- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- De mennyi az annyi?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaliGab23
senior tag
-
senior tag
válasz janaman01 #14794 üzenetére
engedelyekre irtam.
masresz az adathasznalati statisztikaban tudod ellenorizni hogy volt e adatforgalma az appnak.
nem hiszem hogy a kepernyo szabalyozasan felul kulombozo tartalmakhoz nyulna, de a vezerleshez termeszetesen kell az engedely neki.
hatter adat azert nalam is offolva van.
szerencsere aktivan kapja a frissiteseket, appbol frissitheto.
amint irtam, nekem nem volt eddig problemam vele.Θ[Everything that has a beginning, has an ending.]Θ GRP
-
drzsoo1
aktív tag
Sajnos egyiket sem tudom megnézni mert 1 sim van benne , az is adatkártya. Bug ból itt nincs hiány, döbbenetes milyen amatőr hibák halmazát rakták össze a Samsungnál. Ha bekapcsolom az "energiatakarékosság" menüt , egyből kilép a beállításokból és egy butított android tölt be . Ez még elmenne, vissza lépek a menübe majd a funkciót ki akarom kapcsolni , nem jegyzi meg az eredeti paramétereket (processzor teljesítmény fényerő csökkent stb ) mindent újra bekapcsol. Emiatt kapcsolt be nálam az Always on display is , magától, ez már önmagában egy béna dolog de most jön a lényeg . Ha itt kikapcsolod az aod-t látszólag azt fogja jelezni hogy inaktív , de ennek ellenére aktív lesz ! Ezért fordult elő hogy kikapcsolt aod mellett is jelezte az akku fogyasztásnál hogy meríti az akkut . Összehasonlító teszteken a jelenlegi csúcs telefonok leggyengébb akku teljesítményét hozza az s22u , a s23u kb 2 óra kijelző időt pakol rá ami nagyon sok. Holnap mutatok egy ennél sokkal durvább szoftveres hibát is ami a kamerás képességénél bukott ki.
Csak Motorola, jubileumi 30 éve: Int. 2000(1995 február )-MicroTac 7200-Flare-d460-cd930-Timeport T250-T720i-MPX200-Q9h-Milestone-Milestone2-Atrix-Moto G 4G-MotoZ Play-MotoZ2Force&Motorola Thinkphone
-
siskad
őstag
válasz TomPack #14787 üzenetére
A snapdragonos verzió némileg erősebb lett, illetve játékokra célszerűbb a jobb optimalizáltság miatt, a kamerája is normálisan használható gcam-mel. Az exynosos viszont akkuidőben bírja jobban. Itthon nem nagyon találni snapdragonos verziót, ha igen, akkor is garancia nélkül.
-
Gery0505
aktív tag
Gims: Nem, csak most kezdtem el gondolkodni a váltáson, és nem követtem az elmúlt 7-8 évben a telefonos témákat. Ezért kértem a segítségeteket, hogy mit érdemes választani.
nggabi: Oké, akkor az Exynos lesz, gondolom erre Európában jobban van támogatás, kevésbé macerás? Játszani nem fogok vele, max fotózni, filmet nézni, internet, FB, meg tanítani, tananyagokat, PDF, PPT, és DOC fájlokat olvasgatni rajta, ilyesmikre kellene. Ezekre használom most az S7 Edge-m is, csak már nagyon tele van nem leszedhető alkalmazásokkal, és nincs rajta tárhely.
petymeg: ilyen gyorsan elfogyott a 256GB tárhely? Oké, rakatok rá gyári fóliát is.
Arra még nem válaszoltatok, kedves srácok, hogy hol érdemes megvenni a készüléket? Emlékszem régen az S7-es topicban volt egy ajánlott bolt, ahol jó volt megvenni a készüléket, ami megbízható volt garanciális szempontból, és nem a csillagászati összeget kérték el érte. Én anno a Samsung Experience Store-ban vettem az S7-esem, de nem volt jó döntés, mert ott volt a legdrágább.
[ Szerkesztve ]
"Failure is always an option." Adam Savage
-
TODI1111
veterán
válasz janaman01 #14776 üzenetére
Gondolom a [Galaxy Max Hz] alkalmazást használja.
-
Gery0505
aktív tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy hol érdemes megvenni ezt a készüléket, és melyik fajtát? A Snapdragon procist, vagy az Exynos-ost? Melyik a jobb? A belső tárhely tekintetében mekkorát érdemes választani? S7 Edge-ről váltanék, és elég hosszú távra szeretném ezt a telót. Az S7-em már lassan 8 éve megvan, lassan ideje lenne nyugdíjazni. Milyen kiegészítőket érdemes hozzá venni? A régi S7-hez adott töltő jó hozzá? A kinyitható tokokat szeretem igazából, az S7 Edge-hez is volt olyan ami bőrszerű volt, és kiírta az időt. Van valami ehhez hasonló az S22U-hoz is?"Failure is always an option." Adam Savage
-
espista
senior tag
Február 22-én érkezik az OneUi 5.1S22U-ra.
Romani ite domum!
-
senior tag
2 roaming sim, 4g, nalam nem jelentkezik a bug.
masik: fhd+, ~70% fenyero, 96hz, 3rd launcher + lwp, 2 sim szar tererovel, wifi, vegyes hasznalat, bt, yt, par video stream, aod egesz nap, osszes szarsag tiltva, felesleges dolgok lepucolva, 4.5 sot-al jatek nelkul, egesznapos hasznalatot bir a telefon.
reggel huzom le szupi toltorol, az nap ejjel mar rakhatom is vissza.
ilyen kepessegekkel szerintem ez igy elfogadhato, ezen felul a 23u raver, ott csak a SoC jatszhat kozre.
ahogy olvastam eleg jol optimalizaltak a telefonhoz.masik: chrome aktiv videolejatszas kozben a keresosavot elohivva neha ossszeomlik a bongeszo, 5sec-re kifagy, a rendszer is megroccen, erdekes.
[ Szerkesztve ]
Θ[Everything that has a beginning, has an ending.]Θ GRP
-
CP111
tag
válasz Dave Crank #14767 üzenetére
semmi kedvem 1 napot elcseszni hogy újra belakjam.
Infláció mögé bújtatott vagyonelkobzás folyik a világban! Az elektromos autó olyan, mintha egy működő mikróhullámú sütőben ülnél! Gratula hozzá aki azt vesz!
-
CP111
tag
válasz Dave Crank #14765 üzenetére
Akkor ebből lehet hard reset lesz.Infláció mögé bújtatott vagyonelkobzás folyik a világban! Az elektromos autó olyan, mintha egy működő mikróhullámú sütőben ülnél! Gratula hozzá aki azt vesz!
-
CP111
tag
válasz Dave Crank #14763 üzenetére
2 sim karival próbáltad?
Infláció mögé bújtatott vagyonelkobzás folyik a világban! Az elektromos autó olyan, mintha egy működő mikróhullámú sütőben ülnél! Gratula hozzá aki azt vesz!
-
Dave Crank
senior tag
Nekem egyik hiba sincs.
1-vel kapcsolatban:
Ha az 1. Slotot 4gre állítottam, és volt restartolva a teló, visszállt 5gre. De az általad írt bug nem jelentkezett.
S23U-n, már restart után sem áll vissza 5g-re ha beállítottam 4g-re....Keresek B-Sensual | BK Style | Disco*s Hit kiadatlan dalokat... pü!
-
CP111
tag
Mindenki annyira rá van gyógyulva a SOT verésre hogy degradál neki megnézni azt a 2 bugot amit írtam?!
-
pepe792
tag
Nézegettem az s23 ultra képeit itt az oldalon a tesztben... 200mpx? Minek? Ha a 10mpx-es képet felnagyítom ekkorára akkor is kapok ilyen "minőséget". Hold fotó? Vagy a tesztelő volt ügyetlen, vagy visszalépés, az s22 u-val sokkal szebbet készítek... Mindez 100ezerrel drágábbért...
[ Szerkesztve ]
-
petymeg
addikt
Tegnap vettem észre hogy heic kiterjesztésben menti a fotókat a telefon. Ez mi a fene meg hogy tudom jpg-re visszaállítani?
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
Pistakiss
őstag
válasz gringoka #14754 üzenetére
Szia!
Ezt én így használom, az óra ébreszt. A telefonon állítom be az ébresztést és az óra ébreszt"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
gringoka
aktív tag
válasz Pistakiss #14753 üzenetére
Helló !
Eddig p30 pro-t használtam egy gt2 pro-val és ott ha be volt állítva az ébresztő a telefonon akkor az órán is ki tudtam kapcsolni vagy szundit nyomni. Az s22 ultrán ez a funkció nem működik ,azt szeretném kérdezni, hogy valami beállítási gond lehet nálam vagy csak egyszerűen nem tudja a telefon?
Meg tudnád nézni esetleg , hogy nálad működik-e? -
Pistakiss
őstag
válasz gringoka #14752 üzenetére
Szia!
GT 3-at használok"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
gringoka
aktív tag
Tisztelt fórumtársak!
Használ itt valaki Huawei órát a telefonhoz? -
Pistakiss
őstag
válasz axlfsi #14735 üzenetére
Én láttam a ceruzát is, amikor rajzolta a képemet!
"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
Gims
tag
Nekem ez még új, hogy a Holdat algoritmus rajzolja rá. Na, de velem nem fog ki egy algoritmus! Unalmas a Hold fotó. Én ezért lefotóztam a Napot 100-as zoommal, mert ilyen tökös képet bezzeg senki sem csinál!
Íme:
A hatás Expert RAW-val még jobban is fokozható! Ám akkor beég a kijelző a felhasználó retinájába.Na, megvolt a zoom paródiája, léphetünk tovább!
-
Dave Crank
senior tag
válasz janaman01 #14740 üzenetére
Amúgy a Spigen liquid air tok, az teljesen ugyanaz, mint az S22U-é.
Tegnap vettem egyet az S23U-ra, amíg ma megnem jön a gyári bőr..., kár volt, elég lett volna otthon előkeresnem, amit az S22U-ra vettem liquid air-t.[ Szerkesztve ]
Keresek B-Sensual | BK Style | Disco*s Hit kiadatlan dalokat... pü!
-
subset
senior tag
válasz Dave Crank #14724 üzenetére
A búcsúbulit mikor tartod ? 22U-val ér rá elmenni ? ...vagy csak fóliás fekete bőrtokos 23U -val ?
[ Szerkesztve ]
Használj Te is szabad szoftvert !
-
subset
senior tag
válasz geryboro #14733 üzenetére
Amennyiben hőre lágyuló műanyagból készült a tok, akkor azt hőlégfúvóval a szükséges régiókban (oldalakon - mert más az íve, kameránál - mert egy kicsit máshova kerültek) megfelelően "felhevítve" biztosan rá tudod igazítani némi kézügyességgel egy próbát mindenképp megér
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
s22u tok passzol az s23u-hoz?
[ Szerkesztve ]
Θ[Everything that has a beginning, has an ending.]Θ GRP
-
Pistakiss
őstag
[ Szerkesztve ]
"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
Laraxior
titán
Hogy jott meg olyan gyorsan az S23U? Nekem csak 17-én elérhető
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
ffrdgc
tag
Am mi mikor kapjuk meg az 5.1-et?
Samsung Galaxy Note22
-
petymeg
addikt
-
janaman01
addikt
Sok örömöt a snapis s22u ban
/tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/
-
Dave Crank
senior tag
Srácok, búcsúzom én is a topictól félig, mert tegnap előtt megjött az S23U, ma már fóliát is sikerült rárakatni, meg egy tokot is be tudtam szerezni (spigen liquid air), holnap jön a gyári fekete bőr is.
Köszönöm a sok infót, segítséget!Keresek B-Sensual | BK Style | Disco*s Hit kiadatlan dalokat... pü!
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz subset #14722 üzenetére
Nem értek Veled egyet abban, hogy ki gyűjtse az adatokat, de mióta nincs a gms az életemben, mondjuk úgy, hogy nyugodtabb vagyok és semmi hátrányát nem érzem annak, hogy nem Amerikának mennek az adataim, hanem Kínának.. De ez már tényleg az utolsó mondatom volt ezzel kapcsolatban
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
subset
senior tag
válasz Ferenczi Áko #14718 üzenetére
Nincs vita, tisztában vagyok azzal hogy mindenki gyűjtögető életmódot folytat, de inkább a nyugat gyűjtse azokat az adatokat mintsem a keletiek.
Van némi esély is megtagadni ezeket ha körültekintő az ember...van kontrol van következmény ha olyan adatokat és úgy gyűjtenének mint a vadkeleten.[ Szerkesztve ]
-
espista
senior tag
válasz Ferenczi Áko #14718 üzenetére
Valószínűleg nem úgy és nem annyit, valamint egészen más célból. A nagytestvér nem akar neked eladni semmit. Ő "csak" tudni akar mindent rólad.
[ Szerkesztve ]
Romani ite domum!
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz subset #14716 üzenetére
"Elképesztő mennyiségű adatot gyűjtenek és továbbítanak a rájuk telepített számos alkalmazás révén a Kínában forgalomba került okostelefonok"
Nem akarok vitát indítani, csak egy észrevétel.. A Google és Amerika nem gyűjt adatokat? Van, hogy csak beszélünk családi körben valamiről, és a következő böngészésnél már célzottan olyan reklámok jönnek mindenhol a neten..Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
subset
senior tag
válasz Ferenczi Áko #14703 üzenetére
Bevallom nálam a váltásban benne volt, hogy szabaduljak a kínai droidtól.....nyilván a globál romok visszafogottabban művelik a dolgot....de na.
-
CP111
tag
Látom mindenkinek csak a SOT-tal van "problémája" semmi mással.
Mindegy is, majd a support tavolról ránéz a telómra kedden.Infláció mögé bújtatott vagyonelkobzás folyik a világban! Az elektromos autó olyan, mintha egy működő mikróhullámú sütőben ülnél! Gratula hozzá aki azt vesz!
-
drzsoo1
aktív tag
válasz pepe792 #14699 üzenetére
User error - a nem okos trollok szava járása. Érteni nem ért hozzá, értelmes ötlete nincs de szeret mindenbe beleböfögni. Tétlen merülést mérjél légyszíves. Ahogy írtam, folyamatos használat mellett én sem veszem észre hogy a háttérben valami zabálja az akkut mert azt hiszem hogy a kijelző/proci fogyaszt ennyit. Gyaníthatóan az akku kapacitás mérés is hibás, ugyanis tegnap este kikapcsoltam a telefont, feltöltöttem, töltés közben bekapcsoltam majd lehúztam a töltőről. 100% töltöttséget jelzett bekapcs előtt. Kb 3 óra múlva az alábbi kép fogadott, egy értelmezhetetlen akku állapot grafikon.
1. Nem indult újra a töltöttség kijelzés a bekapcsolással.
2. Az utolsó 3 óra merülését egyáltalán nem jelzi. Olyan minha most tölteném pedig 3 órával ezelőtt lett lehúzva a töltőről.
3. A grafikon szerint nem volt 100% ra töltve holott reggel egészen biztos hogy ezt jelezte.Csak Motorola, jubileumi 30 éve: Int. 2000(1995 február )-MicroTac 7200-Flare-d460-cd930-Timeport T250-T720i-MPX200-Q9h-Milestone-Milestone2-Atrix-Moto G 4G-MotoZ Play-MotoZ2Force&Motorola Thinkphone
-
janaman01
addikt
válasz pepe792 #14699 üzenetére
Hát én vagyok most 47% on reggel 7 óta de folyamatosan megy a 4G hívás vagy 3 óra reggel óta bluetooth folyamatosan, arról megy a zene, navigáció gps.80% os fényerő..
Szóval hajtva van rendesen...nem hinném hogy nálam az s23u is kibirba 1 napot/tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/
-
Tybike81
őstag
Nem vagyok türelmetlen kicsit se de azért mert már nem 2022van nem kéne minket se elfelejteni. Remélem kapjuk az OneUI 5.1et és ezért ülnek rajta eddig.
Samsung Galaxy S24 Ultra 512gb, SGW 7 Ultra
-
Tybike81
őstag
Úgy látom, hogy kint van az S23 így mi már levagyunk szarva frissítés ügyileg...
Samsung Galaxy S24 Ultra 512gb, SGW 7 Ultra
-
petymeg
addikt
válasz Laraxior #14695 üzenetére
Megboldogult legénykoromban az egyik szomszédom hagyta rajta a fóliát az új ülőgarnitúrán meg a fotelen és úgy használta, arra emlékeztet a történeted.
[ Szerkesztve ]
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
Ferenczi Áko
addikt
-
siskad
őstag
válasz subset #14696 üzenetére
4 éve kb. az egyetlen telefon volt amivel bármi értelme volt nekiállni Holdat fotózni, így eléggé leszűkült a kör
Hasonló helyzetben vagyok, csak nekem egy P40 Pro van mellette, de főleg így, hogy a gms-t is felmókoltam rá
olyan jó telefon összességében, hogy én sem tudtam még rávenni magamat, hogy felrakjam apróra. Néha mikor megnyomkodom el is gondolkozok, hogy van-e egyáltalán szükségem az ultrára, főleg ha az árukat nézzük, akkor több mint 3 kijön belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SAMSUNG GALAXY S22 ULTRA 5G (Dual-SIM) FEHÉR - 12gb / 512 GB GARANCIÁLIS
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Phantom Black, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fekete, Garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest