- Netfone
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- A profit csak játék a Red Magic 10S Prónak
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Sony WH-1000XM6 - hajtás, pajtás
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bella0707
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap a Telenornál tettek üveget a telefonomra, azt mondták, hogy az ujjlenyomat eddig mindenki telefonjánál működött, nálam még újra felvenni sem engedi. Ti tapasztaltatok ilyet?
Elvileg a csomagolás szerint kéne működjön vele az ujjlenyomat-olvasó, és nálam mégsem. Lehet ezzel valamit kezdeni, beállításoknál esetleg bármit? Keresgéltem, de még olyat sem találtam, hogy a kijelző érzékenységét növeljem valahogy, mert kicsit kevésbé érzékeny az üveggel, pl. ha hozzáérek, nem mutatja rögtön az AOD képernyőt, pedig eddig így volt.Tegnapig a gyári fólia volt rajta, csak már nagyon megviselt lett, ezért gondoltam, hogy váltok, csak jó lesz, ha már 7 ezer forint körül volt az ára.. :'D
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! I5 14400F / RTX 4060ti 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged