciajegyet tényleg külön kérned kell ahogy olvashattátok is.Szolgáltatónál vásárolt készüléket úgy is hozzá viszed vissza így oda semmiféle garjegy nem fog kelleni...
[ Szerkesztve ]
-
PeteePeti
őstag
válasz janaman01 #13807 üzenetére
Ahogy előttem is írták a Samsung.hu-ról rendelt termékek mellé csak egy .pdf számlát küldenek email címre az átvétel után egy-két napra! Garancia jegyet sem papír, sem digitális formában nem ad automatikusan a cég! Viszont ha külön kéred tőlük (én például emailban írtam nekik), akkor kiküldik postán papíralapon!
Na ebben voltak óriási késések tavaly! Volt, hogy négyszer kellett rájuk írni és volt, hogy öt hétbe telt mire postára adták! Na ehhez képest előrelépés az öt nap!OnePlus 12 5G 16/512 Green | Huawei Watch Ultimate | Samsung Galaxy Tab S10+ 12/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
PeteePeti
őstag
válasz polonic #13804 üzenetére
Fel se épült! Most viszont vissza álltam 5G - re és tökéletesen működik a hívás mindkét irányba! Szal nem tudom mi volt, remélem csak pillanatnyi elmezavar!
Más:
Garancia jegyek postázás mostanában eléggé gyors a Samsung.hu-nál! Két termékre is megkértem egymástól függetlenül és mindkettő öt napon belül ide is ért![ Szerkesztve ]
-
barca222
tag
válasz geryboro #13798 üzenetére
Szia.
Tevékenységnapló-naplózott műveletekben ezt az ip bejelentkezésnél láttam a bejelentkezést.
Engedélyezett bejelentkezést már csináltam,töröltem majd új bejelentkezések új jelszóval + kétlépcsős sms kód bekapcsolva.
Azt miért szokta kiirni hogy "jelenleg Kov Balázs saját nevemen használom?
És lejárt munkamenettel kijelentkeztet ,utána pedig újra bejelentkezek.
Köszönöm. -
dilajoska1
őstag
válasz barca222 #13799 üzenetére
Dalvik Linux ugye az egyik alapja az Android rendszernek és valószínű hogy csak Chrome-ot így ismeri fel. Szerintem nem kell vele foglalkozni. Esetleg töltsd le a Samsung böngészőt és egy ideig Chrome helyett azzal jelentkezz be. Ha már nem írja ki új bejelentkezéseknél hogy Dalvik Linux hanem Samsung böngésző akkor nincs baj.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 10T Pro Lunar Silver 8/256Gb (GPU Adreno 650 - 925Mhz OC UV [original 587Mhz] + new Vulkan driver)
-
PeteePeti
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Formula-1
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Vodafone mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SAMSUNG GALAXY S22 ULTRA 5G (Dual-SIM) FEHÉR - 12gb / 512 GB GARANCIÁLIS