Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Vexille

    tag

    válasz gyuri81 #11162 üzenetére

    Szerencsére nem egy bonyolult dolog :D
    Szóval
    Elsőnek én ezt letöltöttem Samfw
    Kicsomagoltam elindítottam, felrakta a drivert ami szükséges volt, a program kérdezni fogja hogy frissíted-e, szó se lehet róla.
    Akkor, a készüléken semmi egyebet nem csináltam, mint az USB hibakeresést bekapcsoltam a fejlesztői opció menüpontban. Majd megnyitottam a tárcsázót és *#0*# begépeltem ezt hogy szervízmódba kerüljön a készülék. Ezen kívül mást nem csináltam, nem vettem le a zárképernyőt meg semmi egyebet.
    Majd csatlakoztattam a PC-hez, a program eközben már elvolt indítva, és a Change CSChez beírtam hogy "SEK". Majd Kattoltam a Change CSC-re és elindult a folyamat, a telefon eközben megkérdezi hogy ezt a számítógépet engedélyezi e szöveget, itt kipipáltam hogy jegyezze meg majd ok, ezután végig ment a folyamat és újra indult a készülék.
    És készen is volnánk! :DDD
    Itt megjegyezném ha van fenn bármiféle call recorder azt töröljétek, mert nem fog működni akkor a gyári, először megijedtem hogy nem vette fel a másik félnek a hangját majd miután töröltem, normálisan működött, és érthetően tisztán hangosan veszi fel mindkét felet.

    Elméletileg nem hagytam ki semmit, és lehet nem túl esztétikusan fogalmazok minden esetben de talán megteszi ez a kis leírás, és én így oldottam meg költségmentesen, nálam bevált. :) :)

    Szilvásbukta, mert azt szeretem!

Új hozzászólás Aktív témák