- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Patrec
csendes tag
Szia! Én fizetésre napi szinten használom az S22U-mat, eddig semmi kifogásolnivalót nem találtam benne. Szimplán a Google Walletot használom, annyi hogy OTP-s kártyám van, az OTP meg nem engedi a telós a fizetést, úgyhogy egy Curve accountal és kártyával áthidaltam és flottul működik minden. Aksi bőven kibír egy napot 6-7 órás kijelző idővel, kamera is eddig szerintem a legjobb ami a kezem közé került, tény hogy az iPhone-é konzisztensebb, de nem is tud annyit mint a Samu.
-
xhege
veterán
Mostanában elkezdett éjjel a szokásosnál többet merülni a telefon. Ha megnézem, akkor a Google Play szolgáltatások vannak a háttérben. Tudom ilyen szokott lenni. Éjjelre nálam repülő módban van a telefon, de éjjel valami kapcsolgatja a kijelzőt is. Reggelre lett 47 perc kijelző időm is úgy hogy nem nyúltam a telefonhoz (AOD sincs bekapcsolva). Ezt mi okozza?
-
vandorbab
csendes tag
-
storm28
csendes tag
Sziasztok 😃
Samu s22ultraval huawei watch gt2 orat hasznalok.
Health app stb minden telepitve, de telefon ebresztooraja beallitva csak annyit jelez az oran, hogy egy perc mulva ebresztes, rezges egyeb jelzes nincs.
Az ora sajat ebresztoje orarol es approl beallitva gyonyoruen rezeg jelez.
Aki huawei watcht hasznal tudna erre megoldast írni?
elore is nagyon koszi -
xhege
veterán
Nekem volt mindkettő. Akksiban jobb a 13 Pro, illetve kényelmesebb a mérete. A kijelzője szebb az S22 Ultranak szerintem. Kamerában az Ultra sokkal rugalmasabb a zoom kameráknak köszönhetően, viszont az alma kiegyensúlyozottabb. Samsungnál sokkal több rossz kép születik. Nagyon könnyen bemozdul. Portré módban viszont jobb képeket csinál a Samu. Droid vagy IOS az mindenkinek egyéni ízlés. Nem tudom mire lennél még kíváncsi.
-
Jappán
tag
válasz TomPack #10089 üzenetére
Ez csak az én saját tapasztalatom . Lehet, tényleg szimpla mázli. Viszont az S22 is nagyon kapja. Nem vigyázok rá, ha kell napközben is rátöltök. Mindegy hány százalékon van estére , akkor is a töltőn pihen. Nem aggódok
[ Szerkesztve ]
S22 Ultra /Watch 4 Classic 46mm /Galaxy Buds+ /JBL Xtreme2/
-
kid46
tag
Sziasztok. Azokhoz szolnek / szeretnek kerdezni!? Iphone 13PM valtott valaki S22 ultra -ra ? Mik a tapasztalatok ? Akksi, kamera, stb… telefonos fizetes , hogy mukodik? Ugye en apple pay fizetek. Par napja a kezembe kerult egy s22 ultra es kicsit ledobbentem rajta , elkapott a wáó erzes ….
-
Jappán
tag
válasz TomPack #10082 üzenetére
Minimális kapacitás csökkenés volt, de ugyanolyan vígan elment minden nap. Az S7 négy évig volt meg. Elég változatosan gyötörtem mindig és emelett a szabadban is dolgoztam nyáron 35+ fokok ,télen meg a csúnya mínuszok. Az sem túl akksi barát , de akinek eladtam 2 éve, azóta is ezt használja. Nem tudok rosszat mondani egyik készülékre sem amiket használtam.
S22 Ultra /Watch 4 Classic 46mm /Galaxy Buds+ /JBL Xtreme2/
-
senior tag
en szupi 2.0 meg 95% toltessel kiegyeztem.
igy egesz nap hasznalhato a telefon,
menetkozben is cuppanik a qi gyors toltore.Θ[Everything that has a beginning, has an ending.]Θ GRP
-
TomPack
őstag
-
Jappán
tag
Ezzel én is így vagyok. Sőt megfejelem azzal még, hogy szupergyors töltéssel megy a dolog és egész éjjel a töltőn lóg amíg fel nem kelek. S3, S4, S7, S20+ és most S22Ultra.
Lehet csak a szerencsések közé tartozok, de egyiknek sem volt akkumulátor problémája.S22 Ultra /Watch 4 Classic 46mm /Galaxy Buds+ /JBL Xtreme2/
-
nagyúr
Én is minden második éjjel töltöm a telefont, soha nem foglalkoztam vele. Szerintem már nem is kell a mostani telefonoknál semmit buherálni.
-
Pistakiss
őstag
+1
Én is minden készülékemet teljesen feltöltöttem, éjjelente töltöm minden nap a telefonomat. Ez a 8. telefonom, mindegyik működik, semmi baja az akkumulátoroknak"Háát-tal nem kezdünk hozzászólást", meg nem ülünk lóra sem ;) GT P7500 (VODAFONE), Motorola Defy, hTC one x, Samsung Galaxy Tab 3 8.0 (SM-T311), LG G3; LG G4; LG G6, Huawei Mate 20 Pro, Huawei P 40 Pro, Samsung Galaxy S 22 Ultra, Olympus E3, 14-54 és 50-200 mm-es obival, mindkettő 2,8-3,5 fényerős
-
JanR
addikt
S7 óta az összes telefonom teljesen random töltöm. Van hogy egész nap kábelen lógnak, van, hogy 60%-ról teljesen feltöltöm. Soha, egyik telefonommal sem volt akku probléma.
S7 - S9+ - S10+ - S21 - S22U (jelenleg). Ezt az aksis kérdést most sem értem.
Mindegyik telefont 2 évig használtam, kivéve az S21-et, mert azt ~ 1,5 év után átvette a nővérem, de nála is tökéletesen megy, mind a mai napig és nincsenek akku problémái. -
TomPack
őstag
Ha én soha nem töltöm, csak 85%-ig, az okozhat valamilyen problémát az akksinak?
ᕦ(ò_óˇ)ᕤ
-
szkutyi
addikt
Sziasztok.
Hol tudok megvonni mindenféle netet egy jatéktól?
Egy helyen találtam valami olyant hogy hattér adat kotlatozása, de az tényleg az lehet hogy ha alszik, ne fogyasszon.koszi:) -
Teal'C
veterán
Vettem egy watch 4 lte-t. Van benne e-sim de csak adat tehát hívni nem lehet. Miként lehet beállítani hogy ha nincs a telefon a közelben akkor is fogadja a hívást a telefonról. A telefonon bekapcsoltam a hívások fogadása más eszközön wifin vagy mobilneten.
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
-
Teal'C
veterán
válasz TomPack #10052 üzenetére
Ne fűzzünk hiú reményeket ez a réteg kizárólag ideig óráig marad meg és azon kívül hogy a zsíros ujjunk nem hagy olyan drasztikus nyomot amíg megvan a réteg semmi másra nem való.
Másrészt semmi köze a garanciához bár gondolm vicceltél.
Link: [link][ Szerkesztve ]
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
sirály69
őstag
Bocsi a Láma kérdés miatt, de...:
A szolgáltatós (Telekom) telefonokra ők küldik a frissítést, vagy a samsung?Szerver Hosting Debrecenben
-
TomPack
őstag
válasz ffrdgc #10051 üzenetére
Én a karcokat jobban gyűlölöm mint a rosszabb tapintást!
Egyébként ezt fóliája válogatja!
Pl a gyári az eléggé sikamlós, olyan mintha üveg lenne, szemben a Clearplex-el, mert az meg annyira gumis hatású, hogy szinte megakad benne az ember ujja görgetés közben.De az viszont nekem is új, hogy az alkohol, vagy a flippes tok ilyen könnyen tönkreteszi az oleofob réteget!
Ha ez igaz, akkor viszont tényleg nem érdemes fóliákkal bohóckodni; mert ha karcos lesz, akkor letörlöm róla a védőréteget, és ennek ürügyén elküldöm gariba kijelzőcserére!
ᕦ(ò_óˇ)ᕤ
-
ffrdgc
tag
Egyetértek
Én is gyűlölöm a fóliát. Tapintásra is de kinézetre is. Nincs olyan ami annyira rásimulna a szélekre, hogy ne zavarna a látványa. Ja és használom az edge panelt amivel gondolom pláne zavaró lenne.
Én egyébként ha tehetem (pl otthon vagyok) a tokot is leveszem. Elvégre a világ legszebb telefonját birtoklom.Samsung Galaxy Note22
-
surgery
senior tag
Nem igazán értem azt miért hozná le a olfob réteget. Nem hozza le a fólia.Ha közel 3 hónapja használod fólia nélkül és nem jött le az oleofob réteg a gyári fólia miért hozná le? Lehet az uv ragasztós fólia leszedi de hogy a sima gyári fólia leszedné azt nehezen tudom elképzelni.
-
TomPack
őstag
-
Traianus
tag
Köszi mindenkinek a válaszokat!
-
senior tag
full debloatolva es optimalizalva a rendszer.
gmail, messenger, 1-2 aktiv app, tobbi melyaltatva.
ram+ = 0.
akksi kimelessel 95%-on stoppol a toltes.
aktiv hasznalattal
2 aktiv sim
mobilnet, wifi vegyesen.
100-75% extra fenyero, adaptiv 96hz es wqhd+
kis jatek es yt vanced +bt.
~5 ora SoT az atlag +- 0.5-1 ora.nalam a 23 ultra instant vevos lesz, hiaba az 5000mAh akksi...
[ Szerkesztve ]
Θ[Everything that has a beginning, has an ending.]Θ GRP
-
Exelsior
senior tag
válasz Traianus #10030 üzenetére
2. pl. Diablo Immortal. Ultra mód nem elérhető és 60fps sincs. Megjelenés óta várjuk. Több cím esetében is van ilyesfajta korlátozás. De nem annyira vészes. Sok játéknál már javították a fejlesztők de van ahol honapók óta nem.
Samsung fold 4/Samsung 34" Odyssey OLED G8/ROG STRIX B550-A GAMING Lian Li Galahad AIO 360mm ARGB White,AMD Ryzen 7 5700X3D, Corsair RM850\Corsair Vengeance RGB PRO 4X8GB,ZOTAC GeForce RTX 4080 Trinity 16GB/Lian Li LANCOOL 216 RGB White,ilovbee b87 TKL,Roccat Air Pro/Logitech G935/maono dm30 rgb whi
-
Traianus
tag
Sziasztok!
Felmerült a lehetősége egy ultra megvásárlásának, az utolsó pár oldalnyi hozzászólásba beleolvasva két kérdésem lenne:
1. Milyen a telefon üzemidő tekintetében? Játszani nem játszom rajta, de 2 SIM-mel lenne használva, Facebook, Messenger, Viber, Telegram, Teams, Gmail, vállalati levelezés menne. Nem feltétlenül lenne egész nap wifi-n, időnként 1 napos kisebb túrákon mérném vele a távolságot (ami nem jelent sok kijelzőidőt, de mondjuk 7-8 óra GPS kapcsolatot igen), fotózgatnék, 1-1 videó becsúszna. Legalább 3 évre terveznék vele, emiatt is fontos lenne, hogy ne legyen gyenge az akksi kapásból.
2. Olvastam, hogy az AMD-s GPU-ra nincs minden alkalmazás optimalizálva, tudtok példákat mondani? Illetve milyen súlyosságú problémákat okoz ez (teljesen használhatatlan appok/valami kisebb hiba, ami érdemben nem befolyásolja a működést)
Előre is köszi a választ!
-
Taci
addikt
válasz Remiel #10027 üzenetére
Elég sokan az Alzáról vettük, de ott most pont nincs. A Samsungnál pont nem volt, amikor a telefont rendeltem, így nem tudtam együtt, pedig akkor kuponokkal elég sok lejött volna. Most teljes áron azért az nem kevés - bár a SAYCM10 kóddal lejön 10%, ha nagyon nincs máshol.
-
Remiel
őstag
gyári fóliát honnan érdemes rendelni? olvasgatom itt a hozzászólásokat és úgy látom még mindig azzal a legelégedettebb a többség
"Never stop dreaming" - Freddy Krueger - ELADÓ ASUS ROG STRIX SCAR III G531GU-AL001 gamer laptop(15,6'' FHD/Core i7/16GB/512 GB SSD/1TB HDD/GTX1660Ti 6GB
-
Bundy203
csendes tag
Hello
Lehet, hogy volt már, csak én szaladtam át gyorsan a rengeteg bejegyzesen.
Régebbi tévén akarom a dexet használni akkor csak egy hdmi-usb c kábel kell?Hala
-
Saccco
nagyúr
-
-
Saccco
nagyúr
[Samsung RAM Plus slowing your phone down? Here's how to disable it]
A topikos küzdelmünk innen kezdődött: [link]
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
adamklark
senior tag
sokkal
-
minilego
senior tag
Samsung bongeszo jobb,mint a chrome?
-
ForRedGlory
félisten
Van arról valami pozitív hír, hogy az OneUi 5.0 javítja a lagokat?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Phantom White, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fehér, Garanciális
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest