- Android szakmai topik
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- MIUI / HyperOS topik
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Mindent vitt az iPhone az ünnepi időszakban
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magyarországra jött a Honor szuperzoomos mobilja
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
qfm
őstag
válasz Usländer #8896 üzenetére
A vezetéknélküli gyorstöltés opció akkor jelenik meg, ha kompatibilis tartozékot észlel. s7-s8-ban is így volt. Utána már ott is marad a beállítás. De akkor a kérdés meg lett válaszolva, nem támogatja. Köszönöm!
Ha valaki esetleg s8-s9 vezetéknélküli töltővel (EP-PG950, EP-N5100) ki tudná próbálni, megköszönném.
[ Szerkesztve ]
-
Tiger.
nagyúr
Sztem elcserélem az s10-re, hiányzik sok minden, nyáron mikor elutaztam, az s9-el jó képeket csináltam, a tűzőnapsütésben is láttam mindent, élmény volt vele fotózni, remélem az s10-el is az lesz.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
Tiger.
nagyúr
Itt kifejezetten a telefon hangszórójára gondoltam. S9-em volt annak imádtam a hangját, volt kellően mély, itt olyan mintha nem lenne, bár még új a készülék.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
tothl
addikt
Általában van egy fejlhallgatónál, fülhallgatónál, de szerintem ez nem az a kategória, ne várj csodákat egy kis járatástól....az Atmos -t érdemes bekapcsolni, sokkal jobban fog szólni.
Volt valakinek itt most vezetékes füles problémája. OK, nem egy profi DAC -os erősítőről beszélünk, de azért nem rossz az S10+ hangja, ha kifjezetten rossznak érzed és több fülessel kipróbáltad, kizárván a kábelhibát, akkor lehet, hogy hibás a készülék......tényleg semmi nem indokolja az ilyen kifogást. Én főleg BT -n használom de nincs rossz hangja vezetékes módban sem. Elég hangos és minden a helyén van.
-
qfm
őstag
válasz Usländer #8887 üzenetére
Kitudod nekem próbálni? Beállítások/Eszköz karbantartás/Akkumulátor-> Felül három pötty/Speciális beállítások. Itt van a vezetéknélküli gyorstöltés kapcsolója, ha át nem rakták s8 óta. Ezt kellene kipróbálni, hogy mennyi idő, ha be van kapcsolva, és ha ki. Ha nincs eltérés akkor nem kezeli, ha jelentős, akkor jó.
[ Szerkesztve ]
-
Tiger.
nagyúr
Kipróbálom majd, amúgy van annak valóság alapja, hogy az új készülék esetében, hogy a hangszórónak kell bejárati idő, hogy szebben szóljon?
Usländer Az van nekem is, az mindent tölt[ Szerkesztve ]
-
tothl
addikt
Gesztus az valóban nincs, de érintéssel már simán lehet tekerni és elég gyors a felülete is.
Nem akarlak győzködni, ez a mostani egész jól visz hálózatról, helyi tárhelyről szinte mindent és érintéssel jól kezelhető, gyorsan reagál. Régebben én is mindent használtam, BS, VLC, MX simán, de szép lassan kikoptak, ahogy a kodi egyre vállalhatóbb lett a gyors telókkal, xbmc, spmc, libreelec, coreelec, kodi....van sokféle disztró és magának a lejátszónak is van sok forkja, egyes hardvereket, oprendszereket nem ugyanaz a csapat támogat és bűvöl és tök változó melyik meddig jut el a működőképességben.. S10 -en a playről letölthető sima kodi most már szerintem egészen használható. -
Tiger.
nagyúr
De sajnos nincs gesztus vezérlése, én is használtam, bár én az spmc-t vagy mit, movieshark, és wifiről nézhettem a filmeket, de ha tekerni akartam akkor sajnos vagy kilépet, vagy nem reagált. Pc-n a kodi van fent, na ott teljesen jó. A bs player azért volt jó nálam, mert egy régebbi kodolásuval is megbírkozott, ha meg valami hiányzott, akkor letöltötte hozzá. Ez az mx player esetében már nem mondható el.
-
veterán
-
tothl
addikt
válasz N.YCityBoy #8883 üzenetére
Nem mondom, hogy nem lenne jó egy MX player, de amikor custom codecet kell telepíteni ahhoz, hogy akár az 5.1 hangokat leadja, a felirat letöltése macerás és bőven nem visz minden videót úgy mint a kodi akkor azért nem biztos, hogy egy ilyen telónál érdekel, hogy lightweight, vagy sem.
A kodit használom coreelec formában médiaboxon is, rengeteg mindent tud szóval tényleg ajánlott SZVSZ.
-
veterán
-
tothl
addikt
Play áruházból telepíthető és még többet is tud, mint ami kell.
Alapból nem telóra ideális a felülete, de az S10+ -al remekül kezelhető, viszi az összes hangsávot is és értelmes módon kezeli a feliratokat.
Az összes többi lejátszó (MX, VLC) ilyen szempontból elég macerás, sok mindent nem tudnak.
Szóval bocs, hogy ajánlani merem. -
tothl
addikt
kodi
-
qfm
őstag
A régebbi vezeték nélküli töltőpadokkal (EP-PG950 [s8], EP-N5100 [s9]) támogatja a gyorsabb és lassabb töltést is? Próbálta esetleg valaki? Vagy nem lehet állítani, hanem csak egyféle sebességgel hajlandó tölteni?
[ Szerkesztve ]
-
mSchumi87
senior tag
Mit hasznaltok video lejátszáshoz? A gyári van hogy nem játsz le mindent.
Samsung Galaxy S24/ MacBook Pro 14" M1 Pro/ iPad mini 6
-
Tiger.
nagyúr
válasz Evil Snowman #8872 üzenetére
Annyit nem ér, a lényeg, hogy van benne, amúgy valami kamerát emlegetett, hogy az végzi el.
-
-
Tiger.
nagyúr
válasz Evil Snowman #8870 üzenetére
Felhivtam a Samsungot, mondtam neki, ezt a hivási problémát, ő erre mondta, nincs benne fizikai érzékelő, emiatt lehet sajnos ez. Ki vagyok én, hogy vitatkozzak vele. De mind1i, valakinek van ilyen tokja? Samsung Galaxy S10 Plus Rugged Protective Case
-
-
Tiger.
nagyúr
válasz Evil Snowman #8867 üzenetére
Mond ezt a technikusnak.
[ Szerkesztve ]
-
stewe780
őstag
Sziasztok!
Csatlakozom egy sima s10-el (fekete) a fórumhoz.
Az lenne a kérdésem, hogy nekem a zoom kamera elég sokat fókuszál, láthatóan, aránylag lassan. Ez ilyen?
(Összevetve a normál látószögűvel, ami azonnal, hiba nélkül fókuszba helyezi a témát.)A bug addig bug amíg nem dokumentálják, onnantól feature.
-
Tiger.
nagyúr
válasz N.YCityBoy #8859 üzenetére
Mert engem nem sértegetett ugye? Én a telefonról írtam, nem személyek ellen, de ő viszont személyem ellen írt, ő kezdte a személyeskedést nem én. Persze tipikus, az előzmény az nem számít. Le írtam valamit a telefonról, ami nem tetszett neki, erre ő, húzzak el a másik topicba, ez miben másabb az enyémtől? Amúgy neked is szép napot.
Tombike Sajnos kiderült, hogy nincs benne közelségérzékelő.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
-
jano_77
nagyúr
válasz N.YCityBoy #8851 üzenetére
TROLL-t ne etessétek
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
veterán
-
enonlui
tag
válasz N.YCityBoy #8857 üzenetére
Köszönöm.
Pont most tálaltam meg én is.....
Sorry a barnaságomért... -
veterán
-
veterán
-
Tiger.
nagyúr
válasz N.YCityBoy #8851 üzenetére
Először néz utána mit jelent a személyeskedés, utána beszélünk.
-
enonlui
tag
Hali mindenki!
A segítségeteket szeretném kérni...
Mégpedig abban hogy van az a jelenség hogy úgye dulpa tapintással fel eléd a teló. Na ezt hogyan lehet ki kapcsolni. Mert a zsebemben mindig a combom érintésével fel éled.... pedig ki van kapcsolva a túl érzékenység is. A smart lock is... pedig az is ugyan úgy megy mintha be lenne kapcsolva... nem értem.
Tehát ez a nagy bajom.... vagy már anyira alap funkció ez a dupla tapizás hogy ki se lehet kapcsolni? -
válasz hyperspace #8843 üzenetére
Ja, igaz.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
veterán
Nekem a 2GB net 790ft, válthatnék korlátlanra 4900ft lenne, de még 1GB-ot sem használok el így feleslegesnek tartom...
Viszont olvasva a hozzászólásaidat egy kicsit vissza vehetnél a stílusból/arcodból és személyeskedő hangnemből , mivel itt normális diskurzus folyik általában és szerintem senki sem kíváncsi erre
[ Szerkesztve ]
***15 éve a PH-n 869 pozitív értékeléssel***
-
ndavey
tag
Tudtok olyan alkalmazást amivel egy gombnyomásra kikapcsolható a képernyő és nem a fizikai bekapcsológombbal kell állandóan?
Illetve az hol állítható, hogy a Home gomb hosszú nyomására ne jöjjön be a Google asszisztens? -
Tiger.
nagyúr
Nincs köztes modszer, majd én eldöntöm mire csatlakozok, Akkor ezek szerint akárhová megyek majd, ahol free wifi van, nem fogja látni?
-
Ja, akkor ez van mögötte, nem kapcsolódik olyan wifire, ami nem biztonságos. Ez tök jó, viszont átlag józsinak csak annyi fog átjönni, hogy szar az S10, mert nem kapcsolódik wifire.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
hanti
senior tag
-
Tiger.
nagyúr
Ne baz, ugyan ez volt anno a Htc one m9-el csak következő androidra lett jó. Tok ideg voltam tőle véget ért a hívás amíg a másik fel nem rakta le, addig fekete volt a kijelző, szoftveres betegség volt, 6 hónapot vártunk ra.
Munex. Nem istenitem, de valamihez kell hasonlítani, és nem egy egetverő dolog az, hogy normálisan működjön a wi-fi, de te ezt is támadásnak vetted, ez inkább elszomorító.
[ Szerkesztve ]
-
Valószínűleg másik routerre vagy repeaterre állt rá, ami messzebb van. Ami azt illeti, az S10-nek van jelenleg a legfejlettebb wifi modulja, még wifi 5-öt is tud, amivel még mindig egyedüli a piacon (a OnePlus is kispórolta ezt).
-
tombike
aktív tag
Ami zavar, de nagyon, és sajna nem egyedi... (5 db készüléken kipróbáltam) a közelségérzékelő működése botrányos, ami hívás közben tömérdek kellemetlenséget okoz. Felvettem a kapcsolatot a gyártóval, persze a hibát nem ismerik el, ami külföldi fórumokon is, márciustól téma...
-
Tiger.
nagyúr
válasz MunezXBK #8825 üzenetére
Hozzad ki szólt?
Máshogy fogalmazom, hogy megértsd, apám 10-Eft telefonja is látta.[ Szerkesztve ]
-
evo87
őstag
Sziasztok!
P30-ról váltanék S10 szériára, annál nagyobbat nem szeretnék, ennek megfelelően egyedül azt nem tudom eldönteni, hogy S10 vagy S10e legyen. Az S10 kamerában sokoldalúbb tud lenni, viszont a fórumos tapasztalatok alapján S10e jobban bírja akkuval (bár tudom, hogy a P30 után ez mindkettő esetében visszalépés lesz).
Van még más ami jelentősebb különbség a kettő között, illetve szólhat az egyik vagy épp a másik mellett?
Köszönöm előre is.
iPhone 13 Pro 128GB / MacBook Air M2/ Seiko Samurai / Fujifilm X-T30 / Mazda RX-8
-
Tiger.
nagyúr
Gyerekek ennek a wifije ilyen szar lenne?
Árkádban néztem, az xs az simán maxos jellel látta, az s10+ meg nem.Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
hanti
senior tag
válasz leslien #8809 üzenetére
Igen, a PhoneArena.com központja Várnában (Bulgária) van. A telefonok európai kiadásúak, tehát Exynos!
A Google mindig snapira optimalizál, ezért a kiadáskor az Exynos mindig le van maradva, de 2-3 hónap után általában a Samsung felhozza sőt legtöbbször 1 év múlva már az Exynos a jobb! -
Usländer
kezdő
válasz bostone #8813 üzenetére
Dehogy sikerült rosszul, ez csak a szokásos sírás-rívás amit minden új készülék tesztje után olvashatsz a kommentfolyamban.
Az s10 nem tökéletes, de melyik az? Annak idején az s7e-nél is ment a nyafogás, de szerencsére nem hallottam meg és elégedett, boldog tulaja voltam majdnem 3 évig. Tovább is bírta volna, de figyelmetlen voltam és eltörtem. Itt az s10-nél mást sem lehetett olvasni az elmúlt hónapokban, mint hogy milyen gyenge aksi fronton. Már majdnem bekúszott az én agyamba is ez a hülyeség, viszont az s7e elhalálozása miatt sürgősen vennem kellett egy új mobilt és az s7e után nem láttam értelmét gyártót váltani. Jó döntés volt! Tökéletes folytatása lesz az előző készüléknek. Az aksi pedig nem gyenge, hanem a Huawei gurított óriásit ami a mai felhozatalban a csúcs nem pedig az átlag. Az s7e-t délután 4 körül már töltőre dugtam a kocsiban, az s10-ben még van 30% 6-kor mikor hazaérek. -
válasz bombibmw #8819 üzenetére
Persze. Nem segített semmi. Mindegy, hagyom így.
Most az jutott eszembe, hogy ez az új típusú olvasó nem kompatibilis az ujjammal. Ugye az emberek 8-10 százalékának nincs használható ujjlenyomata. Most én estem bele ebbe. S6 és s8-nál soha nem volt semmi gond, de az teljesen más technika.
Olyasmire gondolok, mint az írisz leolvasó volt az s8 szériánál. Ott is sokan panaszkodtak, semmi nem segített nekik, azután kiderült, hogy szinte mindegyikük szeme szürke vagy nagyon világos kék, és ez okozta a problémát.Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
bostone
addikt
A dual sim nekem lényeges (net/hívás eltérő szolgáltató), ez is rendben működik?
-
Tonus
csendes tag
Hello melyiket ajanlanatok s10+ vagy pixel3a? (Foleg fotozas es netezeshez) Koszi
-
bostone
addikt
Sziasztok!
A topikot böngészve, a betévedt idegen számára az jön le, hogy nem elégedett a tulajok egy része a mobillal.
Tényleg ennyire rosszul sikerült a széria?
Nem ajánlott? -
N4ri87
senior tag
Kipróbáltam a gyári fülessel, de sajnos így is nagyon harmatos. Idegesítő magas hang, semmi mély és semmi hangerő.
A szabvány meg nem hiszem, hogy idő közben csak úgy magától változott volna.
Kezdem én is az egyik frissítést okolni, mert eleinte megdöbbentően szépen hajtotta mindkét fülest.(#8808) icemad
Vidd vissza és reklamáj. Az ujjlenyomatolvasónak ekkora hibái nem lehetnek.[ Szerkesztve ]
C805
-
válasz Usländer #8798 üzenetére
Jah.... Az ujjlenyomat olvasó egy katasztrófa. Nem is értem így hogy adhatták ki... 3 ujjamat tudtam regisztrálni, többet is próbáltam, de az istenért se fogadta el. Vagy nyomjam erősebben vagy takarjam le az érzékelőt. Állandóan kinja van. Eléggé trágya így.
Are you Baby Shark? No, i'm a motherf*cking hardstyle fish!
-
dkovizoli
addikt
válasz PanVene #8801 üzenetére
A wifinek sok köze nincs hozzá. Én pl alig wifizek, szinte soha, korlátlan a csomagom ráadásul gyorsabb, mint vezetékes. Mégis mindig jön a frissítés. Viszont több helyen olvastam ilyen panaszt. A fr megoldotta azoknak akik valamiért nem kaptak. Legalábbis azt írták.
[ Szerkesztve ]
-
veterán