- One mobilszolgáltatások
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- MIUI / HyperOS topik
- Android szakmai topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Yettel topik
- iPhone topik
- Apple Watch
- Ha maradt volna még kérdés a Realme GT7 Pro formáját illetően...
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
tKb.
tag
Sziasztok!
Biztos le van írva ebben a topicban, úgyhogy ne haragudjatok, hogy felteszem a kérdést. S10+ telefonra szeretnék üveg fóliát venni, viszont úgy hallottam, hogy az ujjlenyomat olvasó miatt érdekes a helyzet. Milyet érdemes venni? -
Valkűr
addikt
Srácok de le is van irva, akkut is sporolhattok vele, ne hasznaljatok a Gmailt. Ott a sajat email kliens, be lehet tenni több email szolgaltatot neki, nekem a samu sajatja kettőt kezel tökéletesen, a Gmail tiltva van.
iPhone 15 Pro Max, iTab Air 5
-
Gergőkee
aktív tag
Ma 2-től 6-ig elérhetetlen voltam. Pont meg is beszéltem a kollégámmal, hogy már nagyon közel a karácsony, egy ügyfél sem hív. Aztán eljöttem a munkahelyemről, és láttam, hogy "meg van fagyva a térerő". A 4g felfelé nyila világított, a net sem volt elérhető. Ilyenkor repülő módba se tudom betenni, mert halványkéken megragad a kapcsolója. Restart segített. Utána jött 16 sms az elmulasztott hívásokról...
Nem lesz ez így jó...
[ Szerkesztve ]
-
cultfeca
tag
válasz MrBazsi #18082 üzenetére
Akkor ma is az élen van a Google play szolgáltatások...Valami itt az android 10-el csúszott el.9-en sose volt bajom...Ebből reset lesz hétvégén.És nem állítok vissza semmit hanem szépen újra telepítem ami kell.Ha így is ezt fogja játszani akkor szervizbe fog landolni.
Közben ránéztem a tegnap tanultak alapján a beragadhatott szinkronra és megint a Gmail...
[ Szerkesztve ]
-
MrBazsi
senior tag
Reggel 7kor vettem le telót töltőről, elmentem dolgozni, 40 perc kijelző idő után jelenleg most 5 után 55%. nagyon gáz, bárki bármit mond. 2 sim van és a digi sim alig látott egy pálcikát, igen tudom ez közrejátszik, de máskor ilyenkor ha hazérek simán 70%on vagyok... google play szolgátatás nekem is megy a háttérben...
[ Szerkesztve ]
-
Markizmark
addikt
válasz HoldfenyLuna #18080 üzenetére
Nekem pl nincs olyan h nagy teljesítmény
Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
Laki
tag
10+ ismeri az 5ghz wifit?
-
nagyj74
senior tag
sziasztok! Valaki nem rég dobott egy linket dupla töltőpadról. Rákerestem, de nem találom. Tud valaki segíteni?
-
MárkyMárk
tag
Cube Acr 10es rendszer alatt nekem a hívott fél hangját nem veszi föl! Valami beállítással segítsetek legyetek szívesek! Köszi előre is!
-
Almonen
aktív tag
válasz karakpecze21 #18028 üzenetére
Detto, accubattery szerint 6,6% per óra a merülés, tmh romos s10+, nem volt fr meg semmi
-
-
GaS-
aktív tag
Most már szinte biztos, hogy a bekapcsolt VoLTE okozta a 4G problémákat.
Akinek még vannak ilyen jellegű gondjai (főleg vodafoneosok), próbálják ki! -
-Ben-
veterán
válasz karakpecze21 #18057 üzenetére
A kamerával kapcsolatosan egyetértek. Lámpafény mellett nekem se jönnek össze használható fotók. Vastag repedéseket próbáltam fotózni tűrhető fényviszonyok mellett, de nem nagyon sikerült..... Ettől eltekintve jó, de fényes nappal, utcán melyik közép/felsőkategóriás mobil kamerája rossz?
[ Szerkesztve ]
-
karakpecze21
senior tag
válasz Gedeon31 #18045 üzenetére
Igen....javult a véleményem.
A kamera jelenleg az egyetlen ami még bosszant.Azzal nem nagyon békültem ki.....azaz csak részben.
Nappal természetes fénynél semmi bajom vele. Viszont beltéren lámpafénynél az istenért nem lesz olyan a kép mint várnám. Pedig erős egyenletes megvilágítás van a szobában (meleg fényű led).
Kislányomat próbáltam fotózni és valamiért olyan enyhén életlen lesz az arca.....amíg nézem jónak tűnik, de exponálás után olyan enyhén homályos lesz az arca.....
Még próbálkozok.[ Szerkesztve ]
-
melan
senior tag
Az edge panelen mem működik a direct call frissítés óta.
Nem jól emlékszem, hogy lehetett állítani az ikonok formáját? Kerek, gömbölyített... nem találom most... -
Palesztin994
aktív tag
Sziasztok! S10-hez white stone dome glass fólia mellé használ valaki spigen liquid crystal tokot? az ultra hybrid nem nyomja fel, de a liquid pl s9-en állítólag igen. tud valaki valamit erről? köszi!
-
Taci
addikt
Nagyon nagy eséllyel az az aznapi (jó sok az... ) képernyőidőt mutatja, hisz' ott van közvetlenül fölötte a dátum is, így valószínűleg azzal együtt értendő.
Ha valaki fent lesz éjfélig, nézzen már rá 23.59-kor, hogy mit mutat, aztán 0:01-kor is. Sanszos, hogy 0:00-kor már lenullázódik, így 0:01-kor már max csak 1 percet fog mutatni (ha folyamatosan ment a kijelző addig).
-
sgeza
veterán
válasz MikeWazowski #18046 üzenetére
Viszont az nem a töltés óta mondja.
-
Taci
addikt
válasz MikeWazowski #18046 üzenetére
Nem hülye kérdés, de még nincs egyértelmű válasz rá. Az az érték valószínűleg nem a SOT. Viszont hiába keresgéltem eddig külföldi fórumokon is, mindig csak a kérdéssel találkoztam, egyértelmű válasszal még nem.
-
nkmedve
őstag
válasz Almonen #18032 üzenetére
Miért akarsz egy 128-as telefonról appokat átrakni az SD kártyára? Ha valamit, akkor az appokat szokás a belső tárolón tartani, méretesebb adatokat pedig az SD-n. Szerintem alapszabály, hogy appokat nem rakunk SD-re hacsak nem nagyon apró a belső tárhely és nincs más választása az embernek.
Amúgy az utóbbi Android verziókban én nem láttam lehetőséget appok SD kártyára pakolására, szerintem az S10-féle Android 10-en legalábbis nem lehet már ilyet. -
MikeWazowski
veterán
Hülye kérdés, de Android 10-zen hol tudom megnézni a képernyőidőt?
beállítások-eszközkarbantartó--akkumulátor-akkumulátorhasználaton belül van egy olyan, hogy képernyő bekacsolt ideje. Az lenne az? Az a SOT?A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
Gedeon31
addikt
válasz karakpecze21 #18030 üzenetére
A kamerát tesztelted már a frissítés után ? Javul a véleményed a telefonról?
-
petrson
senior tag
Azt meg tudjatok mondani, mitől lődöz ki alkalmazásokat mikor le van zárva a képernyő? A rendszer optimalizálásban nem találtam rá opciót.
iPhone 13 / Apple Watch SE 2023 / Xiaomi Pad 6
-
vg
addikt
válasz Markizmark #18038 üzenetére
Valóban!
-
Markizmark
addikt
KINT VAN A TELEKOMOS !!!!
Mérnökök nélkül a tudomány csak filozófia.
-
N4ri87
senior tag
válasz Lajcsika #18026 üzenetére
Erre szerintem egy alternatív alkalmazás kell, mint például a Glimpse notification, mert ugyan a világító szélek működik, csak szerintem rosszul konfigurálható. Rövid ideig jelez és nem világít az értesítés megnézéséig, és nem is ismétel. Bár lehet, hogy én állítom be rosszul, de nekem a glimpse nagyon bevált.
C805
-
Bella0707
csendes tag
válasz fulton #18033 üzenetére
Pont most olvasom itt az 5 órás kijelzőidőket, ahhoz képest pláne gáz az enyém :| Mit lehet ezzel kezdeni? Nem is töltöttem le semmi új appot, csak erre a cella készenlét dologra tudok gondolni, de hogy azt hogyan befolyásoljam, arról fogalmam sincs, csak így nem adja, hogy kb. alig nyomkodom és ennyire merül.
-
HoldfenyLuna
aktív tag
Én ma este visszaállítottam mindent, pár órája bohóckodok vele, bőven túl vagyok a három óra folyamatos tapicskoláson és most 65%-on van, és újra működik minden az órám és a telefon (S10) között
-
bedibazsa
senior tag
válasz karakpecze21 #18028 üzenetére
Szerintem nem úgy mutatja a kijelzőidőt, mint One Ui 1-en, nem jöttem még rá, hol van a kutya elásva.
-
karakpecze21
senior tag
Nekem most S10+ nál megtáltosodott az aku vagy nem tudom.....5óra 5perc kjelző időnél járok és az aksi 43 százalékon.
Mondjuk nem tudom hogy jött ennyi kijelző idő össze....nem akarom elhinni hogy ma ennyit nyomkodtam. -
Bella0707
csendes tag
Sziasztok!
Az utóbbi időben - változatlan használat mellett - nagyon merül a telefonom. Nézem a fogyasztókat, és ez a "cella készenlétben" gyanúsan sok, de fogalmam sincs mitől vagy mit lehetne vele kezdeni. Nálatok előfordult már ilyen? Van rá valami tippetek, hogy mi a megoldás?
Ezen kívül messengerben szoktam írogatni, telefonálok pár órát, és görgetem a facebookot, de még videókat sem nézek, semmi extra, ennél azért többet kéne bírjon a telefon, nem? Ezelőtt nem igazán produkálta, sokszor még 40%-on volt este is, mikor lefekvéshez készülődtem, most meg rezeg, hogy 15%...
-
Lajcsika
tag
Sziasztok. szeretném megkérdezni mivel az S10-ből kimaradt az értesítési LED pedig megszoktam már,de helyette be szertném állítani az Edge light-ot viszont sehogy sem sikerül.Nincs körbefutó Led fény ami jelezné a nem fogadott hívást,bejövő email,sms,stb.
Van erre valami jó megoldás vagy csak én bénázok vele? -
mihail38
aktív tag
Jelenleg az aku 16% van és 6 óra SOT idő ez szerintem nem rossz, sőt... S10+
-
Face8814
őstag
Ezt megerősítem én is. Folyamatos VoLTE mellett ma már másodszorra dobja el a netet és a repülő mód sem segített. Újra kellett indítani a telót.
Az ilyen minőségek, mint "2415680p", azt jelentik, hogy előtted, a szemed láttára real-time leforgatják az összes jelenetet? by Ifju
-
sgeza
veterán
válasz cultfeca #18017 üzenetére
Valóban elég béna kérdés...
Beállítások -> Fiókok és biztonsági mentés -> Fiókok -> "saját google email cím" -> Fiók szinkronizálása. Időnként itt be tud akadni némelyik szolgáltatás szinkronja (nálam jellemzően a Keep csinál ilyet). Onnan látszik, hogy a körbenyilak nem tűnnek el a kapcsoló mellett balról. Mintha folyamatosan próbálna szinkronizálni. Ilyenkor kikapcsolod, majd vissza, stb. Egyszercsak észhez tér.
Jobb felül a három pöttyre nyomva ilyenkor előfordulhat, hogy azt látod, hogy Szinkronizálás megszakítása, nem pedig azt, hogy Szinkronizálás most. Mintha tényleg menne a szinkron, pedig nem csinál semmit. Most egyébként, hogy megnéztem, nálam megint a keep szarakszik. Csomószor nem szinkronizál normálisan.[ Szerkesztve ]
-
stnstn
tag
Telenoros vagyok, nekem is rendszeresen eldobálja a mobilnetet, mindegy hogy hogy áll a voLTE, de ez már a 9-en is így volt. 😡
[ Szerkesztve ]
EricssonHotlineCombi433->BenefonTDP-40->EricssonGH198->Nokia2110i->Nokia6110i->Nokia3210->SonyEricssonT610->SamsungD500->LGK750Secret->SonyEricssonxperiaX10minipro->SamsungGalaxyS4->GalaxyS6->GalaxyS8->GalaxyS10->XiaomiMi11ultra->Samsung S22 ultra->S24 ultra.
-
pzoley
őstag
válasz HoldfenyLuna #17996 üzenetére
Nekem van egy Galaxy Watch 2-es és a 10+hoz kapott sima Galaxy Watch, de mind a 2-nél működik az ébresztés kijelzés, és az óráról kapcsolhatom ki, vagy szundi. Eddig nem használta, de most kipróbáltam.
-
MrBazsi
senior tag
a bixby gombot lehet valahogy tiltani h ne reagáljon véletlen megnyomásra? va ylehet hozzárendelni másik appot? nem találok erre beállítást 10 alatt...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen notebookot vegyek?
- Linux kezdőknek
- Spórolós topik
- Milyen routert?
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Lexus, Toyota topik
- További aktív témák...