- Prohardver app (nem hivatalos)
- Poco X6 Pro - ötös alá
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab120
tag
Ugyanazon felhasználói szokásokkal (mint már évek óta), ugyanolyan beállításokkal valamiért iszonyú rossz lett az akksiidőm. Gyakorlatilag egész nap töltőn van a telóm, annyira merül. Semmi alkalmazást nem látok, hogy be lenne akadva.
Múlt éjjel is 40%-ról 0-ra merült, úgy, h hozzá sem nyúlt senki. S10
.[ Szerkesztve ]
-
szab120
tag
Ebbe a microsd/nincs microsd vitába felesleges belemenni, mert egy része olyan, mint az iphone tulajoknál, hogy "nekem elég a 64 gb, felhőbe mentek, stb." De könyörgöm senki ne magyarázza már meg a 4k 60 fps korában, hogy a bővítés hülyeség, nekem is a 200 gb-os kártya nagy része, illetve az s10 80%-a tele van, és nem lenne a tulajdonomban, ha nem lehetne bővíteni. Korlátlan mobilnetem van, több felhőbe is szinkronizálok, de ezek biztonsági mentések. Persze, ha az új szériák 512 gb és 1 Tb-os tárhellyel jönnek már csak ki, akkor más a fekvés, de amíg 128 gb-al, addig nem fognak megetetni semmilyen marketing bullshittel. (Az S6/Note 5 széria is ezért maradt ki, ami nem is volt sikeres széria...)
-
szab120
tag
Most akkor a hétvégén (újra) kijött május 1-es frissítést lehet telepíteni, vagy inkább várjak?
-
szab120
tag
válasz ForRedGlory #7475 üzenetére
Jó ez az ingyenes 4 hónap.
Illetve azt nem tudjátok, hogy hol lehetne előcsalni a Spotify szintén fél éves ingyenes előfizetését, ami az S10 tulajoknak jár? Regeltem új névvel (mert fontos, hogy aki a prémiumot korábban igénybe vette, az nem használhatja), viszont csak az 1 Euró 3 hónapra akciót dobja fel, holott ki kéne jönnie a 6 hónap ingyenes résznek. -
szab120
tag
Létezik olyan alkalmazás,mikor töltőre rakom,akkor egyből a kamera körül mutassa a töltést pirosan?
-
szab120
tag
válasz dkovizoli #7312 üzenetére
1000 XM2 vagy az s10 a gyenge láncszem? Egyik sem, de kb olyan, mint anno, mikor a hifiken azzal kísérleteztek, hogy levették a hangerőtekerő gombot. Egyébként meg ahány ember, annyi zenehallgatási szokás. Sokak megelégszenek a mellékelt headsettel is, sajnos én nem abba a körbe tartozom.
[ Szerkesztve ]
-
szab120
tag
válasz N.YCityBoy #7297 üzenetére
Persze, az jó is, csak felváltva használom a Tidalt, a Spotifyt, meg a Deezert, és eddig kegyetlen jól szóltak, most meg reggel majdnem lekapartam az arcom, mikor meghallottam. Ezekhez meg ugye a gyári ekvalizer (lenne) jó
[ Szerkesztve ]
-
szab120
tag
válasz N.YCityBoy #7295 üzenetére
A ledet nyilván majd megoldják szoftveresen a kameralyuk környékén.
Azért nem vettem s10+-t mert a dupla lik még jobban zavart
Viszont a zenei téren nem gondoltam, hogy visszafejlődés lesz. Ez, hogy egy évek óta bevált ekvalizert lecseréljenek egy ilyen flat hagzású semmire, az felháborító. De most látom, hogy a külföldi fórumon is hőbörögnek joggal ez végett.
Erre jó lenne valami megoldás (ami nem egy külön app, mert azok gázak, tele vannak reklámmal), mert ha nincs kénytelen leszek visszatérni s9+-ra (napi 2 óra zenehallgatás munkába menet oda-vissza)[ Szerkesztve ]
-
szab120
tag
Váltottam S9+-ról s10-re, amiket hiányolok:
-értesítési led hiánya: nem is gondoltam, hogy ennyire hiányozni fog
-a kivágott kamerarészt lehet, hogy nem fogom tudni megszokni
-de ami a legjobban dühít: miért kellett kivenni a gyári ekvalizerből ezt?úgy szól enélkül a fejhallgatón a zene (Sony 1000 XM2), mint a 3 ezres Maxell fülesen[ Szerkesztve ]
-
szab120
tag
Sziasztok, abban kérnék segítséget, hogy az s9+-hoz képest hogy bírja a "sima" s10 aksija? Kicsit félek tőle, mert előtte note 8 irtó gáz volt ilyen téren, az s7 Edge-el és az S9+-al meg voltam elégedve. (Nálam most az s10+ nem opció, mert a sima jobban bejön)
[ Szerkesztve ]
-
szab120
tag
Ki van írva, hogy 2 hét múlva készleten lesz, szóval ha megrendeled, és tudsz várni teljesen okés ennyiért. Nyilván, akinek tegnapelőttre kell, annak nem pálya, egyébként az is durva, hogy a német Media Marktban "csak" 60 ezer forinttal olcsóbb, mint a hazaiban közel 1 hónapja
-
szab120
tag
Na, [link] 100 ezret esett az s10 ára, 2 év gyártóival, hivatalos forgalmazótól, mondjuk mindig májusban szokott egy óriásit esni az ára.
-
szab120
tag
válasz Marquess #6743 üzenetére
Én S9+-ról váltok hamarosan (mindig a nagyobb kijelzőket részesítettem előnyben, illetve a nagyobb RAM, akksi miatt esett ezekre a választás), de most az s10 jobban megfogott, az s10+-nál kicsit zavar a dupla kamerakivágás. A sima 10-es jobban kézreáll, de ahogy a többiek előttem is írták, be kell menni üzletbe és megnyomogatni, melyik tetszik jobban (illetve az akksiidőben jobb egyedül most a nagytestvér, számomra a dupla cam nem mérvadó, sőt inkább hátrány )
[ Szerkesztve ]
-
szab120
tag
Köszönöm neked is a választ, akkor így tárgytalan, mert annyit nem ér az egész, hogy 2 évig azon parázzak, mikor tiltanak le. Ráadásul 1 éven belül magamat ismerve úgyis eladnám, akkor még azután is izgulni. Hát, annyit nem ér.
Bár mondjuk logikát nem látok benne, hogy valaki 240-ért hozzon el egy telót hosszabbítással, aztán meg nem fizet, de jobb félni...[ Szerkesztve ]
-
szab120
tag
Köszi a választ, csak az bizonytalanít el, hogy rámegyek a Telenor honlapjára, ott elhozhatom 120-ért is kp-ra, ha havi 19 ezres csomagot választok, vagy 240-ért is, ha 3500-as havidíjat választok 2 évre, viszont, ha ezeket a havidíjakat valaki nem fizeti be, akkor nincs tiltás?
Mert ugye sima kártyásnál tiszta, hogy kicsengeted, és a tiéd.[ Szerkesztve ]
-
szab120
tag
Szerintetek, ha x ezer forintért veszek egy s10-et, amit valaki fix áron 240 ezerért vett kp-ban (nem részletre) a Telenornál előfizetéssel, kell-e félnem a letiltástól? Ezt csak azért kérdezem, mert ha 0-100 ezer között, vagy részletre lett volna elhozva, fel sem teszem ezt a kérdést. Viszont így kicsit határozatlan vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
szab120
tag
-
szab120
tag
Sziasztok. Abban kérném a segítségeteket, hogy s9+-ról váltanék. Először s10+ volt tervben, aztán a családba került egy s10, megtetszett a kompakt mérete, illetve, hogy nincs akkora kivágás a kameránál. Egyedül az akksi, ami miatt félnék. Nehéz döntés
Új hozzászólás Aktív témák
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Okos Otthon / Smart Home
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Politika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gyúrósok ide!
- EAFC 25
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független 2025.07.30 Apple jótállás
- Bontatlan Honor 200 Smart 4/256GB telefon eladó
- iPhone 16 Pro Max 512GB fekete titán, 2026.10.20-ig AppleCare+ Garancia!