Hirdetés
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- VoLTE/VoWiFi
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A Galaxy M56 is szépen lefogyott
- Kiszervezett ultrazoommal érkezett meg a Vivo kameratelefonja
- Xiaomi 12T - egytucat
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bella0707
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap a Telenornál tettek üveget a telefonomra, azt mondták, hogy az ujjlenyomat eddig mindenki telefonjánál működött, nálam még újra felvenni sem engedi. Ti tapasztaltatok ilyet?
Elvileg a csomagolás szerint kéne működjön vele az ujjlenyomat-olvasó, és nálam mégsem. Lehet ezzel valamit kezdeni, beállításoknál esetleg bármit? Keresgéltem, de még olyat sem találtam, hogy a kijelző érzékenységét növeljem valahogy, mert kicsit kevésbé érzékeny az üveggel, pl. ha hozzáérek, nem mutatja rögtön az AOD képernyőt, pedig eddig így volt.Tegnapig a gyári fólia volt rajta, csak már nagyon megviselt lett, ezért gondoltam, hogy váltok, csak jó lesz, ha már 7 ezer forint körül volt az ára.. :'D
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Samsung komolyan átgondolta a jubileumi szériát, a három készülék, amelyek között egy kompaktnak nevezhető is akad, tényleg minden olyan funkcióval rendelkezik, ami ebben az árkategóriában elvárható.
- iPhone 11 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 81%/p4208
- Iphone 14 promax 128Gb arany 1 hónapos garanciaban
- Szép állapotú Apple Iphone 8 Plus 64GB független fekete - akku 74%-os - 1 hét próbagaranciával! -
- Eladó makulátlan állapotú iPhone 13 Pro (128 GB, Grafitszürke)
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Thinkpad P16s notebookot vennék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest