- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
petymeg
addikt
válasz fahrii #15695 üzenetére
"másik opció hogy visszaváltok rá az S23U-t pedig eladom"
Ez nekem is megfordult már a fejemben... De a nejem összetörte a telefonját, ha a MM-ben adnak érte 260-270-et akkor elhozok neki egy S23-at 140-150 ezer ráfizetéssel.
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
őstag
Eléggé túlkínálat van a piacon S22U-ból.
Én szerintem elajándékozom húgomnak, másik opció hogy visszaváltok rá az S23U-t pedig eladom. Más különbséget úgyse veszek rajta észre azon kívül, hogy rondább. -
HaliGab23
senior tag
válasz gyuri81 #15689 üzenetére
Pontosan nem emlékszem már, de 3 hete lehetett, csodálkoztam is, hogy 330ezret kínál (nekem 315ezer Ft volt a 12/512-es anno).
Akkor ezek szerint már csökkentették.
Na mindjárt ránézek.Szerk: aztap.csa.. már csak 232ezret ajánl..
[ Szerkesztve ]
Kezdetek... 1996... Nokia 1610...
-
bordi10
senior tag
-
petymeg
addikt
Nem tudjátok egy jó állapotú, fél éves Galaxy S22 Ultrát (12/256) mennyiért számítanak be a Mediamarktban? S23-ra cserélném az asszonynak.
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
Dr V
őstag
2 simmel gyorsan merül, sajnos ez ilyen.
The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
TODI1111
veterán
válasz Tybike81 #15671 üzenetére
"Hétvégén Odinnal újra raktam a rendszert Home csc-vel minden működik, csak a mostani frissítés nem akarja megtalálni..."
Ha minden rendben működik akkor ne idegesítsd magad. Nem egyszerre kapja az összes készülék. Attól, hogy eddig az elsők között voltál még nem feltétlen jelenti, hogy ez mindíg így lesz. Lehet, hogy délután rákeresel és már ott is lesz.
-
Tybike81
őstag
válasz MikeWazowski #15672 üzenetére
De akkor minek volt hogy eddig ahogy kiadtak egy frissítést még az nap megkaptam? Mióta meg Odinozás volt nem találja?
Samsung Galaxy S24 Ultra 512gb, SGW 7 Ultra
-
Tybike81
őstag
Eddig elsők között voltam mikor frissítés volr, azonnal megkaptam.
Hétvégén Odinnal újra raktam a rendszert Home csc-vel minden működik, csak a mostani frissítés nem akarja megtalálni...
Mi lehet a gond, hogy nem talál frissítést?Samsung Galaxy S24 Ultra 512gb, SGW 7 Ultra
-
Brain75
senior tag
Nekem nem jött semmilyen frissítés. Csak CSC cserével jön meg ?
/LOGITECH Kormány, Játékvezérlő, Hangfal, Egér, Billentyűzet, Dell, Toshiba, Fujitsu, Acer notebookok és minden egyéb elektronikai termék szakszerű, gyors JAVÍTÁSÁT vállalom/
-
Kincsesss
tag
válasz kisdobos0111 #15667 üzenetére
Vadiújként rendelted?
Samsung S23 Ultra Asus Zenfone 7 Pro Samsung Tab S9 5G
-
kisdobos0111
aktív tag
Megjött a telefon. Mit ajánlatok fólia vagy üveg a kijelzőre? És milyen márkát?
-
petfoto
tag
válasz kisdobos0111 #15605 üzenetére
Szia! Nálam reggel 100%ról indulva, 3-4 óra Sot, sok hívás, bt füles és óra, kis navi, reggel teszem töltőre 20%on.
De sok függ a telepített alkalmazásoktól, szerintem ezt nem lehet előre tudni, hogy Nálad mi lesz, ami jobban meríti. Nekem sok okos eszköz app van, ezek dolgoznak a háttérben , sok email szinkron, de semmi extrém merülés, pedig naprakész a rendszer, frissítem azonnal, ahogy lehet. -
szkutyi
addikt
Up: ismét van play rendszerfrissites!!!!
-
-
spect80
senior tag
válasz pepe792 #15615 üzenetére
Az S23U simán elmegy 2 napot, mert nem 30%-on van estére, hanem most pl. 71%. Azonos töltési idő (este) és használati szokások mellett az S22U jó esetben 45%-on volt ilyenkorra.
Az S22U sokkal jobb volt már mint az S21+ és a Pixel térerő tekintetében. Nem voltak nem fogadott hívásaim és nem bontotta a vonalat, csak folyamatosan hallani lehetett ahogy vált VoLTE meg 2G között. S23U stabilan VoLTE-n van. Melegedést egyiknél sem tapasztaltam. Viszont standby-ban sokkal jobban merül az S22U. -
senior tag
ujjlenyomat ujraregelest kovetoen(4 ujjlenyomat ment 1 ujjra),
10/10 a sikeres feloldas.Θ[Everything that has a beginning, has an ending.]Θ GRP
-
szkutyi
addikt
Lényegesen kevesebb a CPU használat most..remélem jó lessz mostmár a frissítéssel az akku idő is.
Picit mintha vissza kapta volna a telefon a pörgősséget.... -
senior tag
Aki esetleg nem tudta volna, annak leirom.
A zarkepernyo beallitasokban az ora szerkesztesenel ki lehet valasztani a betustilust, amit az AoD betustilus is kovet.
Nem ertem hogy miert nem lehet szemelyreszabni az AoD ora szerkesztesen belul, de erre itt van lehetoseg.Θ[Everything that has a beginning, has an ending.]Θ GRP
-
senior tag
van itt a topicban olyan szemely,
akinek rootolt, esetleg custom rom fut a keszuleken?Θ[Everything that has a beginning, has an ending.]Θ GRP
-
polonic
félisten
Márciusi frissítésre fel!
-
Dave Crank
senior tag
válasz ShadowLac #15597 üzenetére
Nekem volt S22U-m, 3db is.
Térerő problémám néha nekem is volt, én mixcloudról és radiogardenről hallgatok zenét, autóban, utazás közben, netről. Azokon a helyeken, ahol az S22U-n megállt/megakadt a lejátszás, ott S23U-val semmi probléma, igazából még egyszer sem akadt meg. GPS-szel néha volt, hogy kiírta, hogy nincs jel, vagy nem található, de aztán magára talált, de érzésem szerint S23U stabilabb, jobb.
Egyértelműen jobb Az S23U a snapival, de az S22U szerintem sokat fejlődött a megjelenéskori fw-hez képest, és rendben van. Legalábbis nekem rendben volt.Keresek B-Sensual | BK Style | Disco*s Hit kiadatlan dalokat... pü!
-
szkutyi
addikt
Fura nekem fordul rendesen a galleria
-
Topikgazda
Tudtok olyan CSC-t, ahol egyszerre van hívás rögzítő és hívó spam védelem egyszerre?
Átraktam ILO-ra, de itt nincs hívás rögzítő...Csak egészség legyen, meg térerő!
-
-
Topikgazda
-
nagyúr
Nálam most jön lefelé valami frissítés, nem nagy, de valami mozdult.
-
nggabi
félisten
azt mostanában magától is csinálja a one ui is optimalizál néha, elég idegesítő. de köszi, majd ránézek. a telefon app chache-t töröltem, hátha javít a helyzeten.
annyit megjegyeznék h ez a bugtenger szoftver ami van a telefonon nagyon nem méltó egy S kategóriához. de ez van... visszamentünk a Galaxy S1 időkbe
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
Pistakiss
őstag
válasz Kincsesss #15625 üzenetére
Nyugodj meg, egy napot kibír bőven! Akiknél nem így van ott valami baj van az alkalmazásokkal, vagy nagyon extrém elvárásaik vannak, de ezeknél semmi nem lenne jó, mindent el lehet cseszni, nem megfelelő használattal, appokkal.
Sokan csak ezzel nyugtatják magukat, hogy miért váltanak az újra[ Szerkesztve ]
"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
Taci
addikt
válasz nggabi #15620 üzenetére
Nézd meg esetleg, hogy a
Beállítások / Kisegítő lehetőségek / Műveletek és kézügyesség / Hívások fogadása és befejezése
alatt aktív-e a
Hívásfogad. a Hangosítás gombbal
és/vagy a
Hívás bontása az Oldalsó gombbal.
Azt olvastam, hogy esetleg ezek néha bekavarhatnak.[ Szerkesztve ]
-
nggabi
félisten
sim csere óta nem csinálta a nincs regisztrálva a hálózaton storyt. viszont még mindig csinálja h hívás után hiába nyomom le a letesz gombot nem teszi le
akksival ki vagyok békülve.
"szenyor dzsíííí"
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz kisdobos0111 #15610 üzenetére
Az minden telefont jobban merít, pláne a 4k videó készítés..
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
S e t h
nagyúr
válasz petymeg #15583 üzenetére
Nem barokkos túlzás, hanem szimplán butaság.
Érdemes nézni, olvasni teszteket is, egyik sem rugaszkodik el úgy a valóságtól, hogy azt írná, szignifikáns eltérés van a két készülék között.Én napi szinten használom mind a két készüléket, az aksin kívül lényegi eltérést nagyítóval kell keresni.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
dnelb
veterán
válasz pepe792 #15615 üzenetére
Egyébként honnan tudjuk számszerűen, hogy a két vonal nem annyi mint a masikon a nulla?
dbm értékből pl
Melegedés? Soha nem állt le, indult újra stb
Cserébe még az s21u szintjét se tudja tartani mflopsba 10-15p után kb, nagyon jó tényleg
Nem 20%-nál kell rádugni a töltőre hanem 30-nál este.
Egy jó 30-40%-al bírja jobban .
Semmi ertelme valtani 22-ről 23-ra.
Eddig sem váltásról volt szó jónapot. Hanem friss vételről. -
pepe792
tag
na akkor nézzük a gyakorlatot... ahol én használom ott mindenhol van térerő. A munkatársaim az iphonejukkal kirohangálnak az epületből, hogy telefonálni tudjanak, míg nekem 2 vonal van a térerőnél... tehát a térerő nem indok a váltásra. Egyébként honnan tudjuk számszerűen, hogy a két vonal nem annyi mint a masikon a nulla? Melegedés? Soha nem állt le, indult újra stb. melegedés miatt az s22u-m. 3 fokkal melegebb? És? Aksi tovább bírja? De jó! Nem 20%-nál kell rádugni a töltőre hanem 30-nál este. De rá kell mert a következő napot egyik sem bírja ki. Akkor meg nem mindegy? Semmi értelme valtani 22-ről 23-ra.
[ Szerkesztve ]
-
Pistakiss
őstag
válasz petymeg #15606 üzenetére
Így van!
"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
-
vectras
tag
Az simán reggel 5-tol este 7ig 4 óra sottal minden nap megvan
-
szkutyi
addikt
Ha közben nem hallgatsz zenét meg semmi ami megy kikapcsolt kijelzővel , és térerő bősegben van a telefon, akkor igen
-
petymeg
addikt
Általánosságban azért ez nem igaz. Vannak akik túlértékelik a 23 előnyét meg 1-2 elégedetlen, de a többség azért elégedett vele, magamat is beleértve.
Napi 1.5 óra SOT-tal a 2 nap sem lehetetlen, de 1 nap egész biztos.Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
kisdobos0111
aktív tag
Most akkor azt mondjátok már meg hogy kb 1 - 1.5 óra képernyő idő mellett reggel 7-től este 8-ig kibirja az aksi? Mert idáig úgy le van húzva ez a telefon mintha valami 8 éves szar lenne.
[ Szerkesztve ]
-
szkutyi
addikt
Van új Google Play-rendszerfrissites...
Egyébként durva hogy hozzá sem nyúlok a telefonhoz, de a proci pörög mintha hasznalnám...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ukrajnai háború
- Torrent meghívó kunyeráló
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xbox Series X|S
- Külpolitika
- Spórolós topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Eladó garanciális SAMSUNG Galaxy S22 dobozában, tartozékaival, extra tokokkal - INGYEN futár!
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SAMSUNG GALAXY S22 ULTRA 5G (Dual-SIM) FEHÉR - 12gb / 512 GB GARANCIÁLIS
- Samsun Galaxy S22 5G 128GB Phantom White, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fehér, Garanciális
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Phantom Black, Újszerű Állapotú, Karcmentes, Fekete, Garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest