-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
sgeza
veterán
válasz
bombibmw #29288 üzenetére
Töltsd le a Google tárcsázót!
Ott beütöd, hogy *#*#27262826#*#*
Utána kiválasztod a XEH-et. Ez gyári alaphelyzettel jár! Aztán mehet rá Odinnel a 11! (Gondolom frissült a készüléked az utolsó BTU verzióra, amiről nem fogsz kapni XEH kóddal OTA frissítést, de az Odines frissítés után majd már igen.) -
thamasz
senior tag
válasz
bombibmw #13948 üzenetére
Általában ilyenkor szokott jönni itt a kioktatás, hogy minek pattogni csak semmitérő biztonsági foltozgatások ezek, türelem.
Amúgy én csak a btu csc hívóazonosító szolgáltatás hiánya miatt nem frissítettem eddig odinnal, de lassan át kell gondolnom, több az újítás, mint amit vesztek. -
Almonen
aktív tag
válasz
bombibmw #13904 üzenetére
Telekomnál is itt van a sarkon... vagyis sehol
de S9-re előbb ki fogják adni a TMH frissítést az is tuti
Amúgy tudom fárasztó olvasni ezt a sok sírást, Telekomosok ha ezt olvassák, is sírnak a röhögéstől, de most per pill tök jó funkciókat hozott a frissítést, szóval a frusztráció forrása ez lenne
-
NavySeal
senior tag
válasz
bombibmw #12429 üzenetére
Ez nagyon jó! A Pixel 2-m úgy bírja ki az átlagos napomat, ha reggel és du-n mikor megyek és jövök munkából Waze-t használok és töltöm közben.
Hiányzik az előlapi ujjlenyomat olvasás és a vezeték nélküli töltés, valamint nagyobb kijelzőre váltanék.
Lehet az S10+ már nagy lenne és szimpatikusabb is a "kicsi" S10.
Csak a 3400mAh akksi tűnik spec alapján karcsúnak. -
jacis
nagyúr
válasz
bombibmw #12401 üzenetére
Nekem is 3,5 évig volt meg az S7e és csak mikor karcok voltak rajta. Nekem az egy mániám, hogy mikor megjön a telefon semmi fóliát nem szedek le róla (se hátlap, se keret, se a kijelzőről ha megoldható) és úgy rakom rá a hozzá már előre megvásárólt tokot. Így szinte mindig új állapotú a telefonom mikor eladom. Mondjuk most az S7e nem lett eladva az ment a fiókba tartalék telónak ha mármi van.
-
sub71
aktív tag
válasz
bombibmw #12390 üzenetére
Amit linkeltél, az 0,4 mm vastagságú, erre még jön a ragasztó paszta. A Samsung saját ajánlásaiban is max 0.3 mm hatékonyságot ír az ujjlenyomatolvasóra. tehát az kizárt hogy jól működjön. Akkor inkább már [ez]
Valaki itt korábban linkelt egy youtube videót, hogy kell helyesen felrakni. Szóval oda kell figyelni rendesen. Nekem telefon feloldásra 10/6-7 arányban működik, de az ujjlenyomattal működő alkalmazások már 10/9. Nem értem miért van különbség... -
-
sgeza
veterán
válasz
bombibmw #12295 üzenetére
Ezt egyébként annyira nem értem, hogy mire jó az, hogy nálunk nem megy valami, ami máshol igen. Miközben egyébként működik. Ráadásul magyar nyelvet is tud. Például az Android autó sem tölthető le nálunk a Play Áruházból, viszont hibátlanul működik (apkmirrorról letöltve természetesen). Érthetetlen.
-
sgeza
veterán
válasz
bombibmw #12148 üzenetére
Mit is akarsz pontosan?
Most hirtelen nem tudom melyik a DTM.
Ja, megvan, német t-mobile.
Persze, hogy maradt tmh, dtm-re csak úgy tudsz váltani, ha német kártyát teszel bele. Nem a home csc miatt nem váltott, simával sem váltott volna, mert ez a rom verzió tartalmazza a dtm és tmh csc-ket is.
Te függetlent akarsz szerintem feltenni, de sajnos a korábbi tapasztalatok azt mutatják, hogy úgy (nem érti senki miért) btu lesz. -
bandi0000
nagyúr
válasz
bombibmw #12139 üzenetére
Nem nagy cucc, Sammobile.com ról lekapod a telóhoz való sw-t, letöltöd a legfrisebb odint, bele húzogatod a kicsomagolt szoftver fájljait, telefont be kell rakni download módba, rádugod a gépre, és start
Nagyon nem tudod elrontani, van vészhelyzeti helyreállító, nekem már egyszer segített mikor elszállt a teló
-
-
dkovizoli
addikt
válasz
bombibmw #11893 üzenetére
Volt már többször szó róla, hogy mi tart ennyi ideig a szolgáltatóknál. A végső válasz mindig az, hogy nem miattuk van, hiszen ők amint megkapják a firmware-t, azonnal beleteszik a saját cuccaikat, tesztelik és már küldik is vissza a google-nak. Ez egy -két nap max. De ezt még nekik( google) is illetve a telefongyártónak is jóvá kell hagynia, majd kiadnia.
-
Zotyoo56
csendes tag
válasz
bombibmw #11533 üzenetére
Nekem zsebben csinált olyat, hogy csak ujjlenyomatos feloldásnál úgy szedtem ki a zsebemből, hogy fel van oldva. Érthetetlen, hogy miért csinált ilyet. Hallottam, hogy billentyű hangok jönnek a zsebemből, és éppen SMS-t írt összefüggételen karakterekkel. Be volt kapcsolva, hogy zsebben ne olajon fel, de megtörtént. Jelenleg (gyári Samsung) tokot használok, ebben hasonló nem történt, és azonnal lezárja a telefont, ha bezárom a tokot. Csak, mint érdekesség, nem értem hogyan oldódott fel, de zsebben tok nélkül nekem volt több ilyen esetem.
-
dkovizoli
addikt
válasz
bombibmw #11456 üzenetére
Ha az oleofob rétegre gondolsz, sok vélemény szerint igen. Logikusan hangzik. Ha jól tudom, van olyan folyadék, ami később felhordható rá ezt pótolandó. Én ha egyszer üveget teszek rá, akkor a továbbiakban is rakok rá, tehát nem érint. Jobban zavar pillanatnyilag az ujjlenyomat olvasó nehezebb működése.
-
-
Teal'C
veterán
válasz
bombibmw #9525 üzenetére
Mert így nem terheli túl az amoledet. Kb úgy képzel el mintha egy szabályzott villanykörtére ráteszel egy szatyrot mondjuk 80% nál még nem olvad el a szatyor de ha feltekered akkor rövid időn belül elolvad. Persze ez nagyon durva példa! A másik részére a kérdésednek: mert így még jól látható de nem ég be persze alacsonyabb fényerőn is lehet használni.
-
-
-
-
válasz
bombibmw #9168 üzenetére
Talán 2 éve tesztelt egy Google mérnök egy kínai, olcsó USB, melyet az amazonon rendelt meg. Odáig ment a tesztelés, hogy rádugta a töltőt ezzel a kábellel a Chromebook-jára, ami rögtön meghalt. Kiderült, hogy fordítva volt 2 pólus forrasztva a csatlakozóhoz (ha jól emlékszem). Kívülről persze hibátlannak nézett ki a kábel. Szóval alapvetőn az a probléma, hogy nincs minőségbiztosítás ezeknél az olcsó cuccoknál, így bármi megtörténhet. Mióta ezzel volt tele az internet és minden IT híroldal lehozta, nem veszek olcsó, noname cuccokat.
-
válasz
bombibmw #9157 üzenetére
Én is egy Baseust vettem aliról nincs benne hűtés se és tökéletes! Lefekvés előtt ráteszem reggel leveszem,ennyi...
Frissítésről így pár óra használat után!
Ujjlenyomat olvasó gyorsabb és pontosabb lett nem mintha eddig bármi bajom lett volna vele, az aksi SOKKAL lassabban merül, azzal sem volt amúgy bajom, és a rendszer maga is mintha smoothabb lenne! Nagyjából ennyi, kamerát nem teszteltem mivel szinte nem is használom,nekem az tök mindegy milyen🤣 -
icemad
nagyúr
válasz
bombibmw #8819 üzenetére
Persze. Nem segített semmi. Mindegy, hagyom így.
Most az jutott eszembe, hogy ez az új típusú olvasó nem kompatibilis az ujjammal. Ugye az emberek 8-10 százalékának nincs használható ujjlenyomata. Most én estem bele ebbe. S6 és s8-nál soha nem volt semmi gond, de az teljesen más technika.
Olyasmire gondolok, mint az írisz leolvasó volt az s8 szériánál. Ott is sokan panaszkodtak, semmi nem segített nekik, azután kiderült, hogy szinte mindegyikük szeme szürke vagy nagyon világos kék, és ez okozta a problémát. -
mihail38
senior tag
válasz
bombibmw #8722 üzenetére
Én is így vagyok " csak használom a telefont" letöltöm az alkalmazásokat ami kell messenger..és többi dolgot a play áruházból és kész nem is volt problémám egyik frissítéssel sem pedig mind 3 frissítést letöltöttem amikor jelzett a telefon hogy van frissítés... ASE5-6 és most a 7 egyikkel sem volt problémám telenoros vagyok időben meg kaptam mind a három frissítést.
Hezitáltam amikor meg vettem mert ott volt a Mate 20 Pro és a P30 pro és persze S10 Plusz és utóbbit választottam amit egy kicsit sem bántam meg, ha még 1x kéne döntenem akkor is az S10 Pluszt választanám.
Főleg úgy hogy most a huawei-nek egy kicsit a sarkára tapostak ebbe nem szeretnék bele menni mert nem érdekel... -
gilfoyle
őstag
válasz
bombibmw #8674 üzenetére
Hááát... A múlt héten még volt készleten, szállítás 2-3 nap. Csütörtökön rendeltem is egyet. Pénteken megjött az értesítés, ill az oldalukon is az látszik, h a csomagot átadták a GLS-nek.
A GLS oldalán csak az látszik, hogy "Csomagadatok bekerültek a GLS IT rendszerébe; a csomagot még nem adták át a GLS részére."
Valaki kamuzik... Szerintem a bolt.
Utánvéttel kértem - amúgy is ezt javasolnám bárkinek ilyen kis sz.r boltocskák esetén, úgyhogy várok, aztán vagy átveszem, vagy nem. -
guriga1234
addikt
válasz
bombibmw #8538 üzenetére
Ha autóban ülök, akkor a telefon a zsebemben van, ha telefonálnom kell, akkor az órámat használom. Vezetés közben egyébként sem akarnék semmi mást csinálni a telefonnal. Navigáció meg eleve van az autóban.
Nálam egyébként dupla kopp és arcfelismerés van beállítva, vagy ha a fényviszonyok olyanok, akkor ujjlenyomatot használok. A virtuális gombokat eltüntettem, nincs rá szükségem.
-
-
crowgun
tag
válasz
bombibmw #7106 üzenetére
Azért ez már jó kis ár a kezdetihez képest és normálisan 2 év garival, hivatalos viszonteladótól. Egy használt Note 9 volt tervben, de lehet, hogy emelek a kereten. A Oneplus 7 bejelentését várom még, de így az S10+ ugyanolyan árban van mint az és akkor már inkább S10+ felé hajlok. Ez most alkalmi akció vagy ténylegesen árat csökkentettek?
-
-
-
jeni
félisten
válasz
bombibmw #7029 üzenetére
Hello!
Nem értelek!
Veszel drága kitűnő S10 telefont és egy töltőn akarsz spórolni és kockáztatni?
Miért nem ilyet veszel: Samsung DEX PAD
Ez az első verzió (korábbi kiadás)
Samsung EP-N6100 Wireless Charger Duo
Vezeték nélküli töltők a Samsung Experience Store boltból -
válasz
bombibmw #7029 üzenetére
Vehetsz olcsót is, de legalább márkás legyen, hogy kisebb legyen a veszélye annak, hogy felgyullad. Persze egy noname, filléres töltő is működhet teljesen jól, de mivel ott nincs minőségbiztosítés, sokkal gyakoribbak a selejtes példányok. Szóval ajánlom a még megbízható, és elfogadható árú töltőket, mint pl a Nillkin Magic Disk. Megbízható még a BlitzWolf meg a UGreen márka is, és biztos, hogy itt tudnak még párat mondani. Viszont próbálj olyat választani, amiben van ventilátor, hogy hűtse is magát (meg a mobilt) töltés közben, mert a vezetékmentes töltés nagyon fel tudja melegíteni a mobilt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest