- Google Pixel topik
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
barca222
tag
válasz geryboro #13798 üzenetére
Szia.
Tevékenységnapló-naplózott műveletekben ezt az ip bejelentkezésnél láttam a bejelentkezést.
Engedélyezett bejelentkezést már csináltam,töröltem majd új bejelentkezések új jelszóval + kétlépcsős sms kód bekapcsolva.
Azt miért szokta kiirni hogy "jelenleg Kov Balázs saját nevemen használom?
És lejárt munkamenettel kijelentkeztet ,utána pedig újra bejelentkezek.
Köszönöm. -
barca222
tag
#dilajoska1.
A bejelentkezési idő nekem is jó sms jön belépéskor a kód, csak ezt a böngészőt nem értem mi az a Dalvik Linux ip cím,
Facen minden jó nincs változtatás,nincs feltörve csak mostanában beállításoknál ezt láttam,és samsung accoutot, face jelszót változtattam utánna plussz 2 lépcsős bejelentkezés,.
Annyit láttam mást hogy ha messengerbe belemegyek a keresésbe külföldi nevek,embereket ad be messengeren belül.
Engedélykérésekbe,kéretlen üzenetekbe sincs üzenet, forog a karika kicsit majd üres.#Gims.
Nekem is csak most tűnt fel,hogy beállitasba belementem csak érdekes, nem biztos hogy fel van törve,mert változás nincs a profilomon. -
barca222
tag
Szia.
Facebook alkalmazason és Chromeban szoktam bejelentkezni van hogy különböző helyszíneket ír ki, és Samsung s 22 ultra telefonnal Dalvik böngészőt ír ki ipcímmel.
Időjárás progi pontosan mutatja a helyszinem azért nem is értem ha bejelentkezek miért nem mindig a pontos helyszinem mutatja.
Van hogy mindhárom móddal facebook-chrome-messenger a pontos helyem mutatja,most pl ismeretlen helyszínt mutat.
Köszönöm. -
barca222
tag
válasz gegekutas #13665 üzenetére
Szia.
Most pl ismeretlen helyszínt ír ki,jelszavat is változtattam, 2 lépcsős bejelentkezés is be van kapcsolva,de néha van olyan bejelentkezes hogy Samsung s22 ultra ,de valami Dalvik 2.1.0 böngészővel.Linux U.i Andoid ip cimmmel.
Helyszíneket Budapestet szokta még kiirni.
Nem tudom mi lehet ez ,vagy lehet hogy valami kémszoftver is ugyanabban az időben bejelentkezik?. -
barca222
tag
Sziasztok.
Azt szeretném kérdezni hogy mostanában ha megnézem a bejelentkezett helyeket a facebookon távoli helyeket is látok bejelentkezési helynek írva.
Jelszót változtatok,csak én vagyok bejelentkezve, nincs feltörve, lehet GPS helymeghatározó hiba a telefonnak vagy facebook hiba inkább?
Köszönöm a segítséget[ Szerkesztve ]
-
barca222
tag
Tmx ről info.
Március 4-én rendeltem futárt, 7-én vitték el,9-én elfogadtam az árajánlatot egy Samsung J320 J 3ra 0 ft mert bekapcsolt de a kijelző hibás volt.
És ma utalták az 55 e Ft ot, illetve sms és email is jött hogy holnap hozza a futár a Buds pro fülhallgatót is .
Buds prora 12 én küldték hogy elfogadták a jelentkezést.
13 nap elteltével pedig elvileg holnap megjön. 🙂 -
barca222
tag
Az új frissitéssel változott valami a telefon működésében, stabilitás, kamera,vagy akkumulátor téren annak aki letöltötte?
3 napja nekem is jelzett Yetteles telefon hogy jött rá frissítés csak még nem töltöttem le vártam vele. -
barca222
tag
#polonic Igen ennyit is bír 1 töltéssel 🙂
#lenovomen. Alacsony fényerővel használtam, Full HD + felbontás,otthon voltam térerő fix volt, wifin net, kis YouTube, beállítás menük átnézése, és csak 50 %nál kapcsoltam be az energiatakarékos módot.
S 22 ultra telefon,1 töltéssel, nem volt rátöltve,érdekelt mennyit bír óvatos használattal.
Persze nem mindig így használom majd,de jó hogy ennyi is kihozható belőle. -
barca222
tag
Tegnap jó kijelzőidő volt nagyon,és még nem is volt teljes energiatakarékos módban,kipróbáltam mennyi lenne 100 ról 1 %ig.
20 %körül szoktam már a telefonokat tölteni és lehet 85 % akkumulátorvédelemig töltöm majd,hogy kíméljem az akkut.
Már csak az ideiglenes hálózatdobálás fordul elő néha, de Note 8 váltás után nagyon jó ez a telefon. 🙂 -
barca222
tag
Háttérben mi fogyaszthat sokat mert akkumulátor időben a Google Play szolgáltatások a háttérben 12 órája fut és az első 3 akkufogyasztó.
Valami program beragadhatott,vagy tényleg ennyire fut a háttérben? -
barca222
tag
Most Nekem is volt 1 nem fogadott hivasom hogy jött SMS.
Haverom jött szólt mikor indul hogy otthon vagyok, ház előtt hívni akart de nem ért el, de kapun be tudott jönni.
Miután elment látom nem fogadott hívás SMS értesítő.
Jó anyum számáról hívom magam,2 csengés után SMS értesítőt küld közben telefonom nem csörgött ki.
Halozatvaltas után kicsöngött.
Volte bekapcsolás,vagy 3g 5 g közti váltás után kicsöng.
Frissítés Március 1 dátumos.
Eddig nem fordult elő nálam a hiba. -
barca222
tag
Nemrég értem haza munkából, 12 ezek és egyenlőre sima 15 w-os Note 8 töltőm van amivel tudom tölteni a telefont,nézek hozzá gyorstöltőt amint lessz időm hétvégén.
Első töltés lessz most,kell valamire figyelni hogy meddig töltsem a telefont,vagy ha feltölt leveszem és kész?
Akkukimélés miatt ami volt beszélve,és energiatakarékos módok miatt kérdezem.
A 2 db tok is megjött hozzá, már csak működőképes üvegfóliát keresek és gyorstöltőben a 45 W -os töltőt kell majd még nézni.
Köszönöm a segítséget. -
barca222
tag
válasz polonic #1011 üzenetére
Köszi.
Sima 15 w os töltők vannak itthon,nincs még 25 vagy 45 w-os töltő itthon.
Sokféle töltő van rákeresve neten, a gyári 45 w os töltő a T4510 nem nagyon található, mennyivel tud kevesebbet más töltő mint ez a gyári?
Ehhez igaz jár kábel is a többihez nem mindhez adják. -
barca222
tag
Szia.
Ma jött meg feketében az S 22 ultra nekem is, Note8 at váltott.
Azt szeretném kérdezni hogy ha veszek töltőt a 25 w-ost, vagy 45 w-os töltőt vegyek.
Teszteket olvastam sok különbség nincs töltés időben.
És a kábelt is cserélni kell mert a gyári kábel is kevés hozzá.
Most a Note 8 töltője van itthon illetve Nexus 7 tablet töltő van még.
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- SAMSUNG GALAXY S22 ULTRA 5G (Dual-SIM) FEHÉR - 12gb / 512 GB GARANCIÁLIS
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Phantom Black, Újszerű Állapotú, Karcmentes, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ ÁLLAPOTÚ! ! SAMSUNG Galaxy S22 ULTRA 5G DUALSIM, 256/12GB fekete
- S22 ULTRA 256GB új,kicserélt,gyári garival,töltővel,tokokkal,KARÁCSONYRA,ha kell viszem...olvasd el!
- Samsung Galaxy S22 5G
- Samsung S22 Ultra Burgundy 12GB/256GB független, garanciás
- Samsung SM-S908B/DS Galaxy S22 Ultra 5G Dual Sim 256GB 12GB RAM Burgundy
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest