- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bagoly01
senior tag
Garanciáztatáshoz mennyire fontos a Gari jegy, ha van számla?
-
senior tag
1+ 8pro utan nalam istenes a dolog, mivel ott 6A-al szinte semmi nem volt kompatibilis.
Θ[Everything that has a beginning, has an ending.]Θ GRP
-
szkutyi
addikt
-
Remiel
őstag
Próbálom értelmezni amit írsz, de nem nagyon megy, a hasonlatod meg alapból hülyeség. Valaki kérdezte van e értelme, én válaszoltam neki, hogy mi a tapasztalatom és szerintem nincs. Mellesleg egy kb 3 dolláros dologról beszélünk. Szóval neked mi a problémád ezzel?
[ Szerkesztve ]
"Never stop dreaming" - Freddy Krueger - ELADÓ ASUS ROG STRIX SCAR III G531GU-AL001 gamer laptop(15,6'' FHD/Core i7/16GB/512 GB SSD/1TB HDD/GTX1660Ti 6GB
-
subset
senior tag
válasz subset #12191 üzenetére
PD szabvány esetén 9V/2A (18W) a min. fesz/áramerősség - innentől számít "gyorstöltésnek" a dolog.
Az S22U esetén 9V/5A (45W) a max. PD teljesítmény amit fel tud venni...egy pár percig, aztán visszaszabályoz a telefon az akku kímélése érdekében...de csak vegyétek a 45W-os töltőt...
Amúgy a PD szabvány 20V/5A-ig - 100W-ig is el tud menni a "bátrabb" gyártóknál
Olyat is hallani, és a fórumon is volt téma, hogy még ha minden feltétel (töltő teljesítménye) is adott akkor sem úgy viselkedik gyorsaság szempontjából ahogy az a papíron írva vagyon - ezért (a megbízhatatlanság miatt) vehetik vissza 25W-ra az S23 töltését...de majd meglátjuk.[ Szerkesztve ]
Használj Te is szabad szoftvert !
-
subset
senior tag
válasz szkutyi #12189 üzenetére
A tech világában nem biztos, hogy amit egy kínai faluban ezerszám/nap készített szivartöltőről állítanak és amit rászitáznak az úgy is van.
Egy "értelmes" teló azt mondhatja ezeknek, hogy köszi de nem ismered rendesen a "PD protokollt"...inkább ne erőltessük a dolgot - mert az kellene a rendes gyorstöltéshez vezetékkel és anélkül.
Nálad 5V/3A (15W) a max töltési teljesítmény kábelen a csoda szivarról ami ugye az usb-c kábel max. képessége...így a tartótól se várjunk többet...sőt még ennyit se, mert azt tudni kell, hogy csak PD-n keresztül van gyors-vezetéknélküli töltés amihez 9V/2A (18W) kellene...PD nélkül meg teljesen normális az 1200-1300mA.[ Szerkesztve ]
-
senior tag
ez van a kocsiban, usb + usb-c varians.
ezzel.
a qi tolto hibatlan.
usb-c rol tolja a vezeteknelkuli gyorstoltest.
a kabel egy hitvany usb-c usb-c ami tamogatja a toltest.
a szivargyujto erdekes mod nem tolt mast, ha megy a toltes a tarton.mellekesen ajfont is tolt.
[ Szerkesztve ]
-
Teal'C
veterán
válasz Joe_Muad_Dib #12178 üzenetére
Ilyen pontossággal nem tudom be van e lőve ráadásul az Aida full mást ír mint a töltő specifikáció.
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
pontyos
senior tag
Sziasztok! A Good Lock app ról tudtok valami jó leírást, illetve van értelme felrakni?
-
szkutyi
addikt
Sziasztok!
Vettem baseus autós tartót ami vezeték nélkül is tölt.
Vettem egy szivargyujtost adaptert, az tudja a qc-3at is
Aida szerint 1200-1300mA a töltés mértéke..ez megfelel a 15w-nak?
Kinek mi a.tapasztalata? -
balintka
addikt
Én meg ugyanígy, de A7 Lite-ot 55 helyett 41-ért. Páromnak netezni, Candy Crush-ra tökéletes lesz. Az A7L árát +10 ezerrel emelték meg.
S6 Lite-on gondolkodtam, csak féltem, hogy nagy lesz és nehéz, ezért maradt a kisebb. Meg persze fele annyiba került, a fenti célra jó lesz az is.
-
A Samsung most már nagyon gyorsan fixeli, ha esetleg több kupon összevonható. Pár napja rendeltem egy S6 Lite tabletet, akkor 130k volt a teljes ára, 2 kuponnal le tudtam vinni 96k-re. Most már csak 1 kupont fogad el (ráadásul a teljes ára is felment 150-re).
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
veterán
Gyári fólia + Nillkin CamShield Pro hátlap.
Spigen Neo Flex + Spigen Neo Hybrid
Mindkettő tökéletes.Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
Agony
aktív tag
válasz TomPack #12159 üzenetére
Köszi neked is a választ.
Visszamenőleg is megnéztem, úgy láttam kb. mindenki egyetértett abban, hogy a gyári fólia szépen illeszkeszik és jól működik az ujjlenyomatolvasó is, úgyhogy abból azt rendeltem, tokból meg a SPIGEN Ultra Crystal Clear lett, meg mivel bringán használtam eddig is QUADLOCK-ot, vettem egy Quadlock tokot is, ami jó lesz szabadidős használatra.
Start with a whisper, end with a scream!
-
Joe_Muad_Dib
tag
válasz Joe_Muad_Dib #12158 üzenetére
Na ez gyors volt itt is itt van a fehér téglalap, felteszek egy régebbit.
-
-
Remiel
őstag
Nem szokták hosszú ideig hagyni a kuponhalmozást, szeptemberben talán 2 napig tartott, most meg legutóbb talán addig sem.
"Never stop dreaming" - Freddy Krueger - ELADÓ ASUS ROG STRIX SCAR III G531GU-AL001 gamer laptop(15,6'' FHD/Core i7/16GB/512 GB SSD/1TB HDD/GTX1660Ti 6GB
-
Topikgazda
válasz Rigormortiis #12155 üzenetére
Sajnos nem lehet most kuponokat halmozni.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
Rigormortiis
veterán
Sziasztok! Samsung.hu-s vásarlással kapcsolatban érdeklődnék, hogy milyen kuponkódokat fogad most el az oldal. A bfgame15öt elfogadta, de a saycm10-et nem...
Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 6 Classic, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled
-
-
Remiel
őstag
Ha fólia kell válaszd a gyárit, tökéletes és nem is drága. Ha üveg kell, az passz én nem szeretem és az ujjlenyomatolvasó is szarakodik velük.
Tok meg van 1000 féle, a gyári bőr állítólag csúszik, ha meg golyóálló tankot akarsz csinálni egy egyébként szép telefonból, arra is van kismillió megoldás. Én egy sima gumi/műanyag tokot használok amit az aliról rendeltem és teljesen meg vagyok vele elégedve, de amikor megjött a telefon és hirtelen kellett valami, az Ázsia centerben vásároltam 2000 forintért tokot, az is teljesen rendben van, még jól is néz ki"Never stop dreaming" - Freddy Krueger - ELADÓ ASUS ROG STRIX SCAR III G531GU-AL001 gamer laptop(15,6'' FHD/Core i7/16GB/512 GB SSD/1TB HDD/GTX1660Ti 6GB
-
Agony
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlatni olyan tokot és fóliát/üveget, amit biztosan kompatibilis egymással?
Olvasgattam vissza a fórumba és úgy láttam hogy elég kardinális kérdés az illeszkedés.
Jelenlegi telefonom több mint 4 éves Spigen tokkal és fóliával karcmentes, szóval inkább szánok rá többet, csak passzoljon.Én ilyen Spigen Liquid Crytal, UAG vagy gyári Samsung bőrtok vonalon gondoltam mozogni, de fóliából annyi van mint égen a csillag.
Előre is köszönöm a segítséget!
Start with a whisper, end with a scream!
-
TomPack
őstag
válasz surgery #12149 üzenetére
Most nagyon "teker" a Samsung! A frissítésekre, a kamerára, a szoftverre, az újdonságokra (Flip, Z) nagyon ráfeküdtek az utóbbi években! Egy kevésbé vastagon fogó ceruzával végleg lesöpörhetnék a porondról a nagy vetélytársat!
De hát ezt előre csak a Samsungnál tudhatják, nekünk csak a remény maradt!ᕦ(ò_óˇ)ᕤ
-
TomPack
őstag
válasz surgery #12144 üzenetére
Látom, hogy ez a trend! Nyilván valamemnyit drágulni fog, de az nem lesz olyan sokkoló, mint az iPhone-nál. Ott nem csökkent a 13-as széria ára a megjelenés előtt, végig tartotta magát, majd amikor megjött a 14-es iPhone, 200 ezer Ft -al magasabban nyitott, és a 13-nak is felment a hivatalos ára.
Ezzel a szemben a Samsung-nál nem ez történik. Ez tény, Te is meggyőződhetsz róla! Ez engem arra enged következtetni, hogy nem lesz sokkolóan magas az S23-széria nyitóára, mint az Apple-nél.
A régebbi modellek forgalmazását sem feltétlen hagyják azonnal abba a Samsungnál! Az S21-et sokáig árulták, de pl itt van az A52s és az A53. Valami ilyesmit tudok itt is elképzelni majd. Sok különbség nem lesz, és árban egy picit drágább lesz.
[ Szerkesztve ]
ᕦ(ò_óˇ)ᕤ
-
dnelb
veterán
-
Remiel
őstag
válasz TomPack #12143 üzenetére
Meg lehet nézni mi történt az Iphone 14 megjelenésekor, a 13Pro ára nemhogy csökkent, hanem az egekbe szállt el... itt sem csodálkoznék, ha a megjelenéskor kiderül, hogy nagy értelme nincs váltani S22 Ultráról a magas ár meg a nagy különbségek hiánya miatt, akkor majd lesz kereslet erre, csak készlet nem lesz belőle, mert most kiszórják.
Én tuti nem veszek 6-700k-ért telefont, a 283k is erőteljesen elgondolkodtatott, bár nem bántam meg, szóval ahhoz, hogy én ezt lecseréljen olyan ajánlat kéne a Samsungtól ami sosem lesz."Never stop dreaming" - Freddy Krueger - ELADÓ ASUS ROG STRIX SCAR III G531GU-AL001 gamer laptop(15,6'' FHD/Core i7/16GB/512 GB SSD/1TB HDD/GTX1660Ti 6GB
-
surgery
senior tag
válasz TomPack #12143 üzenetére
Azért viszi le az árát mert jön a 23 széria mindig ez van. De nézd meg mennyibe kerülnek a most megjelenő mobilok. Akkor majd látni fogod.sajnos ez a trend. Mostanában pedig az is trend hogy amikor az új mobilok megjelennek azonnal szinte abba hagyják az eggyel régebbi modelek forgalmazàsàt.
-
TomPack
őstag
válasz surgery #12129 üzenetére
Akkor meg miért viszi lefelé a hivatalos árát a Samsung? Megtarthatná 500e Ft körül, és aki majd jövőre drágállja az S23U-t 700-ért, annak ott lenne az akkor már tavalyi modell. Az S21-et is nagyon sokáig árulták még, ha nem is a Samsung oldalán, de a nagyobb viszonteladóknál kicsit nyomotabb áron.
Ez a mostani leárazósdi nagyon hasonlít a tavalyihoz, ezért gondolom azt, hogy nem fogunk majd sokkot kapni az S23 széria árától! Én legalábbis erre tennék a Tippmixen![ Szerkesztve ]
ᕦ(ò_óˇ)ᕤ
-
Teal'C
veterán
válasz nggabi #12141 üzenetére
Az ultrának sem jó azért mert nem melegszik nem jelenti hogy jó vagy épp jót tesz. Nem vélitlenül változtattak a feszültség és áram arányokon. De mint mindenki te is azt csinálsz amit jónak látsz.
[ Szerkesztve ]
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
Remiel
őstag
én vettem kameravédőt 2 perc után ment a kukába, semmi értelme, a képek olyanok mintha valami köd szűrőt tennél fel
-
susa03
csendes tag
Meg volt a sim csere, és minden más mint annó itt már írtak. Az utóbbi 2 hétben jött elő, magától. Semmi "mók", semmi egyébb frissítés(legfrissebb 13 van rajta, tiszta telepítés, clear wipedalviccachemacskámheréjeszomszédajtósarkábanelmormoltimával), semmi lom app. Közösségi appot se használok, az instagrammot is letöröltem mert egyszerűen kifagyott és hazavágta a telót percekig, mint ahogy fentebb "becenevem" említette, ugyan ezt csinálta csak nekem az insta. Már Chrome-ot se használok, az is használhatatlan lett. Edge meg Brave(A brave nagyon fluid). Elég régen követem a fórumot (az elejétől fogva ) és mindig csak felkaptam a fejem amikor írtátok, hogy nehézkes a telefonálás és sok a probléma. Nekem eddig semmi bajom nem volt vele. De egyik napról a másikra gatya.
susa03
-
Morris
veterán
Nekem jó a viber. Meg mondjuk az egész telefon. Nálam semmi gond nincs. Szerencsére.
Aliexpress kamera védőt vett itt valaki?
[ Szerkesztve ]
-
nggabi
félisten
Jött egy viber üzenet aztán samsung logo...
másik az ultrát 5V 1A samu töltővel töltöm, igaz 3 óra alatt tölti fel de sebaj. note 9 is ezen a töltőn volt mindig. megjött az a53, felraktam rá, erre tűzforró lett a töltő és amper szagú. ugyanazzal a kábellel átraktam egy fast charge töltőre és nem melegszik, simán feltöltötte. nem értem
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
-
TomPack
őstag
válasz becenevem #12124 üzenetére
Engem meg ezek a mikrolaggok készítenek ki! Borzasztó ebben a kategóriában, de mint korábban írták; a gpu számlájára írható.
Ami egy kicsit vigasztal, hogy az S23U-ban már nem ez lesz.
És most ezt a leárazási hullámot elnézve, szerintem az ára sem lesz olyan borzasztó, mint azt az ősszel gondoltam.
Úgy tűnik nem az Apple árpolitikáját követi a Samsung, ahol a kifutó termékek nemhogy tartották az árukat az új modell megjelenéséig, hanem a megjelenéskor még azok is áremelkedésen mentek keresztűl, és az új iPhone modell még ezekre is rálicitált 200 ezer Ft-al!
Ti mit gondoltok erről? Szerintetek is azért vándorol lefele az S22U ára, hogy majd februárban 5-600K-körül nyithasson az S23U 7-800K helyett?ᕦ(ò_óˇ)ᕤ
-
becenevem
aktív tag
válasz Cypresss #12123 üzenetére
Ma reggel olyan laggjaim voltak. De szerintem a Viber okozta.
Tegnap este óta jött vagy 10 kép, pár videó.
Nem akart betölteni az első. Átállítottam,hogy töltse le automatikusan.Na, onnantól kezdve 30 mp-ig halál, semmire sem reagált.
Kellet vagy 3 perc mire minden normálisan működött. Fagyott az egész.Azóta nem tapasztaltam, csak mikro laggokat.
[ Szerkesztve ]
Ne gyere be meg ne gyere erre, he...
-
Cypresss
senior tag
Szia,
Nekem az előző telóm pont egy Note 9 volt (2 Yettel SIM) és soha az életben nem volt vele semmi bajom. A legjobb telefonom volt ever.
Ez meg a vásárlás pillanatától kezdve dadog. Azért ez nem túl fair egy 400k-s telótól.[ Szerkesztve ]
A világegyetemben két állandó dolog van; a hidrogén és a hülyeség!
-
Cypresss
senior tag
Szia ollie. Most már igen, ma cseréltettem ki a kártyákat, amik hat évesek voltak már. Kikapcsoltam a VoLTE-t is. Egyelőre működik minden, pár nap múlva meglátjuk.
Egyébként a kártyák cseréje miért lényeges?A világegyetemben két állandó dolog van; a hidrogén és a hülyeség!
-
senior tag
#12118 hátlap/akkufedél, valahogy ha a telefon hátulja kerül szóba akkor a hátlap ugrik be először, mint a hátlapi kamera, hátlapi ujjlenyomatolvasó, ésatöbbi, de elengedtem a dolgot.
-
más:asszonykámnak nézegetek flip 4-et, és itt egy [link] ahol tesztelik és jobb üzemidőt hoz le mint az SD S22 Ultra.
Ez mennyire lehet valósághű?
Hátha valakinek van tapasztalata mindkettővel.Mondjuk Exy-s variáns meg ugye eleve nem is hoz annyit mint a SD, de én kételkedek a dologban, hogy gyári módban veri a Flip az Ultrát.
-
nggabi
félisten
nem beszélek veletek
gary: látom szervizes vagy "hátlap" AKKUFEDÉL várjá betűzöm: a k k u f e d é l
tényleg, melegítsétek, kicsit megfolyik a ragasztó sebaj... lesz munkájuk a sufnisoknak
"szenyor dzsíííí"
-
Morris
veterán
Feldobattam én is egy hydrogél fóliát. Elég jó.
-
senior tag
válasz nggabi #12113 üzenetére
kb olyan ~70C°-tol enged mar annyira a ragaszto hogy finoman le lehet szedni a hatlapot, ami csak a kereten van.
ezt el lehet erni erre alkalmas mobilszervizes melegito keszulekkel, holegfuvoval es akar hajszaritoval is.mondjuk en sem fujattam meg kijelzo foliat telefonon, de lehet kiprobalom.
skin foliat mar raktam fel, ott ugye a ragaszto volt speci.
a hydrogelt nyaron a zsebemben sikerult szetnyomkodnom a kijelzon, pedig egy bubi nem volt alatta.
a keret ragasztos uvegfolia mind az egyi egy szemet volt.bar szerintem keszuleke valogatja.
adott egy mate 20 pro, elol hatul hydrogel folia van rajt, 2. felrakas es ez volt vagy 3 eve.
ezen a szutykon pedig fel ev alatt mar 5db-ot csereltem, 4db hydro, 1db h9 uveg.[ Szerkesztve ]
-
subset
senior tag
válasz nggabi #12111 üzenetére
Mióta úgy ragasztják össze a telefonokat, javításkor/szétszereléskor még hőlégfúvózni is szokás. (persze ne az obi-s 2000W-osra gondolj)
Látom közben írtál...
Annyi időre míg a fólia meglágyul, nem lesz baj....persze user error előfordulhat ha egy óráig melegítené valaki.[ Szerkesztve ]
-
nggabi
félisten
válasz gyuri81 #12112 üzenetére
múltkor nem válaszoltam rá, most 1x ismétlem 1x elmondom. van olyan hajszárító mint pl az enyém, amivel simán leszedem az akkufedeledet is 3as fokozaton. nem égeti le a hajad de már kellemetlenül meleg. a telefon kijelzője és kb a fele ragasztva van különböző ragasztókkal amik mind mind más hőfokon engednek el. értem én h nem lesz baja de nem kell kísérteni a sorsot.
a cleanben vagy gagyi ablakmosóban már évek óta nincs semmi, még alkohol se. jó az zsíroldásra. isopropil alkohol lenne az igazi de nyilván egy átlag háztartásban nem mindig lelhető fel. és nyilván nem ledörzsölni kell róla az üveget dörzsivel
[ Szerkesztve ]
"szenyor dzsíííí"
-
nggabi
félisten
válasz zoli8814 #12106 üzenetére
nekem 1 hét után 1 pici porszemnyi bubi van a szélén, de kb nagyítóval se látszik. ha veszel 4e a rúfúszban, és mindegy itt mit mondanak NE HAJSZÁRÍTÓZD a 300e+ ftos telefonodat még véletlenül se!!!! clean-nel lemosod, széles cellux párszor ráragaszt és felszed, utána mehet rá a fólia.
"szenyor dzsíííí"
-
S e t h
nagyúr
A good lockban nincs benne a nice shot?
Streamernél láttam aki bemutatta, de én nem találom a listában.This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
-
addikt
Esetleg ezzel a Good Lock alkalmazással meg lehet csinálni, hogy a google authenticator alkalmazást meg tudjam nyitni a telefon összekapcsolása alkalamazással és lássam is a képernyőt ? (s22 U)
-
Taci
addikt
válasz -FreaK- #12099 üzenetére
Készülékbeszámítási kedvezményt írtam, nem magára a beszámítandó készülékre tett ajánlatot. Ez utóbbit nem vonják le, beküldöd a telefont, adnak egy ajánlatot, vagy elfogadod, vagy nem - ez az összeg csak akkor derül ki. A kedvezmény amire utaltam az, ami már többször volt, hogy számíttass be készüléket, és adunk (mondjuk) 90e Ft azonnali kedvezményt.
A *GAME*-ek közül nekem csak a BF-es működik, de beírtam a másikat is, hátha másnak elfogadja majd.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Filmvilág
- World of Warships
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Ukrajnai háború
- Lexus, Toyota topik
- Öregszem
- Path of Exile 2
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsun Galaxy S22 5G 128GB Phantom White, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fehér, Garanciális
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Phantom White, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fehér, Garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest