- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- De mennyi az annyi?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
pilu01
senior tag
válasz polonic #19749 üzenetére
Itt is burgundy!
Májusban vettem jófogáson 100e-ért, törött kijelzővel, és
Regalaxyban újítottam fel, köszönet itt is gyuri81 fórumtársnak, 30e-ért.
130 ban megált, nekem ezért az összegért full bestbuy a mai napig.
Rendeltem hozzá egy clear view tokot a CopyGo.hu oldalról, illetve fóliákat előre hátra
Aliról, másfél évig amíg frissítéseket kap nekem szerintem marad, jobbat úgysem kapok ennyiért. -
gjoco1
addikt
válasz polonic #19560 üzenetére
Note20 ultra csoportban írta egy tag , hogy ha akku csere van , akkor ebben a menűben ( több van ezenkívül ) lehet nullázni a számlálót .
Állítólag sikítozni szokott akku csere után . .( batterystat reset )[ Szerkesztve ]
"A gyakorlat a legjobb tanitó mester" /Publius Syrus/
-
-
senior tag
válasz polonic #19466 üzenetére
Nyugi, nyugi gyerekek, nem kell egyből nyakra menni.
1 példát hoztam, hogy annak ellenére hogy majd 2 gigával nagyobb a legújabb telepítő, így le lehet gyalulni a rendszert.
Ilyen Vietnámi TTS gyári összetevők meg hasonló, amitől nem lehet alapjáraton szabadúlni, nem hiszem hogy mindenféleképpen kihasználható lenne a részemről.Illetve nincs minden leszedve, csak a felesleges dolgok.
5* nyomd meg gyorsan a bekapcsoló gombot, aztán rájösz teis, hogy van gubanc az érában.
Θ[Everything that has a beginning, has an ending.]Θ GRP
-
MrTwister
őstag
-
Agent_007
tag
válasz polonic #17557 üzenetére
Igen, ettől tartok én is. Sajnos ilyen ez a(z akku) fogyasztói társadalom.
Selfie-ben tuti én vagyok a béna vagy bezavar a fólia vagy tudomisén. (csinálok havonta 3-at kb.) Nem megyek tőle a falnak, de gondoltam megosztom Veletek, hogy amúgy maximálisan hasznos része a telefon az életemnek.
Home is where the heart is. - JH/LU
-
Zsolty20
senior tag
válasz polonic #16855 üzenetére
Kipróbáltam szinte mindent, asszony S21FE telójánál tök jól működik, nálam nem küld értesítéseket és az értesítéskategóriában vagy mi az, nála ott van, nálam nincs. De mindegy igazából ezzel együtt lehet élni
Egy másik probléma: van egy ASUS RT-AX86S router ami kifogástalanul működik, azonban az S22U a saját 5ghz-es wifi hálózatára csak néhány percig képes meglenni, aztán kiírj, hogy csatlakoztatva, de nincs net. A saját 2.4ghz-es illetve a Telekom 5GHz-es wifijére gond nélkül csatlakozik és marad is a végtelenségig.
Az ASUS routeren a WIFI6 és a 160mhz be van kapcsolva és a korábbi, MI 11 telefonommal nem volt probléma.Volt hasonló tapasztalata valakinek, vagy így lehet megoldást keresni/találni?
Köszi!
-
axlfsi
veterán
válasz polonic #16835 üzenetére
"Csak az ismerősöket követem, mert az alapból beállítódik ismerősnek jelölésnél."
Érdekes, hogy ezt írod, mert nálam pont fordítva van: elegem lett a sok, semmit mondó, politizáló vagy csak fröcsögő, vagy éppen túlzott magánéleti posztokkal és fotókkal teli hírfolyamból és én pont az ellenkezőjét tettem: az összes ismerősömet kikövettem; tehát maradtunk "ismik" (mondjuk, hogy minek, pontosan magam sem tudom...), de a posztjaikat, fotójaikat, megosztásaikat, stb - elnézést, de - bullshiteléseiket nem látom már, viszont a különböző célcsoportok miatt, nagyon sok szempontból hatékony, gyors, szerteágazó információkat, tapasztalatokat lehet szerezni, tanulni, stb. Én csak emiatt vagyok még ott, de emiatt nagyon (de ezt akár teljesen anonim is lehetne - sőt).˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
lcee79
addikt
válasz polonic #16706 üzenetére
Hát majd kiderül, hogy mi az olcsóság oka, mert rendeltem. Remélem nem egy gagyi vmit fogok kapni, bár ha nagyon gagyi visszaküldöm.
Gyári samsungnak írták, akkor az még a vevő megtévesztése is lenne.
De lehet hogy ezek is a samsungnál vették kuponokkal azért ilyen olcsó
https://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
lcee79
addikt
válasz polonic #16695 üzenetére
Köszi a választ!
És gyors is a töltés? Eleinte jelentek meg cikkek, meg itt a fórumon is írták, hogy alig van pár perc a 25-ös és a 45-ös között, de ha 4500 ft az ára, akkor nem nagy kiadás, ha 1 perccel is korábban tölti fel, mert mindenképp kéne 1 plusz töltő otthonra.
Amúgy itt ilyen olcsó, van ahol 20.000 ft is van
A 845-ösnek a samsung oldalán már nincs ára, de ott van és a note10-nél volt gondolom új, mert azzal reklámozzák.
Árukereső sokat hoz.
A 4510-et 10.500 körül adja az Aqua, de annyit nem akartam érte adni, ha ez is jó.[ Szerkesztve ]
https://www.mixcloud.com/laszloerdelyi2/
-
MikeWazowski
veterán
válasz polonic #16419 üzenetére
Igen ez lehet, valszeg a hívás rögzítés miatt állították át és ott a maradt ez az opció. Mindegy, igazából nincs jelentősége számomra, lényeg hogy van net hívás közbe, innen már nem érdekes annyira nekem.
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
MikeWazowski
veterán
válasz polonic #16415 üzenetére
Olvastam, de látod, két embernek van most is kapcsoló áprilisi frissítés után.... Telekomnal. Akkor itt meg is dőlt amit írtál. Nem tudom hogy akkor hogy lehet h maradt valakinél...
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
Skatysuti
tag
válasz polonic #16392 üzenetére
Nálam eltűntek
ASUS Rog Strix G17 G713QM-HX1139T, 2x16gb Kingston Fury 3200mhz c20, Samsung 980pro NVMe , ASUS ROG Strix XG259CM, ASUS ROG falchion, Asus Rog Chakram X+ ASUS Rog Scabbard 2, Steelseries Arctis Nova7 Wireless, Xbox elite controller 2, Samsung Galaxy S22U 12/256, Galaxy Buds2 pro
-
axlfsi
veterán
-
PeteePeti
őstag
válasz polonic #13804 üzenetére
Fel se épült! Most viszont vissza álltam 5G - re és tökéletesen működik a hívás mindkét irányba! Szal nem tudom mi volt, remélem csak pillanatnyi elmezavar!
Más:
Garancia jegyek postázás mostanában eléggé gyors a Samsung.hu-nál! Két termékre is megkértem egymástól függetlenül és mindkettő öt napon belül ide is ért![ Szerkesztve ]
OnePlus 12 5G 16/512 Green | Huawei Watch Ultimate | Samsung Galaxy Tab S10+ 12/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
PeteePeti
őstag
-
janaman01
addikt
válasz polonic #13775 üzenetére
Úgy látom akkor a samsung is csak úgy összehajingálta ezt a telót épp mit találtak a polcon és ezt továbbgondolva szerintem tuti vannak minőségbeli különbségek az egyes darabok közt..kamera..stb épp kivel gyártatták le ,azt belehajintották oszt hadd menjen öccázé...
[ Szerkesztve ]
/tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Phantom Black, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Phantom White, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fehér, Garanciális
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest