-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaliGab23
senior tag
válasz Balanna #14159 üzenetére
Engem ezek a nyeletlen balta merülések b.cnak fel, de akkor nagyon, mert elég sokat ingázok Paks-Bp között (igen, nincs töltőkábel/akkupakk/stb. az autómban, pedig van benne néhány USB C csati, elég lenne egy kábel) és már többször volt, hogy a rohamos merülés miatt az esti programom végére kikapcsolt és megszűnt a külvilággal a kapcsolatom
Murphy törvénye, hogy ezek felkészületlenül érnek mindig.
Még egy apróbb dolog van: Gyorsan kell navi egy környéken, bekapcsolom a Wazet, és fél percig tolatva megy/másik utcára ugrál/össze-vissza ugrál a pozi, hogy hol vagyok. Kedden Balatonfüreden ezt kétszer is eljátszotta, máskor Bp-n.
Na ilyenkor közel áll az ablakon kidobáshoz a kütyü..Kezdetek... 1996... Nokia 1610...
-
siskad
őstag
válasz Balanna #14159 üzenetére
Én azt nem értem csak, ha ennyire nem felel meg egy telefon az igényeimnek, akkor eladom, és keresek helyette olyat ami igen. Volt már olyan, hogy nekem is sikerült melléfognom és olyat vettem ami abszolút nem felelt meg az én elvárásaimnak. De nem jártam oda a fórumba napi szinten savazni a telefont, hogy így meg úgy szar, egyszerűen eladtam és vettem helyette mást.
-
Dave9009
csendes tag
válasz Balanna #13891 üzenetére
Letöltitek gépre az adb appcontrol programot. Fejlesztői beállítások között bekapcsoljátok az usb hibakeresést. Kábellel a gépre kötötitek a telefont, majd az alábbi táblázat alapján lehet megkeresni az adb appcontrolba az appokat. De csak óvatosan, csak a táblázat tetején lévő appokat töröljétek, abból nagy baj nem lehet.
-
PeteePeti
őstag
válasz Balanna #13887 üzenetére
Az kevés! Ő törölni akarja a telefonról, vagy tiltani, amit a kényszerleállítás mellett a kikapcsolás füllel lehet, de az ott inaktív!
Én nem tudom mi a megoldás, lehet root, vagy valami más! Viszont a kényszerleállítás nem megoldás a kérdésére!OnePlus 12 5G 16/512 Green | Huawei Watch Ultimate | Samsung Galaxy Tab S10+ 12/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Phantom White, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fehér, Garanciális
- Eladó garanciális SAMSUNG Galaxy S22 dobozában, tartozékaival, extra tokokkal - INGYEN futár!
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Phantom Black, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest