- MIUI / HyperOS topik
- Android szakmai topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
csorbajeno
veterán
válasz marquuard #31769 üzenetére
A Samsung Pay nem támogatott Magyarországon. Ha meg másik régiós ROM-ot használsz ott elképzelhető, hogy az OTP-s kártya nem támogatott. Próbáld meg a Curve kártyát regisztrálni. Nálunk jelenleg a Google Pay érhető el, de az is csak a Curve vagy Revoluttal érhető el tudtommal. Szóval azt hiszem, hogy korábban is ezzel a kártyával használhattad.
-
HThomas
őstag
válasz marquuard #29116 üzenetére
Van otthon három, abból 2 Samsung, 1 Ikeás... bele is őrülnék, ha mindig dugdosnám őket ki/be (aztán így is volt már, hogy valamiért ki lett húzva az egyik, aztán csak néztem, hogy miért lemerülve veszem le róla a telefont )
Gyakori éjszakai töltéshez esetleg érdemes lehet a vezetéknélküli gyorstöltést kikapcsolni... bár őszintén szólva nem tudom mennyit számít.
[ Szerkesztve ]
-
Taci
addikt
válasz marquuard #29116 üzenetére
Rendben van az, ha a wireless töltő állandóan áram alatt van?
Ha kényelmesen hozzáférsz, szerintem azért jobb, ha kihúzod reggel a fali csatlakozót, és csak este dugod vissza, amikor a telefont is ráteszed. A kettő között csak felesleges "hibalehetőséget" jelent rajta hagyni, és elektronikai berendezéseknél talán jobb a "jobb félni"-elv.
Mondom ezt úgy, hogy az öcsém még a kábelt sem húzza a töltőből, miután leveszi töltőről a telefont, nemhogy a töltőt a konnektorból...[ Szerkesztve ]
-
-
-
-
kgergo89
tag
válasz marquuard #21735 üzenetére
Sziasztok, nemrég lettem S10 tulaj, S8 plus-ról váltottam. Azt olvastam, hogy nem lehet üvegfóliát rakni a telefonra az ujjlenyomat olvaso miatt. Milyen fóliát használtok, kinek mi vált be, ha esetleg szeretném lecserélni a gyárit? Köszi!
[ Szerkesztve ]
Csak a puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
-
HoldfenyLuna
aktív tag
-
Dare2Live
félisten
válasz marquuard #19797 üzenetére
Nem baj, majd jön a MI 10, abban lesz. Féláron. Snapi 865el, nem 990el...
Samunak észre kéne vennie magát hogy nem lehet azt csinálni, hogy nem ultraból ezt azt kihagy.... ez már nem tereli az embert ultra felé hanem vesz mást.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Land
veterán
-
sgeza
veterán
válasz marquuard #19467 üzenetére
Szerintem nem reális, bár műszakilag el tudok olyat képzelni, hogy a többi pixelt hozzá kalibrálják a gyengébben üzemelő ("beégett") pixelekhez. Tehát újra homogénné teszik a kijelzőt. Bár szerintem így az egész gyengébb kellene, hogy legyen, ergo én nem örülnék, ha így akarnák "javítani".
[ Szerkesztve ]
-
válasz marquuard #19467 üzenetére
Hallottam ezt én is, de fogalmam sincs, hogy ezt hogy csinálják. Szerintem urban legend. Ez kb hasonló az autó aksihoz. Ha megadja magát, akkor cserélni kell. Ideig óráig lehet töltögetni vagy a kocsit tologatni, hogy beinduljon, de jobban jár az ember a cserével. Én garancia lejárta előtt mindig cseréltetem a kijelzőt, aksit, alaplapot.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
bandi0000
nagyúr
-
dkovizoli
addikt
válasz marquuard #18980 üzenetére
Emlékszem erre a nexusos dologra. Volt aki úgy gondolta ezzel a 16-osból is lehet 32-őt csinálni. De , ha emlékeim nem csalnak ott valami rossz os került fel és az okozta. De azért nem mindegy, hogy 512 vagy 32! Nekem csak 16- os volt illetve van mai napig. De néhány kísérleten át esett az is. Most is működik. Szép idők.
-
dkovizoli
addikt
válasz marquuard #18534 üzenetére
Érdekes tapasztalat. Elképzelni sem tudom mit csinálhattak felrakásakor. Egy tucatnyit cseréltem szerintem összesen az elmúlt 2 és fél évben az s8 pároson és most vettem le a másodikat az s10 pluszról. Az égvilágon soha nem maradt egy darab ragasztó rajtuk. Ugyanúgy lejöttek mind, mint az uv korszak előttiek.
-
sgeza
veterán
válasz marquuard #18401 üzenetére
Nekem első ránézésre úgy tűnik, mintha ő döntené el, ahogy gondolja. Sehol nem találok arra utalást, hogy valahol be lehetne jelölni. Pedig nyilván az lenne az értelme. Nem kell esetleg ehhez egy másik, mondjuk vágó alkalmazás, amit innen hív meg, és akkor lehetne állítani? Persze akkor meg mi értelme ennek, ha külön is meg tudod csinálni. Épp ez lenne ennek a lényege, hogy nem kell más, mert épp csak ennyi kell.
[ Szerkesztve ]
-
arn
félisten
válasz marquuard #16859 üzenetére
En is hasonloan gondokodom, utalom amikor csinalnak vmi szep dolgot, aztan egy ronda tokba dugjak. A folia szvsz csak azert kerult ra gyarilag, mert tobbel nem mukodik az ujjlenyomat olvaso.
facebook.com/mylittleretrocomputerworld | youtube.com/mylittleretrocomputerworld | instagram.com/mylittleretrocomputerworld
-
sgeza
veterán
válasz marquuard #16726 üzenetére
Én azt várom, hogy mikor jönnek rá, hogy a BT-on csatlakoztatott eszközök értesítési megoldását vissza kéne tenni a korábbira, mert a mostani állapotában egy rakás fos. Ki is kapcsoltam. Mondjuk én nem bétázok, nem tudom a 10-esben hogy van, de gondolom ugyanúgy, mint ahogy a 9-esen nemrég módosult.
[ Szerkesztve ]
-
guriga1234
addikt
válasz marquuard #16615 üzenetére
Egyelőre csak a 9-cel van tapasztalatom (az S10-en), de semmi gondom nincs vele. Majd ha lesz végleges 10, akkor én is tudok majd véleményt alkotni, de én bétákkal nem szarakodok.
"korrektebb mint a 9" - ez miben nyilvánul meg? Mert eddig csak olyasmiket olvastam, hogy nem megy ez, meg az. Oké, béta, de akkor mégis hogyan tud "korrektebb" lenni?
[ Szerkesztve ]
-
válasz marquuard #16516 üzenetére
Minden fillért megér szerintem.
@MikeWazowski: Én csak a Fusion X szériáról tudok neked nyilatkozni. Számomra teljesen jó a nyomás pontja. Nem merev nem kell agyérgörcsöt kapni, hogy benyomja az ember.
@Ákos45: nincs mit. Nyilván kissé zsebbe nyúlósabb (relatíve) az ára, de megéri. [Emagon most éppenséggel van]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- ZIDOO médialejátszók
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- MIUI / HyperOS topik
- Háztartási gépek
- Android szakmai topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Villanyszerelés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- További aktív témák...