- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taci
addikt
válasz Roland861010 #28098 üzenetére
Bár erősen ajánlott, én csak a Clear cache partition-t csináltam meg eddig csak az összes eddigi telefonom, akár főverziók között, akár havi frissítéseknél. Hátrányát (tehát a FR hiányát) eddig még nem tapasztaltam.
De ha neked van hozzá türelmed/kedved, nyilván az a jobb és biztosabb választás, ha FR-rel kezded az új rendszert. -
stefi68
addikt
Engem az ACR és AodNottify érdekel, hogy jól mennek-e Android 11-en.
Esetleg az utóbbit nem oldották már meg 11-ben, hogy az AOD csak értesítésre jelenjen meg és csak addig legyen aktív míg az értesítést nem törlöm?◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
-
Roland861010
veterán
Helló,
Ha ki jött az Android 11 érdemes egy teljes gyalulást csinálni?
Banki appok mennek amúgy vele ?
OTP smart app nélkül nincs élet főleg most! -
kissady
tag
válasz MikeWazowski #28096 üzenetére
Nekem fel is ment!
Az ész az nem olyan, hogy van, oszt adok... Az vagy van, vagy nincs...
-
MikeWazowski
veterán
Tényleg tölthető s10+ ra is a stabil 11.Frija már tölti is le. Aut rom, akkor ezt tehetem fel törlés nélkül xeh-re?
Furcsállom hogy nem hireznek róla hogy megjelent s10+ ra is a stabil 11. Redditen se írja senki...A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
kissady
tag
[link] S10+-ra is tölthető AUT régió kóddal. Akkor ezt most simán feltehetem XEH régió kódú telefonomra? Köszi
Az ész az nem olyan, hogy van, oszt adok... Az vagy van, vagy nincs...
-
Micsurin
nagyúr
A régi szerkesztő megszívatott... meh.
Át lehet ezt tenni az új fajta szerkesztőbe? (Logoutos írást.)
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
dkovizoli
addikt
válasz davidvarga #28089 üzenetére
970-re már a svájci tölthető volt délután frijával. Oda ugye béta nem kerül fel. Amugy sem adtak ki ezekre 3. bétát most. Én is vártam az s10+-hoz a harmadikat, de ezekszerint már a végleges jön. Legalább elszórakozhatok vele mire a béta kettőre felrakom a véglegest.
-
Micsurin
nagyúr
válasz davidvarga #28089 üzenetére
Az a Chrome hibája, nem Google terméken még sosem láttam valóban smoothnak a felületét.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
dkovizoli
addikt
válasz davidvarga #28084 üzenetére
Ok. Talán holnap már s10+-ra is elérhető lesz. Ma kezdték a 970F-el, most már van akkor a 973-ra is ezek szerint.
[ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
válasz Micsurin #28081 üzenetére
Nem tudod kintről így megmérni. Persze az USB-n tud tölteni, de ahhoz, hogy ott mérd meg a leadott összes töltésmennyiséget, ahhoz csak oda kéne jutnia az akksi által leadott összes energiának. Viszont ez bekapcsolt állapotban természetesen nem így van. Akkor tudnád a leadott töltésmennyiséget mérni, ha konkrétan az akksi kimenetét mérnéd, amit nem tudsz. Azt a rendszer elvileg méri. Tehát USB-n max csak ezt tudod adatként kiolvasni. Aminek meg mi értelme, ha eleve ott van a rendszerben adatként, nincs hozzá szükség külső eszközre. Csak úgy tudsz mérni tényleges fizikai mennyiséget, aminek a valósághoz is köze van, ha nulláról kikapcsolt állapotban teljesen feltöltöd, és méred a felvett töltésmennyiséget.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz dkovizoli #28083 üzenetére
Lehet, hogy a cella fesz esett le ezért észlelte a teljesítmény csökkenést és kapcsolt ki.
Nem lenne új keletű jelenség, anno Honor 8 ha fényképeztél volna 5 fok alatt akár 2 hónapos akkuval is volt, hogy kikapcsolt 50% töltöttség körül mert nem tudta megtartani a cella a feszültséget. Nevetséges volt...The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
davidvarga
tag
válasz dkovizoli #28082 üzenetére
Sima SM-G973F
De itt a hivatalos link is.
[SM-G973F STABIL ONEUI3.0][ Szerkesztve ]
-
dkovizoli
addikt
válasz Micsurin #28081 üzenetére
Nekem az a bajom az ios féle akku értékkel, hogy egy 92%-osnak írt akku simán kikapcsol akár már 20% -os töltöttségnél. Ráadásul oda is írja, hogy kikapcsolt, mert nem tudja leadni a maximális teljesítményt. Lehet, hogy ez a normális, de nekem nem tetszik. kicsit kopottabb akksi értéknél még ok, mondjuk 65-70%-akksinál elfogadnám, de ennyinél?
-
dkovizoli
addikt
válasz davidvarga #28078 üzenetére
Azt azért odaírhatnád, hogy melyikre? Mert azért van itt néhány tipus az s10 sorozatból .
-
Micsurin
nagyúr
Bekapcsolt merítésre gondoltam csutkára legyalult os mellett. De talán ha download módban meríted is visszanyerhetőek lennének az adatok.
Ez az egy funkció nagyon zavar, hogy nincs benne a OneUI-ban. IOS-en sokkal barátibb, hogy látod mint áll az akku. Nem hímes tojás használat miatt, pusztán szeretem látni mi milyen ütemben fogy és kopik...
edit.: Egyébként biztos vagy benne? Nem tud tölteni a Type-C-n keresztül? A P20-am tudott emlékeim szerint visszafelé tölteni USB-n, ha az S10 tud QI tölteni akkor meglepne ha nem tudna USB-n keresztül.
Ha meg tudod, hogy mennyit tölt visszafelé az eszköz van hozzá egy feszültséged akkor már megkapod az aktuális Wh-át amiből emlékeim szerint az mAh visszaszámolható.
[ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
válasz Micsurin #28079 üzenetére
Pillanatnyi áram és feszültség értékek alapján a teljesítmény mérhető csak. De usb-n az is csak kilvasott eredmény, mert másképpen ilyen nem tud ott mérni. Tehát hülyeség.
A valósághoz némileg közeli értéket úgy lehetne mérni, hogy nullára meríted, majd kikapcsolt készüléknél 100%-ra töltöd. Így mérhető, hogy mennyi töltés került bele. Merülés közben ezt már ott nem tudod mérni. -
Micsurin
nagyúr
Elméletileg pillanatnyi terhelés alapján "saccol" na ezért nem tartom egészen valid eredménynek mert nem egészen tudom magam elé képzelni, hogy egy mért áram és eső fesz alapján terhelten te megbecsülöd helyesen a kapacitást. Esetleg ha a töltést mérte volna majd folyamatosan merülés közben a feszültség csökkenését akkor már lehetne pontosabban következtetni. Hmm keresek valami erre a célra használható cuccot.
Ugyan akkor a fájlok közül előtúrható adat már már validnak lenne tekinthető mert gyárilag is számolja a ciklusokat a készülék, és ott sem igen volt 93-4%-tól magasabb kapacitás kimutatva. (Ilyen elven még az AccuBattery akár adhat is egy helyes becslést egy egészen korrekt hiba határral mivel ugye az súlyozza a mért töltöttségeket és a felvett töltést)
Amiatt agyalok a témán, hogy megütött a látott 3014 mAh mert talán az S8-nál volt téma, hogy a gyártó valami 2 év alatti 5%-os degradációt emlegetett. Na arra lennék kíváncsi pontosan mit csináltak akkor mert nem lepne meg ha fogták volna és limitálták volna az akkut, se felső 10%, se alsó 10% a user számára.
-
davidvarga
tag
[link] Ha valaki nem akar várni 2-3napot míg kijön az odin file frijan, itt az ota link. Csak dtk9 firmware-ról lehet frissíteni.
Úgy mint a betát.[ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
válasz Micsurin #28076 üzenetére
Én elképzelhetőnek tartom, hogy maga az akku "kémiai" totál bruttó kapacitása a 3400 mAh. Mivel nem szabad magukat a cellákat nullára meríteni, ezért könnyen lehet, hogy a felhasználó által eredményül kapott "nettó", hasznos kapacitás az ennyivel kevesebb.
Mondjuk arra kíváncsi lennék, hogy az usb-s cucc miként méri az akku kapacitást. Kellett csinálni nulláról egy teljes feltöltést mondjuk jobb esetben kikapcsolt állapotban? Mert ugye le kell mérnie a teljes töltésmennyiséget, amit beletolsz az akksiba. Ráadásul ha be van kapcsolva a készülék, akkor közben plusz fogyasztás is történik, amit hozzá mér.
Ezt a laikusoknak írom: a cellák nullára merítése nem tévesztendő össze a készüléken "szoftveresen" megjelenített 0%-os értékkel! Az a felhasználói nulla. Attól még nem fog egyik napról a másikra tönkremenni az akksi, hogy ha valaki nullára meríti. Mivel a valóságos nullára merítést nem engedi az elektronika, mert akkor végérvényesen konkrétan tönkremenne, ha ilyen történne. Ettől még persze kímélni lehet ideális tartományban tartva, ezt ki ki döntse el maga, hogy mennyire éri meg ezzel foglalkozni, van-e reálisan értelme.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
Köszönöm!
Akkor bízom benne ha odakerül a sor nem lesz az a gányolás mint a TMX és a józsef körút levágott, hogy a kijelzőbe ragasztott akkut lefejtették feszegették majd újat ragasztottak be, kb mint a hentesmunka olyan volt.
Az létezik, hogy szoftveresen elég kemény lock legyen az akkun? AccuBattery meglepett ezzel a 91% 3014-es mAh értékkel mikor a névleges 3300 a tipikus meg 3400 mAh.
Rámértem kis USB-s mérővel és az is ~3050 körüli értéket saccol , lazán lehet rossz vagy hibás érték mivel ~3 ezer forintos Amazonos MakerHawk cucc szóval bőven a gagyi kategória de akkor is elgondolkoztató.
Rákeresgélve elég sokan tapasztalnak hasonló XDA / Redditen is, Rootolt eszközön a fájlokban turkálva is látni a telefon által saccolt értéket és ott is mintha gyárilag a telefon 3-3100 mAh látna kapacitásként.
Bő 10%-ot zártak volna el a user elől a hosszútávú élettartam védelem érdekében? Hmm...
-
sgeza
veterán
válasz Micsurin #28074 üzenetére
Azt elképzelhetőnek tartom, hogy nem mindent, de hogy mitők függ, azt nem tudom.
Nekem annakidején az S8-on komplett kijelző (+akksi) cserét csináltak, utána dokumentált nyomásteszt történt, valamint (miután sokszor panaszkodtam miatta) nyomáserősség tekintetében kalibrálták a home gombot. Mindezt néhány óra alatt!
Fura lenne, ha ezenkívül lenne olyan, amit ne tudnának megcsinálni. Szóval, ha tovább is küldik, nem tudom milyen esetekben. Illetve lehet, hogy például akkor (is), ha korábban például a TMX (vagy egyéb másik) szervizelte, és akkor eleve nem nyúlnak hozzá.
Illetve bocsánat, ilyen már nagyjából 2 éve fordult velem elő utoljára, így azóta változhatott bármi.[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
SES... ah sorry!
Biztosan nem küldik tovább? Nekem úgy rémlik nem mindent javítanak helyben.
-
sgeza
veterán
válasz dkovizoli #28069 üzenetére
Nekem egy napon belül kicserélték a kijelzőmet több alkalommal is, nem volt velük gondom. Az 1 hónap eléggé kiugró, szerintem az valami eseti rendellenesség lehetett. De ilyen mindig van egyébként bármelyik szervizzel.
A TMX karcos home gombbal akarta visszaadni az S6-omat. Persze ez is lehet eseti. Még szerencse, hogy előtte csináltam képeket, és a leadáskor ráírattam, hogy karcmentesen adtam le.[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
A SES is elvileg tovább küldi sokak szerint, igaz tapasztalatok alapján még nem volt ilyen a családban / haveroknak.
Kár, hogy az LG gyengélkedik..., az ú váci úti szervizük nagyon nagyon ügyfél centrikus.
dkovizoli jó napja volt a technikus kollégának keress rá a tapasztalatokra, véleményekre. Telemax majd lettek TMX volt időszak mikor egyszerűen nem volt már hónap mikor ne nyomta volna fel valaki őket.
---------------------------------------------------------
Egyébként a gyártónak jár egy hatalmas nagy és méretes piros pont... nagyon sokat játszók napközben a telefonon mert gyakran se tv se laptop elé nincs kedvem már leülni annyit kell monitor előtt üljek, emiatt a Honor 8 és a P20 hátlapján is elengedni nem engedett el a ragasztó de a hátlap kicsit fellazult az állandó hőtől így egy töredék, fél milliméteres résem lett a keret és az üveg közt ami gyűjtötte a szöszöket.A Samu nem tudom milyen széles ragasztó felületet rakott körbe, Zack videója alapján is csak tippelhető ugye, de nagyon masszívan ott van és nem hézagosodik!
-
dkovizoli
addikt
-
Micsurin
nagyúr
válasz csorbajeno #28065 üzenetére
http://bekeltet.hu/container/container_attachments/download/jotallszav.pdf
Mondom túl vagyok egy körön ebből, a TMX-el is volt már egy köröm a gány szervizminőség miatt. Itthon a vevőt közel nulla jogi háttér védi, békéltető mutogat a fogyvédre azok mutogatnak a békéltetőre. Te meg ha nem tetszik menjél perre a céggel polgári peres úton.
Aminek a költségéből megveheted a jövő évi flagshipet vígan.Gusztustalan ilyen téren is kb versenyre kelhetünk a vad kelettel, csak a végén még sértő lesz rájuk nézve.
Abban bízok csak, hogy a kötelező 2 és 3 év jótállás ezt kicsit megborítja majd, ellenben az meg a 10k alatti kiegészítőknél nettó szívás lesz megint.
[ Szerkesztve ]
-
palee69
senior tag
Üdv Mindenkinek!
Tulajdonosa lettem egy pöpec S10+ telefonnak,
innentől kezdve ezt a topicot is boldogítom. -
Micsurin
nagyúr
[link] ?
edit.: azért pörget a téma mert ez az els telo az elmúlt 3 évben ahol valóban nem nézegetem 5-6 hónap után az utódját, hogy majd mi lesz. A P20-nál 2-3 hónap alatt elmúlt a "candy faktor" és már agyaltam rajta mi hiányzik. Most meglepően nem...csorbajeno Mivel nem tudjuk hány éves a fia gyanítom 12-15 körül lehet és az első komolyabb telefon effektus lenne, ha nem az számít még vagy már ott, hogy ez most exflagship legyen akkor a 10 Lite egy baromi jó cucc. Én sem tudok eltekinteni pár funkciótól mint írtam ezért is esett ki, nekem még tokban se bírná a műanyag hátlap. Ha nincs rajta tok kikezdi a kemény cordura anyaga a tanktáskáknak mikor bent vannak és picit lötykölődnek csúszkálnak, az üveget nem tudják "felsmirglizni" de a műanyagot igen.
QI jó cucc de nélküle is meglennék ha nem lenne alaplapra forrasztva az USB és nem félnék tőle, hogy azt mondja 2 év 1 napos korában, hogy nyeeccc.
Az IP védelem viszont közel alap lesz ezentúl, ugyan táskában vannak de kellett már rettegnek a P20-ért is mert annyira eláztam motoron, hogy mindenemből tudtam csavarni a vizet, nem volt betervezve de amikor a pályán kap el a szakadás akkor nincs hova menekülni.
[ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
válasz Micsurin #28059 üzenetére
Elvileg olyan nem lehet, hogy egy 3 éves készülékhez ne legyen csere alkatrész (legalábbis hivatalos szerviznél). Ez törvényi kötelességük. Tudtommal az több év kell, hogy legyen, de konkrét számot nem tudok, meg függhet a piaci szegmenstől, illetve, hogy lakossági vagy ipari terület, stb.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
10 már nem igen van újonnan(gyártói garral), para milyen hamar kifuttatták... veszélyesnek vélték a 20 / 21-re nézve talán?
Alza és 10 Lite? Szerintem tetszene neki, tényleg korrekt szerkezet.Ha nem kell neki: Qi, 3,5mm, IP68, Edge screen, üveg hátlap akkor kb kiváló készülék a számára amolyan csalódás mentes, a Snap855 se jövőre lesz "kevés".
---------------
Így, hogy a készlet kifutott vajon meddig lehet rá számítani, hogy a SES szervizeli a 10-eseket? Gondolok itt: akku, alaplap ha garis usb csere kell, kijelző, hátlap, etc etc... huawei azért okozott már meglepetést ilyen téren. 3 éves készülékhez már nem volt képernyőjük.
[ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
válasz mihail38 #28050 üzenetére
Én sem bánnám, bár nem halok bele, ha nem jön.
Egyébként szerintem minimális időeltolódással fognak kijönni, nekem az az érzésem. Tehát maximum napokon múlhat, hogy ki, mikor kapja meg. Így nyugodtan várhatod a "hagyományos" módon, nem leszel hátrébb![ Szerkesztve ]
-
melan
senior tag
Még mielőtt a 11-es android közelsége izgalomba hozza a topic-hangulatot egy eltérő mindig aktuális kérdés:
Hol érdemes beszerezni reális áron s10-et?
Elméletileg a gyerek megörökölné az s10+mat, ha lecserélném, de egyre kevésbé tartom valószínűnek az S21re történő cserét (is)... inkább egy S10, kb a fele pénze megvan rá. -
Micsurin
nagyúr
válasz mihail38 #28050 üzenetére
Csak scanneltem de ez nem azt írta első blikkre, hogy csak a sec jön januárban hanem, hogy a januári bizt. friss. nem hoz csak és kizárólag biztonsági frissítést semmi mást.
edit.: ergo a havi frissítéstől függetlenül gurulhat ki főverzió frissítés. Nem az első eset lenne, hogy az aktuális verzió utolsó bizt. patch-e és a következő főverzió egyidőben vagy egymásra napok eltérésével jön ki.
Huawei vonalon ez pl teljesen rendszeres volt.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
Snap 855-ös, glastic hátlapos sík screen-es phablet.
edit.: Korrekt cucc, 10+tól is húsibb az akkuja elég szép sot-ot tud. Ha lett volna 3,5mm-es és nem műanyag vagy legalább nem ez az üveghatású csillogó vacak a hátlapja akkor most nem itt lennék.
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz MikeWazowski #28046 üzenetére
Samsung Members app.
-
Micsurin
nagyúr
válasz Tujmos #28042 üzenetére
10e és 5G már csorog kifelé Svájcnak a napokban tippre egyre több helyen is, meglepne ha az alapmodellnek és a +nak még egy hónapot kéne még várnia.
csoborjeno olvastam, nem felejtettem el este válaszolok csak azt se tudom hányfelé kéne szakadjak...
-
Tujmos
tag
[kép] itt azt írják február
-
veterán
Sziasztok!
Van valami mód arra, hogy aod nélkül sms-re, nem fogadott hívásra valahogy jelezzen a telefon villogással, kamera körüli körkörös leddel? És úgy, mint amikor egy értesítési led jelez, villog, amíg el nem olvasom az üzenetet, meg nem nézem a nem fogadott hívást.
Van erre valami mód? Látványos és hasznos lenne. Pl a kamera körüli ledes körözés... Amíg meg nem nézem az üzenetet. -
Wuzy
tag
válasz MikeWazowski #28037 üzenetére
Ha jól értelmezem azt írják, hogy az S10-hez tartozó csomagnak mi lesz a neve.
De azért lekértem egy friss waret Frija-n AUT kóddal S10-hez.
[ Szerkesztve ]
RTFM
-
sgeza
veterán
válasz MikeWazowski #28035 üzenetére
Ezt mondjuk nem értem, mert a SamFirm már régóta Authorization failed hibát dob, így már csak a Frija működik (ugyanúgy egyébként, mint korábban a SamFirm is). Én ez utóbbival néztem, és nincs még új. Szerintem lehet valami zavar, mert ha ez nem mond újat, akkor nincs még (legalábbis "kábelesen"). OTÁ-n csak az tudja megnézni, akinek azon van a készüléke. De az imént említette egy kolléga, hogy Svájcban van, és neki nem jött még. Persze ettől még nem biztos, hogy a készülék AUT kódos.
Szerk.: a 970-re valóban kint van. De 973-ra még elvleg nem. De akkor tuti, hogy csak 1-2 nap kérdése.
[ Szerkesztve ]
-
MikeWazowski
veterán
Elvileg kint van aut régióra minden s10-re. Samfirm-mel néztem megtalálta csak nem tudom letolteni mert valami microsoft visual c++ kell neki. A gépre formzva lett, most azzal szenvedek.
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
sgeza
veterán
válasz MikeWazowski #28031 üzenetére
Melyik régióban? Svájc és német még nincs, pedig azokkal szokott jönni leghamarabb.
-
davidvarga
tag
válasz MikeWazowski #28031 üzenetére
Nincs még kint sima 10-re
-
Wuzy
tag
-
addikt
Google assistant "what's on my screen" funkció csak nálam nem működik?
Mindig azt írja hogy nem talált semmit -
MikeWazowski
veterán
Sima s10-re kint a stabil android 11.
A legtöbb férfi csak akkor tudja meg, mi a boldogság, amikor megnősül. Csakhogy akkor már késő.
-
Zaji
őstag
válasz csorbajeno #28022 üzenetére
Még nem néztem. Lehet az lesz a megoldás.
-
KunEmber
senior tag
Rég volt már kérdés: 11 + OneUI3 mikor jön, hányat kell aludni?
http://youtu.be/Ti8O5RbsQxg
-
Zaji
őstag
Sziasztok!
A gyári e-mail kliens beállításához kérek segítséget. Egy fiókhoz tartozó két alias-t hogy lehet beállítani? Most két külön fiókként állítottam be egyelőre, de így duplán értesít ugyanarról a levélről.
Válaszokat előre köszönöm. -
cikasz
őstag
Sziasztok.
Azt, hogy tudom beállítani, hogy egy játéknál ha auto-n megy és nem kell hozzá nyúlni, ráadásul töltőn is van a telefon akkor ne kapcsolja ki a képernyőt? Egy idő után elsötétül a kép amit a képernyő közepén lévő lakat elhúzásával lehet feloldani aztán le is záródik a telefon.
köszi.[ Szerkesztve ]
https://www.facebook.com/groups/775784742804666
-
Micsurin
nagyúr
válasz migabi24 #28003 üzenetére
De első sorban nem is a crackeltek voltak most terítéken. Aki meg nem ismeri a megoldást a crackelt appok házi megoldására az meg valóban jobban jár ha nem feszegeti a ládát...
A Vanced az egy egészen érdekes dolog mivel nem veheted sem crackeltnek sem saját szerzeménynek, tipikus modder cucc.
[ Szerkesztve ]
-
Micsurin
nagyúr
válasz migabi24 #28001 üzenetére
Ja, lehet...
Ha lövésed sincs róla mit és honnan akarsz beszerezni, a módosított apk-kat letöltögetni meg eleve hülyeség az lazán megoldható másképp akár házilag is.
De a kis devek munkái az esetek 99%-ban sokkaé jobban leinformálhatóak mint a playben bármi mivel vagy lesz xda thread vagy lesz reddit bejegyzés de a leggyakrabban meg ha freeware akkor kint lesz az egész szinte git-en. Nem egyszer kértem már bitbucket-on is egy egy megosztást mert érdekelt valaminek a megoldása, egy két arc kimondottan segítőkész.