- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Íme az új Android Auto!
- Így javít a Honor AI a szuperzoomos képeken
- Visszatér a Pebble
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Netfone
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
viera
őstag
-
veterán
-
szab120
tag
válasz N.YCityBoy #7297 üzenetére
Persze, az jó is, csak felváltva használom a Tidalt, a Spotifyt, meg a Deezert, és eddig kegyetlen jól szóltak, most meg reggel majdnem lekapartam az arcom, mikor meghallottam. Ezekhez meg ugye a gyári ekvalizer (lenne) jó
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz szab120 #7296 üzenetére
Play áruház Poweramp a megoldás számodra, van ingyenes változata, de a fizetős sem nagy érvágás😁 Legjobb alkalmazás ebben a témában...ja és nincs reklám,legalább is a fizetősben én még nem találkoztam vele!
Az minden vájtfülű embert kielégít👍[ Szerkesztve ]
***15 éve a PH-n 871 pozitív értékeléssel***
-
szab120
tag
válasz N.YCityBoy #7295 üzenetére
A ledet nyilván majd megoldják szoftveresen a kameralyuk környékén.
Azért nem vettem s10+-t mert a dupla lik még jobban zavart
Viszont a zenei téren nem gondoltam, hogy visszafejlődés lesz. Ez, hogy egy évek óta bevált ekvalizert lecseréljenek egy ilyen flat hagzású semmire, az felháborító. De most látom, hogy a külföldi fórumon is hőbörögnek joggal ez végett.
Erre jó lenne valami megoldás (ami nem egy külön app, mert azok gázak, tele vannak reklámmal), mert ha nincs kénytelen leszek visszatérni s9+-ra (napi 2 óra zenehallgatás munkába menet oda-vissza)[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz szab120 #7294 üzenetére
Én is tegnap vettem birtokba S10+,hát nem tudom én észre sem veszem a kamerajukat pedig azt hittem én is,hogy zavarni fog és itt dupla ugye,de egyáltalán nem zavaró , a ledet meg a többi telefonomnál sem használtam, minek az egyeltalán, viszont van más alternatíva itt,pl világító szélek vagy vaku🙄 Zenét meg nem hallgatok fülessel...
De hát nem vagyunk egyformák 😉 Csak azt nem értem,hogy mielőtt megvetted nem tájékozódtál ezekről? Én mielőtt ennél tettem le a voksomat vagy 2 hétig nézegettem és érdeklődtem,azért nem kevés pénzről van szó 🙄[ Szerkesztve ]
-
szab120
tag
Váltottam S9+-ról s10-re, amiket hiányolok:
-értesítési led hiánya: nem is gondoltam, hogy ennyire hiányozni fog
-a kivágott kamerarészt lehet, hogy nem fogom tudni megszokni
-de ami a legjobban dühít: miért kellett kivenni a gyári ekvalizerből ezt?úgy szól enélkül a fejhallgatón a zene (Sony 1000 XM2), mint a 3 ezres Maxell fülesen[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz kanál01 #7288 üzenetére
Igen én is ma csináltam egy próbát 4K 60fps hát nem tudom 🙄
Telefonon nézve nem annyira gáz, de kitettem tévére 4K Oled, ott azért már vannak problémák főleg közelről nézve😉 Mondjuk azt nem tudom,hogy milyen felbontásban tolja át, amit linkeltem google fotók oda is csak FHD-ban mentette...
Íme...[ Szerkesztve ]
-
melan
senior tag
Valaki tudja, hogy lehet a barométert használni?
-
kanál01
tag
Sziasztok, találkozott rajtam kívül az alábbi problémával még vki?
A videó felvételek vmi szörnyűek, zajosak, szemcsések S10+ -on. Korábbi és legfrissebb szoftver (ápr.1) esetén, több felbontással is próbálva.
Kora délutáni és sátras esti buliban csináltam videókat, de az s9+ 100x tisztább.Kamerák megtörölve mindig és ahogy nézem, mások is panaszkodnak. Vmi beállításom lehet rossz esetleg?
A képek viszont szépek.
Köszi
-
metrion
aktív tag
válasz guriga1234 #7279 üzenetére
Párom iPhone 7-esen 1 hónap van ingyen, nekem 4 hónap. Akkor miért is beetetés?
Nézz utána. -
veterán
-
Kami11
őstag
válasz Black_Raven #7281 üzenetére
Az a baj, hogy neki a hangszóróval is baja van, és szerintem ezért nem megy neki a felvétel. A 9-es Android óta, a hangszórót használja valamilyen úton-módon a program és mivel nála halk, így nem sikerül a felvétel sem. Szerintem érdemes lenne szervízben megmutatni és ha ott orvosolnák a problémát, menne neki is. De mindez csak spekuláció részemről!
A cukrász a selejtet habbal takarja be, a kőműves habarccsal, az orvos meg földdel.
-
Teal'C
veterán
Jó hír annak aki kedveli a Pitaka tokokat. Az Alza árulja s10 és s10+ hoz valamint a többi kiegészítőt is.
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
guriga1234
addikt
válasz dkovizoli #7278 üzenetére
Telefonról ritkán használom a youtube-ot, de vannak sokan, akik igen, miattuk ajánlottam az appot.
Ha szükségem van a youtube-ra, azt általában gépről teszem, reklám ugyanúgy nincs, letölteni az összes elérhető felbontásban tudok, stb.
"Ahogy olvastam az s10 széria 4 hónap free prémiumot kap" - beetetés... A halakat is beetetik, mielőtt elkezdik kifogni őket. -
dkovizoli
addikt
válasz guriga1234 #7272 üzenetére
Köszi. De igazából amennyit és amire használom, jó úgy ahogy van. Ahogy olvastam az s10 széria 4 hónap free prémiumot kap.
-
guriga1234
addikt
válasz Black_Raven #7275 üzenetére
"Az Alkalmazások topik Összefoglalójából letölthető" - ezt nem tudtam, sosem néztem, de ez így hasznos infó.
-
Black_Raven
veterán
válasz guriga1234 #7273 üzenetére
A NewPipe tényleg jó, és M4a-ban tölti le a zenéket ami jobb mint az mp3. Az Alkalmazások topik Összefoglalójából letölthető, nem kell google sem.
.Someone I never forget..Cs&E..nice trip my dears.
-
blade4
aktív tag
Nekem is működik az ACR, simán a play áruházból szedtem le, telekomtól vásárolt készülék TMH-s gyári rommal, 20-as és 30-as simmel használom, nem kihangostva hanem simán is vesz fel, hallom a másik felet is szépen.
S10+ amúgy, kint vagyok Ausztriában, de nem hinném hogy számit. -
dkovizoli
addikt
válasz guriga1234 #7268 üzenetére
Miben más , mint a vanced?
-
guriga1234
addikt
Tegnap óta van youtube fizetős szolgáltatás is, ami reklámmentességet, háttérben (kikapcsolt kijelzőnél is) működik.
Persze megmarad az ingyenes is, az eddigiek szerinti működéssel.
Viszont aki nem tud, vagy nem akar előfizetni, annak van egy nagyon jó app: NewPipe. Ne keresd a Play-en, ott nincs fenn. Ráguglizol a nevére és letöltöd, telepíted és örülsz. Hogy ez mit nyújt? Ingyenesen tudja mindazt, amit a fizetős, ráadásul videóknál kiválaszthatod a felbontást, és letöltési lehetőség is van, működik kikapcsolt kijelzőnél is, stb. -
dkovizoli
addikt
Érdekes, hogy ebben a hónapban is az s9+ kapja elsőként a havi patchet.
-
veterán
-
sgeza
veterán
Egy gyors kérdés: izraeli kártyát S10-zel próbálta már valaki (a CSC régió váltás végett)? A dobozon az van, hogy European SIM card only!
-
nagyj74
senior tag
válasz N.YCityBoy #7257 üzenetére
Használd egészséggel!
-
veterán
Sziasztok
Elhoztam a kicsikét S10+👍
Első benyomások nagyon pozitívak, minőségi nagyon az egész cucc, belaktam nagyjából frissített is valamit, ami nagyon nagyon tetszik az a kijelző minősége, élvezet rajta minden😍
Most dobom fel töltőre,mert csak 40% volt benne és lemerült, majd még írok,de nem bántam meg,hogy ezt választottam és nem a P30Prot😉***15 éve a PH-n 871 pozitív értékeléssel***
-
hanti
senior tag
válasz [Prolixus] #7249 üzenetére
Biztosan a Nova beállításokban tudod állítani. Már nem használom az S10 en de emlékeim szerint van ilyen lehetőség.
-
kengyel
nagyúr
Tudom, nem sokan használjátok, de mégis érdekelne a válasz.
Miért lehet hogy, küldök mms.ben egy képet, és a másik félnél, nem kép formátum jelenik meg, hanem csa a link ?
Átnéztem a beállításait, de minden ok.kengyel
-
[Prolixus]
addikt
Én nem találtam ilyen beállítást, és direkt biztos nem állítottam be. Igazából először akkor jött elő amikor repülőgépes üzemmódba raktam a telefont. Azóta random előjön, csak újraindítás után tűnik el.
(#7241) EnterR
A launcher nem gyári, NovaLauncher, de ez a kezdőképernyőn annyira nem látszódik szerintem.
I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
-
Kami11
őstag
Bixbi rutin miért nem jó rá?
Ezzel a leírással tökéletesen működik a Bixbi gombal való zárolás.
Ha ez nem felel meg, biztos tud valaki olyat is, amit te keresel.A cukrász a selejtet habbal takarja be, a kőműves habarccsal, az orvos meg földdel.
-
Peak
addikt
válasz [Prolixus] #7238 üzenetére
ez nem véletlenül állitható , ilyen átlátszóság, stb. beállitásokkal? t.i. jól látszik, hogy csak a háttérkép van elmosva, az irás nem. tehát szoftveres.
Ryzen 9 5900X / 64GB@3.2XMP / Asus TUF 3080Ti / 2x1TB RAID0 NVMe SSD / AW2721D / HyperX Alloy Elite 2 / Razer Basilisk V3
-
marquuard
veterán
-
Destin4tor
tag
-
-FreaK-
veterán
Sziasztok!
Haver vett múlt héten egy S10+-t a Telekomnál, és még nem jött neki ujjlenyomat olvasó frissítés (Galaxy Store-ban jönne, ha jól tudom).
Meg lehet nézni valahol, hogy mikori verzió (és melyik lenne a legfrissebb?), illetve lehet valahogy force update-elni, vagy manuálisan frissíteni? -
MODERÁTOR
válasz kengyel #7227 üzenetére
S7 óta csak QHD-n használok minden mobilt. Bizonyos esetekben látványos a különbség, és úgy általában láthatóan élesebb a kép, ami jobb a szemnek (pl netezésnél is, a szöveg miatt).
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Bella0707
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap a Telenornál tettek üveget a telefonomra, azt mondták, hogy az ujjlenyomat eddig mindenki telefonjánál működött, nálam még újra felvenni sem engedi. Ti tapasztaltatok ilyet?
Elvileg a csomagolás szerint kéne működjön vele az ujjlenyomat-olvasó, és nálam mégsem. Lehet ezzel valamit kezdeni, beállításoknál esetleg bármit? Keresgéltem, de még olyat sem találtam, hogy a kijelző érzékenységét növeljem valahogy, mert kicsit kevésbé érzékeny az üveggel, pl. ha hozzáérek, nem mutatja rögtön az AOD képernyőt, pedig eddig így volt.Tegnapig a gyári fólia volt rajta, csak már nagyon megviselt lett, ezért gondoltam, hogy váltok, csak jó lesz, ha már 7 ezer forint körül volt az ára.. :'D
-
kengyel
nagyúr
Használja valaki a WQHD+ felbontáson ?
Eddig FHD+ használtam, most raktam a maxra. Sok mindent nem veszek észre, ezért is kérdezem.kengyel
-
N4ri87
senior tag
Áruljátok már el, miért olyan nagy szenzáció ez az Acr? Harmadik napja ezzel van tele a fórum. A fasz kivan.Bocs, hülye kérdés volt.
[ Szerkesztve ]
C805
-
Lilifee
tag
válasz guriga1234 #7224 üzenetére
Köszi, nézem! Hu, az engedélyek megadása során elbizonytalanodtam h kell-e ez nekem. Nem tudom utána ki és milyen céllal tudná megszerezni a hívásadatokat, telefonszámokat, stb, úgyhogy inkább nem engedtem neki semmit és töröltem. De azért köszi mégegyszer!
[ Szerkesztve ]
-
jose999
senior tag
válasz kakuk100 #7219 üzenetére
Nofene... Úgy látszik kezd tényleg jó időket produkálni a készülék (s10+ 512) tegnap is hasonló időt futott, mint ma... Eddig jó, ha megvolt a 4 max 5 óra SoT, nyilván ugyanezzel a használattal. Jó lesz ez (p30 pro után nagyon vártam valami hasonlót! )
Nem válasz akart lenni, bocsánat!
[ Szerkesztve ]
„Oh, igen. A múlt gyakran fájhat, és elfuthatsz előle, de akár tanulhatsz is belőle.”
-
veterán
Csak egy tipp...
Aki esetleg az ACR-el szenved, az szedje le a play-bol inkabb a HI-Q hívásrogzitot.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
sub71
aktív tag
ACR működik nálam is. Lehet tényleg nem natív, hanem a hangszórón jövő beszédhangot veszi a mikrofon, mivel egy kicsit halkabb a másik fél hangja mint az enyém. De igazából szerintem ez mellékes a történet szempontjából. Jól hallható, nálam még zajos háttér alatt is érthető, persze kihangosítás nélkül is...
[ Szerkesztve ]
-
kakuk100
őstag
Sziasztok! Tudna segíteni valaki? A Memória kártyát szeretném formázni és nem találom sehol, hogy hogy kell. Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Külpolitika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Suzuki topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Renault, Dacia topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Apple asztali gépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Hibátlan Iphone 13 128 GB Éjfekete Kártyafüggetlen Okostelefon 100%-os akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest