- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- iOS alkalmazások
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
barca222
tag
#dilajoska1.
A bejelentkezési idő nekem is jó sms jön belépéskor a kód, csak ezt a böngészőt nem értem mi az a Dalvik Linux ip cím,
Facen minden jó nincs változtatás,nincs feltörve csak mostanában beállításoknál ezt láttam,és samsung accoutot, face jelszót változtattam utánna plussz 2 lépcsős bejelentkezés,.
Annyit láttam mást hogy ha messengerbe belemegyek a keresésbe külföldi nevek,embereket ad be messengeren belül.
Engedélykérésekbe,kéretlen üzenetekbe sincs üzenet, forog a karika kicsit majd üres.#Gims.
Nekem is csak most tűnt fel,hogy beállitasba belementem csak érdekes, nem biztos hogy fel van törve,mert változás nincs a profilomon. -
senior tag
válasz barca222 #13795 üzenetére
nem minden esetben pontos ezeknek a platformoknak a bejelentkezesi pozicioja, eltero lehet wi-fi es mobilnetes bejelentkezesi cim alapjan is.
leptesd ki az osszes eszkozt, majd jelentkezz be ujra, ez a megoldas.
kemszoftvernek roppant kicsi a valoszinusege.nalam google bejelentkezesnel produkalta egy regebbi tort youtube letolto, semmit nem kavart be.
[ Szerkesztve ]
Θ[Everything that has a beginning, has an ending.]Θ GRP
-
dilajoska1
őstag
válasz barca222 #13795 üzenetére
A facebook nekem is kíír a saját városomon kívül még vagy 4-5-t. Szerintem Ip cím függő de tudom hogy nem más járkál be mert pl most is bejelentkeztem és más város ír ki de az idő megegyezik a bejelentkezési időmmel. Én lite-ot használok. Böngészőből csak annyit ír hogy Android és hogy milyen.böngésző, lite-ból csak a telefontípust.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi 10T Pro Lunar Silver 8/256Gb (GPU Adreno 650 - 925Mhz OC UV [original 587Mhz] + new Vulkan driver)
-
barca222
tag
Szia.
Facebook alkalmazason és Chromeban szoktam bejelentkezni van hogy különböző helyszíneket ír ki, és Samsung s 22 ultra telefonnal Dalvik böngészőt ír ki ipcímmel.
Időjárás progi pontosan mutatja a helyszinem azért nem is értem ha bejelentkezek miért nem mindig a pontos helyszinem mutatja.
Van hogy mindhárom móddal facebook-chrome-messenger a pontos helyem mutatja,most pl ismeretlen helyszínt mutat.
Köszönöm. -
barca222
tag
válasz gegekutas #13665 üzenetére
Szia.
Most pl ismeretlen helyszínt ír ki,jelszavat is változtattam, 2 lépcsős bejelentkezés is be van kapcsolva,de néha van olyan bejelentkezes hogy Samsung s22 ultra ,de valami Dalvik 2.1.0 böngészővel.Linux U.i Andoid ip cimmmel.
Helyszíneket Budapestet szokta még kiirni.
Nem tudom mi lehet ez ,vagy lehet hogy valami kémszoftver is ugyanabban az időben bejelentkezik?. -
PeteePeti
őstag
Ma érdekes anomália volt nálam!
Stabil 5G hálózaton voltam! Híváskor telefon nem volt hajlandó leváltania 4G-re! Természetesen Volte engedélyezve! Közben telefon felső része nagyon meleg volt! Repülőgép üzemmód ki/be nem oldotta meg! Ki/be kapcsolás sem! Vissza kellett vennem a hálózati beállítást max 4G-re! Így most jó!
Ötlet?OnePlus 12 5G 16/512 Green | Huawei Watch Ultimate | Samsung Galaxy Tab S10+ 12/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
pepe792
tag
válasz guriga1234 #13772 üzenetére
Sikerült megértened a lényeget, a többi a te általad elképzelt sci-fi. Megfelelő fény alatt ujjlenyomat mentes felületen látszik, éppen hogy, de látszik. Elhiszem ha nem a legjobb a szemed akkor nem látod (attól az még ott van), mert csak minimalis árnyalatbeli különbség van a toll és a felirat színe között.
[ Szerkesztve ]
-
S e t h
nagyúr
Amikor meglátod, hogy kihúzzák, nézegetik, szagolgatják.
This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Gims
tag
Na, nálam China és nincs szaga. Csoda, hogy végre kiszedtem.
-
Rison77
senior tag
válasz bigdigit #13779 üzenetére
Valóban, megtaláltam, köszi. Nem töltögetek minden szart, úgyhogy ennek sok értelmét nem látom, hogy be legyen kapcsolva, főleg , hogy egy ideje már a szemem elé került ez mert a windows link-et kártevőnek érzékeli...
(#13776) guriga1234: Gigabites net 5GHz-en átlag 130 MB/s letöltéssel 1-et pislogsz, és már települ a 40 mega.
-
HaliGab23
senior tag
válasz guriga1234 #13776 üzenetére
1Gbites net elég, azzal lejön 0.3 másodperc alatt
Nekem az 500Mbites megy 45Mbyte/seccel stabilan.
Kezdetek... 1996... Nokia 1610...
-
janaman01
addikt
válasz polonic #13775 üzenetére
Úgy látom akkor a samsung is csak úgy összehajingálta ezt a telót épp mit találtak a polcon és ezt továbbgondolva szerintem tuti vannak minőségbeli különbségek az egyes darabok közt..kamera..stb épp kivel gyártatták le ,azt belehajintották oszt hadd menjen öccázé...
[ Szerkesztve ]
/tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/
-
polonic
félisten
Na most már én is megnéztem, ha már ennyiszer szóba került.
Enyémen nincs semmi és büdös. -
Rison77
senior tag
Sziasztok!
Tapasztaltatok olyat, hogy a google play már nem frissíti olyan smooth az alkalmazásokat mint újkorában? Gyakorlatilag ha jön 20 frissítés, simán elszüttyög vele 15 percet is.. Kb az s7 edge-em volt ilyen szinten, az elején széles vigyorral frissítettem amiikor kb úgy történt a frissítés, hogy fél mp alatt lehúzta a 30-40 megát, és további 2-3 mp alatt telepítette is. Ami furcsa, hogy a galaxy store-os gyári alkalmazások a mai napig ugyanilyen sebességgel frissülnek tömegesen is.
-
guriga1234
addikt
válasz pepe792 #13766 üzenetére
Világos. Tehát miután felvilágosítottak, egyből lett nálad felirat. Szerencsés ember vagy. Ha valami nincs, csak fel kell világosítsanak, és egyből lesz. Gondolj bele, határ a csillagos ég: kinyitod a pénztárcádat, és nincs benne zseton. Valaki felvilágosít, hogy de bizony, van benne, a telefon kamerájával megnézed, és egyből lesz benne.
Hagyjuk már a hülyeséget! Ha jól látom, nem én vagyok az egyedüli, akinek szintén nincs rajta felirat, pláne nem is büdös. -
minilego
senior tag
Az enyemen azt irja,hogy: Vigyazat budos!
-
senior tag
-
pepe792
tag
válasz guriga1234 #13752 üzenetére
Van... én is azt hittem pár hónapja mikor erről szó volt itt, és felvilágosítottak, hogy van. A telefon kamerájával végig néztem és tényleg van...
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
válasz Sir Pocok #13761 üzenetére
talan valos lesz az a 1-120hz-es kepfrissites, nem 10hz minimum.
PWM-rol sem tudni semmit.
masik, egy dualband gps-t elbirt volna a keszulek, illetve egy 2-4 tengelyes OIS-t is.
na de legalabb a SoC tamogatja a 8k 30fps-t, kameraszoftver tekintetben 4k 60fps-tol biztos nem lesz meg elerheto a felvetelkozbeni szenzorvaltas, aminek roppant mod orultem volna.
na meg ugye a 60fps HDR10+ meg ilyen nyalanksagok.kiabrandito viszont hogy a 40mp szelfi kamerat lecsokkentettek, de majd meglatjuk..
Θ[Everything that has a beginning, has an ending.]Θ GRP
-
Teal'C
veterán
válasz Sir Pocok #13761 üzenetére
Szintén sammobile
Specifications
Samsung is reportedly developing a new Exynos chipset. Supposedly, it’s called the Exynos 2300 (codename Quadra), making it a direct sequel to the Exynos 2200 SoC that powers the Galaxy S22 series in some regions.As of now, not much is known about the Exynos 2300 or whether or not it will feature an upgraded AMD Xclipse GPU. But it could be mass-produced on a 3nm GAA fabrication process.
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
Sir Pocok
őstag
Friss: via sammobile:
Az erős embernek nincs szüksége hatalomra, a gyönge jelleműt pedig tönkreteszi.
-
Saccco
nagyúr
válasz Remiel #13758 üzenetére
Ha valaki keresi a feliratot, a gombbal átellenes oldalon a végén kellene lennie. Nagyon halvány, direkt fény alatt forgatva látható csak.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
espista
senior tag
Az enyém nevetés illatú!
Romani ite domum!
-
Remiel
őstag
se szag, se felirat csoporthoz csatlakoznék
"Never stop dreaming" - Freddy Krueger - ELADÓ ASUS ROG STRIX SCAR III G531GU-AL001 gamer laptop(15,6'' FHD/Core i7/16GB/512 GB SSD/1TB HDD/GTX1660Ti 6GB
-
HaliGab23
senior tag
válasz guriga1234 #13752 üzenetére
Enyémen nincs felirat, és van szaga (samsung boltból van). Na erre varrjunk gombot
Egy dolgot bizonyít, nem a felirat adja ki a szagot
[ Szerkesztve ]
Kezdetek... 1996... Nokia 1610...
-
Gims
tag
válasz Saccco #13753 üzenetére
Itt már látjuk a szagokat is! S Pentől bűzlik a készülék.
Ez a szitu olyan, mint az a kérdés, hogy amikor az ember felfedezte a tehén tejet mi után kutatott?
Tegnap én is Szipus Alfonzként a miniatűr dildot megszaglásztam, mint a vizsla a lőtt kacsát, de nálam nem volt tábortűz szaga.
-
Ferike81
senior tag
válasz geryboro #13746 üzenetére
Alszok még rá. Mivel nem cserélgetem sűrűn a telefont, éppen adnék is érte olyan 150 pluszt, de attól tartok több lesz. Ami számomra a 22U mellett szól, hogy azért egy év alatt csak kijavították a felmerült hibákat, támogatás még van rá gazdagon 3-4év, és nem rossz most az ára sem. És ami megint csak nem utolsó szempont, hogy 2 nap alatt itt van. Január végéig van akció rá. Na, olvasgatok még pár napot, hátha addig jön még érv, ellenérv. Köszönöm.
Nem mindegy, hogy egy okos hülyéskedik, vagy egy H.Ü.L.Y.E. okoskodik.
-
Saccco
nagyúr
Ezotéria topik, látók, nem látók...
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
-
Lezlike51
csendes tag
válasz guriga1234 #13732 üzenetére
Az enyém Vodafone-os és nincs semmi felirat csak szag!
-
kovacs65
senior tag
A régebbi szériákban volt tartalék hegy is, sőt célszerszám a cseréhez is.
Ryzen 9 3900-as noti, RTX-2070, 32 GB, 250 GB+ 1 TB SSD, Gyártó Schenker Technologies, Németo.-ból rendelt. Érdekel valakit?
-
surgery
senior tag
válasz oroszLajos #13741 üzenetére
De hát lehet kapni is.
[link] -
ShadowLac
addikt
válasz oroszLajos #13741 üzenetére
Valahol olvastam hogy a ses ben van. Valami 2900ft.
Vagy a ses szervízében.Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
Pistakiss
őstag
válasz oroszLajos #13724 üzenetére
Szia!
Ebay-en lehet venni, csak hegyet is"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
Gims
tag
válasz oroszLajos #13736 üzenetére
Lehet őrlőfoggal csinálta az ebugatta, nem a szotyissal elől.
-
janaman01
addikt
Ha már toll, a párom note 20 ultráján china felirat van, az enyémen ( ultra) meg vietnam...ezekszerint a vietnámiak büdösek csak
-
siskad
őstag
Én mostanában napi szinten használom, úgy vettem észre egyre kevésbé büdös, olyan mintha kiszellőzne
-
Laraxior
titán
Tényleg büdi, pedig az enyém nem sokszor volt előszedve
*** Dodge Challenger V8 *** HEMI New Year! ***
-
Gims
tag
válasz oroszLajos #13724 üzenetére
Csak kihegyezte, hogy szebben tudjon rajzolni a PENUP-ban!
-
Lezlike51
csendes tag
Köszi, hogy vettetek "szag mintát " megnyugodtam!
És megfogadom,csak írok vele... -
oroszLajos
aktív tag
Sziasztok Már ha szóba került az s-pen Az s-pen hegyet lehet cserélni, vagy csak csak magát a ceruzát lehet újat venni? Akitől vettem a telefont megrágta, vagy nem tudom mit csinált vele, én meg sajnos akkor ezt nem figyeltem
Kerestem neten, de hivatalos beszerzést nem találtamPixel 7 Pro Hazel
-
Gims
tag
Alulról szagolja az S Pen-t!
Ősi indián mondás.
-
janaman01
addikt
Hát én is megszagoltam...nekem is...a note 20 ultrának viszont nem..érdekss még eddig nem szagolgattam
-
Lezlike51
csendes tag
Nem sokat használom a pent/S22 Ultra/, ma valamiért kivettem a készülékből,olyan égett kábel szaga van,főleg a vége! Ez természetes vagy nálam vmiért ilyen?
-
Ferike81
senior tag
Sziasztok!
Már hónapok óta várom én is a 23U megjelenését. Múlt héten viszont szerencsésen lezúztam a Note 10-et. Kihullott egy darab a sarkából így már a kezem is elvágtam vele. Működik, de nem biztos, hogy kibírja azt amíg megjelenik az új, ( és ha hozzáveszem a 22U tavalyi készlethiányos indulását) így most 22U lett a gondolkodás tárgya. Végignyálaztam ezt a fórumot, így nagyjából képben vagyok. Most bedobták a samsung oldalán akcióba, így olyan 400 K lenne a 512-es. Ér még ennyit költeni rá, vagy már engedjem el? Szerintem a 23U kb 250-300K-val drágább lesz. A Note 10 is 3,5 éves, előtte az S7 is 3 évet ment, tehát hosszú távra terveznék vele. Válaszokat előre is kösziNem mindegy, hogy egy okos hülyéskedik, vagy egy H.Ü.L.Y.E. okoskodik.
-
Bilux
veterán
Well, at 1080p resolution, the Galaxy S22 Ultra’s Exynos 2200 chipset performed better, with an average frame rate of 21.6fps (lows of 16.4fps and highs of 30.3fps). The Redmagic 8 Pro, featuring the Snapdragon 8 Gen 2, returned with an average frame rate of 17.6fps (lows of 13.3fps and highs of 42fps). This means the Exynos 2200 is a more reliable performer of the two despite being a year older.
Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
alasoh
aktív tag
válasz espista #13707 üzenetére
Szia!
Másik eszközön be vagy jelentkezve, amire szintén jön értesítés a messengertől?
Nekem akkor van ilyen, ha mondjuk valamiért a tabletemen megjön a push noti. akkor a telefon nem jelez.
Ha a tableten nincs benyomva a wifi nincs ilyen gond.
Ugyan ez van akkor is ha számítógépen használom a messengert utoljára.
Akkor sem jelez a telefon. -
espista
senior tag
A Facebook messengerrel küzdök már második napja. Nem akarja jelezni a beérkezett üzeneteket csak, ha megnyitom az alkalmazást. Természetesen zároltam a programot és kikapcsoltam minden energiatakarékossági opciót, ami esetleg altathatja. Ismert probléma? Van rá megoldás?
Romani ite domum!
-
Gims
tag
Telekomisoknak januári frissítés érkezik.
Ugyanitt házikolbász eladó!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsun Galaxy S22 5G 128GB Phantom White, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fehér, Garanciális
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Phantom Black, Újszerű Állapotú, Karcmentes, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest