- iOS alkalmazások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ferike81
senior tag
Sziasztok!
Arra létezik valami megoldás, hogy a kettes sim helyén lévő telefonszámra érkező hívásokat ne jelezze a telefon. Arról csak a net menjen, de a hívást ne is jelezze?Nem mindegy, hogy egy okos hülyéskedik, vagy egy H.Ü.L.Y.E. okoskodik.
-
Ferike81
senior tag
Ezeket az árakat látva nem is volt olyan rossz üzlet múlt héten megvennem 403-ért az 12/512 -es 22 Ultrát. Mondjuk a feleségem rögtön le is nyúlta.
Nem mindegy, hogy egy okos hülyéskedik, vagy egy H.Ü.L.Y.E. okoskodik.
-
Ferike81
senior tag
Azt véletlenül nem tudja valaki, hogy a Samsung.com-on vásárolt telefonra lehet-e biztosítási kötni? Én nem találtam a honlapon. Vagy csak valamelyik biztosítónál keressek? Ma hozza a futár.
-
Ferike81
senior tag
Én az S7 óta használom a Samsungos [régi] töltőpadokat. Azt vettem észre, hogy az S7 és a Note10 melegedés nélkül töltött vele, de a S7 edge és a Note10 plus csak akkor nem melegedett ha fektetve tettem rá. Gondolom magasabban lehet benne az indukciós tekercs. Én minden éjszakára rádobom a padra a telefont, és csak reggel veszem le, de még a ventilátorsem kapcsol be rajta. Kíváncsi leszek a 22U hogy fog viselkedni a padon. Elméletileg szerdán érkezik. Remélem beválik a telefon tegnap megrendeltem egy 512-est.
-
Ferike81
senior tag
válasz geryboro #13746 üzenetére
Alszok még rá. Mivel nem cserélgetem sűrűn a telefont, éppen adnék is érte olyan 150 pluszt, de attól tartok több lesz. Ami számomra a 22U mellett szól, hogy azért egy év alatt csak kijavították a felmerült hibákat, támogatás még van rá gazdagon 3-4év, és nem rossz most az ára sem. És ami megint csak nem utolsó szempont, hogy 2 nap alatt itt van. Január végéig van akció rá. Na, olvasgatok még pár napot, hátha addig jön még érv, ellenérv. Köszönöm.
-
Ferike81
senior tag
Sziasztok!
Már hónapok óta várom én is a 23U megjelenését. Múlt héten viszont szerencsésen lezúztam a Note 10-et. Kihullott egy darab a sarkából így már a kezem is elvágtam vele. Működik, de nem biztos, hogy kibírja azt amíg megjelenik az új, ( és ha hozzáveszem a 22U tavalyi készlethiányos indulását) így most 22U lett a gondolkodás tárgya. Végignyálaztam ezt a fórumot, így nagyjából képben vagyok. Most bedobták a samsung oldalán akcióba, így olyan 400 K lenne a 512-es. Ér még ennyit költeni rá, vagy már engedjem el? Szerintem a 23U kb 250-300K-val drágább lesz. A Note 10 is 3,5 éves, előtte az S7 is 3 évet ment, tehát hosszú távra terveznék vele. Válaszokat előre is kösziNem mindegy, hogy egy okos hülyéskedik, vagy egy H.Ü.L.Y.E. okoskodik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Phantom Black, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Phantom Black, Újszerű Állapotú, Karcmentes, Fekete, Garanciális
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest