- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Amazfit GTS 4 - divatos megjelenés
- Garmin topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
argenter
lelkes újonc
válasz
expander #12192 üzenetére
Sziasztok!
Megtaláltam hogyan áll át XEH-ra, meg is tettem. TMH-s voltam alapból, BTU lett az OXM flasheléssel, aztán ma samkey.org ott samkey codereader 2.15 letöltés, mert az már tudja a csc váltást (2 napja). 45 dollár 15 credit, de 2 creditből megcsinálja, működik, 2 hónap utánajárásba került. :) Gari, knox nem változik, reset nem kell, lényeg, hogy OXM legyen a fw-ed már.
Így nézek ki végre: XEH/XEH,XEH/TMH van VoLTE mindegyik sim-re és hívásszűrés is. -
dkovizoli
addikt
-
sgeza
veterán
válasz
expander #10312 üzenetére
Ahogy kolléga mondja, a te alkalmazásod ezek szerint engedi így. Mindenesetre 5000Ft felett biztos, hogy kér kódot. Még azt is el tudom képzelni, hogy van egy time out, és a képernyő kikapcsolása után mondjuk 1-2 percig tudsz még fizetni. Amikor ez letelik, akkor mindenképp kódot kér. Ez csak egy példa, nem tudom, hogy így van-e. Nézd át az adott alkalmazás leírását!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest