- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Netfone
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Visszatér a Pebble
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
szendy69
tag
válasz bounty123 #27200 üzenetére
Ez sajnos csak a képernyőt sötétíti el, nem pedig a kijelzőt kapcsolja ki
Én a One hand operation + ban állítottam be egy gesztus vezérlést a kijelző teljes ki kapcsolásához. Pl: kijelző jobb szélétől húzom ferdén lefelé, vagy balról jobbra hosszú húzással[ Szerkesztve ]
-
bandi0000
nagyúr
-
sgeza
veterán
válasz bounty123 #12575 üzenetére
A 72 óra tűnik szimpatikusabbnak, mert nekem viszonylag sok idő eltelik kettő között. Én nem mondom véletlenszerűnek, biztos van benne logika, csak elképzelhetőnek tartom, hogy valamilyen egyéb ehhez kapcsolódó művelet adott esetben "újraindíthatja" a ciklust. De persze az is lehet, hogy 48 óra, majd most figyelni fogom, nekem - ha jól rémlik - ma kérte.
Akooos kollégának válasz: természetesen ez szándékos biztonsági funkció, nyilván nem bug miatt kéri. Szerintem egyébként tök jogos, mert sokan biztos elfelejtenék egy idő után, ha nem kellene időnként beütni. Nekem ez teljesen elfogadható.
[ Szerkesztve ]
-
Yogibear974
senior tag
válasz bounty123 #10622 üzenetére
Arattárolásnál, mentésnél fontos a szerverek lokalizaciója. Anno pl. MSDN teszter időszakban (1év ingyen) windows azure eseténél. Elméletileg az előfizetett storegeid legalább 600 km- re kellettek egymástól lennie. Optimális esetben.Természeti katasztrófa, pl. földrengés esetére. Ott volt a mirror. Így az adatait biztonságban tudhattad.
Üdv: -=Yogibear=-
-
guriga1234
addikt
válasz bounty123 #10703 üzenetére
Honnan veszed, hogy a telefonom állandóan neten van? Csak addig van neten (98%-ban wifin, az agyon védett routereim mögött), amíg netet használok, nagy részben a frissítések miatt. Internetezésre nem a telefonomat használom, van még sok egyéb, erre való eszközöm, amiket jobban tudok védeni, mint a telefonomat.
"bármikor feltörhetik és bárki lenyúlhatja a rajta lévő képeid, adataid." - a bármikor és a bárki elég erős kifejezés. De ha ragaszkodsz ehhez, és nem senkinek érzed magad, hanem egynek a bárkik közül, akkor neked megengedem, hogy lenyúld a képeimet. Ja, hogy nem
megy? Akkor ne állíts sületlenségeket."a paranoiának érdemes ésszerű kereteken belül határt szabni, amibe a felhős fotótárolás bőven belefér" - paranoiáról szó sincs, az ésszerű keretek közé a felhő nálam nem fér bele.
"reklám mindenképp jön" - nálad lehet, hogy így van, nálam nincsenek reklámok.
-
guriga1234
addikt
válasz bounty123 #10606 üzenetére
Szerinted felhőben mire megy? Bárány-, vagy esőfelhőbe?
Ha nem hulladék HDD-ra mentesz, az bizony nem könnyen megy tönkre. Egyébként aki retteg ettől, az használjon RAID5-öt.
Amiket lementek, az megvan. Sok TB. Sok éve. De te felhőzz csak nyugodtan, a bejárati ajtót se zárd be. -
-
-
nagyúr
-
jano_77
nagyúr
válasz bounty123 #7754 üzenetére
Jól értelmezem, hogy elvileg ez a lehetőség már nem is él, nincs ilyen!?
Ezen az oldalon legalábbis így értelmeztem a leírtakat.[ Szerkesztve ]
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
guriga1234
addikt
-
veterán
válasz bounty123 #7513 üzenetére
Én a kijelzőre azt értettem, hogy nagyobb nem azt, hogy minőségre jobb...
A fogásra pedig odaírtam ha valakinek nagy a keze akkor az S10+ nekem péklapát kezem van így ezek a kicsi 6" alatti telefonok szóba sem jöhetnek🤣
Általában fektetve használom a telefont és a hüvelykujjaimmal gépelek, na már most az ujjaim akkorák mint egy gorillának, így is sokszor melléütök😉[ Szerkesztve ]
***15 éve a PH-n 871 pozitív értékeléssel***
-
adrian94
őstag
-
veterán
-
sub71
aktív tag
-
nagyúr
-
prisz
senior tag
válasz bounty123 #6257 üzenetére
Tökéletesen igazad van, és tényleg egy qrva jó bivaly telefon, de asszonynak a mindennapi használatra nem volt elég. Nem a hardver, mert az kiröhögte, hanem a készenléti idő. Marha sok email, meg social cuccok. Egyszerűen nap végéig nem bírta. Inkább úgy fogalmaznék, hogy "feláldoztuk az erősebb SoC-ot, az üzemidő oltárán" (most is az A5-öt nyomogatja. Email, meg jegyzetel benne a jövő heti állásinterjúra)
-
veterán
-
szab120
tag
-
gusthy
veterán
válasz bounty123 #5858 üzenetére
Persze, ezen túlvagyunk.
Na most az van, hogy kicsit sokmindent csináltam egyszerre, és nem tudom, minek lett a hatása, de ma éjjel nyugton volt a kis genya, igaz, repülő módban.
FR-t egyelőre nem akartam, úgyhogy clear cache + odin + még egy clear cache, plusz csak 3G + repülő módban hat óra alatt 2%-ot esett, és 98% deep sleep volt.
Mondhatni, hogy ha repülő módban volt, akkor a csak 3G - nek nincs jelentősége, de ennek én már azt se hiszem el, ha kérdez, úgyhogy most várunk.Mindenesetre ez a szoftveres gond hipotézist és/vagy a rádiós egység bénaságát látszik alátámasztani ndavey és Teal'C kolléga szellemében.
[ Szerkesztve ]
-
boogie84
veterán
válasz bounty123 #5558 üzenetére
Világos amit írsz, de sztem ezzel az éjszaka töltőn hagyással sem biztos hogy rosszabbat teszel az akkuval,mint a 100-ról 0-ra merítéssel.
Szvsz, pár évig tökmindegy hogy használod. Úgyis annyi időtartamra gyártják magát a telefont is...
Előző telóm iPhone 7-et csak így töltöttem szinte. Másfél-két év használat után az akku 87%-os volt.Nem tudom,hogy ez mennyire jó. Nem volt probléma a merüléssel...Ahogy írod,ha megoldható a 100-ra töltés utáni lecsatlakoztatás,az nyilván jobb. De megsaccolni nem merném mennyivel növelhető meg így az akku élettartama.
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
csubííí
senior tag
válasz bounty123 #5546 üzenetére
Az éjszakai töltéssel nem értek egyet. Két és fél éves telóm van, amióta megvan, mindig éjszaka töltöm. Lefekvés előtt rádugom, felkelés után leveszem. Hozzáteszem, nem kell mindennap tölteni (két/ három naponta), és 20% alá soha nem hagyom menni az aksit. Újkorában és most is, wifin keresztül egy film megnézése, ugyanannyi százalékot vesz le az aksiból (kb.20%).
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz bounty123 #4758 üzenetére
Ez valamelyik android verzióval jött, ugyanis amelyik app tudja zárolni a kijelzőt, az fel is tudja oldani, ami biztonsági rés, mert a tudtod nélkül feloldódhat a kijelző. Erre az a megoldás, amit néhány launcher használ, hogy pár mp-re állítja az automatikus lezárást, és csak elsötétíti addig a kijelzőt, majd az automatikus lezárás után visszaállítja az időt.
Keress valami ilyesmi beállítást a launcherben.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
kiskeni
aktív tag
válasz bounty123 #2763 üzenetére
Én már a lyukas kijelző bejelentésekor kattogtam ezen az ötleten, a Samu mérnökeinek meg még csak most jut el az ötlet. De azért kamera körüli idióta villogások vannak. Nem rossz nem rossz Mondjuk lehetne azt a kamera körüli villogó részt mini edge-értesítőnek is használni, így akár még a pöttynyi kijelző felvillanás sem lenne szükséges.
Aztán követkető generációnak jöhet egy "experimental" jellegű modell is, amiről mondjuk véletlen lefelejtik a kamerát arra az esetre, ha addigra nem tudnák megvalósítani a kijelző alatti kamerát. Hozzáadnak még egy SoundOnDisplay-t, jöhet mellé egy ilyesmi LED megoldás, és jövőre már csak a dizájnnal is vezetni fognak. Kár, hogy még a következő modellt is ugyanez szerint a formaterv szerint fogják kiadni... 2 évente váltanak csak dizájnt sajnos.Két rák találkozik. Kérdezi az egyik: - Te is folyami vagy? - Nem, én tüdő
-
Quverto
tag
válasz bounty123 #2269 üzenetére
En is ma raktam fel allitgattam stb aztan kicsit zavart, hogy mindig nezzek videot a menteshez, mondom azt a 2$ t nem sajnalom, elvegre nagyon jol nezz ki. Ha meg ki jon a samunak a hivatalos akkor majd atvaltok arra, addig meg itt van ez.
Aki tudja mi az élet értelme az legyen kedves megosztani velem. :)
-
Robertoq
őstag
válasz bounty123 #1586 üzenetére
Kivéve a MediaMarkt ahol 60 napig lehet visszavinni
[ Szerkesztve ]
-
azigazimoris
aktív tag
válasz bounty123 #1304 üzenetére
Nagyon sok évig rühelltem az amoledet, de most csak az az igazi...
Az S10+ Natural módja tökéletes.
A fekete nagyon az és minden egyéb is szép.
Legalább már lehet választani, hogy ne a szénné szaturált lehetőségek legyenekNokia1611, Siemens C25, Nokia 3110, Nokia 5110, Nokia 3210, Sony Ericsson K501, Nokia E52, Motorola Defy, Lumia 920, LG Flex2, Samsung S7 Edge, Samsung S10+, S23 Ultra
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Hibátlan Iphone 13 128 GB Éjfekete Kártyafüggetlen Okostelefon 100%-os akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest