Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- OnePlus 15 - van plusz energia
- iPhone topik
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Veiled Bride
senior tag
válasz
TODI1111
üzenetére
A felvásárlással nem fog változni semmi ilyen szempontból mert az eredeti fejlesztők csinálják tovább. Legalábbis ezzel nyugtatnak. A lényeg itt azon van hogy a branch adatokat fog gyűjteni. (Ezzel foglalkoznak, kb 100000 alkalmazásban benne vannak már.) És ezt elméletileg a samsung launcher-ben is megteszik. Nem majd, hanem már ki tudja mióta. Szal ilyen értelemben teljesen mindegy hogy a gyárit vagy az új nova-t használja valaki majd. Mindezek ellenére nagyon nem örülök neki, de azért nem kell temetni a nova-t. (Még)
-
ShadowLac
addikt
Nova launcher...??? Nekem van de nem hasznàlom. Pixel telón hasznàltam, de ott is problémakat okozott. Nem kell a baj.
Jó volt ,aztàn frissités utàn màr nem.......... ez fagyott az akadt.... -
TODI1111
veterán
válasz
Veiled Bride
üzenetére
Ha jól értem itt azért másról van szó. Nagy különbség van aközött, hogy a Nova launchert felvásárolták vagy a Samsung gyári launcherében lesz egy választható funkció ami tőlük származik.
-
Veiled Bride
senior tag
válasz
TODI1111
üzenetére
"We've been so lucky, and our app search product is now being scaled up across every major Android OEM around the globe. We work closely with the launcher teams from Samsung, Moto, Xiaomi, Oppo and many others to distribute this product." Ezt a Branch ceo-ja írta redditen. Szal eszerint a samsung launcher-ben is ugyanúgy benne lehet mint majd lesz a nova-ban. link
-
Capella
senior tag
válasz
thedarkfox
üzenetére
Ez a kulturált CSC váltás mit jelent? Nem jár egyben factory resettel is?
Régről úgy emlékszem CSC váltáskor FR is volt. -
TODI1111
veterán
válasz
gyuri81
üzenetére
Valószínűleg egyre kevesebben használják a nova launchert amióta [felvásárolták] vagy aki igen az még nem frissített.
-
gyari app, csak debloatolni lehet, de elmegy a kepernyozar meg egyeb nyalanksagok is.
-
Gims
tag
válasz
gyuri81
üzenetére
Amennyiben úgymond "integrál" egy launchert, akkor annak lesz kezelő része. Nyilván az kérdéses, hogy android 12/13 esetén a rendszerrel összhangban működve képes-e működik?
Mert ugye más gyártó készüléke mondjuk a MIUI-t használva is teljesen más alapokkal dolgozik a fő rendszerrel.Az csak erősen magánvélemény, hogy én munkára használom a készüléket. De sosem jutott eszembe a gyári launchert átműteni.
-
kovacs65
őstag
Meg lehet nyugodni.
Most kaptam frissítést SEK-re. -
Taci
addikt
Reddites bejegyzések alapján valóban így van, a 2 launcher üti egymást. A Novás zárolásnál/feloldásnál valamiért a stock launchert hívja meg, amiatt villan be. Ottani ajánlás alapján a stock launchert törölni kell. Vagy ahogy írtad is, előbb érdemesebb a hozzá tartozó adatokat törölni, hátha annyi is elég.
-
Gims
tag
Nagyon valószínű, hogy a két launcher üti egymást. Cache-t valószínűleg üríteni kell. De lehet a One UI teljes adatát is.
-
TODI1111
veterán
-
ShadowLac
addikt
válasz
oroszLajos
üzenetére
Melyik a másik?? Csak egy van benne amit felraktál??
-
A PH app-ot senki nem használja?
-
ShadowLac
addikt
válasz
oroszLajos
üzenetére
Nálam nem jó. Alapból foltos a kép. Ha a configot használom akkor az ultraszéles kamerát használja. Plusz árnyékos rész zajos.
-
axlfsi
veterán
válasz
oroszLajos
üzenetére
Hm, úgy látom nagyon le vagyok maradva az infókkal manapság, ... nekem még az van meg, amikor a GCAM kameraapp csak Snapi chipsettel működött, Exyvel nem... de ezek szerint, már nem így van?
-
atom18
senior tag
Sziasztok!
Először is szeretném megköszönni mindenkinek aki segített így végül az S22 Ultra 12/256gb-t mellett döntöttem amit eddig nagyon nem bántam meg!

Olyan kérdésem lenne, hogy amit adnak hozzá gyárilag elvileg "csak" 2.0-t tud és semmilyen töltő, érdemes hozzá venni töltőt ha igen melyikre érdemes beruházni a 25W vagy 45W? Illetve a kábelt érdemes cserélni minimum egy 3.0-ra? -
Morris
veterán
A prohardver.hu fórumon másnak is ugrál a görgetés?
Mocskos idegesítő.
Mobilarena.hu nem csinálja.
Már korábban is tapasztaltam S10plus-on. De ennél a telónál is csinálja. Samsung browser-el. -
TomPack
őstag
válasz
Potyka03
üzenetére
Én is legtöbbször egy 33W-os Xiaomi töltővel szoktam tölteni . Gyorstöltést ír ki rá, de valójában nem tudom mekkora teljesítménnyel tölti, mert ezen a töltőn kívűl szoktam még egy másikkal, egy Alzában vett 20W-os töltővel is tölteni, ami próbából ugyanakkor lehúzva és feldugva 13-15 perccel kevesebb ír a teljes feltöltésig.
És érzésre is gyorsabban tölt mint a Xiaomi töltő.
[link]Gondolom a szabványokban lehet valami eltérés, aki jobban benne van, az majd biztosan megvaszolja!
Én mindenesetre a belinkeltből vennék nagyobb teljesítményűt, de ez is bőven elég lehet. -
-FreaK-
veterán
válasz
oroszLajos
üzenetére
Úgy olvastam, hogy rengeteg a hamisítvány, még a nagyobb boltokban is akár, és csak a Samsungtól kapsz biztosan eredetit. Nem tudom mennyi a valóságalapja.
Utána kellene nézni, hogy hogy lehet megállapítani, hogy eredeti-e. -
Ntes
tag
válasz
nggabi
üzenetére
Elkezdtem rákeresni a problémára, és feldobott egy csomó Reddit postot azzal kapcsolatban, hogy az embereknek recseg a hangszórója, elvileg a légnyomás különbség okozza (pl. egy repülőút), vagy magas hőmérséklet változás, erre találtak egy elvileg megoldást azzal, hogy ki kell venni a sim tálcát egy pillanatra és minden rózsaszín. [link]
Persze nálam nem oldott meg semmit
-
Potyka03
senior tag
válasz
oroszLajos
üzenetére
Köszönöm. Csak ahogy nézem az árukeresőn,van pár...
EP-TA800,EP-TA800EWE,EP-TA800XBEGWW... nyílván nem gyári Samsung boltba venném meg 10k-ért ha pl. az Aqua-ban van 5000-ért is ugyan az.
Meg ha jól tudom akkor Type-C a két vége. -
Potyka03
senior tag
Sziasztok. Szeretnék vásárolni S22 Ultrát. Tudom hogy jön az S23... de most ebbe szeretnék beruházni.
Olyan kérdésem lenne,hogy magyarba venném meg a töltőt,milyen töltőt vegyek hozzá?
Ha jól tudom 45W-os töltést tud felvenni. Csak annyiféle töltő van... melyiket kéne megvennem? Köszönöm a segítségeteket!
Jelenleg Xiaomi Redmi Note 9 PRO-m van aminek 33W-os a töltője. Ha nem muszáj akkor nem veszek töltőt hozzá
Csak vagyok olyan hülye hogy a gyárival töltsem csak a telefont.... -
Ntes
tag
Sziasztok.
Valakinek nem kezdett el recsegni a hangszóró a telefonon?
Én Június óta vagyok S22 Ultra tulaj, víz nem érte, viszont poros környezetben dolgozom, ahol a zsebemben van a telefon.. Ezelőtt 2 évig Xiaomit használtam, ott nem kíméltem a telefont ennyire, mégis teljesen jó a hangszórója. Láttam ezt a Simtálca kivevős trükköt, de nem az volt a gond. Így valószínűleg marad a szerviz.
-
válasz
pepe792
üzenetére
Jaja, mindig van a farzsebemben állvány is 🤦. Egyébként a linkelt albumban a kültéri fenyő irgalmatlanul gyenge minőségű, silány a szoftveres javítás.
Amikor beltéri fények mellett a gyereket fényképezed és az meg szőke hajú is, nem kéne így elvérezzen a kamera. És nem, nem remeg a kezem. -
[Filmic Pro VS MotionCam a S22 Ultra vs OnePlus 10 Pro vs Pixel 6 Filmmaking Comparison]
videozashoz is valamit. -
válasz
oroszLajos
üzenetére
Köszi a linket!
Hogyan kell feltelepiteni a config-ot? -
ShadowLac
addikt
válasz
oroszLajos
üzenetére
Köszi.
-
ShadowLac
addikt
válasz
oroszLajos
üzenetére
Van különbség.
Gcamot tlinkelned? Ha van valami cinfigod azt is.?
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Nintendo Switch
- Autós topik
- sziku69: Szólánc.
- Spórolós topik
- Xbox Series X|S
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- 007 First Light - Bemutatkozott a PC-s gépigény
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hardcore café
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S22 5G 128 GB + ajándék Guess tok & Spigen kijelzővédő
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Samsung S22+ 256 GB eladó (fekete)
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

nem a frissítés miatt nem vagyok türelmetlen tipus
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Eredetinek tűnik