- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Olasz webshop szivárogtat Honor Magic7 árakat
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Pistakiss
őstag
válasz Kincsesss #15625 üzenetére
Nyugodj meg, egy napot kibír bőven! Akiknél nem így van ott valami baj van az alkalmazásokkal, vagy nagyon extrém elvárásaik vannak, de ezeknél semmi nem lenne jó, mindent el lehet cseszni, nem megfelelő használattal, appokkal.
Sokan csak ezzel nyugtatják magukat, hogy miért váltanak az újra[ Szerkesztve ]
"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
tag
válasz Kincsesss #15542 üzenetére
Nem az áráról volt szó, hanem a processzorról....
Az S22U is egy vagyon meg az S23U is.
+200-ben nem csak a jobb akku idő van benne, hanem több más, újabb feature és más tényezők is az inflációt, forint romlást is beleszámítva.
Nekem tetszett az S22U is, ha olyan lett volna, mint ez, akkor nem is gondolkodtam volna a cserén. -
ShadowLac
addikt
válasz Kincsesss #15491 üzenetére
Az enyém nem forrósodik. És még az aksija sem lett rossz.
Nagyon sok 22 u van az aprón . Ha most nem tudsz venni akkor soha. 10-20 000 Ft pluszt ne sajnálj egy jóért.
Vagy csak a gondolattal játszol....Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
T0mcs
tag
válasz Kincsesss #15394 üzenetére
A világ egyik legjobb telefonjáról kérdezed ezt ? Ha ezen nem javították akkor semelyiken. Több mint 1 éves csúcs mobil...
Hozzáteszem én soha nem találkoztam gond al pedig naponta 2x töltöm és használom rendesen.
Ha konkrét problémára kérdezel rá nyilván több értelme lenne. -
siskad
őstag
válasz Kincsesss #14538 üzenetére
1 éve mikor a 22U is kijött rengeteget lehetett róla olvasni, hogy egy kicsit döcögősebb a 8gb-os verzió, legalábbis a 12-eshez viszonyítva.
Illetve az alkalmazások memóriában tartásánál van lényegesebb különbség, ebben érezhetően jobb a 12gb-os, nem nagyok fogja újratöltögetni őket. Igazából teljesen tökéletes, és elég a 8gb is mindennapi használatra, de véleményem szerint megéri ezek miatt a 12gb azt a plusz költséget. -
Kasya
nagyúr
-
avarhelyi
újonc
válasz Kincsesss #14135 üzenetére
Errol a 100.000 Ft kedvezmenyrol lehet tudni tobbet? Sajnos a promocios szabalyzatok kozott nem talalom a leirasat es ez az "akar" nem tul bizalomgerjeszto, nem szeretnek feleslegesen utazni 300 km-t, hogy kideruljon akkor el a kedvezmeny ha veszek egy S23 Ultrat meg egy Watchot es Budsot egyszerre.
-
surgery
senior tag
válasz Kincsesss #13904 üzenetére
Azért valjuk be az E mag körül furcsa dolgok vannak mostanában. Nem egy barátomnak volt garanciális gondjuk nehézkes és nagyon le akarják pattintani az embert ha garanciába kell javítani nekik. Én már bennük régen nem bízom. Extrem Digital jó volt elég sok telefonolt vettem tőlük de ők ilyeneket nem csináltak. Valóban fel van tüntetve a Samsung oldalán mint hivatalos viszonteladók viszont így kétlem hogy tiszta forrásból lenne a telefon ha hozzájuk kell vissza vinni.
[ Szerkesztve ]
-
PeteePeti
őstag
válasz Kincsesss #13904 üzenetére
Érdekes eljárási mód egy hivatalos forgalmazótól! Samsung.hu oldalon felvan tüntetve az Emag, mint viszonteladó! Viszont nem vihetem be egy Samsung szervizbe az ott vásárolt cuccot?  Csodálatos!
OnePlus 12 5G 16/512 Green | Huawei Watch Ultimate | Samsung Galaxy Tab S10+ 12/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
PeteePeti
őstag
válasz Kincsesss #13897 üzenetére
Az Emag hivatalos Samsung viszonteladó!
Viszont ez csak az Emag által forgalmazott Samsung telefonokra érvényes! Tehát ezt mindig figyelni kell a termék adatlapon
OnePlus 12 5G 16/512 Green | Huawei Watch Ultimate | Samsung Galaxy Tab S10+ 12/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
surgery
senior tag
válasz Kincsesss #13884 üzenetére
Sajnos nem, számla nem fizetés esetén is ugyanúgy tiltani fogják. Én inkább azt ajánlom hogy el kell kerülni az ilyen vásárlást és az ember nyugodtan alszik. Hiába az adásvételi szerződés ha gond van és az eladó nem akarja vissza fizetni az árát évekbe telhet mire vissza szerzed. Én személy szerint nem vennék ilyen telefont.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- EA Sports WRC '23
- Az EU utasította az Apple-t, hogy hagyja abba a földrajzi blokkolást
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Milyen TV-t vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Formula-1
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Phantom Black, Újszerű Állapotú, Karcmentes, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Phantom Black, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest